Válasz Myrrdin #2386. hozzászólásáraNem veszem,csak ha valami elromlott a kombajnon vettem belole 2 mert engem csak az erdekellt,hogy gond nelkul menjen,nemerdekelt hogy mennyibe kerult megvettem es kesz,nem futkarozgathattam allandoan 1 ekszilyert ,nekem volt az osszes ekszijbol is volt raktaron,a tobbi meg bontott alkatresz ami kell a norbinak,csak kozel van hozzank a bolt es vettem neki ami kellet,mert hetvegen nincs nyitva,nezz visszabb ot tettem fel kepet a kombajnrol amit arulok szet,nem te hivtal,hogy neked is kellene valami alkatrsz?
Válasz dr.T #2384. hozzászólásáraelznézést az de ezeket az alkatrészeket úgy veszed valamilyen boltban vagy van neked raktáron minden? ha boltban akkor milyen árban dolgoznak? és hol található?
Sziasztok!512 est szeretnék venni,szeretném a segítségeteket kérni,hogy mire kell odafigyelni,melyek a kényes pontjai,és miben különbözik az 514-től?Válaszotok előre is köszönöm!
Válasz stefi69 #2381. hozzászólásáraTudom próbálsz segíteni,én is azért írtam ide mert segítséget kérek.Leírtam h most már tudom,hogy 516os az orbit nem kell feltennem képet,de csak oda írtad nagy segítségedre h nem láttam még olyat...........
Tehát 516 kombájn orbit van e esetleg képed segítségül,hogy arról részről van e képetek amely csatlakozik az orbittal ?! köszi!
Válasz stefi69 #2379. hozzászólására516 van itt,akkoriban volt par db es nem tudtam melyik került hozzam,am az osszehozas nem tetel az legyen az en feladatom.
Válasz STamass #2366. hozzászólásáraRakj fel 1 képet az orbitról ,megmondom,hogy 12-é v 14-é. Nagyon nem mindegy mert az 1-ik pont a dupláját adja át. Ja és a kormány tengelynél nincs borda.És a gyári oszloppal igencsak nyűgös összehozni. Bár semmi nem lehetetlen. Szerintem kicsit nézz utána a dolognak,mert ezek szerint te még nem is láttál ilyent.
Válasz STamass #2376. hozzászólásáraGondolom az eredeti kormányoszlop tengely!Függhet az az orbittól is!Van amelyik sűrű bordás,van amelyik csak hasított.
Válasz medikus #2375. hozzászólásáraValòban! (görög van a falòban)
De akkor milyen alaku ,vegu tengelyre vagy kormanyoszlopra lehet rarakni?nincs kepetek rola?
Válasz Koszi. #2371. hozzászólásáraA lényeg az,hogy a kormányzás mindennel szemben elsőbbséget élvez!!!!Olyan nincs,hogy működtetsz valamit,és addig leáll a kormány!!!!!!
Válasz STamass #2370. hozzászólásáraT 16 oson igen csak egy szivattyú van , elvileg az mtz kormányszivattyú. Billentésnél nincs kormányzás meg ismerős lehet az orbitos mtz-nél mikor kevés a hidraulika olaj
Válasz medikus #2369. hozzászólásárat 16 szivattyú ennyire nem tudom de csak egy van rajta.T-é elágazással lesz elosztva a billentéssel.Orbitnak még keresnem kell nyomáshatároló szelepet.billentéskor nincs kormányzás!
Sziasztok.Van egy orbitom.Nem tudom 512-esé vagy 514esé!Ezek egyformák?fel akarom használni az orbitját a traktorom szervójához amit most építenék bele.az orbitba milyen tengelyt kéne szereznem hogy majd a traktorom kormányoszlopával összehozzam?!vagy tud vki eladót.
Köszi
Válasz dr.T #2353. hozzászólásáraFőfékmunkahenger jav. készletet szerintem nem vittem , szerintem jövő hétvége utáni hétvégén mennénk , de még előtte mindenképpen telefonálok .
Válasz lovasnorbi #2350. hozzászólásáraOk,szerintem is sok azert a szilentert ,azert is hivtam az ara vegett. es mikor akarnal jonni erte mert akkor osszekell szedegetnem az alkatreszeket?
Válasz dr.T #2349. hozzászólásáraoké , a szilentekből nem kell akkor egy sem mert itthon 600 ft darabja , és akkor inkább majd itthon megveszem . a rugóból kellene 1 db meg az órából is 1 darab .
Válasz lovasnorbi #2344. hozzászólásáraHello,talan holnap megyek,fél szem is kell a lancakhoz,megnezem,mert nekem meg lehet,hogy van ujj lancom is hozza,mert vettem mindegyikbol egy tekercset.
Válasz dr.T #2341. hozzászólásáraSzia !
