Gázolaj árak 603 Ft Benzin árak 604 Ft EUR 388.05 Ft USD 356.13 Ft CHF 391.85 Ft GBP 452.28 Ft

Fórum

Becenév: Selvin
Csatlakozott: 2016-09-09 20:26:21
Utolsó belépés: 2024-02-01 13:51:12
Fórum hozzászólás: 775

A felhasználó hirdetései

7 éve hirdető
2024. május 1. 13:59 Termőföld, szántóföld, földterület Borsod-Abaúj Zemplén, Mezőcsát
Mezőcsáton és környezetében vásárolnék vagy bérelnék hosszútávra mezőgazdasági földterületet. Bármilyen szántó, legelő, kaszáló, gyep...

Fórumhozzászólásai

Előzmény: Gumóka #692 hozzászólásaKöszi! smile thumbup
Praetor kolléga linkje is jó!

Előzmény: mtz1221 #680 hozzászólásaMa adtam még egy esélyt a kéknek, de nem bírta sokáig. Át kellett váltanom sima laposra, úgyhogy vagy szűrőt kell venni bele vagy felejtős.

Előzmény: Gumóka #683 hozzászólásaA 100as az milyen színnek felel meg?

Milyen szürőt kéne tenni a fő ágban és a fúvókák elé, hogy a kék duplasugaras ne duguljon? Sima vízzel töltve gombaölővel is max 5 hektár és néhány fúvóka már csak egy sugárban fúj.

Előzmény: jobboldali #2878 hozzászólásaTalán mert egy frissen regisztrált 4 hozzászólásos troll, aki egy agrár fórumon oldalakon keresztül azt nyomatja, hogy kire kell szavazni.

Előzmény: bandita haverja #2876 hozzászólásaRemélem még ma kizárnak a fórumról.

Előzmény: Koczka József #5061 hozzászólásaSzia! Már lefújtam, de azért kösziSziasztok! CLP napraforgó így néz ki. Alap gyomirtás nem volt, foltokban acatos is. Fújtam le a hétvégi esők előtt vagy csak utána?

Előzmény: Ganajos #6063 hozzászólásaÉn anno az olx.pl és hasonló oldalakon kerestem rá és utána sorban írtam a kereskedőknek. Az agromasz bt 3m rövidtárcsa kint kb 2,4M volt, itthon pedig 3,5M+

Előzmény: Ganajos #6043 hozzászólásaNem akarok beleszólni, de kintről is kérjél árajánlatot! Meg fogsz lepődni

Sziasztok! Pulsar plus helyett használtatok már más helyettesítő gyomirtót ami olcsóbb? Van egy sunset nevű, ami 26 helyett 15/ha és ugyanaz a hatóanyag. Érdemes lehet cserélni?

Előzmény: Attikaa #1484 hozzászólásaNekem is van ilyen, lucerna lett belőle.

Előzmény: Attikaa #1441 hozzászólásaA vízvédelmi sávra eleve nem vethetsz csávázott magot. Ezen kívül növényvédelem és trágyázás, műtrágyázás sem lehet. Ez nem vállalás, hanem az alap feltételesség. Ha ezt elkezdik komolyan venni (már a beadáskor bukik a dolog a rajzokkal és a maggal), akkor komoly szankció jár pár négyzetméterért.

Sziasztok! Még zöld rozs takarónövénybe direktvetett szójáról, ami vetés után glifót vagy aprítóhengert kap, mi a véleményetek?

Előzmény: Sk Laci #6022 hozzászólásaEgyelőre nem mozdul, de nem mertem tolatva próbálkozni. Most kb egymás vonalában vannak a lapok. Azért gondoltam, hogy a mélységhez is van köze, mert sekélyen használva ugye nem "harap" nagyot és így mivel egymás mögött vannak a lapok, van egy műveletlen sáv. Azonban ha leengedem olyan mélyre amennyire bírja, akkor már nincs ez a sáv. Szóval sekélyen gondolom jobb ha el van tolva, de még nem tudom kipróbálni. Vagy akkor mi lenne a jó állás?

Ha valakinek aktuális lenne, eladó 30 db piros 4es ezk twin dupla sugarú légbeszívásos fúvóka. Kb 20-30 hektárt mentek.

