Tegnap voltam a volt fönökömnél,s mondták,h nekik is kellene majd bálázni a gépükkel,mert a nyári melót nem győtzi majd az új alkalmazotjuk!Ha lesz időm,akkor majd beugrok bálázni,de inkább kint akarok dolgozni!
Tavaly is akörül csináltam,jó is lett!Nem áll rajta a viz még most se!Meg másabb a munka is benne!Én szalmázni csak annyit akarok,h kell vagy 200-300 kisbála télire a kazánba,ha sikerül!
Most valóban igazad van,rosszúl irtam,de te is tudod,hogy a Mo-n a sz-1 minőségi osztály a legjobb, és ez is csak 44AK körül mozog!De éreztem,hogy nem hagyod ki!
Azon vannak mélységállitó furatok,ez túl lett méretezve ,a tarajos henger kb 400mm-es3 tarajok.A hátsó henger kb 600mm átmérőjű 30mm-s pálcamárettel!A hátsó hengerrel vettem gyárilag,a tarajos utólag lett beépitve és a vágótárcsa is!
Most nézem,igaz,nem kell rá kerék!De lehet,h megcsinálom rá a felfogatást,ha netán mégis kellene!Az a 2 vas minek áll felfele,ami Kb 1 méter magas!Hanyas vasból van a főváza?És a fogas henger?
Szükségtelen kerekezni,a tarajos hengeren van a gép súlya ,és egyben ez a mélységhatároló is.A traktoron finoman lehet állitani a hidraulikus vezérlést.A hátsó henger pedig saját súlyából adódóan dolgozik(250kg)
kemény földek csak kis hazánkban vannak, az óperenciás tengeren túl csupa puha talaj van, arra felé 5 fejes ekével röhögve szántanak kistraktorral, felénk 4 fejjel is nyögnek a gépek
4999 hozzászólás
Válasz #1198. hozzászólásra
Tegnap voltam a volt fönökömnél,s mondták,h nekik is kellene majd bálázni a gépükkel,mert a nyári melót nem győtzi majd az új alkalmazotjuk!Ha lesz időm,akkor majd beugrok bálázni,de inkább kint akarok dolgozni!
Válasz #1197. hozzászólásra
Hát nem tudom nekem mennyi sikerül de akarok minél többet . Bár én körbáláról beszélek .
Válasz #1196. hozzászólásra

Tavaly is akörül csináltam,jó is lett!Nem áll rajta a viz még most se!Meg másabb a munka is benne!Én szalmázni csak annyit akarok,h kell vagy 200-300 kisbála télire a kazánba,ha sikerül!
Válasz #1195. hozzászólásra
én is úgy akarom majd augusztus elején mire végzek a szalmázással .
Válasz #1194. hozzászólásra
Elirtam bocs!Aratás útán akarok!
Válasz #1192. hozzászólásra
Éna nyáron akarok lazítani majd ha sikerül mikor beton kemánységű lessz a föld .
Válasz #1192. hozzászólásra
Én Mélykúton kicsit délebbre .
Válasz #1191. hozzászólásra
Mert te hol is laksz?Ok,köszi,majd egyeztetünk egy időpontot!Úgy akarnám,h összre,mikor lazitani kell,készen legyen!
Válasz #1190. hozzászólásra
De akkor lépj már be hozzám is Dusnok már nincs olyan messze hozzánk .
Válasz #1189. hozzászólásra
Köszönöm Szépen!
Majd kérhetnék még majd pár képet!Csinálni akarok egyet,de egy ilyesmi jó is lenne!3 késes úgye?Hány lóerős gép húzza?
Válasz #1188. hozzászólásra
Természetesen!
Válasz #1187. hozzászólásra
Neim is olyan messze!285 km!
Egyszer le lehetne menni megnézni,s lemérni,ha úgy alakul?
Válasz #1185. hozzászólásra
Pontosan nem tudom a falvastagságot,egyébként DUSNOK!
Válasz #1183. hozzászólásra
De éreztem,hogy nem hagyod ki!
Most valóban igazad van,rosszúl irtam,de te is tudod,hogy a Mo-n a sz-1 minőségi osztály a legjobb, és ez is csak 44AK körül mozog!
Válasz #1184. hozzászólásra
A hosszanti zártszelvény hanyas falvastagságú?Merre van ez a gép amúgy?
Válasz #1182. hozzászólásra
A föváz 10-es vastagfalú 100x250 zártszelvény ,a hosszanti hengertartó 80x120-as vastagfalú szelvény.
Válasz #1181. hozzászólásra