Voltál már a boltban ? mert ha még nem akkor kellenének még a láncokhoz szegecsek ( ferdéhez , vágóasztalhoz stb . ) az ilyen fontosabb láncokhoz . mindegyikhez kb 5-6 db
Válasz dr.T #2341. hozzászólásáraoké előre is köszönöm .
akkor ezek kellenének:- gumibetét ( 18 db )
- spanoló rugó ( 2 db )
- olajnyomásmérő óra ( 1 db )
Válasz lovasnorbi #2340. hozzászólásáraIgen nekem is az volt a 14. Ok ha megyek akkor megveszem de elotte megkerdem az arat aztan majd rad hivok,szerintem az a rugo sem lessz draga.
4939 hozzászólás
Válasz Kolláth Tamás #2389. hozzászólásáraIgen nyár végén vettem . Győr-Moson-Sopron megye , Csorna .
Válasz lovasnorbi #2388. hozzászólására4 db. Te most vetted a gépet? Hol laksz?
Sziasztok !
Az 512-esben csak 2 db fékmunkahenger van ugye ?
Válasz Myrrdin #2386. hozzászólásáraNem veszem,csak ha valami elromlott a kombajnon vettem belole 2 mert engem csak az erdekellt,hogy gond nelkul menjen,nemerdekelt hogy mennyibe kerult megvettem es kesz,nem futkarozgathattam allandoan 1 ekszilyert ,nekem volt az osszes ekszijbol is volt raktaron,a tobbi meg bontott alkatresz ami kell a norbinak,csak kozel van hozzank a bolt es vettem neki ami kellet,mert hetvegen nincs nyitva,nezz visszabb ot tettem fel kepet a kombajnrol amit arulok szet,nem te hivtal,hogy neked is kellene valami alkatrsz?
Válasz dr.T #2384. hozzászólásáraelznézést az
de ezeket az alkatrészeket úgy veszed valamilyen boltban vagy van neked raktáron minden? ha boltban akkor milyen árban dolgoznak?
és hol található?
Sziasztok!512 est szeretnék venni,szeretném a segítségeteket kérni,hogy mire kell odafigyelni,melyek a kényes pontjai,és miben különbözik az 514-től?Válaszotok előre is köszönöm!
Válasz lovasnorbi #2383. hozzászólásáraOk majd akkor hivj jovojeten es osszeszedem a dolgokat addigra,ha valaami eszedbe jut akkor irj ide.
Válasz dr.T #2355. hozzászólásáraHelló !
Összeírtam ezek kellenének : -motor szűrők
-láncszemek
-vágóasztal burkolat
-akkumulátor szekrény burkolat
-25x2700-as ékszíj
-bedobóúj lemezek
-olajnyomásmérő óra
-lapos szíj spanoló rugó
-főfékmunkahenger javítókészlet
Válasz stefi69 #2381. hozzászólásáraTudom próbálsz segíteni,én is azért írtam ide mert segítséget kérek.Leírtam h most már tudom,hogy 516os az orbit nem kell feltennem képet,de csak oda írtad nagy segítségedre h nem láttam még olyat...........

Tehát 516 kombájn orbit van e esetleg képed segítségül,hogy arról részről van e képetek amely csatlakozik az orbittal ?! köszi!
Válasz STamass #2380. hozzászólásáraBocsi ,hogy próbáltam segíteni! Majd rakj fel 1 képet ha kész lesz!
Válasz stefi69 #2379. hozzászólására516 van itt,akkoriban volt par db es nem tudtam melyik került hozzam,am az osszehozas nem tetel az legyen az en feladatom.
Válasz STamass #2366. hozzászólásáraRakj fel 1 képet az orbitról ,megmondom,hogy 12-é v 14-é. Nagyon nem mindegy mert az 1-ik pont a dupláját adja át. Ja és a kormány tengelynél nincs borda.És a gyári oszloppal igencsak nyűgös összehozni. Bár semmi nem lehetetlen. Szerintem kicsit nézz utána a dolognak,mert ezek szerint te még nem is láttál ilyent.
Válasz medikus #2377. hozzászólásra
Tudom hogy eredeti kene de nem emlekszem milyen az es ha latnek ledobva vhol akkor sikeresebb lenne a tortenet.
Válasz STamass #2376. hozzászólásáraGondolom az eredeti kormányoszlop tengely!Függhet az az orbittól is!Van amelyik sűrű bordás,van amelyik csak hasított.
Válasz medikus #2375. hozzászólásáraValòban! (görög van a falòban)
De akkor milyen alaku ,vegu tengelyre vagy kormanyoszlopra lehet rarakni?nincs kepetek rola?
Válasz STamass #2374. hozzászólásáraVan abban tengely!
Válasz medikus #2373. hozzászólásáraJol van az úgy
am az orbitba milyen tipusu tengelyt szerezzek?!
Válasz Koszi. #2371. hozzászólásáraA lényeg az,hogy a kormányzás mindennel szemben elsőbbséget élvez!!!!Olyan nincs,hogy működtetsz valamit,és addig leáll a kormány!!!!!!
