Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR410.85 FtUSD391.7 FtCHF442.48 FtGBP498.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Cutler gazda #1941. hozzászólásáraAmit kell,meg adok neki.Bármi legyen is.Persze én is csak évek alatt építem fel,kedvemnek megfelelőre.Tavasztól nincs elég idő,így minden évre marad valami.Most még a tartály teteje nem lesz megoldva.
Válasz medikus #1927. hozzászólásáraMostani zöldedet 2013-ban hoztad Szalkszentmártonból ugye? Mi is voltunk valószínű megnézni, akkor már csak egy volt ott, a gabona asztal külön volt tőle egy 50-100 méterre kocsi nélkül. Állítólag volt több darab is de már csak az az egy volt ott, mi május vége felé jártunk ott.
Válasz lovasnorbi #1933. hozzászólásáraMondjuk meg az őszintét az 512es fékje nem egy nagy karrier, ergó javítani sem az. Egy kombájnak a lelke a cséplő. Ne legyen szétrohadrva, a többi orvosolható könnyedén.
Válasz lovasnorbi #1933. hozzászólásáraAkkor jo gazdaja lehetett,nekem van fekhengegerem ujj ,majd megnezem mennyi van belole,meg vannak munkahenger javito keszleteim szarasig.
Válasz dr.T #1932. hozzászólásáranem tudom még nem vettem le a fékdobot . szerintem meg vannak a munkahengerek de valószínű , hogy még a gyáriak vannak benne . Tuti hogy azok már nem jók + levegős lehet az egész .
Válasz dr.T #1924. hozzászólásáraIgen lényegében azért is árultam . Mert voltak olyan hibái amit a tulaj csak akkor mondott el mikor hoztuk haza . pl : nincs fék , nincs világítás .
Válasz Cutler gazda #1925. hozzászólásáraMajd a tél folyamán csinálok megint egyet.Nekem 514 es van,de 512 re is lehet ilyen megoldást készíteni.Télen csak a forgó szita lesz meg,a többi már le van ponyvázva.A perforált lemez meg van,1 tábla,a fényes rozsdamentes tál a végébe szintén,majd ahogy készül,folyamatosan csinálom a képeket.A forgó maszk szélén egy U profil van,az 15 ös zártszelvényből lesz.most fogok majd neki kimarni az egyik oldalt.Utána jön egy szélesebb lemez karika,abba lesz belepréselve az ékszíj mérete.Nem egyszerű,főleg azt a vékony U profilt meghajtani karikának!
Válasz medikus #1913. hozzászólásáraNagyon komolyan néz ki amit csinálsz,ezt most csinálgatod vagy már meg van? Tehetnél fel képeket h milyen a kombajnod
Válasz csoppika #1916. hozzászólásáranem untam meg , csak azért jobban szerettem volna egy nagyobbat , meg ezen elég sokat kell javítani , mint pl : fülke csere , fülke alját kilemezelni . De úgy döntöttem , hogy mégsem adom el . ( már vettem hozzá fülkét is + még vágóasztalkocsit is ) úgy hogy a tavasszal nekiállunk és megcsináljuk .
Válasz dr.T #1919. hozzászólásáraAz anyag minőségbe is beleuntam,de a 106 nál is volt olyan,hogy a tiszta új csapágy,házastól tönkre ment 10 hektár alatt,úgy hogy az öntvény csapágyház megolvadt!!Persze mondták rá,hogy nem jól volt beszerelve.Amit betettem az is olyan volt,oda lett betéve,és utána bírta. Persze gyenge az E minőség,utángyártva,de tizede árban.Tengelyt nem találni olyat,ami hőkezelt,persze hogy 1 szezon után elkopik.Ezt beleszámoljuk!
Válasz medikus #1918. hozzászólásáraJa mar ertem,jo gepek ezek a 14 csak az a baj,hogy ezek a silany utangyartott alkatreszek vannak mar csak hozzajuk.
Válasz dr.T #1915. hozzászólásáraJó áron ment el,és azt gondoltam,ha veszek egy 106-ost,megváltom vele a világot!De az nem jött be,3 évig egyfolytában javítottam.Olyan dolgok mentek tönkre,törtek el, ami egy 512-514-nél soha nem történt.Ráadásul üzemanyagban is szinte tönkre tett!!!!!
Válasz dr.T #1912. hozzászólásáraItt kívül van egy tisztító kefe.Belül a szitában van egy lógó záró lemez,ahol megszűnik a szívó hatás,ez miatt kívűl a kefe lekotorja az odaszívott szennyeződést.
