Válasz mikulangy #3127. hozzászólásáraKöszönöm!
És, ha mindenképpen tavasszal szeretnék vetni milyen fajtát javasol? Honnan tudom esetleg beszerezni? Tavaszi fokhagymát is most kell venni vagy az még később kerül eladásra?
Válasz zsaniheja #3126. hozzászólására Lehet ültetni tavasszal,mert az Arno az tavaszi fokhagyma de olyan jól tűri a hideget,hogy el szokták ültetni már Novemberben. Azt javaslom ültesd el most,ne várj vele tavaszig.
Sziasztok!
Új vagyok a témában és szeretnék egy kis segítséget kérni. Arno fokhagymát szeretnék ültetni tavasszal, van valakinek tapasztalata, vagy egyáltalán lehet ültetni tavasszal?
Előre is köszönöm :)
Válasz Rranbax #3118. hozzászólásáraKét féle kanálméretre gyártják, nekem a nagyobb van és azon szépen elfér még a 70+-os Messidrome gerezdje is. Sőt a kisebbekből gyakran kettőt is felvesz.
Válasz Lelkes "Amatőr" #3116. hozzászólásárapl: nagyobb magtartályt kell rá csináltatni. Ha nagy gerezdes a vetőmag akkor a láncvezető burkolatát ki kell szélesíteni. De szerintem ezek vállalható költségek.
Válasz Lelkes "Amatőr" #3114. hozzászólásáraNekem is van ilyen (kék). Tavaly próba vetést csináltam vele, idén remélhetőleg 2-3 hektárt ezzel fogok elrakni. Sokan fikázzák, de némi átalakítás után egész használható. Érdemes a legnagyobb kanalast venni.
Válasz Rranbax #3096. hozzászólásáraSzia! Jól tudod. A Vayo ( és az Auxito is) magszáras. A fotón még nem
nagyon látszott. Mi vágtuk róla folyamatosan. Most meg már lóg a szárítóban...
Természetesen kis és nagytételben is tudunk adni.
Üdv,
-J-
Válasz Mtz1wi #3084. hozzászólásáraSzia egy ket szer van lontrel 600,lontrel72sg fusidale forte az elso ketto ketsziku irto az utobbi egysziku irto mindegyik 2.kategorias vegyszer en a lontrel 72fusidale forte koktelt hasznalom mert a lontrel 600 nak 300e ft literje
Tudtok nekem tanacsot adni? A level teteje elkezdett sargulni valami oknál fogva ez most szalfonalfereg lenne vagy gombas megbetegedés vagy esetleg csak tul sokot vagy keveset locsolom?
3378 hozzászólás
Válasz mikulangy #3127. hozzászólásáraKöszönöm!
És, ha mindenképpen tavasszal szeretnék vetni milyen fajtát javasol? Honnan tudom esetleg beszerezni? Tavaszi fokhagymát is most kell venni vagy az még később kerül eladásra?
Válasz zsaniheja #3126. hozzászólására Lehet ültetni tavasszal,mert az Arno az tavaszi fokhagyma de olyan jól tűri a hideget,hogy el szokták ültetni már Novemberben. Azt javaslom ültesd el most,ne várj vele tavaszig.
Sziasztok!
Új vagyok a témában és szeretnék egy kis segítséget kérni. Arno fokhagymát szeretnék ültetni tavasszal, van valakinek tapasztalata, vagy egyáltalán lehet ültetni tavasszal?
Előre is köszönöm :)
Válasz Tomka Pál(tompika100) #3124. hozzászólásáraHívj fel. tel: 30 2078461
Arno fokhagymát keresek kb 15kg-ot ültetési célra.
Spanyol fokhagymát keresek vetőmagnak.
Spanyol fokhagymát keresek vetőmagnak.
Válasz Lelkes "Amatőr" #3120. hozzászólásáraNekem van kinti ismerősöm az hozta be.
Sajnos nem volt egyszerű.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akinek a hirdetèsèt belinkeltem, tőle vettètek?
Válasz Rranbax #3118. hozzászólásáraKét féle kanálméretre gyártják, nekem a nagyobb van és azon szépen elfér még a 70+-os Messidrome gerezdje is. Sőt a kisebbekből gyakran kettőt is felvesz.
Válasz molnar zsolt_5915 #3117. hozzászólásáraNekem a kanál is kicsi. Leesik róla. Ami még nem azt eltori. Nem tudom használni őszi fokival
Válasz Lelkes "Amatőr" #3116. hozzászólásárapl: nagyobb magtartályt kell rá csináltatni. Ha nagy gerezdes a vetőmag akkor a láncvezető burkolatát ki kell szélesíteni. De szerintem ezek vállalható költségek.
Válasz Tünde2000 #3115. hozzászólásáraSzia!
Mit kellett átalakítanod?
Válasz Lelkes "Amatőr" #3114. hozzászólásáraNekem is van ilyen (kék). Tavaly próba vetést csináltam vele, idén remélhetőleg 2-3 hektárt ezzel fogok elrakni. Sokan fikázzák, de némi átalakítás után egész használható. Érdemes a legnagyobb kanalast venni.
