Ha úgy adódna, akkor majd csak januárban folytatjuk... ünnepekkor ünnepelünk és nem dolgozunk... látod mi lett a vasárnapi munkából is, képzeld el ezt karácsonykor
Mi csak most álltunk bele a szántásba, de ha csütörtökre összeáll, akkor jövőhét elejére végzünk. Megyek látástól mikulásig mp3 lejátszó van, két üveg kólával meg pár szendviccsel 0-24 üzemelek
Nálunk is van mindig valami.892-es elektromos problémák meg az utolso darab táblába lerugta az elsömeghajtás kardánt.1025 meg füstöl mint állat nem érteni mi a probléma.Munkák nagyjábol befejezve elmosás következik majd tavaszra kijavitunk mindent.Ami meg beugrik még azt 820-as elintézi az elpusztithatatlan rombolo.
Kb ugyanaz a szitu. Első hajtás nélkül marha nagy a slip. Lehet is érezni rajta, mikor bekapcsolja az ember, akkor meglódul, egyébként meg kicsit vérszegényen megy ilyen munkában. Szántáshoz mindenképp kell.
Az alkatrész úgy néz ki nem lesz olyan vészes, mint ahogy gondoltuk. Nem olcsó, az is tény. Nagyjából mint amit most ráköltöttünk az MTZ-re
Alkatrészt jo árba?Hátso hajtással csak hogy vinné az ekét???Turbinás mtz-ék elsö hajtás nélkül 3 fejjel 30-35cm mélyen megfeneklenek rendesen.A kis 550-es meg lekörözi öket difizár nélkül mondjuk csak 2 fejjel.Legalábbis igy volt régebben már vagy 5 éve nenem volt eke rajt.
Röfik!
Jaja, ekét húzta. Egyik fordulónál egy kis puffanás, körbenéztük, semmi, aztán a következő hosszon már nem hajtott. A mesterrel szétszedtük, most alkatrészek rendelés alatt. remélhetőleg csütörtökön újra dübörög.
Az a tippünk, hogy ahogy kottyant a persely, akkor meg meg tépázta oldalirányba a tengelyt és megrepedhetett. Mert ha nézed a törést, ez bizony meg van csavarva rendesen, szóval előbb a külseje kellett, hogy berepedjen és utána csavarta ketté. Szabad szemmel látható, hogy nem most kezdődött a műsor.
Nem értem hogy törhetett el.Olyan nagy terhelés nincs rajta hogy így elcsavarja.Szerintem!Piszkosúl le van áttételezve kézzel forgatod viszi az egész traktort.
Kicsit lógnak a perselyek. A hátsó mondjuk eléggé, szóval az lesz az oka. Pedig zsírozunk elég sokat. A tengely tört, ellenben kicsit már nyalva vannak a bordák a fogaskerékben is, szóval az is csere. Csapágyak, perselyek, tengely, fogaskerék, egy távtartó karika. Egyelőre úgy néz ki, hogy 450 alatt megáll a dolog. Néha azért meglepődök, hogy mekkora drabális állat és mégis elég könnyű szerelésű jószág.
Válasz #15197. hozzászólásra
Felénk is kering ilyen mese. :)
Elvileg lehetséges lenne, ha az informatikus megmondja neki a jelszavát.
De a gyakorlatban nem hinném. Annyira egyik se hülye, h egy pár ezresért menjen a börtönbe. A fömi állítólag folyamatosan ellenőrzi, h ki mit kutat az adatbázisban.
Helló!
Van egy földem ami közvetlenül műút mellett fekszik,de már elég régen nem jártam arra,és most azt vettem észre hogy a közútkezelő kb. vagy 150 méter hosszan hófogó rácsot telepített a szélétől vagy 15-20 méterre.
Nem kell erről valami értesítést kapjak vagy esetleg engedélyt adjak??
Járt már így valaki?
Nekem mindig működik, egészen addig míg a következő évi felületet meg nem nyitják. Én rendes kérelmet szoktam megnyitni mégegyszer nem pedig változtatásost lehet az a baj.
Válasz #15204. hozzászólásra
Akkor fizettessenek mezőőri hozzá járulást,ha az önkormányzat alkalmaz mezőőröket.Nekem a szomszéd faluban vannak földjeim,ott van mezőőrség,akik végzik is a dolgukat,az önkormányzatnak pedig éves szinten ha-után fizetek 1200ft-ot.
A fát csak télen lopja a "célközönség",ugyanis ők nem arról híresek hogy spájzolnának előre...majd amikor a rajkó fázik,na akkor mennek lopni,derékmagasságba fát kivágni,gallyfát otthagyni. Ismerjük ezt mindannyian.
Sanyi bácsi irgum burgum , sötét van , jönnek a hidegek , befagynak a földek , észak közeledik , ezért nézzél filmet , ha isznak benne jó házit akkor igyál , ha esznek akkor egyél.
31266 hozzászólás
Válasz #15267. hozzászólásra

