Én meg ugy tudom,hogy sokan nem szerették az antiszlimet mert nem tudtak egyszerre kezelni és kikötötték és igy nálam is ki van kötve,pedig jó lenn ha be lenne kötve ,mert szántáskor jó lenne!
Most az ekére egy uszót teszek a kitámasztó helyére avval fog jól menni!
Ezt a rész pontosan olvasd el, mert itt dől el( http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=kmoforum&id=1257528479) Ha nem válaszolnak akkor írj még egy mailt és mégegyet. Hidd el sikerülni fog
Válasz #1377. hozzászólásra
te tudod,de én nem vagyok birka se hülye ,te csak meny és magyarázz ,és a vitát lezártam ennyi szép napot megyek mert dolgom van!
Válasz #1376 hozzászól
Megint elbeszélsz a lényeg mellett. Az olvasással van problémád az értelmezéssel vagy egyszerűen csak nem tudsz megfogalmazni egy választ? Lehet jobb lenne, ha és is inkább kapálnék ehelyett. Tudod mit? Megyek inkább birkát legeltetni. Ők legalább megértik mit mondok nekik.
nem vagyok csak 80kg de szeretem a munkát kapálok meg minden ami van,nem vagyok itt mindig,ha nem lenne ilyen meleg 40fog akkor a garázst csinálnánk a pótkocsinak,reggelente szoktunk dolgozni mikor nincs meleg!
Ha kész lesz esetleg lesz fotó!
Te biztosan nagyon érted ezt a számolósdit, mert ezek szerint neked 5 HA földhöz minden munkagéped adott, az ekétől a betakarító gépig, vagy ahogy felétek mondják cséplőgép, a bálázó minden van. Szerintem meg sok olyan munka folyamat van a kis gazdaságokban, amire nem éri meg megvenni a munkagépet, hanem érdemesebb bérmunkába végeztetni. Bár ahogy kiveszem az írásaidból, még messziről sem ismered a gazdálkodást, hanem biztosan egy elkényeztetett, anyuci kedvence, 120kg-os, ragyás arcú, szemüveges troll vagy, aki itt próbálja kiélni magát.
Válasz #1369. hozzászólásra
Én még azt is kétlem, hogy az apja kint a földön is felengedte volna félvakon a gépre kipróbálni, nemhogy dolgozni. Nem neki való az ilyen munka. Előbb utóbb baj érné, ha ő dolgozna géppel. Még az egészséges embert is éri munkabaleset, nem az olyat, akinek rossz a szeme, meg nem emelhet, stb.
Hát te biztos nem műveled csak a faterod ,mert ha te kiszabadulsz a traktorral othonról fél Fábiánháza kórházba kerül a vontatott tárcsáddal elgázílod mindet
Ha bérmunkással csináltatnám meg az 700eft számoltam de lehet hogy kijönne a 1 milla is,1000liter gázolaj az meg csak 420eft és egy kis üzemóra megy bele 100-200közt!
értem de én biztos nem fogom bérmunkába megcsináltatni,mint itt mondják a dolgokat!
Soka bérmunka aszántástól a szántásig,igaz nekem is elmegy 500-1000liter gázolaj,de azért nem mindig akkor jönnek amikor nekem kell!
szántás 1hold 15000ft
tárcsa az meg 7500ft-8000ft
és 9holdnál már nem kis pénz,ott még kell kombizni vetni ekekapázni tölteni csépelni tengerit szedni szártépözni,és már mindjárt vagy fél milliónál járunk! vegyszerezés ezt kihagytam!
Látod ebben is megint tévedsz. Én mikor bereggeltem, nem volt csak 4 Ha földem és nem volt traktorom sem. Bár ma már többszöröse az általam meg művelt terület ennek, de még mindig csak egy szakadt 50-essel küzdök
A Lux egy komolytalan oldal,én is regisztráltam 3 hónapja,azóta is adminisztrátori jóváhagyásra vár(pár olyan kérdés merült fel amiben segíthettem volna)
8296 hozzászólás
Válasz #1402. hozzászólásra
Én meg ugy tudom,hogy sokan nem szerették az antiszlimet mert nem tudtak egyszerre kezelni és kikötötték és igy nálam is ki van kötve,pedig jó lenn ha be lenne kötve ,mert szántáskor jó lenne!
Most az ekére egy uszót teszek a kitámasztó helyére avval fog jól menni!
Válasz #1402. hozzászólásra
,de ott is jó volt.
A mtz csak a kerék slipelt
Válasz #1401. hozzászólásra
Decsi
A napraforgó gombaölőzése topikban lenne egy kérdésem, ránéznél?
Válasz #1401. hozzászólásra