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az ilyen típusú vetőgèpekkel?
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/vetogep-ulteto-palantazo-gep/fokhagyma-hagyma-ulteto-gepek/h_6897467?ref=1dcad732
Válasz mikulangy #3112. hozzászólásáramanika3@freemail.hu
Előre is köszönöm, de ha küld egy telefon számot e mail címemre felhívom szívesen
Válasz manika3 #3111. hozzászólására 2017 decemberében vásároltam fémzárolt magot. azt szaporítottam tovább. E mail címet kérnék és megbeszéljük.
Válasz mikulangy #3110. hozzászólására100kg ra. Milyen árba lenne?
Válasz manika3 #3108. hozzászólásáraMekkora tételre lenne szükséged?
Első év mikor ebből a fajtából feltudok ajánlani egy keveset tovább szapóritásra https://fokhagymaa.hu/fokhagyma/fokhagyma-pure-white
Üdv Arnot keresnék vetőmagnak.
Köszi
Válasz ejozi #3102. hozzászólásáraAZ elérhetőségem :galgi.galgi@freemail.hu
Válasz ejozi #3102. hozzászólásáraHali,az auxlito érdekelne magnak.Mennyi lenne az ára??Köszi:)
Válasz Gabro #3104. hozzászólásáraHali,500ft kg makón.
Sziasztok!
50+ tisztított, csomagolt fokhagymára nagy tételben ki milyen árakat hallott mostanában?
Köszi!
Bocsi a sok képért!! Telóról kicsit nehezen tudtam képet feltenni...
Válasz Rranbax #3096. hozzászólásáraSzia! Jól tudod. A Vayo ( és az Auxito is) magszáras. A fotón még nem

nagyon látszott. Mi vágtuk róla folyamatosan. Most meg már lóg a szárítóban...
Természetesen kis és nagytételben is tudunk adni.
Üdv,
-J-
Válasz rind.roland99 #3100. hozzászólására
Ezt mi idézheti elő? Tápanyag hiány, betegség vagy valami más?
Emblem (bromoxinil hatóanyag) gyomirtót használta már valaki fokhagymában?
Válasz .Szabi. #3095. hozzászólásáraAz fasza es ezzel lehet valamit ogy kezdeni?hogy lehet vedekezni ellene? Ha jon a meleg 24 be locsoljam vagy mi?
Válasz .Szabi. #3095. hozzászólásáraAz fasza es ezzel lehet valamit ogy kezdeni?hogy lehet vedekezni ellene? Ha jon a meleg 24 be locsoljam vagy mi?
Válasz ejozi #3093. hozzászólásáraA vayo nem magszaras? Pár éve volt néhány to kiprobalni. Adsz el vetomagnak? Nekem sprint van csak
Válasz varga991223 #3094. hozzászólására“Megfőtt”
Sziasztok nem tudom hogy tudtok e segiteni de en ilyet meg sose lattam mi lehet a baja vagy ez valami fajtajelleg lenne?
Válasz Rranbax #3092. hozzászólásáraKöszönöm! A bal oldali Vayo, jobbra Auxito
Válasz ejozi #3091. hozzászólásáraNagyon szép. Milyen fajta
Én még várok vele egy kicsit...

Auxito fokhagyma szedés megkezdödött
https://fokhagymaa.hu/fokhagyma/aulxito-fokhagyma
Sziasztok!
Tudna nekem valaki javasolni egy jól bevált fokhagyma törő illetve pucoló gépet?
Üdv,
-J-
Válasz vdomjaneva #3087. hozzászólásárahttp://fokhagymatermelo.hu/wp-content/uploads/2018/01/A-fokhagyma-termeszt%C3%A9s-technol%C3%B3gi%C3%A1ja-2017.pdf
Sziasztok tavaszi fokhagymának mi lehet a baja és mit lehet tenni? Képet mellékeltem.
Válasz Mtz1wi #3084. hozzászólásáraSzia egy ket szer van lontrel 600,lontrel72sg fusidale forte az elso ketto ketsziku irto az utobbi egysziku irto mindegyik 2.kategorias vegyszer en a lontrel 72fusidale forte koktelt hasznalom mert a lontrel 600 nak 300e ft literje
Azt szeretnem kerdezni h van valami gyomirto amit keles utan postemergens lehet fujni fokhagymara, es ami nem art neki?
Mi lehet a baja? Fonalferges vagy tapanyaghianyos? Tudtok nekem. Segitemi ebben? 2 napomta ontozom
Geppel kapalod? Vovore en is sorkozmuvelem ezek a mai gyomirtok semmit se ernek sajnos
Elefánt fokhagyma a háttérbe pedig az arno fokhagyma
Aulxito fokhagyma
Tudtok nekem tanacsot adni? A level teteje elkezdett sargulni valami oknál fogva ez most szalfonalfereg lenne vagy gombas megbetegedés vagy esetleg csak tul sokot vagy keveset locsolom?