Melegedtek?
kis karbantartás

Válasz #15265. hozzászólásra

Ha úgy adódna, akkor majd csak januárban folytatjuk... ünnepekkor ünnepelünk és nem dolgozunk... látod mi lett a vasárnapi munkából is, képzeld el ezt karácsonykor
Válasz #15264. hozzászólásra

Barázdába lesz az a pezsgő bontás!
Válasz #15263. hozzászólásra
mp3 lejátszó van, két üveg kólával meg pár szendviccsel 0-24 üzemelek 
Mi csak most álltunk bele a szántásba, de ha csütörtökre összeáll, akkor jövőhét elejére végzünk. Megyek látástól mikulásig
Válasz #15262. hozzászólásra

Nálunk is van mindig valami.892-es elektromos problémák meg az utolso darab táblába lerugta az elsömeghajtás kardánt.1025 meg füstöl mint állat nem érteni mi a probléma.Munkák nagyjábol befejezve elmosás következik majd tavaszra kijavitunk mindent.Ami meg beugrik még azt 820-as elintézi az elpusztithatatlan rombolo.
Válasz #15261. hozzászólásra

Kb ugyanaz a szitu. Első hajtás nélkül marha nagy a slip. Lehet is érezni rajta, mikor bekapcsolja az ember, akkor meglódul, egyébként meg kicsit vérszegényen megy ilyen munkában. Szántáshoz mindenképp kell.
Az alkatrész úgy néz ki nem lesz olyan vészes, mint ahogy gondoltuk. Nem olcsó, az is tény. Nagyjából mint amit most ráköltöttünk az MTZ-re
Válasz #15260. hozzászólásra

Alkatrészt jo árba?Hátso hajtással csak hogy vinné az ekét???Turbinás mtz-ék elsö hajtás nélkül 3 fejjel 30-35cm mélyen megfeneklenek rendesen.A kis 550-es meg lekörözi öket difizár nélkül mondjuk csak 2 fejjel.Legalábbis igy volt régebben már vagy 5 éve nenem volt eke rajt.
Röfik!
Jaja, ekét húzta. Egyik fordulónál egy kis puffanás, körbenéztük, semmi, aztán a következő hosszon már nem hajtott. A mesterrel szétszedtük, most alkatrészek rendelés alatt. remélhetőleg csütörtökön újra dübörög.
Válasz #15258. hozzászólásra
Az a tippünk, hogy ahogy kottyant a persely, akkor meg meg tépázta oldalirányba a tengelyt és megrepedhetett. Mert ha nézed a törést, ez bizony meg van csavarva rendesen, szóval előbb a külseje kellett, hogy berepedjen és utána csavarta ketté. Szabad szemmel látható, hogy nem most kezdődött a műsor.
Válasz #15257. hozzászólásra
Nem értem hogy törhetett el.Olyan nagy terhelés nincs rajta hogy így elcsavarja.Szerintem!Piszkosúl le van áttételezve kézzel forgatod viszi az egész traktort.
Kicsit lógnak a perselyek. A hátsó mondjuk eléggé, szóval az lesz az oka. Pedig zsírozunk elég sokat. A tengely tört, ellenben kicsit már nyalva vannak a bordák a fogaskerékben is, szóval az is csere. Csapágyak, perselyek, tengely, fogaskerék, egy távtartó karika. Egyelőre úgy néz ki, hogy 450 alatt megáll a dolog. Néha azért meglepődök, hogy mekkora drabális állat és mégis elég könnyű szerelésű jószág.

Csatlakoznék a "naplementés" képekhez... :)
Válasz #15253. hozzászólásra

Köszi zombi a kimerítő útmutatást a szerkezethez!!
egyszerű-olcsó-praktikus-hatékony!=Magyar!!
Válasz #15250. hozzászólásra
Itt az igért videó
[link1]
Válasz #15250. hozzászólásra
Itt az igért videó
https://www.youtube.com/watch?v=YG-Lo8lDli8
Válasz #15249. hozzászólásra
Csak őszibarackot meszelem a fagylécképződés csökkentése miatt, ezek is csak a Déli oldalról vannak meszelve. Mindjárt tolok videót a kijuttatóról.
A lényeg: tartály + vízszivattyú, és ez tolja egy motoros hátipermetező porlasztójába (ahol kijön a levegő)
Válasz #15249. hozzászólásra
Csak őszibarackot meszelem a fagylécképződés csökkentése miatt, ezek is csak a Déli oldalról vannak meszelve. Mindjárt tolok videót a kijuttatóról.
A lényeg: tartály + vízszivattyú, és ez tolja egy motoros hátipermetező porlasztójába (ahol kijön a levegő)
Válasz #15248. hozzászólásra

Jó a vidi!
látom a technikát is most már:)
Válasz #15248. hozzászólásra
Szia.lenne pár kérdésem .
Csak őszi b. használod vagy a többi csonthéjasban is a meszet?
Milyen géppel juttatod ki?
Meszelés

https://www.youtube.com/watch?v=SN-nxpJiuPM
Ilyen mikor rendesen megszárad a mész
napfelkelte...

