Fórum
Cikkajánló
Hirdetés
_fill_540x300_0.jpg)
A jó termés a talajnál kezdődik – tegyen érte kalciummal!
A talaj kémiai viszonyainak javítása – különösen a kalcium utánpótlásával –..._fill_540x300_0.jpg)
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
901 hozzászólás
Válasz Jakabjóska #746. hozzászólásáraLegjobb alá
Válasz gjoni #745. hozzászólásáraÜdv. kolléga!
Az Ural gumi mennyire erős az EB-7-re?
Válasz ÁdámZoltán #744. hozzászólására
Válasz gjoni #743. hozzászólásáraRövid. A felépítmény új rajta de az alváz a billentőfülek, a vonórész nulla. Viszont újfajta oldalak a plató kicserélve új kerekek. 1977-es.
Válasz ÁdámZoltán #742. hozzászólásáraMi annak idején csináltunk rá gyárit ,de nincs meg a fotó! Hosszú vonórészes vagy rövid ?
Jó estét mindenkinek! Esetleg tudna nekem valaki abban segíteni, hogy lefényképezné egy EB-7 pótkocsi támasztó lábát ami a vonórészen van.
Amit vettem lemaradt róla és le szeretném gyártani.
kicsit másabb lett

https://www.youtube.com/watch?v=8nYMQwuqrmA
Válasz Büresz #738. hozzászólásáraCsak Alkytont használok 3 liter menne rá a zöld platósra .kékre fele!
Válasz gjoni #737. hozzászólásáraNagyon pöpec, mindent alkytonnal fújsz? Mennyi meg rá egy ilyen pótra? a zöld pótón, igaz hogy nem Eb, de gondoltam megosztom veletek, csak a platót és az oldalakat csináltam én. A kéken pedig csak oldalaztam meg festettem a pótot meg a gépet is.

hidraulika tömlőt hol szoktatok beszerezni? Fém csövet lehet kapni? a második kocsihoz kellene...
Válasz mtz1221 #733. hozzászólására
Válasz gjoni #732. hozzászólásáraLe a kalappal.
Ha az asszonyról meg a gyerekről is így gondoskodsz,egész irigy leszek rád.
haladunk tovább

Válasz csoppika #726. hozzászólásáraEz az utolsó kicsinek!
Válasz gjoni #723. hozzászólásáraAzért ha gyakorolnál csak menne annyira, hogy egy ilyen kocsit meghegessz?
Válasz mtz1221 #724. hozzászólásárahttp://www.motipspray.hu/webshop/festekek/alkyton-fedo-es-korroziogatlo-alapozo-egyben-ral5002-fenyes-kiralykek-kenheto/
Válasz gjoni #722. hozzászólásáraMelyik Alkyton-t, a kalapácslaknak írtat ??
EZT ??
Válasz csoppika #721. hozzászólásáraTanulok ,de úgy soha nem fogok tudni hegeszteni,csak nem gondolod míg ő dolgozik én üldögélek?Szabom az anyagot csiszolok ,meg figyelem másik pajzsal ,hogy varr !
Válasz Pilátus #719. hozzászólásáraSztem ez elég szuper 17 liter 80000 ft Alkyton ,és sokszor használom ezt a festéket jóval színtartóbb,mint olcsóbb elődei!
Válasz gjoni #717. hozzászólásáraEgyütt tudsz dolgozni az öreggel, és nem vagy hajlandó tanulni tőle?
Válasz gjoni #717. hozzászólásáraNem vagy kitartó...
Szép!
Lenne egy "festői" kérdésem hogy pld ezt a felületet lehet valm 2k-4k 10k lakkal stabilizálni az uv ellen??
Van e akár többszázezerért super hiper valami lakk azokra gépekre amit az ember nagyon megkedvelt vagy azt szeretné hogy gyerekeinek se kelljen ezeket festeni?
ilyen kék lesz

Válasz csoppika #716. hozzászólásáratuti nem
Válasz gjoni #714. hozzászólásáraSzerezz be még egyet..
Oszt szakmai irányítás mellett hegeszd meg.. Jövő December 13ra csak kész lesz....
Válasz gjoni #714. hozzászólásáraAzt hittem te pöketsz...
Itt az alkalom...tanulj tőle! Míg van rá alkalom...
Válasz csoppika #713. hozzászólására. Vége fater öreg,nem bírja már .Hegeszteni nem.tudok ,így ennyi !
Válasz gjoni #712. hozzászólásáraNo persze...
Válasz Kisvuk #711. hozzászólásáraNálam már nem,ez az utolsó.
Válasz gjoni #710. hozzászólásáraKi tudja lehet egyszer majd nálad köt ki.
Válasz Kisvuk #709. hozzászólásáraNa gratulálok,én meg onnan hoztam az enyémet,Bodrogolasziból
Válasz gjoni #708. hozzászólásáraElvitték Borsodba 1.2-ért.
Válasz Kisvuk #707. hozzászólásárajó piszkos meló ,minden este vaspor vagyok! Eb-t eladtad már?
Válasz gjoni #706. hozzászólására
Mi is hasonló melón vagyunk de már nagyon unom
Válasz gjoni #700. hozzászólásáraKöszi a képet
így már tudom minek az oldalát hoztam el a vastelepről
Ezt a meghajtott "u" alakú köracél kapcsolást nem tudtam elhelyezni
. Nem pont méret de majd megoldjuk

Válasz .Richard. #703. hozzászólásáraEz fér be a garázsba ,ezt ismerjük mi mennyi rá ,tudjuk már mindenét ,hogy kell kipofozni!
Válasz gjoni #702. hozzászólásáraEgyebkent tènyleg faxa lett az előzőis. De miert csak EB?
Válasz .Richard. #701. hozzászólásáraIgen ,de a műhely felszerelést is újítom belőle.