Én házilag csináltam magamnak egy hasonló szerkezetet, ugyanilyen ráülős, 2 személyes, dobálgatós. Most lesz meg 2. éve, talán most már a finomhangolása is megtörtént
Kicsiben ha kipróbálod azzal nem csinálsz rosszat. Később ha többet akarnál vetni, akkor lesz már róla tapasztalatod és mindig a saját tapasztalat a legmegbízhatóbb.
Válasz #5426. hozzászólásra
Homokon, meg főleg ebben az aszályos melegben nem lesz semmiféle rizoktóbnia. kétszáz felett meg hülyeség volt vetőgumót venni.
Válasz #5422. hozzászólásra
Kohinoros talajfertőtlenítés után még hírmondóba is alig jött elő bogár vegetációban. 20 ezer/liter. 1,75 kell/hektár. Lenne Kentaur 13 ezer/hektár áron, de a kijuttatás körülményes és környezetszennyezőbb.
A legmocskosabb munka, ami létezik, amennyiben otthon a térdeden akarod kivitelezni, láttam már sok home teknológiát, de eddig egy sem volt tökéletesre fejlesztve
http://www.gazdacoop.hu/leirasok/cherie.html
Nem volt, de találkoztam már vele. Igazából nincs vele nagy gond, csak az, hogy ez inkább salátához való fajta. Ha csak kipróbálásra lesz, akkor mehet, mert sokat nem veszítesz vele.
Közületek termelt e már valaki Chérie burgonyát?Aki esetleg már termelt mik a tapasztalatok?A piaci lehetőségek is érdekelnének(el lehetett adni).Kipróbálásra vennék pár szem minigumót.
2007-ben is szépen kihajtott és termett. Akkor lehetne nagy baj, ha virágzáskor-kötéskor érné fagy, mert akkor a bekötött gumó is úgy viselkedne, mint vető és babásodás lépne fel, de hát olyankor nem szokott fagyni.
Szerintetek még ki nem kelt krumplit érdemes locsolni?
Kíváncsi leszek, hogy a bakhátazás előtt kiszórt indítótrágyák mikor bomlanak szét ilyen szárazságban.
9498 hozzászólás
Válasz #5448. hozzászólásra

Jóóóóóóóóó az avatarod!!
Itt kiabáltam már reggel is, de szokás szerint észre sem vettél.
Válasz #5447. hozzászólásra

100, határeset
Válasz #5446. hozzászólásra

zsir
80as nem prüszkől?
Mai töltögetés
Válasz #5444. hozzászólásra

Vetőgumóval? Nocsak pontosits
Válasz #5440. hozzászólásra
Vetőgumóval együtt kerültek a földbe. Na erre jó a Kohinor.Most is lefújhatod azzal, ha jól emlékszem, csak kisebb dózissal.
Válasz #5442. hozzászólásra

Hogyne, ez csak az első felvonás
Válasz #5441. hozzászólásra

Meg lesz a 120kg N hatóanyag hektáronként?
Ma az enyém kapott 250 kg/ha pétit, holnap feltöltjük
Ezek hogy találták meg, pedig 1 hete még a bakhátba volt.

Köszönöm, remélem jövőhéten megázik, szerdától mondja az esőt
Válasz #5437. hozzászólásra
Racernek 5 mm
Válasz #5436. hozzászólásra
15 mm plusszos
Válasz #5435. hozzászólásra
CSapadék mennyisége is érdekes!!!!!
Válasz #5434. hozzászólásra

Köszönöm
Válasz #5433. hozzászólásra
2 hét.
Burgonya gyomírtózása után hány nap kell neki hogy megázzon, hogy hasson a gyomírtó? Dual Gold+Sencorral volt fújva.
Válasz #5431. hozzászólásra

Én házilag csináltam magamnak egy hasonló szerkezetet, ugyanilyen ráülős, 2 személyes, dobálgatós. Most lesz meg 2. éve, talán most már a finomhangolása is megtörtént
Erről mi a vélemény?
http://www.youtube.com/watch?v=xoqUMy84A9I
Válasz #5429. hozzászólásra
Kicsiben ha kipróbálod azzal nem csinálsz rosszat. Később ha többet akarnál vetni, akkor lesz már róla tapasztalatod és mindig a saját tapasztalat a legmegbízhatóbb.
Válasz #5413. hozzászólásra

