Válasz #41. hozzászólásra
szakmabelinek mondható mert csak gazdák és hasonlókörű vendégeik lesznek,és nem500 csak 180fős az ülésrendet meg én határozom meg.Ettöl függetlenül lehet máshová is ülni.
20-30fő lehet hogy bele férnea +létszámba.
Szia Laci!
Ez nem az ivásról szólna,meg az evésről,az lenne a lényeg,hogy élőben találkozunk, és kellemes környezetben mindeki elmondhatná,bemutathatná a gazdaságát elmondhatná gondolatait,és ha nem szomjazva,meg éhezve annál érdekesebb lenne a tálálkozó!
Válasz #38. hozzászólásra
csak helyi szervezés magosz tagog,és vendégeik részére,korlátozott létszám véget mivel hogy még nemtudni mennyi tag jön össze, addig ez nemlehetséges.
Semmi kifogásom a bál ellen,de az nem egy szakmabeli találkozónak a helye,ha beszakadnánk 30-an egy 500fős bálba,akkor azt sem tudná senki,hogy ki-kivel van ,ugyanaz a szindróma mint az expón!Maradjunk Akasztón az agroiformos körben!
Válasz #25. hozzászólásra
Sokan eljöttetek az AgroMash+Expo-s standunkra, legközelebb még többen leszünk. A fórumos találkozón ha leszünk 10-15-20 an az bőven jó! ennyien még tudjuk követni ki kicsoda.
A külön fórumos találkozót nagyon várom, a f2-es agromash találkozók alapján jó hangulat lesz!
Holnap válaszolok, de már most köszönöm hogy ilyen rendes vagy!!! (lakásvásárlás közepette vagyok és nem tudom mikor kell pakolódni még, holnap derül ki kb.)
Válasz #11. hozzászólásra
febr-20 kiskunhalas gazdabál helyi magosz szervezésében korlátozott vendégkisérlettel,3500 ft szabad szedéses kaja ital zene tombola meg nyitót Jakab Úr tartja.Jegyek nállam.
Laci, ez jó lenne, ha lenne ilyen, da ha nincs, akkor is érdemes összejönni. Ezen ne búsuljunk.
Borda ha eljössz Győrből Pestig, onnan eltudlak vinni Akasztóra.
Válasz #9. hozzászólásra
Ezel csak az a baj hogy szállást is meg kell oldani mert én szívesen látnák itt mindenkit az ócskavas telepünkön de sajnos szállást nem tudok biztosítani ilyenkor . Mert mondjuk nyáron vagy jó időben egy sátorozós megoldással szívesen látom a csapatot egy hósszú hétvégére .
Szerintem ez egy halott ötlet,enni inni ráadásul pénzért otthon is lehet.Egy önként jelentkező kellene,aki a saját gazdaságát bemutatva,helyt adna a találkozónak.És egy kötetlen szakmai beszélgetés volna a lényeg,nem az evés ivás.Bence csinálna egy riportot,és fel az agroinformra.
Péntektől szombatig: 1 fő részére 8.260 Ft/éj, 2 fő részére 11.210 Ft/éj, majd ugyanabban a szobában történő elhelyezéssel további személyenként +4.130 Ft/éj.
Ebből én úgy számoltam, hogy Kb 5000/fő-re jön ki.
De Szabi. azt mondta ebben benne van a reggeli (Svédasztal).
Ezt a topickot a már előre beharangozott összejövetel céljából kreáltam.
Tervezet az lenne, hogy 20.-án(szombat) 12:00-től találka a halászcsárdánál.
A kaját és italt helyi fogyasztással tudják vállalni.
Szállás lehetőség 27-28 főre megvan, esetleg még a faluban lehetne 8-10 főt elszállásolni a falusi turizmusi szállás néven futó 2 házban.
A halászcsárda ára(szállás, étel, ital) megtalálhatóak a honlapjukon.
Kérném azok jelentkezését akik eltudnak jönni a találkozóra, jelezzék azt is külön, hogy szállással vagy szállás nélkül.
Bár mi változik újból beírom.
Illetve, ha van jobb ötlete bárkinek és a többség támogatja szívesen meghallgatjuk.
1499 hozzászólás
Válasz #41. hozzászólásra
szakmabelinek mondható mert csak gazdák és hasonlókörű vendégeik lesznek,és nem500 csak 180fős az ülésrendet meg én határozom meg.Ettöl függetlenül lehet máshová is ülni.
20-30fő lehet hogy bele férnea +létszámba.
Válasz #9. hozzászólásra

