Úgy hogy a holland nálunk malmit vesz minősítés nélkül takarmány áron, ha jó, jó, ha nem akkor vidd ahova akarod. Úgy néz ki hogy az idén nemigen jött be a tárolás
szlovakiabol irok , tegnap voltam a malmosnal a buzam 28/29 siker ,
13 NL
810 tomeg terfogat
316 esesszam
40 zeleny teszt
megfelel az elitbuzanak ami a legmagasabb fokozat nalunk s ezert 190 Eurot adnak meg jovo heten is.
Azért 42000+áfa az nem 47000.
Az igaz,hogy a jó minőségért egyre kevesebbet adnak (46-47000),de a takarmány sem sokkal kevesebb.
Én 41-42000-et hallottam takarmányra.
Udvozlok mindenkit . a jovo hét vége felé a malmi buza ujabb mélyponton fog lenni mert amerika meg fogja higitani és ha valakinek ajánlanak 47+fa árat az gyorsan adja el még a heten . erre akartam csak reagálni .koszonom a figyelmet
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mitől lesz a liszt mire a boltokba kerül 139ft/kg !!! Ezt már végre elmagyarázhatná valaki!!! Mert amit ennyiért árulnak azt 45-48 környékén vették búza állapotban!!
Szerintem minden termelő-köztük én is - azt szeretnénk,ha 60-ért lehetne túladni a búzán, de lássuk be,hogy a napokban örülni kell az 52-nek is.
Baranyában nem nagyon ajánlanak 50-nél többet.
Tisztelt urak és hölgyem!
Azt szeretném kérdezni hogy mi úgy jártunk,hogy 55ezer forintot fizettek volna a magtárból aratás alatt folyamatba ,nem adtuk oda mert béraratáskor bővült,most van 48ezer forint+egy hely 50-52ezer forint ajánlat,ennél kicsit jobbat akarok,mind malmi minőség,aki tud segíteni kedvezőbb árba kérem segítsen..4800mázsa malmi minőég.köszönöm
Süle Judit vagyok Orosházáról. Én is hasonló cipőben járok,mint Ön. Nálunk a kifizetés még rosszabbnak mutatkozik,ugyanis egyes termelőknek 5300 Ft/q áron fizetnek.Akik kimaradtak ebből,azoknak 3800 Ft/q árat ajánlottak fel.Mélységesen felháborít,mert ennyit ér a termelő.Ha bármi hozzászóláa lenne,ezügyben,elérhetőségem:06305159104.
Tisztelettel.Süle Judit
Azért érdekes ,hogy mindenütt nagyobb a termés mint tavaly.
Afrikában meg a szerncsétlen gyerekek éhen halnak.
Sajnálnom őket
Persze tisztában vagyok azzal is,hogy ők sem törődneka mi problémáinkkal , hiszen hogy is tudnának bármin segíteni.
12853 hozzászólás
Válasz #2251. hozzászólásra
nekem jöhetne annyiért több is. lehet euro minőség is
Válasz #2251. hozzászólásra
Gyanítom,hogy ennyiért még sokáig kelleni is fog!
Válasz #2236. hozzászólásra
Nekem kéne egy szerelvény búza 3000 Ft/q.
Válasz #2249. hozzászólásra

Komplett !
Válasz #2248. hozzászólásra
netto 47 ?vagy komplett?
Tegnap elment a vége 47-be maszekba
Válasz #2245. hozzászólásra
nálunk a száritó 42 nettoba veszi a takit......de ezt az árat adja aratás óta ....őlég zsenge
Válasz #2245. hozzászólásra

Úgy hogy a holland nálunk malmit vesz minősítés nélkül takarmány áron, ha jó, jó, ha nem akkor vidd ahova akarod. Úgy néz ki hogy az idén nemigen jött be a tárolás
Búza fronton mi a helyzet? Hogy áll a malmi búza ára?
engem nem hat meg hogyha csak jövőre adom el. Nem kenyérre kell a pénz hálistennek és szerintem vagyunk még igy ezzel egy páran.
Válasz #2238. hozzászólásra

tanakodnak meddig is kellene a prés gombot még ON állapotban tartani!!
KITARTÁS!!
hát igen merre hogy!
hát igen merre hogy!
Válasz #2239. hozzászólásra
Én meg 4-essel kezdődőeket hallok,lefele ment.
halli! én is hallotam ma 5-ösel búzát. nekem levan tárolva 250tonna 32-34 siker minden paramétere jó.
Nem nagyon akar beindulni a búza ár! Mi a nyavalya van? A trigofix most is 4100-at mond a takbúzára.
Ma végre hallottam ötössel kezdődő búzaárat.Talán lesz belőle valami.
Mi újság a búzával kollégák?
A kutyának sem kell a búza?
Válasz #2233. hozzászólásra
Azonnal add el !!!
Itt nálunk ez ha kellene valakinek 42-44 ezer lenne....
tud valaki tobbet ?
szlovakiabol irok , tegnap voltam a malmosnal a buzam 28/29 siker ,
13 NL
810 tomeg terfogat
316 esesszam
40 zeleny teszt
megfelel az elitbuzanak ami a legmagasabb fokozat nalunk s ezert 190 Eurot adnak meg jovo heten is.
Válasz #2229. hozzászólásra

A vezéreid ha akarnának azért bele tudnának szólni csak hát a szarházi panelosoknak nem lenne 8 ft-os zsemléjük.....

