szőcs jános személyes barátom egy telephelyen dolgoztunk,ő még a 90-es évek elején kezdte az akkori kleine hungáriánál,most pedig egy német használtgép kereskedővel áll kapcsolatban/salltenböck/,ezen kívül könyvelőirodájuk van
Ha találnék kintről behozott gépet nem gondolkodnék rajta! Dominátor cséplö szerkezete nagyon jó! Nem vagyok hive a sokdobos cséplésnek.Kukiban törik aszemet, a száritók elkezdenek ilyen árak mellet befele rostálni! Átvételkor!
Pfff. Az nekem nem olyan jó. Most vettem egy Cl. Mediont bérmunkára. A gép szolgáltatási jegyzékben 15-18e/ha a gabona. Szecskázva +2e. Nálunk a szolgáltatók 15 ért mentek tavaly.
Hát a hatóságról:
Aputól a vámos kérte a széna vetőmagját... halálra röhögtem magam. Végül talált egy számlát, 25! kiló fűmaggal. És elfogadta azt... ÁÁÁ!
Egyébként itt nagyon fontos lenne leírni, milyen a talaj. Nálunk 10 km távolságban van nagyon kötött talaj is, és humuszos is! Nem mindegy. Réti talajon mindig mással kell dolgoznunk mint máshol. Hajdúság.
7042 hozzászólás
szőcs jános személyes barátom egy telephelyen dolgoztunk,ő még a 90-es évek elején kezdte az akkori kleine hungáriánál,most pedig egy német használtgép kereskedővel áll kapcsolatban/salltenböck/,ezen kívül könyvelőirodájuk van
Szántásnak és a tárcsázásnak most mennyi a bérmunka díja?
Válasz #39. hozzászólásra
Telefonon már beszéltem vele,üzleti kapcsolatba nem kerültünk!
Válasz #36. hozzászólásra
szőcs jánosról jót hallottam
Válasz #37. hozzászólásra
Nem!
Válasz #23. hozzászólásra
Feri,Vaskúton Pálfit nem ismersz?
Válasz #34. hozzászólásra
Láttam őket,képen kiállitás alkalmával megnézem élőben!Tudsz a multjukról valamit?
Válasz #34. hozzászólásra
azok nem akarnak gépet eladni
lehet, hogy csak pénzmosók
Válasz #33. hozzászólásra
eurowest-nél Zircen van a honlapjukon,meg euro landtechnik szőcs jánost kerezsd
Válasz #32. hozzászólásra
max 10 miller
Válasz #31. hozzászólásra
mennyit szánsz rá?
Válasz #26. hozzászólásra
Ha találnék kintről behozott gépet nem gondolkodnék rajta! Dominátor cséplö szerkezete nagyon jó! Nem vagyok hive a sokdobos cséplésnek.Kukiban törik aszemet, a száritók elkezdenek ilyen árak mellet befele rostálni! Átvételkor!
Nem akartok földet bérelni odaadom ennyiért az összeset!
Válasz #27. hozzászólásra
Nézd meg az e-mail-ed
Válasz #27. hozzászólásra
lehet, hogy tudna jó használtat is
de én se gondolkodnék Mf kombányban
Válasz #25. hozzászólásra
Nincs "kedvem" elkölteni új kombájnra 40 millert!
Válasz #20. hozzászólásra
108-as dominator mercimotorral
Előtte még kérdezd meg Mfpistit, hogy árul-e kombájnt. Az MF is igen jó gép, de a legjobb része a PowerFlow asztala.
Alkatrész mindenhez van. Felénk mindenkinek Jd van nekem is 1188
Válasz #22. hozzászólásra
Claass-hoz ragaszkodnék,a fogyasztás és az alkatrész miatt! Baja 20km!
Válasz #20. hozzászólásra
kukira JD
Válasz #19. hozzászólásra
Reális ár!
Válasz #18. hozzászólásra
Érlelődik bennem a kombájn vétel gondolata! Olyan kellene amelyik biztonságosan elviszi a hato zúzós adaptert!
tavaj 14-ért arattam mindent
Válasz #17. hozzászólásra
Sz. Andornak is medionja van.
Válasz #12. hozzászólásra
Érdekelne a medion amit vettél! Ha nem titok ird le akörülményeket!
A szolgáltatoi árlistát felejtsétek el 20-25%-al alatta kell lenni hogy legyen munkád
Válasz #14. hozzászólásra
az a gond (valakinek szerencse), hogy sokan akarnak bérkombányozni és nagy a konkurencia ez árlezörő hatású
Nálunk11-13 agabona 13-15 a kuki,de idén emelünk az áron(ha tudunk)
Válasz #12. hozzászólásra
nálunk 13 volt tavaly
Pfff. Az nekem nem olyan jó. Most vettem egy Cl. Mediont bérmunkára. A gép szolgáltatási jegyzékben 15-18e/ha a gabona. Szecskázva +2e. Nálunk a szolgáltatók 15 ért mentek tavaly.
A kombájnolás az nem talajfüggő. Kalászos aratás szecskázással 13-15 ezer. Kuki szártépéssel ua.
Hát a hatóságról:
Aputól a vámos kérte a széna vetőmagját... halálra röhögtem magam. Végül talált egy számlát, 25! kiló fűmaggal. És elfogadta azt... ÁÁÁ!
Egyébként itt nagyon fontos lenne leírni, milyen a talaj. Nálunk 10 km távolságban van nagyon kötött talaj is, és humuszos is! Nem mindegy. Réti talajon mindig mással kell dolgoznunk mint máshol. Hajdúság.
Válasz #8. hozzászólásra
rajtatok tartom a szemem!
De nem szarok a saját fészkembe!
Válasz #7. hozzászólásra
Az APEH ellenőr inkább figyelje a politikusok gaztetteit!
vigyázzatok mit irtok,figyel az apeh ellenőr
Válasz #5. hozzászólásra
Optimával!
Válasz #3. hozzászólásra
SPC-vel???
Válasz #1. hozzászólásra
Egy kicsit keveset írtol.
Válasz #2. hozzászólásra
5000ft-t vetek mütrágya nélkül ,műtr-val 6000ft/ha
Válasz #1. hozzászólásra
8-10.000 Ft /ha az Accordos direktvetés
Vita inditónak szántam! Nálunk:Kombinátor 1 soron 4000.Rapid vetés közepes talajmunkával 8000ft.Mütrágya szórás 1000-1500ft6ha permetezés 2500-3000ft/ha irjátok le véleményeteket!