Én szerintem először ugorj az asszonyra azután meg vedd meg a sampo -t. Itt fele akkora gazdasággal új jd kombájnt vett egy csávó, bár van egy kevés bérmunkája is, de így legalább maga ura!
Válasz #804. hozzászólásra
Az ifa kicsi volt bele arra a vidékre vagy csak sikat vártak tőle mert a tsz-ekben az is baj volt mert álunk is szt hiték a Fiat bírja a Rába eszközeit de mire kiderült hogy nem addigra vége lett .
Fan! nekem itt ne hadoválj, hogy neked mi megy!
az én gazdaságomba kell egy gép, mert a bérmunkából elég volt
ha a szivemre hallgatok megveszem a Sampo 2060-at, ha meg az eszemre, akkor meg veszek egy nagyon jó MDW-t,
ha meg a farkamra, akkor meg rámászok az asszonyra :-)))))))
Válasz #795. hozzászólásra
7-8 száritoval vagyok nagyon jó kapcsolatban ,nem csak kombájn kell ,azt be is kell juttatni valahová ,ezért szolnak nekem mert én mindent elintéztem idáig ,én akkor is "kombájnt" vennék
találtam egy öreget a szomszéd faluban, aki kihozott a tsz-ből egy E514-et. évi kb 100 ha-t vágtak vele.
megkérdeztem, hogy mit költött rá. azt mondta, hogy vett 5 kg zsírt és 10 év múlva maradt még belőle 2 kg.
Válasz #784. hozzászólásra
megsértődnének ha kiirnám az őszintét,én is E-vel kezdtem a maszek világot, mert azt hittem kombájn az kombájn, de nem az benne van a nevében is,ha jól olvasod
az mtz-vel kibírtam évi 1000 órát
a kombájba csak 200-at kellene tölteni és töled tanultam a gazdaságossági dolgokat
volt a kiténél egy 106-os. azt mondta az üzletkötő, hogy a gazdájának 300 ha volt és 3 év alatt ráköltött a kombájnra 4 millát
az ha-ra vetitve több mint 4000
akkor mi a gond egy nagyon jó állapotú E514-el aminek nagyon kedvező a fenntartási költsége
azért veszek újat, mert nem szeretem, hogy vagy müködik vagy nem
az öreg púposba is telibe cseréltem az ilyeneket.
szemétbe a javitókészletekkel!
a vizpumpát is komplett cseréltem
amit rendberakok az rendbe van rakva, mert mikor dolgozni kell, akkor nincs idő szerelgetni
Válasz #759. hozzászólásra
Géza jolbeszél a FAN (adjatok neki inni) ,de azért jol nézd meg mit veszel.
Nekem is volt 1szezonba 106-os minden nap turtuk pedi akivel megnéztük profivolt
13914 hozzászólás
Válasz #806. hozzászólásra
200 ha nem olyan sok a kombájnos bére és ha az E-vel óránkét megcsinálok 1 ha-t, akkor 10000 órabérért én is beleülök
Válasz #807. hozzászólásra
Én szerintem először ugorj az asszonyra azután meg vedd meg a sampo -t. Itt fele akkora gazdasággal új jd kombájnt vett egy csávó, bár van egy kevés bérmunkája is, de így legalább maga ura!
Válasz #803. hozzászólásra
amt elszórnak hátúl
Válasz #810. hozzászólásra
berner
Válasz #809. hozzászólásra
Vulkán ?
bocs gomigyürüt cseréltem 1szetyorral a menet variátornál meg 1variátorr házat
Az ifa kicsi volt bele arra a vidékre vagy csak sikat vártak tőle mert a tsz-ekben az is baj volt mert álunk is szt hiték a Fiat bírja a Rába eszközeit de mire kiderült hogy nem addigra vége lett .
Válasz #801. hozzászólásra
Fan! nekem itt ne hadoválj, hogy neked mi megy!
az én gazdaságomba kell egy gép, mert a bérmunkából elég volt
ha a szivemre hallgatok megveszem a Sampo 2060-at, ha meg az eszemre, akkor meg veszek egy nagyon jó MDW-t,
ha meg a farkamra, akkor meg rámászok az asszonyra :-)))))))
Válasz #797. hozzászólásra
Igy van barátom ,ha nem feketézel egy jó kombájnos bére 2 milla per év vagy még több sose számolom igazán
Válasz #802. hozzászólásra
Nem kell őket félteni.
Kitermeli vígan az aratás árát...
ÉS SEMMI GONDJA!!!!
Válasz #798. hozzászólásra
nálunk a hegyekbe nem birták 1-2 éves gépeket szétvágták, itt nem is probálkoznak vele
Válasz #799. hozzászólásra
Mi a 2. nálad?