A vezéreid ha akarnának azért bele tudnának szólni csak hát a szarházi panelosoknak nem lenne 8 ft-os zsemléjük.....

MAGYARNAK!!!
Válasz #2228. hozzászólásra

Mit akarunk jó az a takarmány ukrán búza a barom magarnak!!!!
4000-ért megáll az ukrán búza bármelyik hazai malom mázsáján............
Hajdu-bihar területén kapott-e Valaki friss árajánlatot, malmi 1-es búzám van köszönöm
BAZ Megyében 314 mázsa, euro minőségű búza eladó. Ajánlatokat e-mailen, vagy telefonon várok. E-mail:kissn@freemail.hu T:(30) 531-3483
Azért 42000+áfa az nem 47000.
Az igaz,hogy a jó minőségért egyre kevesebbet adnak (46-47000),de a takarmány sem sokkal kevesebb.
Én 41-42000-et hallottam takarmányra.
Sziasztok!
Tegnap nekem a takarmány búzáért br. 4700-et ígértek.
Mi a véleményetek?
Válasz #2222. hozzászólásra

Te is meg amerika is!!!

Te is vennél ennyiért mi???? Nem kell a hülyítésed!!!
Udvozlok mindenkit . a jovo hét vége felé a malmi buza ujabb mélyponton fog lenni mert amerika meg fogja higitani és ha valakinek ajánlanak 47+fa árat az gyorsan adja el még a heten . erre akartam csak reagálni .koszonom a figyelmet
Válasz #2220. hozzászólásra

Ez egyre jobban látszik, semmi értelme a minőségre menni!! Ha nincs még a szart is megveszik, semmi nem számít!!
Most kukkantottam rá a tőzsdére.Hihetetlen ,hogy 1000!!!!!! forint a különbség a takarmány és a malmi búza között.
Állítólag a legtöbb liszt már nem is jó búzából készül.
Vagy hatalmasat szakít a malom.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mitől lesz a liszt mire a boltokba kerül 139ft/kg !!! Ezt már végre elmagyarázhatná valaki!!! Mert amit ennyiért árulnak azt 45-48 környékén vették búza állapotban!!

Szerintem minden termelő-köztük én is - azt szeretnénk,ha 60-ért lehetne túladni a búzán, de lássuk be,hogy a napokban örülni kell az 52-nek is.
Baranyában nem nagyon ajánlanak 50-nél többet.
Tisztelt urak és hölgyem!
Azt szeretném kérdezni hogy mi úgy jártunk,hogy 55ezer forintot fizettek volna a magtárból aratás alatt folyamatba ,nem adtuk oda mert béraratáskor bővült,most van 48ezer forint+egy hely 50-52ezer forint ajánlat,ennél kicsit jobbat akarok,mind malmi minőség,aki tud segíteni kedvezőbb árba kérem segítsen..4800mázsa malmi minőég.köszönöm
Válasz #2180. hozzászólásra
Tisztelt Folytyik János!
Süle Judit vagyok Orosházáról. Én is hasonló cipőben járok,mint Ön. Nálunk a kifizetés még rosszabbnak mutatkozik,ugyanis egyes termelőknek 5300 Ft/q áron fizetnek.Akik kimaradtak ebből,azoknak 3800 Ft/q árat ajánlottak fel.Mélységesen felháborít,mert ennyit ér a termelő.Ha bármi hozzászóláa lenne,ezügyben,elérhetőségem:06305159104.
Tisztelettel.Süle Judit
medgyesegyházán 5000ft-ot beszélnek mázsánkánt a búzára
Békésben mi az ár.
A szaaaaarházi kereskedőket kellene inkább odaküldeni egy-két hónapra.
Lehet,hogy utána nem törnék le így az árakat.
Azért érdekes ,hogy mindenütt nagyobb a termés mint tavaly.
Afrikában meg a szerncsétlen gyerekek éhen halnak.
Sajnálnom őket
Persze tisztában vagyok azzal is,hogy ők sem törődneka mi problémáinkkal , hiszen hogy is tudnának bármin segíteni.
Válasz #2208. hozzászólásra
jól dolgozik beforgatóval?
Válasz #2207. hozzászólásra
beforg és csavaros
Válasz #2206. hozzászólásra
hidraulikus fogásszél? előhántoló vagy beforgató?
Válasz #2205. hozzászólásra
ld100
Válasz #2203. hozzászólásra
milyen tipusú a kverni ekéd?
Válasz #2201. hozzászólásra
http://www.cmegroup.com/trading/agricultural/grain-and-oilseed/corn.html