Sanyee köszi a választ,meg is vettem ma 100 szemet eldobom holnap a föld végében.
Amúgy a Monceren-ből mennyi egy liter? Ez nálunk nem is kapható szerintem.
Válasz #5426. hozzászólásra
Homokon, meg főleg ebben az aszályos melegben nem lesz semmiféle rizoktóbnia. kétszáz felett meg hülyeség volt vetőgumót venni.
Válasz #5425. hozzászólásra
Rizoktóni, meg 2xx forintos vetőmag!
Válasz #5424. hozzászólásra
Mi lehet az a kolera, amitől ennyire féltek?
Válasz #5415. hozzászólásra
Ezzel NEM vitatkozom! Lehet hogy permetezni fogom.
Válasz #5422. hozzászólásra
Kohinoros talajfertőtlenítés után még hírmondóba is alig jött elő bogár vegetációban. 20 ezer/liter. 1,75 kell/hektár. Lenne Kentaur 13 ezer/hektár áron, de a kijuttatás körülményes és környezetszennyezőbb.
Válasz #5421. hozzászólásra

A későbbi állománykezelés töredékéből oldod meg a krumplid bizonyos kártevők elleni védelmét bizonyos ideig, számolj
Válasz #5420. hozzászólásra
...és hívja a mentőt.
Hát ez az! Az egész művelet egy poén maga.Mármint annak, aki nézi.
Válasz #5418. hozzászólásra

Valahogy nem érted az egész müvelet poénját
Válasz #5418. hozzászólásra
És a primer bakhátra a lehető legkésőbb húzni a szekundert, hogy jobban átmelegedjen.
Válasz #5417. hozzászólásra
Rizoktónia ellen meleg talaj, bogarak ellen Kohinor 200 SL.
Válasz #5416. hozzászólásra
Pl a rizoktónia ellen, a burgonyabogár ellen bizonyos ideig stb,stb Monceren csak gombaölő, de a Pestige már kiegészitve rovarölő hatással is bir.
Válasz #5415. hozzászólásra
DE MINEK AAAAZ?
Válasz #5414. hozzászólásra

A legmocskosabb munka, ami létezik, amennyiben otthon a térdeden akarod kivitelezni, láttam már sok home teknológiát, de eddig egy sem volt tökéletesre fejlesztve
Csávázásra mondjatok nekem valami módszert, ami gyors nem vegyszerezi vele magát össze az ember. (Vetés előtti csávázás.)
Válasz #5412. hozzászólásra
http://www.gazdacoop.hu/leirasok/cherie.html
Nem volt, de találkoztam már vele. Igazából nincs vele nagy gond, csak az, hogy ez inkább salátához való fajta. Ha csak kipróbálásra lesz, akkor mehet, mert sokat nem veszítesz vele.
sziasztok
Közületek termelt e már valaki Chérie burgonyát?Aki esetleg már termelt mik a tapasztalatok?A piaci lehetőségek is érdekelnének(el lehetett adni).Kipróbálásra vennék pár szem minigumót.
Válasz #5403. hozzászólásra
2007-ben is szépen kihajtott és termett. Akkor lehetne nagy baj, ha virágzáskor-kötéskor érné fagy, mert akkor a bekötött gumó is úgy viselkedne, mint vető és babásodás lépne fel, de hát olyankor nem szokott fagyni.
Válasz #5409. hozzászólásra

Full Fantasy még nincs aszondod?
no megyek
rágd a talajt a 15össel ne itt szőrmézz a továbbiakban e
Válasz #5408. hozzászólásra

Bellaprima, Baccara, Red Fantasy........de még nemigen látok fantáziát az egészben
Válasz #5407. hozzászólásra

hány fajtát tolol idén ?
Válasz #5406. hozzászólásra

Realitás? Minél olcsóbban, mert ugye az étkezési ára is a plafont súrolja
Válasz #5405. hozzászólásra
mi a reális?
régiket nem teszü?
Tegnap megjött az első adag ültetőgumó, vizuálisan megitélve rendben van.
Számomra eddig ismeretlen fajták, de csak ezeket adták reális piaci áron
Válasz #5402. hozzászólásra

Asszem 2007 ben volt hasonló száraz tavasz, mi öntöztünk, meghálálta
Válasz #5401. hozzászólásra

Miután az esetleges fagy orrbaüti, tényleg nem számit
Tavaly volt növény, amit 18-20cm es lombbal kapott telibe a fagy, na ez aztán azt mondta, hogy -Nekem annyi- ki sem hajtott
Szerintetek még ki nem kelt krumplit érdemes locsolni?
Kíváncsi leszek, hogy a bakhátazás előtt kiszórt indítótrágyák mikor bomlanak szét ilyen szárazságban.
Válasz #5400. hozzászólásra
Nem számít neki. A földbeni részek épek maradnak és kihajt.
Válasz #5394. hozzászólásra

A fagyosszentek elintézik az április közepén ültetett burgit is szerintem