Szia Laci!
Ez nem az ivásról szólna,meg az evésről,az lenne a lényeg,hogy élőben találkozunk, és kellemes környezetben mindeki elmondhatná,bemutathatná a gazdaságát elmondhatná gondolatait,és ha nem szomjazva,meg éhezve annál érdekesebb lenne a tálálkozó!
Válasz #45. hozzászólásra

de hulye vagyok....
Válasz #45. hozzászólásra

Válasz #43. hozzászólásra
vár-ad
Válasz #38. hozzászólásra
csak helyi szervezés magosz tagog,és vendégeik részére,korlátozott létszám véget mivel hogy még nemtudni mennyi tag jön össze, addig ez nemlehetséges.
Válasz #42. hozzászólásra
?
Válasz #39. hozzászólásra
ha lejössz V.-ig akkor igen
Válasz #13. hozzászólásra

Semmi kifogásom a bál ellen,de az nem egy szakmabeli találkozónak a helye,ha beszakadnánk 30-an egy 500fős bálba,akkor azt sem tudná senki,hogy ki-kivel van ,ugyanaz a szindróma mint az expón!Maradjunk Akasztón az agroiformos körben!
Skacok,ha van még 1 hely,akkor a csapat nasival való ellátását tekintsétek megoldottnak
Válasz #15. hozzászólásra

Elviszel engem is?
Válasz #37. hozzászólásra
Feltehetjük ezt a Gazdabált programként ide az oldal Programok rovatba? Nyilvános ez az esemény?
Válasz #30. hozzászólásra
kb még egy hét.Nekem is közel van akasztó de a bálat ugyan akkor tartjuk,és nekem mint házigazdának illik ott lenni.
Válasz #26. hozzászólásra
Hát igen, szerencsére külömbözőek vagyunk,mi a többség......peeersze Tőled
Válasz #29. hozzászólásra
Neked sem kell magadra venned
Válasz #27. hozzászólásra
Nem rád gondoltam.Akire gondoltam az tudja úgyis!!
Válasz #31. hozzászólásra
helyes! Alakul ez
Válasz #29. hozzászólásra
Miért is?
Fan -fan jelentkezik szállással

Válasz #24. hozzászólásra
Meddig lehet jelentkezni esetlegesen ?
akkor most bunkó vagyok?
végülis mondták már..............
Sokan eljöttetek az AgroMash+Expo-s standunkra, legközelebb még többen leszünk. A fórumos találkozón ha leszünk 10-15-20 an az bőven jó! ennyien még tudjuk követni ki kicsoda.
A külön fórumos találkozót nagyon várom, a f2-es agromash találkozók alapján jó hangulat lesz!
Válasz #26. hozzászólásra