Válasz #15197. hozzászólásra
Felénk is kering ilyen mese. :)
Elvileg lehetséges lenne, ha az informatikus megmondja neki a jelszavát.
De a gyakorlatban nem hinném. Annyira egyik se hülye, h egy pár ezresért menjen a börtönbe. A fömi állítólag folyamatosan ellenőrzi, h ki mit kutat az adatbázisban.
Helló!
Van egy földem ami közvetlenül műút mellett fekszik,de már elég régen nem jártam arra,és most azt vettem észre hogy a közútkezelő kb. vagy 150 méter hosszan hófogó rácsot telepített a szélétől vagy 15-20 méterre.
Nem kell erről valami értesítést kapjak vagy esetleg engedélyt adjak??
Járt már így valaki?
Válasz #15243. hozzászólásra

Ilyenem nekem is van.
én se maradjak ki a sorból
Válasz #15240. hozzászólásra

Válasz #15240. hozzászólásra

ilyesmi van nekünk is e
Válasz #15213. hozzászólásra
Nekem mindig működik, egészen addig míg a következő évi felületet meg nem nyitják. Én rendes kérelmet szoktam megnyitni mégegyszer nem pedig változtatásost lehet az a baj.
Válasz #15204. hozzászólásra
Akkor fizettessenek mezőőri hozzá járulást,ha az önkormányzat alkalmaz mezőőröket.Nekem a szomszéd faluban vannak földjeim,ott van mezőőrség,akik végzik is a dolgukat,az önkormányzatnak pedig éves szinten ha-után fizetek 1200ft-ot.
Válasz #15236. hozzászólásra

Fiatalok bírják a melót, nem úgy mint mi öregek.
Válasz #15235. hozzászólásra

Á ő éjjel nappal dólgozik
Válasz #15234. hozzászólásra

Remélem olvassa a bérbeadó is, főleg a bérbevevő.
Válasz #15233. hozzászólásra

Ezek a Zetorgyilkoló fődek
Válasz #15232. hozzászólásra

Ezek nehéz szántású északi földek.. ...
Jártam az utamat,valahol európában

Válasz #15205. hozzászólásra

A fát csak télen lopja a "célközönség",ugyanis ők nem arról híresek hogy spájzolnának előre...majd amikor a rajkó fázik,na akkor mennek lopni,derékmagasságba fát kivágni,gallyfát otthagyni. Ismerjük ezt mindannyian.
Válasz #15229. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=T8pAux2HQyU
Válasz #15228. hozzászólásra
kis ízelítő
http://www.youtube.com/watch?v=FXEcPxFXAKc
Válasz #15227. hozzászólásra

Nem, de 30???????????
Válasz #15226. hozzászólásra

A trónok harca 30 részét láttad e már ? jó féle én azt mondom
Válasz #15225. hozzászólásra
már láttam megtörtént eseményeken alapszik a polgárháború után.
Igen,
Válasz #15222. hozzászólásra
Sanyi bácsi irgum burgum , sötét van , jönnek a hidegek , befagynak a földek , észak közeledik , ezért nézzél filmet , ha isznak benne jó házit akkor igyál , ha esznek akkor egyél.
3 részes valós történelmi western film sorozat
http://indavideo.hu/search/text/A%20Hatfield%20%20%20McCoy%20visz%C3%A1ly?channel_constraint=undefined
Válasz #15223. hozzászólásra

Lehet...............
Válasz #15222. hozzászólásra
Szerintem mi ugyan arról beszélünk csak 2féle képen.
Válasz #15221. hozzászólásra
Azt nem tudom.
Válasz #15210. hozzászólásra
de ha egy terület hrsz-át szeretném megtudni akkor mi a teendő
Válasz #15219. hozzászólásra
Itt nekem sem nyitja meg.. írd a googleba a mepar, s amit a linket láttad arra katt..az az első
Válasz #15218. hozzászólásra
Ide lépj be... s utána ahogy írtam
http://MePAR - Válassza ki a kiindulási pontját!