Nyerj Volkswagen Amarokot vagy iPadet! Regisztrálj és indulj a nyereményjátékon!
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Üzemanyag fogyasztás / gázolaj- és benzináremelés új
- Zöldtrágya-vetőgépek, szórók új
- Kukorica és napraforgó vetése új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Milyen körbálázót? új
- Totális gyomirtás, tarlókezelés új
- Műtrágyaszórók, opciók, specialitások... új
Cikkajánló

Élelmiszerhiány fenyegethet? Nyilatkozott a Tesco is
Az Egyesült Királyság kormányzati tisztviselői által kidolgozott egyik...

1293 hozzászólás
NVT jövedelempótló december 1. jóváhagyott, határozat, dec. 10. pénz még sehol.
Válasz jneerzso #1240. hozzászólásáraNekünk is.
Válasz jneerzso #1240. hozzászólásáraAz EMVA-erdőtelepítéseknek még nekem is 08.18 a státuszváltás dátuma. Az este a Natura erdő határozat meg is érkezett
Válasz fattyú #1239. hozzászólásáraNekem még 10 hó 4 áll.
Válasz Egér88 #1238. hozzászólásáraNVT-MgTE és NaturaErdő jóváhagyott a mai nappal
Válasz premium 385 #1237. hozzászólásáraitt is
Üdv.az erdők a hét minden napján váltottak bizom benne a héten jóváhagyottak lesznek.
Válasz premium 385 #1235. hozzászólásáraNekem az még nem mozdúlt!
Üdv.Ma váltott a többi erdő is.
Üdv. 1 erdő váltott az 5-ből 12.04 feld.jöv+ápolás
nekem az erdő is váltott...de eddig semmi 12.03 ra
Válasz Egér88 #1231. hozzászólásáraAz éjjel jött határozat Biss előlegről.
Válasz jneerzso #1230. hozzászólásárahátha lassan küldik...
Válasz premium 385 #1229. hozzászólásáraErdős kifizetések, nem változik, 10 hó 4 től hozzásem nyúltak.
Üdv.Alaptámogatás ma váltott elöször,erdős kifizetések 10.04
Válasz premium 385 #1227. hozzászólásáranincs 10 hó óta .
Üdv.2025 kifizetés,jöv.p+ápolás van mozgolódás valakinél?
Üdv ! Aki adott be erdőtelepítésre pályázatot, annak kb. a beadásól mennyi idő telt el, mire a támogatási okiratot megkapta ?
Válasz mogyorosimarika60 #1224. hozzászólásáraAbban az évben énsem kaptam, csak következő évben.
Válasz Egér88 #1221. hozzászólásáraEz 2024. Tavaszán lett telepítve! Múlt évben semmit nem kaptam, semmilyen jogcímen. A 2021. Évben telepített erdőre a 2024. Évi ápolási is ebben az évben júniusban kaptam meg.
Válasz jneerzso #1222. hozzászólásáraIgen! 2024. Tavaszi telepítés! Végre!
Válasz mogyorosimarika60 #1220. hozzászólásáraMár az erdőtelepítésit kaptad?
Válasz mogyorosimarika60 #1220. hozzászólásáraés tavaly nem fizettek vagy ezt utólag fizetik?
Válasz jneerzso #1215. hozzászólásáraMa én is megkaptam a 2024. Évi erdőtelepítési támogatás! Hála Istennek végre!
Válasz jneerzso #1215. hozzászólásáraMa én is megkaptam a 2024. Évi erdőtelepítési támogatás! Hála Istennek végre!
Válasz mogyorosimarika60 #1217. hozzászólásáraNagyon lassú minden, tavaly Novemberben kaptam előleget, végkifizetést Júliusban. Máskor Novemberben vagy Decemberben minden megjött.
Válasz jneerzso #1215. hozzászólásáraNekünk a 2024. évi erdőtelepítésről még semmi. Már írtam a MÁK-hoz, azt válaszolták folyamatban van, az ellenőrzés befejeződött. Nekem nagyon furcsa, hogy itt miért nincs ügyintézési határidő. Bármilyen ügytípusnál van határidő. Tavaly júliusban volt ellenőrzés, amelyről márciusban értesültem. Azóta talán befejeztével, de majd meglátjuk
Válasz jneerzso #1214. hozzászólásáraMegis jött a pénz!
Válasz jneerzso #1214. hozzászólásáraMegis jött a pénz!
Az éjjel biss határozat jött, remélem hamar fizetik.
Válasz Demény Csaba (osztatlan58 #1209. hozzászólásáraMilyen gondok kezdődnek?Nekem 5,4ha 2023-as telepités van,tavaly nyár elején kifizették ami aktuális volt,most tavasszal még meg tudtam tárcsázni utoljára, modt már nőjön ahogy tud..Eddig semmi gondom nem volt vele.
Válasz jneerzso #1211. hozzászólásáraKöszönöm a választ, én is így tudom akkor valószínűleg jól
Válasz fkiss306 #1210. hozzászólásáraÉn úgy tudom, 5 évig nem lehet eladni. De azért a falugazdászt kérdezd meg.
Sziasztok! Hátha van nálam okosabb itt ebben a témában... adott egy 2,5 hektáros erdő támogatásos... el lehet adni a támogatás átruházással?
