Multiva Magyarország a facebookon
Jan.30-Feb.2 Agromashexpo 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét Budapesten,ha szeretnél a rendezvényen ott lenni és gépeinket testközelből is látni, nincs más dolgod, mint likeolni, majd megosztani az oldalt és várni, hogy tiéd legyen az Expo előtti hetekben kisorsolandó 50 darab tisztelet jegy egyike. Az aktív tagok dupla eséllyel játszanak. - Multiva a jövőnyomdokain
E heti nyerteseink: Zolt Stangli,Domokos Skorpio Mihály,Ifj Dócs Sándor,Attila Czinkóczi,Sütő Zsolt, Beáta Varga,András Jakab,Kardos Dávid,Gábor Tóth,Hugi Ildikó Tóth, Gratulálunk.
azt irsz be amit akarsz nem fognak meglincselni ott helyben mert meg se nézik mit irtál be csak az elérhetőséged kell nekik te is egy potenciális gépvásárlo lehetsz a szemükben ha nem most de lehet évek mulva
Érdeklődni szeretnék, hogy az ingyenes belépőt biztosító regisztrációs formulát amit kitöltésre kaptam akkor is érvényesíthetem ha nem vagyok tagja cégnek illetve nem vagyok gazdálkodó? Csak, mert cégnév megadása is kötelező de én nem vagyok tag sem tulajdonos.
Csak egy egyszerű nézelődő érdeklődő :)
Válasz #843. hozzászólásra
Nem egészen
Kitöltöd az adatlapot, elküldöd, és a megadott e-mail címedre fogsz kapni egy "Ingyenes belépésre jogosító szakmai meghívót", amit ki kell nyomtatni, és ezt kell bemutatni a megadott ablaknál. De pontosan le van írva, hogy mit kell tenned.
A játék folytatódik: Jan.28-Feb.2 Agromashexpo 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét Budapesten,ha szeretnél a rendezvényen ott lenni és gépeinket testközelből is látni, nincs más dolgod, mint likeolni, majd megosztani az oldalt és várni, hogy tiéd legyen az Expo előtti hetekben kisorsolandó 50 darab tisztelet jegy egyike. Az aktív tagok dupla eséllyel játszanak.
Előző heti nyerteseink: Kocsi Szilárd, Prokop Márton, Tímea Sándor, Sánta László Zsolt, Tőzsér Béla, Bence Bartyik, Petronella takács Gergő Tóth, Attilla Ifj. Csiffáry, Szabó Miklós. Küldjetek egy email címet, a jegyeket pedig elektronikus formában kapjátok majd meg az expó előtt. Üdv. Multiva
4022 hozzászólás
Válasz #870. hozzászólásra

MIHÁLY!!!!nyertél????
Válasz #870. hozzászólásra

Nyerté
Válasz #869. hozzászólásra

Domonkos Skorpió Mihály
ez nem kis hecc
Multiva Magyarország a facebookon
Jan.30-Feb.2 Agromashexpo 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét Budapesten,ha szeretnél a rendezvényen ott lenni és gépeinket testközelből is látni, nincs más dolgod, mint likeolni, majd megosztani az oldalt és várni, hogy tiéd legyen az Expo előtti hetekben kisorsolandó 50 darab tisztelet jegy egyike. Az aktív tagok dupla eséllyel játszanak. - Multiva a jövőnyomdokain
E heti nyerteseink: Zolt Stangli,Domokos Skorpio Mihály,Ifj Dócs Sándor,Attila Czinkóczi,Sütő Zsolt, Beáta Varga,András Jakab,Kardos Dávid,Gábor Tóth,Hugi Ildikó Tóth, Gratulálunk.
Válasz #867. hozzászólásra
te is egy potenciális gépvásárlo lehetsz a szemükben ha nem most de lehet évek mulva 
azt irsz be amit akarsz nem fognak meglincselni ott helyben mert meg se nézik mit irtál be csak az elérhetőséged kell nekik
Sziasztok

Érdeklődni szeretnék, hogy az ingyenes belépőt biztosító regisztrációs formulát amit kitöltésre kaptam akkor is érvényesíthetem ha nem vagyok tagja cégnek illetve nem vagyok gazdálkodó? Csak, mert cégnév megadása is kötelező de én nem vagyok tag sem tulajdonos.
Csak egy egyszerű nézelődő érdeklődő :)
Köszönöm
Válasz #865. hozzászólásra

Válasz #864. hozzászólásra

Jójó sejtem nő az 1. méreted perszepersze......
Válasz #863. hozzászólásra
ne is mond.....
Válasz #862. hozzászólásra

pihenj le
még növésbe lehecccccccc .....
No mára már sikerült lefárasztanod.....