Köszi antiszlippel jó ,hogy
Válasz #1400. hozzászólásra
Nekem mindig olyan ekéim voltak amin hátul volt a mélységállító kerék
és jól működtek még mtz után is.
Válasz #1399. hozzászólásra

Eredj már Pálinkó kupec nem mindegy neki ,hol van a kerék ő nem igen szántott vele ,már megint hülye a kérdés
Ha azt mondjátok hátul van a kerék,akkor ezen is hátul van és mégis jól megy!http://www.agrarkereso.hu/fooldal/megmutat.php?hird=98083&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=#
Üdv.
Tudna nekem vki segíteni abban, hogy 1S543A22 Típusú Nr:22683 számú Vogel eke milyen évjárat lehet?
Előre is köszi.
Válasz #1396. hozzászólásra

Tényleg bakker
Riadóóóóóóóóóóóóóóó!!!!Szürke is online!!!!!
Meneküljön mindenki.
Válasz #1392. hozzászólásra
Nem ,bohóckodok,komolytalan társaság(már bocs)
Válasz #1393. hozzászólásra
Ezt a rész pontosan olvasd el, mert itt dől el( http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=kmoforum&id=1257528479) Ha nem válaszolnak akkor írj még egy mailt és mégegyet. Hidd el sikerülni fog
Válasz #1362. hozzászólásra

én már lassan 1,5 éve regisztráltam de azóta is semmi...
Válasz #1391. hozzászólásra
segítsek regisztrálni
Válasz #1390. hozzászólásra
1362?????
Utálom hogy mindig igazam van

És futárnak lett igaza,elkezdte a népet lehuzni
Válasz #1386. hozzászólásra
erről van szó és ismerni kéne a vita mivoltát is
Válasz #1384. hozzászólásra
Én is csak véleményt formáltam. A vitához megfelelő inteligenciával megáldott vitapartnerre van szükség
Válasz #1382. hozzászólásra
Nézd el nekem be ragadt a billentyű 28 C. Ezt akartam írni. Nem 38, mint amit te érzel. Ajánlom figyelmedbe :http://www.idokep.hu/hoterkep
Válasz #1380. hozzászólásra
itt vitázott valaki? hol?
Válasz #1380. hozzászólásra