Válasz medikus #1911. hozzászólásáraErtem,na es olyat nemprobaltal,hogy a tisztito lapatot beteszed kozepre es ugy nagyobb feluletet takarit,a masikat miert adtad el ?
4846 hozzászólás
Válasz vasvarikriszta #1938. hozzászólásáraegyenlore csak ezeket talalltam,irj ,hogy mi erdekelne.
Válasz dr.T #1944. hozzászólásáramaga az asztal érdekelne de fontos hogy hol lehet megnézni és hogy mi nincs meg rajta
Válasz lovasnorbi #1942. hozzászólásáraIgen,majd hivj ram aztan odaadom a kontaktot.
Válasz vasvarikriszta #1938. hozzászólásáraMegvan a vagoasztal,de mar hianyoznak rola alkatreszek,mi erdekelne,az egész?
Válasz Cutler gazda #1941. hozzászólásáraAmit kell,meg adok neki.Bármi legyen is.Persze én is csak évek alatt építem fel,kedvemnek megfelelőre.Tavasztól nincs elég idő,így minden évre marad valami.Most még a tartály teteje nem lesz megoldva.
Válasz dr.T #1934. hozzászólásárameg tudnád adni annak az alkatrész boltnak a címét amit mondtál , hogy ott sok alkatrész van 512-eshez ?
Válasz medikus #1937. hozzászólásáraGratula a gépeidhez szépen néznek ki látom h törőcc vele
Válasz Koszi. #1939. hozzászólásáraIgen.
Válasz medikus #1927. hozzászólásáraMostani zöldedet 2013-ban hoztad Szalkszentmártonból ugye? Mi is voltunk valószínű megnézni, akkor már csak egy volt ott, a gabona asztal külön volt tőle egy 50-100 méterre kocsi nélkül. Állítólag volt több darab is de már csak az az egy volt ott, mi május vége felé jártunk ott.
Válasz dr.T #1917. hozzászólásáraüdv aszt szeretném megtudni eladó a vágóasztal ha igen lehet képet kérni róla és egy árat? előre is köszönöm
Válasz medikus #1936. hozzászólásáraVagy ez!
Válasz dr.T #1930. hozzászólásáraA cél ez!
Válasz lovasnorbi #1933. hozzászólásáraMondjuk meg az őszintét az 512es fékje nem egy nagy karrier, ergó javítani sem az. Egy kombájnak a lelke a cséplő. Ne legyen szétrohadrva, a többi orvosolható könnyedén.
Válasz lovasnorbi #1933. hozzászólásáraAkkor jo gazdaja lehetett,nekem van fekhengegerem ujj ,majd megnezem mennyi van belole,meg vannak munkahenger javito keszleteim szarasig.
Válasz dr.T #1932. hozzászólásáranem tudom még nem vettem le a fékdobot . szerintem meg vannak a munkahengerek de valószínű , hogy még a gyáriak vannak benne . Tuti hogy azok már nem jók + levegős lehet az egész .
Válasz lovasnorbi #1931. hozzászólásáraMi a baja,megvannak a munkahengerek vagy teljesen kivannak kotve.
Válasz dr.T #1929. hozzászólásáranem . még nem álltunk neki , majd csak a tavasszal .
Válasz medikus #1927. hozzászólásáraHat akkor var rad egy kis munka,szepek a gepek.
Válasz lovasnorbi #1928. hozzászólásáraNa es a fek problemat megoldottad mar?
Válasz dr.T #1924. hozzászólásáraIgen lényegében azért is árultam . Mert voltak olyan hibái amit a tulaj csak akkor mondott el mikor hoztuk haza . pl : nincs fék , nincs világítás .
Válasz Cutler gazda #1925. hozzászólásáraElső kép a régi gépem.
A második a mostani,de a vételkori állapotban! És pihen de most nincs rajta a ferde!
Válasz Cutler gazda #1925. hozzászólásáraMajd a tél folyamán csinálok megint egyet.Nekem 514 es van,de 512 re is lehet ilyen megoldást készíteni.Télen csak a forgó szita lesz meg,a többi már le van ponyvázva.A perforált lemez meg van,1 tábla,a fényes rozsdamentes tál a végébe szintén,majd ahogy készül,folyamatosan csinálom a képeket.A forgó maszk szélén egy U profil van,az 15 ös zártszelvényből lesz.most fogok majd neki kimarni az egyik oldalt.Utána jön egy szélesebb lemez karika,abba lesz belepréselve az ékszíj mérete.Nem egyszerű,főleg azt a vékony U profilt meghajtani karikának!