Benéztem és lám mire.........
Tudod nem mindenki ÁRUL, REKLÁMOZ, ................. hogy a többit ne is említsük.
Több 100 embert meg NE BUNKÓZZ LE.
Ez igaz.Elég kevesen merik vállalni magukat.Álneveken irnak mert akkora bunkók mint állat!!!
Válasz #12. hozzászólásra
Aki az agromason nemmerte lefényképeztetni magát,az ide se fog elmenni.Pedig az expón sokkal többen lehettünk,mint a fényképeken.
Válasz #23. hozzászólásra
Lajkó P zenekara, orgona,szakszi,gitár,tvaly is ők voltak.csak birjad szusszal.
Válasz #22. hozzászólásra
Zenét ki húzza ?
Válasz #20. hozzászólásra
nem.csak belépő/3500ft reggelig tartó élőzenével svédasztalos -önköltséggel,ja piát lehethozni ,akár hordóval is.
Válasz #9. hozzászólásra
Nagyon jó meglátás hiszen ahány ember annyi akarat kívánság.
Válasz #18. hozzászólásra
Úgy értettem hogy 1 jeggyel vihetek-e be 1 kísérőt ?
Akasztó!!!At jóóóó nekem 8 km ugyhogy ha ott lesz átnézek!!!A kaja az jó!Nem drága!!Van minden nem csak halétel!!!Én megyek!
Válasz #17. hozzászólásra
keret 180fő most még vanjegy nincs lekorlátozva,csak már ha kevés lessz a jegy.
Hány kisérőt vihetek be ?
Válasz #12. hozzászólásra
Holnap válaszolok, de már most köszönöm hogy ilyen rendes vagy!!! (lakásvásárlás közepette vagyok és nem tudom mikor kell pakolódni még, holnap derül ki kb.)
Válasz #1. hozzászólásra
+ 1 fő ottalvással
kiséret
Válasz #11. hozzászólásra
febr-20 kiskunhalas gazdabál helyi magosz szervezésében korlátozott vendégkisérlettel,3500 ft szabad szedéses kaja ital zene tombola meg nyitót Jakab Úr tartja.Jegyek nállam.
Válasz #9. hozzászólásra
Laci, ez jó lenne, ha lenne ilyen, da ha nincs, akkor is érdemes összejönni. Ezen ne búsuljunk.
Borda ha eljössz Győrből Pestig, onnan eltudlak vinni Akasztóra.
Válasz #9. hozzászólásra
Ezel csak az a baj hogy szállást is meg kell oldani mert én szívesen látnák itt mindenkit az ócskavas telepünkön de sajnos szállást nem tudok biztosítani ilyenkor . Mert mondjuk nyáron vagy jó időben egy sátorozós megoldással szívesen látom a csapatot egy hósszú hétvégére .
Válasz #9. hozzászólásra

Szerintem ez egy halott ötlet,enni inni ráadásul pénzért otthon is lehet.Egy önként jelentkező kellene,aki a saját gazdaságát bemutatva,helyt adna a találkozónak.És egy kötetlen szakmai beszélgetés volna a lényeg,nem az evés ivás.Bence csinálna egy riportot,és fel az agroinformra.
Válasz #5. hozzászólásra
Péntektől szombatig: 1 fő részére 8.260 Ft/éj, 2 fő részére 11.210 Ft/éj, majd ugyanabban a szobában történő elhelyezéssel további személyenként +4.130 Ft/éj.
Ebből én úgy számoltam, hogy Kb 5000/fő-re jön ki.
De Szabi. azt mondta ebben benne van a reggeli (Svédasztal).
Válasz #6. hozzászólásra
Szerintem nagyon csúnyán néznek majd .
Válasz #1. hozzászólásra
.

Még egy jelentkezés: Hartmy, szállással
Csak a tisztán látás kedvéért: Csúnyán néznek ha bármi nemű ételt italt magunk viszünk?
Válasz #1. hozzászólásra
Mennyibe kerül a szállás ?
Válasz #3. hozzászólásra
Vagytok arról töben beszélj össze másokkal és egy kocsival ha 3-4 jöttök mindjárt barátibb az ár .
Vazze szívesen elmentem volna, de Győrből a francba messze van ez... Sajnálom! Megismertelek volna benneteket!
Válasz #1. hozzászólásra

1 jelenkezés: Feri szállással!
Ezt a topickot a már előre beharangozott összejövetel céljából kreáltam.
Tervezet az lenne, hogy 20.-án(szombat) 12:00-től találka a halászcsárdánál.
A kaját és italt helyi fogyasztással tudják vállalni.
Szállás lehetőség 27-28 főre megvan, esetleg még a faluban lehetne 8-10 főt elszállásolni a falusi turizmusi szállás néven futó 2 házban.
A halászcsárda ára(szállás, étel, ital) megtalálhatóak a honlapjukon.
Kérném azok jelentkezését akik eltudnak jönni a találkozóra, jelezzék azt is külön, hogy szállással vagy szállás nélkül.
Bár mi változik újból beírom.
Illetve, ha van jobb ötlete bárkinek és a többség támogatja szívesen meghallgatjuk.
www.halascsarda.hu