Gondoltam, hogy rosszul tudod a jeleket 1ből, azért kérdtem rá
Csak mert a kötöttségnek Ka a jele
Válasz #1180. hozzászólásra
Én a taralyos henger 2 oldalán lévő 2 db zártszelvényt vagy laposvasat kérdem!És a főváz az milyen anyag?
Válasz #1179. hozzászólásra

50Aranykoronás neked van,nekem csak 50Arany-féle kötöttségi számú van! egyébként szántó3-as osztályú!
Válasz #1178. hozzászólásra
Azon vannak mélységállitó furatok,ez túl lett méretezve ,a tarajos henger kb 400mm-es3 tarajok.A hátsó henger kb 600mm átmérőjű 30mm-s pálcamárettel!A hátsó hengerrel vettem gyárilag,a tarajos utólag lett beépitve és a vágótárcsa is!
Válasz #1177. hozzászólásra
50 aranykoronás????
Válasz #1174. hozzászólásra

Most nézem,igaz,nem kell rá kerék!De lehet,h megcsinálom rá a felfogatást,ha netán mégis kellene!Az a 2 vas minek áll felfele,ami Kb 1 méter magas!Hanyas vasból van a főváza?És a fogas henger?
Válasz #1176. hozzászólásra
Sajnos nincs,majd csinálok! Ez egy 50AK-számu talaj! ez nálunk átlagosnak mondható!
Válasz #1175. hozzászólásra

Helló!Felénk jóval kötöttebb fekete föld van!Netán a lazitóról nincs még kép,hátúl nézetből vagy felülröl?!
Válasz #1173. hozzászólásra

Szükségtelen kerekezni,a tarajos hengeren van a gép súlya ,és egyben ez a mélységhatároló is.A traktoron finoman lehet állitani a hidraulikus vezérlést.A hátsó henger pedig saját súlyából adódóan dolgozik(250kg)
Válasz #1171. hozzászólásra

Traktorral,munka közben:
Válasz #1172. hozzászólásra
Még jó hogy!!!!Ilyesmi jó is lenne,csak tennék rá 2 kereket!
Válasz #1171. hozzászólásra

nem ám a másolás!
Válasz #1150. hozzászólásra
Helló!
Lehetne még pár képet kérni erről a lazitóról?!
Köszönöm!
Válasz #1169. hozzászólásra

és egy másik összehasonlitás a müvelési rendszerekben
Válasz #1167. hozzászólásra

egy kis össszehasonlitás a rendszerekben, igaz korábban már volt fenn ez a kép
Válasz #1164. hozzászólásra

Ja értem már!
Te csak nem akarsz reklámozni a fórumon
Válasz #1166. hozzászólásra
ez már framest reptil, leszámítva a hajlított késeket. Amúgy ez a típusú kés mitől jobb?
Fontana 12 késes kivitelben
Válasz #1163. hozzászólásra

Válasz #1162. hozzászólásra
de
Alpego meló közben
Válasz #1161. hozzászólásra
Hát nem csinálsz videót mikor "fejleszted" a gépeket????
Válasz #1160. hozzászólásra
ezt neked ki mesélte, hogy nincs?
Válasz #1157. hozzászólásra
) nem fussa 1 videós fényképezőre? Vagy legalább 1 kamerás mobilra...
na de neked, akinek gyára van (
Válasz #1156. hozzászólásra

Ezt a lehetőséget meghagyom Josey-nak,elég volt ezt is izlésemnek megfelelően összehozni!
Válasz #1155. hozzászólásra
Rád vár a világ......
Válasz #1155. hozzászólásra
kemény földek csak kis hazánkban vannak, az óperenciás tengeren túl csupa puha talaj van, arra felé 5 fejes ekével röhögve szántanak kistraktorral, felénk 4 fejjel is nyögnek a gépek
500.020fté nem vállalsz tömeg gyártást??????
Válasz #1146. hozzászólásra
Olyan videó miért nincs, ahol kemény kötött földet lazítanak?????
Válasz #1153. hozzászólásra
csak 2 tárcsás csoroszlya új ára 200 e ft fa
Válasz #1152. hozzászólásra

Elejétől a hátuljáig!
melik sarka?

Drága lesz ez nem Te Feri???
Ezt a gép kb nettó 500000-ből jött össze!