Előzmény: shr.miklos #287 hozzászólásaMennyi idő, mire látszik a hatása? Én két napja fújtam egy próbát, 20kg/ha 250l vízzel, de eddig csak én tudom hogy hol fújtam, mert nem látszódik.

Mivel a mai eső elmaradt, kénytelen leszek valami folyékony pancsot kifújni a búzákra. Magában 20kg karbamid a bevált vagy jobb hozzá egy kis an34 és/vagy keserűsó?

Sziasztok! Pöttinger terradisc rövidtárcsán hova kell állítani a két sor tárcsát, ha max 10 centi mélyen dolgozik? Jelenleg itt van ahogy a képen látszik, de be van állva az egész, teljesen szét kellene szedni ha állítani akarnám.

Előzmény: Gumóka #87077 hozzászólásaKöszi! Megnézem amit küldtél, mondjuk ennyire nem akarnám szétszedni ????

Fülke hangszigeteléséhez milyen anyagok váltak be? Padló alá, kárpit és műszerfal alá, motorháztetőre. Elég nagy a választék árban és minőségben, melyik éri meg?

Előzmény: Traktoros30 #13552 hozzászólásaNekem sem tudták időben kihozni a gyárból, pedig volt 3 hetük. Visszamondtam és rendeltem máshonnan, 2 nap múlva itt volt.

Előzmény: Mtz 550E #6650 hozzászólása9 kapásat vegyél.

Előzmény: MTZ1221.3 #1941 hozzászólásaIgen, ezt láttam én is. De ebből hogy jutok el oda, hogy milyen legyen hozzá a tiszta permetlé ph-ja? smile sweatdrop

Előzmény: kukaccsosz #1938 hozzászólásaCitromsavval terveztem beállítani, de köszönöm a javaslatokat. Konkrét ph-t tudsz esetleg?

Honnan lehet megtudni, hogy konkrét gyomirtóknak milyen ph értékű víz a megfelelő? Menne most egy granstar és a leírásában nincs róla szó. Vagy legyen semleges 6?

Előzmény: Drisa #6012 hozzászólásaÉn is így gondoltam, akkor annyira nem jó.

Sziasztok! Rövidtárcsa után a gumihenger mennyire jó választás? Egy ékgyűrűshöz képest mit tud?

Előzmény: farminghun #1661 hozzászólásaSzia! Aki a legmagasabb ajánlatot teszi, azzal írják a szerződést azokkal az adatokkal, amiket megadott (elővásárlói rangsor). Ha más nyeri meg és előtte vagy, akkor rá tudsz majd jelentkezni, mert a terület nagyobbik fele rét.

Hali! Valaki el tudná mondani, hogy hogyan és mivel érdemes a permetlé ph értékét beállítani? Mivel méritek, nagyságrendileg miből mennyi kell bele? köszi

Előzmény: JD 4630 #312 hozzászólásaAz alján van a zárjegynek, hogy 66% tiszta mag.

Előzmény: JD 4630 #310 hozzászólásaNa megnéztem, olaszul rá van írva.

Előzmény: JD 4630 #308 hozzászólásaVéletlenül láttam az egyik webshop leírásában, hogy ennek a magnak csak a 66 százaléka mag, a többi gomba. Ezért ebből 23 kg tartalmaz 15 kg magot.

Sziasztok! Most látom, hogy az oltott gea és hasonló magukból 15 helyett 23 kiló kell a szálas támogatáshoz. Ellenőrzésen volt már akinek ezt így kérték?

Előzmény: bubu13 #13460 hozzászólásaJó áron van a genezis, de a kiszállítás heteket csúszik a vállaláshoz képest, úgyhogy akinek búza fejtrágya kellene, az ne innét rendeljen.

Előzmény: VMisi #1913 hozzászólásaRákérdeztem és azt mondták, hogy nagyon rizikós már ilyenkor, kárt tesz a búzában is, úgyhogy nem lett kifújva.

Előzmény: sulla #14730 hozzászólásaKöszi, átnézem ezeket. Külön akarom venni az összetevőket, hogy tudjak rajta variálni.

Sziasztok! Napraforgó elé milyen összetételű takarónövényt javasoltok? 3 évente menne napra önmaga után, úgyhogy a betegségek átvitele miatt nem mindegy. Mit kell mindenképp elkerülni?