Menyél fogjál valami nőt aki le cidál ,mert neked ez a bajod itt éled ki magad a neten
Válasz #1379. hozzászólásra
még azis meleg a 38 fok elég lenne 25-30fok abban lehetne dolgozni szépen nyugodtan ,hogy mi is haladjunk,a garázs csinálással amig jön a öszi meló!
Válasz #1377. hozzászólásra
te tudod,de én nem vagyok birka se hülye ,te csak meny és magyarázz ,és a vitát lezártam ennyi szép napot megyek mert dolgom van!
Válasz #1376. hozzászólásra
A másik, nyisd ki az ablakot, hagy menjen be a kellemes hűs levegő, mert a 40 fok már rég elment, max 8, ha van nálatok is, kellemes É-ÉK-széllel
Válasz #1376 hozzászól
Megint elbeszélsz a lényeg mellett. Az olvasással van problémád az értelmezéssel vagy egyszerűen csak nem tudsz megfogalmazni egy választ? Lehet jobb lenne, ha és is inkább kapálnék ehelyett. Tudod mit? Megyek inkább birkát legeltetni. Ők legalább megértik mit mondok nekik.
Válasz #1374. hozzászólásra
nem vagyok csak 80kg de szeretem a munkát kapálok meg minden ami van,nem vagyok itt mindig,ha nem lenne ilyen meleg 40fog akkor a garázst csinálnánk a pótkocsinak,reggelente szoktunk dolgozni mikor nincs meleg!
Ha kész lesz esetleg lesz fotó!
Válasz #1368. hozzászólásra
Te biztosan nagyon érted ezt a számolósdit, mert ezek szerint neked 5 HA földhöz minden munkagéped adott, az ekétől a betakarító gépig, vagy ahogy felétek mondják cséplőgép, a bálázó minden van. Szerintem meg sok olyan munka folyamat van a kis gazdaságokban, amire nem éri meg megvenni a munkagépet, hanem érdemesebb bérmunkába végeztetni. Bár ahogy kiveszem az írásaidból, még messziről sem ismered a gazdálkodást, hanem biztosan egy elkényeztetett, anyuci kedvence, 120kg-os, ragyás arcú, szemüveges troll vagy, aki itt próbálja kiélni magát.
Válasz #1371. hozzászólásra

Kíváncsi vagyok kinn a földön eldugul a szűrő ,hogy csinálja meg vagy elpukkan egy gázolajcső ,hogy légteleníti le pedig ezek alapvető dolog.
Válasz #1370. hozzászólásra

Elméleti traktoros még lehet menjen el tanárnak ,ha ilyen okos
kilencedik, gázfröccs és az első árokban megállna
Én még azt is kétlem, hogy az apja kint a földön is felengedte volna félvakon a gépre kipróbálni, nemhogy dolgozni. Nem neki való az ilyen munka. Előbb utóbb baj érné, ha ő dolgozna géppel. Még az egészséges embert is éri munkabaleset, nem az olyat, akinek rossz a szeme, meg nem emelhet, stb.
Válasz #1368. hozzászólásra

Hát te biztos nem műveled csak a faterod ,mert ha te kiszabadulsz a traktorral othonról fél Fábiánháza kórházba kerül a vontatott tárcsáddal elgázílod mindet
Válasz #1365. hozzászólásra
Ha bérmunkással csináltatnám meg az 700eft számoltam de lehet hogy kijönne a 1 milla is,1000liter gázolaj az meg csak 420eft és egy kis üzemóra megy bele 100-200közt!
Válasz #1365. hozzászólásra
értem de én biztos nem fogom bérmunkába megcsináltatni,mint itt mondják a dolgokat!
Soka bérmunka aszántástól a szántásig,igaz nekem is elmegy 500-1000liter gázolaj,de azért nem mindig akkor jönnek amikor nekem kell!
szántás 1hold 15000ft
tárcsa az meg 7500ft-8000ft
és 9holdnál már nem kis pénz,ott még kell kombizni vetni ekekapázni tölteni csépelni tengerit szedni szártépözni,és már mindjárt vagy fél milliónál járunk! vegyszerezés ezt kihagytam!
Válasz #1346. hozzászólásra
Látod ebben is megint tévedsz. Én mikor bereggeltem, nem volt csak 4 Ha földem és nem volt traktorom sem. Bár ma már többszöröse az általam meg művelt terület ennek, de még mindig csak egy szakadt 50-essel küzdök
Válasz #1359. hozzászólásra
A Lux egy komolytalan oldal,én is regisztráltam 3 hónapja,azóta is adminisztrátori jóváhagyásra vár(pár olyan kérdés merült fel amiben segíthettem volna)
Válasz #1360. hozzászólásra
oké
Válasz #1357. hozzászólásra

mögvót

Ha megelőzött téged a jó híred.
Válasz #1352. hozzászólásra
nincs eladtam!
Válasz #1356. hozzászólásra

Ja
Válasz #1355. hozzászólásra
szabad?