Válasz mogyorosimarika60 #1208. hozzászólásáraRemélem, akik itt olvasgatnak, egy életre megtanulják, hogy nem hagyják magukat befírolni erdőtelepítésre.......és a gondjaitok majd csak ezek után kezdődenek.
Válasz speterszegi1 #1203. hozzászólásáraSajnos én sem kaptam még, 2024. évi telepítés! 2025. Január óta rá sem néztek! Mikor akarják utalni? Mindenkinek kellene a pénz! Hátha most fogják utalni!! 2022- ben telepitettünk, 2022. áprilisban telepítettünk, azt 2022. Októberében ki is fizették! Meddig kell várni???
Erdőt az telepítsen, aki szereti a kihívásokat, van ablakon kidobni való pénze, és szeretné, ha az utódai még a halála után is emlegetnék az édesanyját.....
Sziasztok, 4 éve telepített erdőre más is kapott telefont , hogy jönnek ellenőrizni?
Ja meg minden évben kissebbre veszik a területet. Másnál is?
Köszönöm
A VÖRÖSTÖLGYES CSEMETÉBEN ELSZABADÚLT A BETYÁRKÓRÓ. JÁRT-E MÁR IGY VALAKI? HA VAN VALAMI ÖTLET, HOGY IRTHATÓ A SORJÁBAN, SZIVESEN VENNÉM A SEGITSÉGET.KÖSZÖNÖM
Válasz speterszegi1 #1203. hozzászólására2024-ben lett telepítve. Sajnos nem tudom mi ennek a határideje. Gondoltam, hogy írok nekik levelet, stb. csak félő, hogy utána több lesz az ellenőrzés mint támogatás...
Válasz gerike501 #1202. hozzászólásáraMikor telepitetted? én 2023-ban, most lett vége az átminősitésnek, bejelentkeztünk erdőgazdálkodónak, várjuk a pénzt. Úgy látszik meghiteleztük az államnak az eus telepitést. Nagyon nem érdekli őket. SEMMILYEN JOGCIMEN EGY FILLÉRT NEM KAPTUNK MÉG. Mi lehet ennek a határideje, hogy késedelmit fizessenek?
Első telepítési költség és ápolás határozatra és kifizetésre várok (15ha) még mindig. Minden papír rendben, a terület át lett minősítve már rég. Van ki hasonló cipőben jár?
Ilyenkor nem lehet velük kezdeni valamit? Azt olvastam, hogy késedelmi kamat fizetésére lennék már jogosult így. Ez valós lehet?
Válasz jazminputnoki2000 #1200. hozzászólásáraKöszönöm szépen a választ! Az eszükbe sincs, hogy kamatot fizessenek! Azért tényleg hülyének nézik az embereket, nem rajtunk /A mi pénzünkön kellene ülni, ami jár, az jár!/kell spórolni. Másfél éve belefektettünk, még mindig húzzák az időt! Ez nagyon igazságtalan! Volt egy ellenőrzésm 2024. 07.03 napján, amiről 25. Márciusában értesítettek. A falugazdász kijavitotta /mivel nem jól rajzolta be a térképen a kérelem beadásakor/, ennek is én iszom a levét! Tényleg elszomorító ez a helyzet!
Válasz mogyorosimarika60 #1198. hozzászólásáraPiti dolgokkal próbálják javítani a helyzetet.. már most 2-3 hét csúszást mondtak, mert nincs elég ember???? gondolom a szigeteken nyaralnak, és nincs rá idő.. köszönjük a magyar államnak.. az anyatehén támogatást se sietik el.. előbb utóbb ebből baj lesz! Remélem aki nem kapta meg, rájuk borította az asztalt.. de a vezérünk meg csak azt fújja, hogy legyen Magyarországon minnél több erdő. (De fizetni nem akarnak érte) majd mi is addigra vagy éhen halunk, vagy megyünk valahova. (Gondolom nem gyalog) ????
Ja és azt gondolom, hogy mivel késnek,
Pluszba nem akarnak késedelmi díjat fizetni.. mert hát nekik lehet éveket késni ugye..
Válasz mogyorosimarika60 #1198. hozzászólásáraNekem azóta halistennek kiküldték

De az első kifizetésre annak idején én is sokat vártam
Válasz Kiss007 #1197. hozzászólásáraMostmár én is! Már nem lesz a kifizetésből semmi! Másfél éve belefektettük a pénzünket, hogy mikor lesz belőle támogatás nem tudni. Június 30-ig biztos nem! Felháborító! Meddig használják még a pénzünket? Vérlázító amit a kifizetéseket művelnek! Miért nincs határidő? NAV, NYUFI, MÁK, NAK azt csinálnak amit akarnak! Egy év alatt egy ellenőrzést nem tudnak lezárni!?
Hát én már nagyon le vagyok törve...
Egyáltalán kapok e valamit
Sosem volt még ilyen minden év rendben ment.
Válasz fatianegra51 #1194. hozzászólásáraIgen, minden évben. Falugazdásznak nem szóltál?
Válasz fatianegra51 #1194. hozzászólásáraÉn azokat megkaptam! Az erdőre várom de sehol semmi
2021-es erdőtelepítés!
Cris,Biss,megkaptátok?
Én még csak ácsingózok rá!!!