Kerdesem lenne a zt hidraulikajaval kapcsoletban:
Miert emelkedik vissza a vonorud, amikor elengedem a hidraulika-kart?
Tehat amikor teljesen leresztek egy gepet, miutan elengedem a kart a gep megemelkedik, uresben pedig teljesen felemelkedik a vonorud.
Elore is koszonom a valaszokat!
Üdv minden ZT tulajdonosnak!Nekem is van egy zt-m,és olyan bajom van vele,hogy elment a kuplung rásegítés.Afékolajos rész működik,csak a hidraulikus rész nem.Fékrásegítés pedig van.már sokmindent kiprobáltam,de semmi siker.Légyszi ha valaki tud segíteni,akkor küldje el repasi.jeno@gmail.com-ra.előre is kössz mindenkinek!
Üdv minden ZT tulajdonosnak!Nekem is van egy zt-m,és olyan bajom van vele,hogy elment a kuplung rásegítés.Afékolajos rész működik,csak a hidraulikus rész nem.Fékrásegítés pedig van.már sokmindent kiprobáltam,de semmi siker.Légyszi ha valaki tud segíteni,akkor küldje el repasi.jeno@gmail.com-ra.előre is kössz mindenkinek!
zt 323 menyi lenne az ára? milyen állapotban van? hol laksz? a papírok nem feltétlen fontosak de ha van az se baj és ha tudsz akkor dobj felróla pár képet am nyugodtan fejezd be a szántást nekem nem anyira sürgős de akk képet ha lehet köszi
Énis inkább egy 303-ast ajánlanék a mezítlábas az csalódás lesz a 82-eshez képest egy 4x4-es komolyabb nekem is 303-as van itt alázom az mtz-ket csak simogatni kell de ha van gazdája meghálálja
A 303-as a az elsohajtasos. a tankja asszem 120 liter.
Ezek eredetileg 100 lovasok (ha 79-es kiadas).
A sima 300-as szerintem sokkal tobbet nem tud mint a 82 mtz, annyi hogy a sulya sokkal nagyobb.
En most vettem egy 323-ast, lehet egy kicsit dragan, 950 ezerert.
az melyik?,az patent állapotban van,újszerű gumik új akksi,le van festve ,piros rendszám igaz,lejárt műszaki,annyi baja van hogy a fék csak gyengén fog,de -12 fokba indítotuk beindult,és jó hangja van,meg olcsó,mert 400.000ft és ennyibe házhoz hozza meg teli van tankolva ,mert mondta télen tele szokta tankolni ,de nem köcsög és nem szívja le,amúgy mennyi ennek a tanktérfogata?az igazság az hogy nagyon sokkal többet nem akarok beleölni épp azért is ,mert kb évi 100 órát menne ,kb 35 hektár szántás ,meg tárcsázása,és a 82 esmet akarom így kímélni.
fortschritt zt 300 trakrtorról érdeklődnék,érdemes -e ilyet venni ,mennyi bele az alkatrész stb.én kinéztem egyet,1979es ,400.000ért,nekem szánteni és tárcsázni kéne ,hozzá való munkagépeim amik megvannak ,b125ös eke,3 fej,meg lekó,3.7mes tárcsa,82essel húztam ezeket ,de ki szeretném ezzel váltani ,szerintetek ,jó ötlet vagy nem,persze megmradna a 82 es is,csak a célból veszem hogy hamarabb megcsinálja a feladatot ,és kevesebb gázolajból ,mindössze 25 hjektár szántóról van szó,meg kb 10 hektár bérmelóról.
4222 hozzászólás
Válasz #1422. hozzászólásra
Azt már eddig is tudtam. A konkrét hely érdekel.
Válasz #1421. hozzászólásra
Ahol robur benzines első munkahengert árulnak pont ott.
Válasz #1420. hozzászólásra
Üdvözlök mindenkit!
323-as traktoromba keresek jó minőségű(nem kisipari) új hátsó fékmunkahengereket és kézifékszalagot. Tudja valaki hol lehet jót kapni? Előre is köszi.
Válasz #1419. hozzászólásra Az enyém is igy csinált de csak hidegen, sőt lehet mindeggyik igy csinál hidegen.
Válasz #1418. hozzászólásra
Meleg olajjal nem probaltam, ma akartam keltenni az eket, es egyedul nem tudtam, mert allandoan emelkedett a vonorud.
Válasz #1417. hozzászólásra Csak hideg olajnál csinálja vagy mindig? Ha valami suly van rajta akkor is felemeli?
Válasz #1416. hozzászólásra
teljesen hatra van nyomva.
Válasz #1415. hozzászólásra A 3 hidraulika kar után kicsit balra van egy kar, az egyedüli nem amelyik párban van azt told teljesen hátra ütközésig
Kerdesem lenne a zt hidraulikajaval kapcsoletban:
Miert emelkedik vissza a vonorud, amikor elengedem a hidraulika-kart?
Tehat amikor teljesen leresztek egy gepet, miutan elengedem a kart a gep megemelkedik, uresben pedig teljesen felemelkedik a vonorud.
Elore is koszonom a valaszokat!
Válasz #1410. hozzászólásra
Ez az egy volt biztosan működőképes még nem használt állapotban
Esetleg nincs még egy?
Válasz #1408. hozzászólásra
. 1 tsz-ből szereztem, 15000-ér
Megmondom őszintén nem boltba vettem
Szia! Hol lehet rá új önindítót(bendixest) venni és mi volt az ára, ha nem vagyok indiszkrét?
Na fasza a gép szereztem 1 új bendix-es önindítót rá.
Töltőn van a masina holnap már ketyegnie kell
Válasz #1402. hozzászólásra
Régóta nem használjuk már őket, de az biztos hogy ha rossz lenne akkor nem raktuk volna el.
Válasz #1403. hozzászólásra
A RÁBA önindítóval vigyázni kell.Abban volt 12,v-os is.
Válasz #1403. hozzászólásra
Ez is jól teker.
Válasz #1401. hozzászólásra
Ezek a bendixesek.Ha van rá lehetőséged akkor inkább egy Rába.Az első pajzsot kell lecserélni és az 2Le-vel erősebb.
Válasz #1401. hozzászólásra
igen. kérdés: milyen állapotúak?
Válasz #1395. hozzászólásra
Szóval 2db önindító+egy új behúzó tekercs??? De ez milyen fajta az enyém nem ilyen?? ez a bendix-es?
hogy ne lehetne csaknem anyiba kerül mint egy new hollandba nyílván nem is tud anyit mint az de nem lehet mindenkinek új traktorja
Lehet ilyesmikhez még új alkatrészt kapni?
menyi az a jó sok?? és milyen állapotban van???
Válasz #1396. hozzászólásra
)Lakhely Csepel szíget.Képet majd csinálok .Üdv.
Az ára:Jó sok(abból lehet alkudni
zt 323 menyi lenne az ára? milyen állapotban van? hol laksz? a papírok nem feltétlen fontosak de ha van az se baj és ha tudsz akkor dobj felróla pár képet am nyugodtan fejezd be a szántást nekem nem anyira sürgős de akk képet ha lehet köszi
Válasz #1391. hozzászólásra