Válasz medikus #1913. hozzászólásáraNagyon komolyan néz ki amit csinálsz,ezt most csinálgatod vagy már meg van? Tehetnél fel képeket h milyen a kombajnod
Válasz lovasnorbi #1921. hozzászólásáraMiert arultad,hogyha megvetted,vagy nem nezett ki olyan rosszul vetelkor mindt mikor jobban attneztetek?
Válasz dr.T #1922. hozzászólására Nem volt semmi gond , szerencsésen hazaért . itthon pedig 4-en levettük az utánfutóról .
Válasz lovasnorbi #1921. hozzászólásáraHat igen lassan elviszed az osszes alkatreszemet,szerencsesen hazaertetek?
Válasz csoppika #1916. hozzászólásáranem untam meg , csak azért jobban szerettem volna egy nagyobbat , meg ezen elég sokat kell javítani , mint pl : fülke csere , fülke alját kilemezelni . De úgy döntöttem , hogy mégsem adom el . ( már vettem hozzá fülkét is + még vágóasztalkocsit is ) úgy hogy a tavasszal nekiállunk és megcsináljuk .
Válasz dr.T #1919. hozzászólásáraAz anyag minőségbe is beleuntam,de a 106 nál is volt olyan,hogy a tiszta új csapágy,házastól tönkre ment 10 hektár alatt,úgy hogy az öntvény csapágyház megolvadt!!Persze mondták rá,hogy nem jól volt beszerelve.Amit betettem az is olyan volt,oda lett betéve,és utána bírta. Persze gyenge az E minőség,utángyártva,de tizede árban.Tengelyt nem találni olyat,ami hőkezelt,persze hogy 1 szezon után elkopik.Ezt beleszámoljuk!
Válasz medikus #1918. hozzászólásáraJa mar ertem,jo gepek ezek a 14 csak az a baj,hogy ezek a silany utangyartott alkatreszek vannak mar csak hozzajuk.
Válasz dr.T #1915. hozzászólásáraJó áron ment el,és azt gondoltam,ha veszek egy 106-ost,megváltom vele a világot!De az nem jött be,3 évig egyfolytában javítottam.Olyan dolgok mentek tönkre,törtek el, ami egy 512-514-nél soha nem történt.Ráadásul üzemanyagban is szinte tönkre tett!!!!!
szegenybol mar csak ez maradt.
Válasz lovasnorbi #1883. hozzászólásáraLátom, árulod a masinát...Meguntad?
Válasz medikus #1913. hozzászólásáraMiert adtad el?
Válasz medikus #1913. hozzászólásáraNagyon komoly
Válasz dr.T #1912. hozzászólásáraItt kívül van egy tisztító kefe.Belül a szitában van egy lógó záró lemez,ahol megszűnik a szívó hatás,ez miatt kívűl a kefe lekotorja az odaszívott szennyeződést.
Válasz medikus #1911. hozzászólásáraErtem,na es olyat nemprobaltal,hogy a tisztito lapatot beteszed kozepre es ugy nagyobb feluletet takarit,a masikat miert adtad el ?
Válasz dr.T #1910. hozzászólásáraMásik gépemre is gyártottam,főleg a kukorica miatt.Nem kell kiszállni takarítani.Sosem rakódik meg.
Válasz medikus #1906. hozzászólásáraMarmindt a forgo dobra gondoltam a hutohoz,hogy miert akarsz ra csinallni?
Válasz számüzött #1908. hozzászólásáraNeten keresgélj!Úgy mint parabola antenna forgató motor.A legrövidebbet!36 voltos,de tökéletes a 24-28 volttal!
Válasz medikus #1907. hozzászólásáraÜdv!!
Hol lehet beszerezni?Én már valami hidraulikán gondolkoztam.
Válasz -subi #1904. hozzászólásáraHasonló de még sem,ez 6500 forint volt!
Válasz dr.T #1905. hozzászólásáraMert szeretem az eredetit.Hosszú felfelé a hűtő,a ventilátor burkolat meg eredeti.
Válasz medikus #1901. hozzászólásáraAkkor miert akarod attcsinallni?
Válasz medikus #1903. hozzászólásáraHa jó látom, ez hasonló mint a bálázó kötözőmotor!?
Válasz -subi #1902. hozzászólásáraW50 IFA.
Válasz medikus #1892. hozzászólásáraSzia Medikus! Ez milyen motor?
Válasz dr.T #1900. hozzászólásáraNem melegszik!Silózó hűtőt raktak bele,azt is ki kellene cserélni kisebbre!
Válasz medikus #1896. hozzászólásáraMiert melegszik?
Válasz medikus #1898. hozzászólásáraAha ertem
Válasz dr.T #1897. hozzászólásáraAz utóverő hátra felé lett kigurítva a deszkákon.Sehol nem fér ki!