Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak601 FtBenzin árak590 FtEUR401.77 FtUSD366.84 FtCHF428.08 FtGBP479.39 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
komplett művelésre kérdezte ahol a zöme a talajmunkából adódó fogyasztás
nagy munkánál lehetne találni jelentkezőt felénk ennyiért
Meg ugye a vonulgatás üzemanyaga is duplán menne,pedig az se kevés
Van mondjuk cakompakk 200-300 ha-ra bérmunka.
Minden.
Szántás, simázás, kombinátor, tárcsa.
Vetések búza árpa kuk napr.
Aratások, kitudjamelyik ezek közül...
Perm, műtr. sz. szállítások......... megmég amit akartok.....
Milyen árakat tudtok ilyen cakompakk akcióra elképzelni?????
Válasz #1913. hozzászólásra
Hát?? Minden szerzödés anyit ér amenyit betartanak- betartatnak belölle... Látam olyat amikor az ijen szerzödéses partner kis hiján ment a biroságra...Szoval ez nem anyira játék!! Föleg ebben a vacak évben!! Téged ha kicsit sem korekt a partner káb é a biztositó melé fel tudnak használni föleg ha fel akarnak az esetleges keletkezet kár mérséklésére.. mert mint tudjuk ürügy és kifogás az mindig van!!!
2 éve 8000/h bálafelszedővel hordták befelé MTZ meg pakolta össze.
tavaly másik cég 200Ft/bála áron behordta és összerakta.
a 2/3 része a telep körüli földek a maradék meg olyan 2km-re volt
Válasz #1909. hozzászólásra A bérmunka ára /SZERINTEM/ a gázolaj árának minimum a kétszerese maximum a háromszorosa én ugy szoktam megoldani hogy tele tank megcsinálom a munkát aztán ismét tele tank
Nálunk szerencsére nincs ilyen gond az mtz huzza mint a mérgezett egér a John deere az meg az 5öset huuzza 50en de vanmikor a fater kiemeli h csak karcolja a földet de John deeremet nem adom a közelébe se kerühet
Igen mimást!! De elhieted hogy ilyet te még nem látál! Nem ritka amikor a Rába 5 ben megdöglik a tárcsa elött és visza kell kapcsolni ha normálisan meg akarsz tárcsázni valamit!! ja és nem ritka amikor a seiger csak 4 fejel szánt... És a baj az hogy pont ez a nehezen müvelt terület terem kibb sz ul...
Batya de kettöt huzok kövesen a 6011es böl magasitva az kb 120mázsa de ez csak 10km-en belül az felett már 600ft/q.
Szántani 3as váltforgatoval megyek 10000ft/h
de munka dögivel
Válasz #1892. hozzászólásra
Szállítani 100Ft/q-nem gyenge ez egy kicsit??10Km oda 10 vissza MBP-vel 6500FT. Ennyiért nem lehet dolgozni!!! Írjatok jobb árakat
6793 hozzászólás
Válasz #1940. hozzászólásra
Tonnába beszéltem eddig
Válasz #1940. hozzászólásra
Nálunk 20 ezer a 8 t pot ha ök rakják fel karánbol de nincs eladó.
mi ????
200-700 forint egy mázsa trágya???
Válasz #1938. hozzászólásra
200-700/t-ig hallottam,de akinek venni kell,meg szóratni az hektáronként elérheti a 100ezret is
és hogy megy a trágya q-ja ??
Válasz #1936. hozzászólásra
130ft/T a rakodás,600-950ft/T a szórás ,de én TG10-el nyomom napi 5-700 tonna
a föld szélén lévő szervestrágya felrakásáéert és elszórásáért mennyit lehet kérni?? pl egy T 088-ra ?
hány q marhatrágya megy föl egy T 088-ra?
ja és a legfontosabb mennyit lehet adni a marhatrágya q-ért??
köszi a válaszokat előre is
Válasz #1933. hozzászólásra
Ja, de még talajmunkában épp elmegy a g.o.x2 de ha hozzá jön a többi is lerontja a jövedelmet.
Válasz #1932. hozzászólásra
üzemóránkén 10ezer+ gázolaj....
Válasz #1931. hozzászólásra
komplett művelésre kérdezte ahol a zöme a talajmunkából adódó fogyasztás
nagy munkánál lehetne találni jelentkezőt felénk ennyiért
Meg ugye a vonulgatás üzemanyaga is duplán menne,pedig az se kevés
Válasz #1930. hozzászólásra
tehát üa duplája előszőőőőőőőőőőőőőőr..........
másodszooooooor........
kinek van más kiszámítási metodikája????????
Válasz #1930. hozzászólásra
Az üzemanyag duplája kombájnnál meg vetés permetezés mt.szórásba irtó sovány.
Válasz #1926. hozzászólásra
szerintem a határ az üzemanyag duplája
én alatta semmiképpen se vállalnám el nyugati gépekkel
50-60ezer , ha nem túl drága a gépparkod...
kamón fiatalok és vén pötsök ----- különös tekintettel a bérmelónyűvőkre ----- gondolatokat ide.....
nem szungyikálni.....
idén nagyon magasat
Van mondjuk cakompakk 200-300 ha-ra bérmunka.
Minden.
Szántás, simázás, kombinátor, tárcsa.
Vetések búza árpa kuk napr.
