Én sem kaptam értesítést, ergo tuti nem kaptam meg, hát ennyi... Nem siránkozom, legalább nem kell bajlódnom pillangóssal, lehet nem jövök ki rosszabbul így , mert az azért rizikó rendesen... inkább nyomatom a kukoricát :)
Nálam 3 kapott-nyert, 1 nem kapott de azt érzem, hogy esélytelen volt, de ez a legkisebb formám így nem igazán izgat.....bár 5 év alatt az sem semmi kiesés pííízzzzzileg....
Nem mindegy, hogy milyen célprogramra gondolsz. Az eleje a sima integráltban stimmel, de ott a zöldtrágya másodvetésben is lehet. A zonális célprogramoknál kell fővetésben 20% zöldugarnak lenni. De a kettő teljesen más. Emlékezetem szerint a zöldtrágya 1 féle növény, a zöldugar pedig 3 féle növény keveréke fővetésben.
A pillangost hagyd a francba a szankció 10% támogatásmegvonás nagyobat buksz a pillangoson mint a büntetés. Ja és persze ellenörzésnek kell lenni hozzá
Azt mondja az AKG h. Búza Kukorica és forgó 5 év átlagában max 60% lehet.Pillangós min.10% legyen.Talán 1-szer zöldtrágya fővetésben.Erre gondoltam.Ja és forgó 5 évente 1-szer
Nem nagy kiesés búza után ugysem raksz búzát ha meg mégis 2 szer engedélyezett a kuki meg 3 szor egymás után és ahol ilyen eredmények születnek oda a repce is betehető és nem 2 t fog adni. Az igazi baj a tápanyagutánpotlás.
Kíváncsi lennék rá h. akinek 70q Búzát és 120q kukoricát terem a földje annak mennyi kiesés az AKG vetésforgóját betartani.Kiszámolta valaki?????????????????????????????
én az elöző akg-s 9 pontomról lemondtam volna, a tcs tagság 9 pontjával szemben.
már alapból onnan indúlt, hogy minden nagynak van 9 pontja a tcs-ből és minden nagy kezében van felsőfokú végzetség +8 pontért. ez alapból 17 pont, ahonnan a nagyok indúltak
hát igen, ezt nem tudhatjuk. Bár ez a pontozás a kicsiknek kedvezett volna. Tehát sok kis területű lett volna előnyben a kevesebb nagy területűvel szemben...
6983 hozzászólás
Én sem kaptam értesítést, ergo tuti nem kaptam meg, hát ennyi... Nem siránkozom, legalább nem kell bajlódnom pillangóssal, lehet nem jövök ki rosszabbul így , mert az azért rizikó rendesen... inkább nyomatom a kukoricát :)
Válasz #579. hozzászólásra
Nekem is van olyan érzésem,hogy sajna nem fog összejönni.
Válasz #579. hozzászólásra

több formád is van???
Válasz #577. hozzászólásra
Én se.

Nálam 3 kapott-nyert, 1 nem kapott de azt érzem, hogy esélytelen volt, de ez a legkisebb formám így nem igazán izgat.....bár 5 év alatt az sem semmi kiesés pííízzzzzileg....

én se
Van olyan aki még nem kapott értesítést?Én még sajnos nem...
Válasz #551. hozzászólásra
Nem mindegy, hogy milyen célprogramra gondolsz. Az eleje a sima integráltban stimmel, de ott a zöldtrágya másodvetésben is lehet. A zonális célprogramoknál kell fővetésben 20% zöldugarnak lenni. De a kettő teljesen más. Emlékezetem szerint a zöldtrágya 1 féle növény, a zöldugar pedig 3 féle növény keveréke fővetésben.
Válasz #574. hozzászólásra
Talán ker. árrés?
Válasz #570. hozzászólásra
Mindenki megtudja kérni az árát??? csak a termelők nem. De mi kerül 4-5g vas ennyibe?
feri5 mielőtt ész nélkül topicot nyitnál használd a keresőt!!
Válasz #571. hozzászólásra
Szűk 2milla...
Válasz #570. hozzászólásra
pont mint az enyém? Mennyi?
Válasz #569. hozzászólásra
Szia!
Kiszámoltam, h mennyi kb a 7 késes talajtörő.
hofy érted a zöldtrágya fővetést? Szntem másodvetésnek kell lennie.
Válasz #567. hozzászólásra