Előzmény: MTZ1221.3 #7166 hozzászólásaAnnyit fűznék hozzá, hogy én először a 2 késés lazítót ajánlanám. Azokon a területeken, ahol még nem volt lazítva korábban, az mtz nem bír 3 késsel 40-45 centin, ez tapasztalat. Nekem a két egyenes kés is kiakasztotta a 920.3at úgy, hogy mozdulni nem bírt.

Sziasztok! Az utolsó táblának a felén már nem tudtam kifújni a bizont ősszel. A kérdés az, hogy mi lenne, ha tavasszal tenném ki, ahogy rá tudok menni?

Sziasztok! Ha van egy fix platós oldalfalas pótkocsim, akkor azzal hogy lehet hivatalosan bálát szállítani? Az oldalfalat le lehet venni? Ha van rajta maszek lecsavarozható keret, akkor az már nem oké? Mi van akkor, ha rajta van az első és hátsó oldalfal és azon belül van úgy keret, hogy fent van több bála, tehát kifelé nyúlik a fal fölött? Jellemző, hogy ebbe belekötnek?

Előzmény: MrPoke #13379 hozzászólásaBige szilárd 128

Sziasztok! Egy szépen kizöldült tiszta homok tartóban menne tavasszal lucerna. Elég lehet 10-15 centin meghúzni szárnyas gruberrel, kivinné az összes gyomot vagy inkább egyenes képekkel minél mélyebben lenne a jobb? Lazítani akartam, de az őszi esők miatt nem lehetett. Csak azért gondolkodom rajta, mert a lucernának elvileg mélyművelés kellene, de manapság az már nem divat ????

Előzmény: MTZ1221.3 #1052 hozzászólásaMit vettél pontosan? Van róla képed?

Sziasztok! Tavaszi telepítés előtt állok. Meg akartam a területet lazítani, de mivel szept. 30 előtt nem lehetett mélyen bolygatni, utána meg technikai problámák és az esők miatt a búza vetés is éppenhogy készen lett, elmaradt a művelet. Ma tettem egy próbát, de olyan vizes, hogy sima egyenes késel lazítóval nincs értelme beleállni. Mi tanácsoltok, mi legyen vele vetésig? Guber, rövidtárcsa, tavaszi lazítás?

Előzmény: barazdabetyar. #12583 hozzászólásaMennyi most egy húshasznúra?

Előzmény: mtz1221 #209 hozzászólásaSzia! Ezt le kell ásni vagy csak lerakod és felmásznak az oldalán? Mármint a pockok, mert a patkány az felmegy.

Sziasztok! A kis borjúknak hogy szoktátok adni a darát? Kimérve valamennyit naponta vagy van előttük folyamatosan? Én eddig 1-3 kilót adtam nekik, de gondolkodom rajta hogy akár ad libitum is kaphatnák.

Előzmény: Ares 826 #1331 hozzászólásaEgyébként pont az ilyen hozzáállás miatt tartunk ott, ahol. Nem azt látod az egészben, hogy kapkodva döntenek a fejünk fölött és össze-vissza változtatják az előírásokat, aminek sokszor semmi értelme, hanem egyből megy a kurvăzås, meg hogy megérdemelték. És ahelyet, hogy magadban tartanád, még le is írod... smile thumbdown

Előzmény: Ares 826 #1332 hozzászólásaEnnyire ne örülj, mert nem magamról beszéltem, de van több ismerősöm, aki bevásárolt.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Visszatértek a gazdák a kukoricához
Támogatott tartalom
Fontos! Nem bukja a gazda a támogatást, ha a kútja nem rendelkezik vízjogi engedéllyel
Fontos! Nem bukja a gazda a támogatást, ha a kútja nem rendelkezik vízjogi engedéllyel
A támogatási szabályokat is hozzáigazították a kútamnesztiához.
Bcs Rotex 5 Diszkes Kasza" -> "BCS Rotex 5 diszkes kasza
Bcs Rotex 5 Diszkes Kasza" -> "BCS Rotex...

565.000 Ft

Lieto 1kg
Lieto 1kg

28.346 Ft

Detk 138 szippantó 8000 literes eladó
Detk 138 szippantó 8000 literes eladó

2.500.000 Ft

5 m³-es szippantó eladó
5 m³-es szippantó eladó

1.200.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]