Aratások, kitudjamelyik ezek közül...
Perm, műtr. sz. szállítások......... megmég amit akartok.....
Milyen árakat tudtok ilyen cakompakk akcióra elképzelni?????
Válasz #1923. hozzászólásra
Merre tevékenykedsz?
De a cég akivel le szerződtem annak nincs is repcéje ezért nem fogok venni toldatot meg oldalkaszát is pluszba jövöre.
Válasz #1921. hozzászólásra
Lehet kicsi pízért bevállalta..........
Mijen cég akinek enyi földhöz nincs gépparkja!!!
Számomra ez hiiitetlen!!!!
Válasz #1917. hozzászólásra
Az a baj hogy tegnap ránk szakadt az ég,Így nem tudunk aratni, " van akire a plafon"?
nem mert nincsen oldalkaszám már behalt.
Válasz #1917. hozzászólásra
jó, elhiszem ,de azért 200ha repce még beleférne
Figyi csak tudom h mire kötöttemszerződést.De ez nem az idei hanem a jövő évi és idén csak 100 hektárt müveltem
Válasz #1915. hozzászólásra
Hanta az egész,kb egy 12 éves gyerek dumája
A személyesben 120ha művelsz, ez amit itt leírtál,1220ha mely az igaz????
Hát?? Minden szerzödés anyit ér amenyit betartanak- betartatnak belölle... Látam olyat amikor az ijen szerzödéses partner kis hiján ment a biroságra...Szoval ez nem anyira játék!! Föleg ebben a vacak évben!! Téged ha kicsit sem korekt a partner káb é a biztositó melé fel tudnak használni föleg ha fel akarnak az esetleges keletkezet kár mérséklésére.. mert mint tudjuk ürügy és kifogás az mindig van!!!
Srácok le szerződtem egy céggel 120hektár búza 400 napraforgó és 700 kukorica lehet h hülyeségvolt de mostmár meglesz
Válasz #1911. hozzászólásra
2 éve 8000/h bálafelszedővel hordták befelé MTZ meg pakolta össze.
tavaly másik cég 200Ft/bála áron behordta és összerakta.
a 2/3 része a telep körüli földek a maradék meg olyan 2km-re volt
Bálázási tarifák ?????????????
Hengeres mondjuk hesston, rollant, variant esetleg ezek szecskázással ???
Hálóval, madzaggal ???
Nagy kocka (mondjuk qudrant) 120 x 70 x 240 ????
Bála felrakása tarlón, beszállítás x km, kazlazás ??????
Válasz #1909. hozzászólásra A bérmunka ára /SZERINTEM/ a gázolaj árának minimum a kétszerese maximum a háromszorosa én ugy szoktam megoldani hogy tele tank megcsinálom a munkát aztán ismét tele tank
Altalaj lazitást menyiért csináljátok mert én ugyérzem h nekem ez nem valami sok jövedelem és évi 200hekit leguritok?
Nálunk szerencsére nincs ilyen gond az mtz huzza mint a mérgezett egér a John deere az meg az 5öset huuzza 50en de vanmikor a fater kiemeli h csak karcolja a földet de John deeremet nem adom a közelébe se kerühet
Válasz #1906. hozzászólásra
Igen mimást!! De elhieted hogy ilyet te még nem látál! Nem ritka amikor a Rába 5 ben megdöglik a tárcsa elött és visza kell kapcsolni ha normálisan meg akarsz tárcsázni valamit!! ja és nem ritka amikor a seiger csak 4 fejel szánt... És a baj az hogy pont ez a nehezen müvelt terület terem kibb sz ul...
Mitcsinálni? Szántani batya
Válasz #1901. hozzászólásra
Akor gyere el hozzánk... min 50 liter / ha lesz ha még szárad egy kicsit!!!
Bolond vagy ha én szálitok akkor az még plusz 10000ft mert akkor a John Deere van beálitva két fligellel és az üa nem olcsó
Válasz #1896. hozzászólásra
Én tavaly amikor kukoricát arattam valakinek akkor pótkocsizást is kért úgy 60 km-re 10000forintos barátságos áron elvállaltam.8 tonnással.
Miért nálatok h megy az aratás mert erre felénk van egy lexion 600 as 12mes asztallal gumihevederes 54ft
Merre vagytok ti erre felénk 50es nyitással huzom 23-25 cm mélyen 12-13l/h
30-ért levágunk mindent, még a szomszédot is a gerendárol!
Válasz #1897. hozzászólásra
10000-ért felszánthatod a mi vidékünket, itt mindenki veled szántatna!!!!!
Válasz #1871. hozzászólásra
850
Batya de kettöt huzok kövesen a 6011es böl magasitva az kb 120mázsa de ez csak 10km-en belül az felett már 600ft/q.
Szántani 3as váltforgatoval megyek 10000ft/h
de munka dögivel
Szállítani 100Ft/q-nem gyenge ez egy kicsit??10Km oda 10 vissza MBP-vel 6500FT. Ennyiért nem lehet dolgozni!!! Írjatok jobb árakat
Válasz #1894. hozzászólásra
ezek a mese árak,gondolj bele ki tudja ezt kifizetni,amikor saját géppel nem éri meg
Szia Ezek kibb jó árak!!Enyiért szivesen megyek neked segiteni ha gondolod!!!