köci komi!!!
beirom a JDsbe a többieknek
Válasz #566. hozzászólásra
Meg le is irtam a f..sz tudja hova is!!
80 ropi/ db
1 fügesztőkar meg konpleten töb mint 1 misi!!
Válasz #564. hozzászólásra
valtersheid -t megkérdted???
Válasz #564. hozzászólásra

mit vátá majd egy hónapig lyukasra fekszem az ágyat
Válasz #563. hozzászólásra
Na fene!!
Válasz #562. hozzászólásra

mondom má jó vok
Válasz #561. hozzászólásra
Betgs hogy ??
Válasz #560. hozzászólásra
má jó :)
Válasz #559. hozzászólásra
Hö?
Válasz #558. hozzászólásra

csak te a xarba
Még jó hogy nem léptünk bele a szarba!!!
Válasz #554. hozzászólásra

igen szükség lenne rá ,de nem ép arra értettem
Válasz #555. hozzászólásra

Hát igen
Válasz #553. hozzászólásra

utobbi meg nem volt sok ha jóltudom
Válasz #552. hozzászólásra

Így van sok repcét kell tenni
A pillangost hagyd a francba a szankció 10% támogatásmegvonás nagyobat buksz a pillangoson mint a büntetés. Ja és persze ellenörzésnek kell lenni hozzá

mi könnyü helyzetben voltunk/vunk/ mert nagy %-on nyomunk zöldség kulturát és pillangóst!
Azt mondja az AKG h. Búza Kukorica és forgó 5 év átlagában max 60% lehet.Pillangós min.10% legyen.Talán 1-szer zöldtrágya fővetésben.Erre gondoltam.Ja és forgó 5 évente 1-szer
Válasz #548. hozzászólásra
ez nem a talaj termékenységével kell mérni!!ez inkább a növények okos forgatásán és a kemikáliák betartásán mulik!!
Válasz #548. hozzászólásra
Nem nagy kiesés búza után ugysem raksz búzát ha meg mégis 2 szer engedélyezett a kuki meg 3 szor egymás után és ahol ilyen eredmények születnek oda a repce is betehető és nem 2 t fog adni. Az igazi baj a tápanyagutánpotlás.
Kíváncsi lennék rá h. akinek 70q Búzát és 120q kukoricát terem a földje annak mennyi kiesés az AKG vetésforgóját betartani.Kiszámolta valaki?????????????????????????????
Válasz #546. hozzászólásra
olvasd vissza, már páran kaptak határozatot.
Állítólag megvannak az eredmények, gondolom postázás csak jövőre várható.
Válasz #544. hozzászólásra
beszerző és értékesítő szövetkezet
Válasz #541. hozzászólásra
Az mi?
Válasz #542. hozzászólásra
Ha van olyan akkor be. El kell hogy fogadják azt is.
Válasz #539. hozzászólásra

ennyi erővel beléphettem volna valami sertéses csoportba is
Válasz #540. hozzászólásra
bész nincs benne?
Válasz #539. hozzászólásra
Ami termelői csoportként van nyilvántartva.
Válasz #537. hozzászólásra
juhokból 20ezerért beléptem a Palóc juhászok szövetségébe és kész.
Válasz #533. hozzászólásra
én az elöző akg-s 9 pontomról lemondtam volna, a tcs tagság 9 pontjával szemben.
már alapból onnan indúlt, hogy minden nagynak van 9 pontja a tcs-ből és minden nagy kezében van felsőfokú végzetség +8 pontért. ez alapból 17 pont, ahonnan a nagyok indúltak
Válasz #536. hozzászólásra
a tcs tagság hogyan történt nálad?
Válasz #535. hozzászólásra
hát igen, ezt nem tudhatjuk. Bár ez a pontozás a kicsiknek kedvezett volna. Tehát sok kis területű lett volna előnyben a kevesebb nagy területűvel szemben...
Válasz #534. hozzászólásra

Csak a ponthatár meg lehet, hogy 80 lenne..........
Válasz #532. hozzászólásra
Eszerint én is 65 pontos lennék. :s