Új ajánlatom van! +még egy új behúzótekercs!
Válasz #1393. hozzászólásra
94 km az nem sok. Majd meglátod! Az ajánlstok alapján döntessz.
Válasz #1392. hozzászólásra
Hajdú-Bihar megye Bakonszeg
Válasz #1389. hozzászólásra
J N Szolnok megye. És te?
Válasz #1390. hozzászólásra
, Attól függ h közel van-e hozzánk, meg h itt megtudok-e egyezni mert lehet még újat is találok utóbbi infókból
ja úúú de bamba vagyok
Válasz #1389. hozzászólásra

Arra cserélné Te!
Válasz #1388. hozzászólásra
És merre laksz?? Hasihúzó nemkell csak önindító kéne
Válasz #1387. hozzászólásra
Hali! Nekem van kettő! Hashúzó vs. önindítók?
Válasz #1386. hozzászólásra
Unokatesómnak van talán 1 remélem az jó, fasz ki van már ezzel a sok költséggel
Válasz #1385. hozzászólásra

Mondtam, én , nem kontakt hiba
Nem olyan vészes pénz 1 bontott, de mondom, ha találsz elfekvőben bendixest, azt szerezd meg sokkal tartósabb!
Válasz #1384. hozzászólásra

Június Cézár képzeld nekem meg az önindítónak összeégett a forgó része az a baja ami tudott kiolvadt belőle
Válasz #1379. hozzászólásra
Ha nem túl kötött földjeid vannak, akkor elboldogulsz átóhajtással is.
Válasz #1382. hozzászólásra
Énis inkább egy 303-ast ajánlanék a mezítlábas az csalódás lesz a 82-eshez képest egy 4x4-es komolyabb nekem is 303-as van itt alázom az mtz-ket csak simogatni kell de ha van gazdája meghálálja
Válasz #1380. hozzászólásra

ja ja,állítólag 101 lóerős,gyári ifa motoros,4x4 es az jobb lenne,dez drágább jóval
dobj egy kepet rola.
A 303-as a az elsohajtasos. a tankja asszem 120 liter.
Ezek eredetileg 100 lovasok (ha 79-es kiadas).
A sima 300-as szerintem sokkal tobbet nem tud mint a 82 mtz, annyi hogy a sulya sokkal nagyobb.
En most vettem egy 323-ast, lehet egy kicsit dragan, 950 ezerert.
Válasz #1378. hozzászólásra
az melyik?,az patent állapotban van,újszerű gumik új akksi,le van festve ,piros rendszám igaz,lejárt műszaki,annyi baja van hogy a fék csak gyengén fog,de -12 fokba indítotuk beindult,és jó hangja van,meg olcsó,mert 400.000ft és ennyibe házhoz hozza meg teli van tankolva ,mert mondta télen tele szokta tankolni ,de nem köcsög és nem szívja le,amúgy mennyi ennek a tanktérfogata?az igazság az hogy nagyon sokkal többet nem akarok beleölni épp azért is ,mert kb évi 100 órát menne ,kb 35 hektár szántás ,meg tárcsázása,és a 82 esmet akarom így kímélni.
Válasz #1377. hozzászólásra
Inkabb egy dupladifist ajanlok...
fortschritt zt 300 trakrtorról érdeklődnék,érdemes -e ilyet venni ,mennyi bele az alkatrész stb.én kinéztem egyet,1979es ,400.000ért,nekem szánteni és tárcsázni kéne ,hozzá való munkagépeim amik megvannak ,b125ös eke,3 fej,meg lekó,3.7mes tárcsa,82essel húztam ezeket ,de ki szeretném ezzel váltani ,szerintetek ,jó ötlet vagy nem,persze megmradna a 82 es is,csak a célból veszem hogy hamarabb megcsinálja a feladatot ,és kevesebb gázolajból ,mindössze 25 hjektár szántóról van szó,meg kb 10 hektár bérmelóról.
Válasz #1374. hozzászólásra

A feleert en is odaadom az enyemet!!!
Válasz #1374. hozzászólásra

Nem szabad otthagyni
Válasz #1373. hozzászólásra

Tényleg 13 milla lenne???