Válasz #859. hozzászólásra

Merha menne a sok paraszt massra, akkor Bencepapa mehet ósanba kávéé nyergessel....
Válasz #858. hozzászólásra

Ez felnőtteknek való dimenzió már heló....
Ebből kimaradsz most......
Válasz #857. hozzászólásra

Tudod mit? Igazad van
Válasz #856. hozzászólásra

Nonemond
Te hogy csinálod????
Válasz #855. hozzászólásra

tudodmit massra ne menjen senki csak Etyekre
Válasz #854. hozzászólásra

Hát figyed akarata ellenére is medencevillantósra lehet vetkőztetni 1 AIos hottestet.....
Válasz #853. hozzászólásra
Huhhhhh, de hecces vagy
Válasz #852. hozzászólásra

az nem a mi standunkon lesz
Aztán Etyekre is menjetek ám előtte..........

Válasz #851. hozzászólásra

Még jó h. a fürdőbugyiból kivillan a hot testeknek a medencéje heheehhehheee
Válasz #850. hozzászólásra

Deeeeeeeeeeee aaaaaaaaaz
Lesz medence is, ha ez a kívánságod!!!!!
Válasz #849. hozzászólásra

nem strand?
akkor nemismegyünk....
Válasz #848. hozzászólásra
Miért is?????
Válasz #846. hozzászólásra

Fürdőgatyába menj a AI strandra, napolajjal ám
Válasz #846. hozzászólásra

Várunk szeretettel!
(Természetesen MINDENKIT!!!!!)
Válasz #845. hozzászólásra

köszi
ha megyek nem hagylak ki
És ha jössz, feltétlenül látogasd meg az Agroinform standját is!!!
Nem egészen
Kitöltöd az adatlapot, elküldöd, és a megadott e-mail címedre fogsz kapni egy "Ingyenes belépésre jogosító szakmai meghívót", amit ki kell nyomtatni, és ezt kell bemutatni a megadott ablaknál. De pontosan le van írva, hogy mit kell tenned.
idén tervezem hogy elmegyek
gondolom hogy ezt 1 nap alatt nem lehet normálisan végignézni
kaptam én is ilyen adatlapot vagy mi a fenét, ha azt kitölve ímélbe visszaküldöm akkor ingyenes a belépőm ?
Válasz #841. hozzászólásra

á itt niincseeen
Válasz #840. hozzászólásra
Itt sosincs hó, most is eső esik, úgyhogy jövő héten megyünk hozzád szánkózni (IS!) .
Válasz #839. hozzászólásra

No megjelentél pont .....
Szánkóztatok vagy mivan?
Válasz #836. hozzászólásra

Ne ijesztgess! Mivagy te, trafipaxos?!!!
Válasz #837. hozzászólásra

Az a helyzet h. már a közepes hecc is megkapaszkodik az emberbe
Válasz #830. hozzászólásra
Heccikém Q...a jó a memóriád!
Válasz #834. hozzászólásra

Minnyá szerzek tavalyi fotókat az lesz a tietek....
A rajta levők nem röhögnének............
Válasz #833. hozzászólásra

Ne firtassuk itt h. kiiiiii mikooooooooor pont hooooool lesz ....
Válasz #833. hozzászólásra
Hecci ott lesz, fikusznak álcázva.

és Te meglátogatsz??????????

Válasz #828. hozzászólásra

Válasz #827. hozzászólásra

Anyagbeszerzőnek néz aha......
Meg van aki információs pultnak........
Iga Dr. Kábiii???????
Válasz #828. hozzászólásra

Nincs papirbót a masson ......
Válasz #827. hozzászólásra

Szerezzél egy határidő naplót nekem.
Válasz #826. hozzászólásra
Ott
Válasz #825. hozzászólásra
Ott leszel?
Most is minden nap kettőtől lesz a fórumtalálkozó?
Multiva Magyarország

A játék folytatódik: Jan.28-Feb.2 Agromashexpo 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét Budapesten,ha szeretnél a rendezvényen ott lenni és gépeinket testközelből is látni, nincs más dolgod, mint likeolni, majd megosztani az oldalt és várni, hogy tiéd legyen az Expo előtti hetekben kisorsolandó 50 darab tisztelet jegy egyike. Az aktív tagok dupla eséllyel játszanak.
Előző heti nyerteseink: Kocsi Szilárd, Prokop Márton, Tímea Sándor, Sánta László Zsolt, Tőzsér Béla, Bence Bartyik, Petronella takács Gergő Tóth, Attilla Ifj. Csiffáry, Szabó Miklós. Küldjetek egy email címet, a jegyeket pedig elektronikus formában kapjátok majd meg az expó előtt. Üdv. Multiva
Válasz #822. hozzászólásra
Telefonálni sem muszály nekik. A gyár fix árlistából dolgozik, vagy tétel rendelése esetén előre ad engedményt.