Válasz Koszi. #2371. hozzászólásárajaja :D
Válasz STamass #2370. hozzászólásáraT 16 oson igen csak egy szivattyú van , elvileg az mtz kormányszivattyú. Billentésnél nincs kormányzás meg ismerős lehet az orbitos mtz-nél mikor kevés a hidraulika olaj
Válasz medikus #2369. hozzászólásárat 16 szivattyú ennyire nem tudom de csak egy van rajta.T-é elágazással lesz elosztva a billentéssel.Orbitnak még keresnem kell nyomáshatároló szelepet.billentéskor nincs kormányzás!
Válasz STamass #2368. hozzászólásáraMilyen szivattyú van azon?Mtz?Csak 1 szivattyú van?
Válasz medikus #2367. hozzászólásáraT 16ba lesz beépítve.
Válasz STamass #2366. hozzászólásáraNem egyforma.Milyen traktor?
Sziasztok.Van egy orbitom.Nem tudom 512-esé vagy 514esé!Ezek egyformák?fel akarom használni az orbitját a traktorom szervójához amit most építenék bele.az orbitba milyen tengelyt kéne szereznem hogy majd a traktorom kormányoszlopával összehozzam?!vagy tud vki eladót.
Köszi
Válasz medikus #2364. hozzászólásáraha mind a4 láda 512-éakkor jó? és a felfogatás amit az előző hozzászóló irt?
Válasz vasvarikriszta #2362. hozzászólásáraHa mind olyan!
Válasz vasvarikriszta #2362. hozzászólásáraNem passzolnak a felfogatasok.
olyan kérdésem volna az512 szalmaláda jó az514-be köszönöm asegítséget
Üdv!

én 512 es ürítő csigát keresnék 1-2 db-ot borsod megye környékén!
elöre is kösz mindenkinek! :)
Válasz dr.T #2359. hozzászólásáraGumi tömítés a munkahenger dugattyúján!
Válasz medikus #2356. hozzászólásáraMi az a karmantyu?
Válasz vasvarikriszta #2357. hozzászólásáraHirdetik mind kettőt!!!!!!!!!!!Debrecen.
üdv mindenkinek szalmarázó láda,és rázóasztal érdekelne Békés megyéhez közel
Válasz dr.T #2355. hozzászólásáraMotolla karmantyú jó bele!
Válasz lovasnorbi #2354. hozzászólásáraOk,majd megnezem a javitokeszletet.
Válasz dr.T #2353. hozzászólásáraFőfékmunkahenger jav. készletet szerintem nem vittem , szerintem jövő hétvége utáni hétvégén mennénk , de még előtte mindenképpen telefonálok .
Válasz lovasnorbi #2350. hozzászólásáraOk,szerintem is sok azert a szilentert ,azert is hivtam az ara vegett.
es mikor akarnal jonni erte mert akkor osszekell szedegetnem az alkatreszeket?
Válasz lovasnorbi #2351. hozzászólásáraAzt nem vittel tolem veletlen?
Válasz dr.T #2349. hozzászólására+ még azt akarom kérdezni , hogy főfékmunkahenger javító készleted nincs véletlenül ?
Válasz dr.T #2349. hozzászólásáraoké , a szilentekből nem kell akkor egy sem mert itthon 600 ft darabja , és akkor inkább majd itthon megveszem . a rugóból kellene 1 db meg az órából is 1 darab .
Válasz lovasnorbi #2344. hozzászólásáraItt vannak az arak ,szilent 3.6 ,rugo 7.5 ,olajnyomas ora 13 e,ezek afas arak. Irj,hogy dontottel.
Válasz medikus #2343. hozzászólásáraHat szerintem a 7 euro az bakfitty!
Válasz csöpi #2346. hozzászólásáraIgen az hozza van!
Válasz dr.T #2338. hozzászólásáraAz órához közdarab kell mert nem egyezik a menet.
Válasz lovasnorbi #2344. hozzászólásáraHello,talan holnap megyek,fél szem is kell a lancakhoz,megnezem,mert nekem meg lehet,hogy van ujj lancom is hozza,mert vettem mindegyikbol egy tekercset.
Válasz dr.T #2341. hozzászólásáraSzia !
Voltál már a boltban ? mert ha még nem akkor kellenének még a láncokhoz szegecsek ( ferdéhez , vágóasztalhoz stb . ) az ilyen fontosabb láncokhoz . mindegyikhez kb 5-6 db
Válasz dr.T #2341. hozzászólásáraDe nem is olcsó!
Válasz dr.T #2341. hozzászólásáraoké előre is köszönöm .
akkor ezek kellenének:- gumibetét ( 18 db )
- spanoló rugó ( 2 db )
- olajnyomásmérő óra ( 1 db )
Válasz lovasnorbi #2340. hozzászólásáraIgen nekem is az volt a 14. Ok ha megyek akkor megveszem de elotte megkerdem az arat aztan majd rad hivok,szerintem az a rugo sem lessz draga.