Az vessen magára . Mi a 100 Ha-ra bevállaltunk egy 3,3 millás gépet és szerintem megérte
7-8 száritoval vagyok nagyon jó kapcsolatban ,nem csak kombájn kell ,azt be is kell juttatni valahová ,ezért szolnak nekem mert én mindent elintéztem idáig ,én akkor is "kombájnt" vennék
Válasz #794. hozzászólásra
jo a z 514,ha jo 3 szezon alatt 1 dobcs..meg a láncokat kics... mikor megvettem,zsir nálam több fogyott
nekem se volt, csak úgye mikor kétszer fizetem meg az aratást, na akkor jut eszembe
De te milyen E-vel kezdtél 516-al ha jól tudom . A 14-est nem ismered sokkal jobb és megbízhatóbb szerkezet .
Nem 1 paraszt van akinek ESZE ÁGÁBAN SINCS kombájn venni ennyire.
BAXXIK BELE JÓ NATTYOT!
őszintén!!
bérmunka kizárva!!!!
őszintén ,én
Válasz #789. hozzászólásra
akkor meg válaszólj, hogy évi 200 ha-ra mi az ami minden szempotból gazdaságos?
Válasz #791. hozzászólásra
Az elég szomorú! :DDD
Azt jelenti haladás. Valahol ell kell kezdeni!
Te mért nem vettél röktön megát????
találtam egy öreget a szomszéd faluban, aki kihozott a tsz-ből egy E514-et. évi kb 100 ha-t vágtak vele.
megkérdeztem, hogy mit költött rá. azt mondta, hogy vett 5 kg zsírt és 10 év múlva maradt még belőle 2 kg.
Szóval husos kaja?
Válasz #784. hozzászólásra
megsértődnének ha kiirnám az őszintét,én is E-vel kezdtem a maszek világot, mert azt hittem kombájn az kombájn, de nem az benne van a nevében is,ha jól olvasod
Válasz #786. hozzászólásra
Attol mert Ro-bol ir még nem román
Válasz #780. hozzászólásra
chösz!
Válasz #780. hozzászólásra
csak ne szégyenlené a románságát :-))))
Válasz #779. hozzászólásra
Akkor majd cserélgetheted az egész kombájnt! :DDD
Válasz #775. hozzászólásra
az mtz-vel kibírtam évi 1000 órát
a kombájba csak 200-at kellene tölteni és töled tanultam a gazdaságossági dolgokat
volt a kiténél egy 106-os. azt mondta az üzletkötő, hogy a gazdájának 300 ha volt és 3 év alatt ráköltött a kombájnra 4 millát
az ha-ra vetitve több mint 4000
akkor mi a gond egy nagyon jó állapotú E514-el aminek nagyon kedvező a fenntartási költsége
Válasz #781. hozzászólásra
Holnap, meg azután, majd én szívom el, akkor meg majd azénem lesz en.ád!
Nagy sámán vok. ám! :-)))))
Válasz #781. hozzászólásra
Ja! Tegnap úgy köszönt, h.: bunezua
Pityu szerinted...?
Válasz #778. hozzászólásra
Nem a betonra gondoltam ,tegnap volt még egy megnyilvánulása, majd vissza keresem de ma nincs energiám hozzá
de semmi jelentősége sincs hogy honnan ir .Faxa csávó a Paldoo ez a lényeg:-))))
Válasz #756. hozzászólásra
azért veszek újat, mert nem szeretem, hogy vagy müködik vagy nem
az öreg púposba is telibe cseréltem az ilyeneket.
szemétbe a javitókészletekkel!
a vizpumpát is komplett cseréltem
amit rendberakok az rendbe van rakva, mert mikor dolgozni kell, akkor nincs idő szerelgetni
BETON?????nálatok mire használják az eredeti jelentésén kivül?????
A beton?
Válasz #774. hozzászólásra
Mert
Válasz #774. hozzászólásra
mit jelent az a szó mert én azt nem értem
Válasz #772. hozzászólásra
Nyugodtan vitatkozhatsz , de előbb olvass vissza, tegnap rájöttem:-))))))))))
Válasz #772. hozzászólásra
én nem szezon közbe eladtam
Válasz #767. hozzászólásra
Ebben vitatkoznák veled
Válasz #759. hozzászólásra
Géza jolbeszél a FAN (adjatok neki inni) ,de azért jol nézd meg mit veszel.
Nekem is volt 1szezonba 106-os minden nap turtuk pedi akivel megnéztük profivolt
Válasz #767. hozzászólásra
Inkább ne feszegessed.
Nem a kedvenc témám....
Válasz #766. hozzászólásra
Igen
Válasz #757. hozzászólásra
A Vulkán az annyira szar
Válasz #762. hozzászólásra
nem felvidéki, Ro -bol ir
Válasz #763. hozzászólásra
Sima golyós? Semmi önbeáló? Csapágyillesztéssel van a tengelyen?
Válasz #762. hozzászólásra
Hahaha.
Mikor nem az beszélt?
Mindig öv beszélsz csak. :-))))))