Fórum
- Totális gyomirtás, tarlókezelés új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- Szója termesztése új
- Csepel csk-03 p125 kapálógép kezelési- karbantartási útmutató új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- S.O.S. új
- Poénok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Milyen kombájnt vegyek (JD, Claas, New, Holland) új
Cikkajánló
Hirdetés
_fill_540x300_0.jpg)
1499 hozzászólás
Válasz #41. hozzászólásra
szakmabelinek mondható mert csak gazdák és hasonlókörű vendégeik lesznek,és nem500 csak 180fős az ülésrendet meg én határozom meg.Ettöl függetlenül lehet máshová is ülni.
20-30fő lehet hogy bele férnea +létszámba.
Válasz #9. hozzászólásra

Szia Laci!
Ez nem az ivásról szólna,meg az evésről,az lenne a lényeg,hogy élőben találkozunk, és kellemes környezetben mindeki elmondhatná,bemutathatná a gazdaságát elmondhatná gondolatait,és ha nem szomjazva,meg éhezve annál érdekesebb lenne a tálálkozó!
Válasz #45. hozzászólásra

de hulye vagyok....
Válasz #45. hozzászólásra

Válasz #43. hozzászólásra
vár-ad
Válasz #38. hozzászólásra
csak helyi szervezés magosz tagog,és vendégeik részére,korlátozott létszám véget mivel hogy még nemtudni mennyi tag jön össze, addig ez nemlehetséges.
Válasz #42. hozzászólásra
?
Válasz #39. hozzászólásra
ha lejössz V.-ig akkor igen
Válasz #13. hozzászólásra

Semmi kifogásom a bál ellen,de az nem egy szakmabeli találkozónak a helye,ha beszakadnánk 30-an egy 500fős bálba,akkor azt sem tudná senki,hogy ki-kivel van ,ugyanaz a szindróma mint az expón!Maradjunk Akasztón az agroiformos körben!
Skacok,ha van még 1 hely,akkor a csapat nasival való ellátását tekintsétek megoldottnak
Válasz #15. hozzászólásra

Elviszel engem is?
Válasz #37. hozzászólásra
Feltehetjük ezt a Gazdabált programként ide az oldal Programok rovatba? Nyilvános ez az esemény?
Válasz #30. hozzászólásra
kb még egy hét.Nekem is közel van akasztó de a bálat ugyan akkor tartjuk,és nekem mint házigazdának illik ott lenni.
Válasz #26. hozzászólásra
Hát igen, szerencsére külömbözőek vagyunk,mi a többség......peeersze Tőled
Válasz #29. hozzászólásra
Neked sem kell magadra venned
Válasz #27. hozzászólásra
Nem rád gondoltam.Akire gondoltam az tudja úgyis!!
Válasz #31. hozzászólásra
helyes! Alakul ez
Válasz #29. hozzászólásra
Miért is?
Fan -fan jelentkezik szállással

Válasz #24. hozzászólásra
Meddig lehet jelentkezni esetlegesen ?
akkor most bunkó vagyok?
végülis mondták már..............
Válasz #25. hozzászólásra
Sokan eljöttetek az AgroMash+Expo-s standunkra, legközelebb még többen leszünk. A fórumos találkozón ha leszünk 10-15-20 an az bőven jó! ennyien még tudjuk követni ki kicsoda.
A külön fórumos találkozót nagyon várom, a f2-es agromash találkozók alapján jó hangulat lesz!
Válasz #26. hozzászólásra

Benéztem és lám mire.........
Tudod nem mindenki ÁRUL, REKLÁMOZ, ................. hogy a többit ne is említsük.
Több 100 embert meg NE BUNKÓZZ LE.
Válasz #25. hozzászólásra
Ez igaz.Elég kevesen merik vállalni magukat.Álneveken irnak mert akkora bunkók mint állat!!!
Válasz #12. hozzászólásra
Aki az agromason nemmerte lefényképeztetni magát,az ide se fog elmenni.Pedig az expón sokkal többen lehettünk,mint a fényképeken.
Válasz #23. hozzászólásra
Lajkó P zenekara, orgona,szakszi,gitár,tvaly is ők voltak.csak birjad szusszal.
Válasz #22. hozzászólásra
Zenét ki húzza ?
Válasz #20. hozzászólásra
nem.csak belépő/3500ft reggelig tartó élőzenével svédasztalos -önköltséggel,ja piát lehethozni ,akár hordóval is.
Válasz #9. hozzászólásra
Nagyon jó meglátás hiszen ahány ember annyi akarat kívánság.
Válasz #18. hozzászólásra
Úgy értettem hogy 1 jeggyel vihetek-e be 1 kísérőt ?
Akasztó!!!At jóóóó nekem 8 km ugyhogy ha ott lesz átnézek!!!A kaja az jó!Nem drága!!Van minden nem csak halétel!!!Én megyek!
Válasz #17. hozzászólásra
keret 180fő most még vanjegy nincs lekorlátozva,csak már ha kevés lessz a jegy.
Hány kisérőt vihetek be ?
Válasz #12. hozzászólásra
Holnap válaszolok, de már most köszönöm hogy ilyen rendes vagy!!! (lakásvásárlás közepette vagyok és nem tudom mikor kell pakolódni még, holnap derül ki kb.)
Válasz #1. hozzászólásra
+ 1 fő ottalvással
kiséret
Válasz #11. hozzászólásra
febr-20 kiskunhalas gazdabál helyi magosz szervezésében korlátozott vendégkisérlettel,3500 ft szabad szedéses kaja ital zene tombola meg nyitót Jakab Úr tartja.Jegyek nállam.
Válasz #9. hozzászólásra
Laci, ez jó lenne, ha lenne ilyen, da ha nincs, akkor is érdemes összejönni. Ezen ne búsuljunk.
Borda ha eljössz Győrből Pestig, onnan eltudlak vinni Akasztóra.
Válasz #9. hozzászólásra
Ezel csak az a baj hogy szállást is meg kell oldani mert én szívesen látnák itt mindenkit az ócskavas telepünkön de sajnos szállást nem tudok biztosítani ilyenkor . Mert mondjuk nyáron vagy jó időben egy sátorozós megoldással szívesen látom a csapatot egy hósszú hétvégére .
Válasz #9. hozzászólásra

Szerintem ez egy halott ötlet,enni inni ráadásul pénzért otthon is lehet.Egy önként jelentkező kellene,aki a saját gazdaságát bemutatva,helyt adna a találkozónak.És egy kötetlen szakmai beszélgetés volna a lényeg,nem az evés ivás.Bence csinálna egy riportot,és fel az agroinformra.
Válasz #5. hozzászólásra
Péntektől szombatig: 1 fő részére 8.260 Ft/éj, 2 fő részére 11.210 Ft/éj, majd ugyanabban a szobában történő elhelyezéssel további személyenként +4.130 Ft/éj.
Ebből én úgy számoltam, hogy Kb 5000/fő-re jön ki.
De Szabi. azt mondta ebben benne van a reggeli (Svédasztal).
Válasz #6. hozzászólásra
Szerintem nagyon csúnyán néznek majd .
Válasz #1. hozzászólásra
.

Még egy jelentkezés: Hartmy, szállással
Csak a tisztán látás kedvéért: Csúnyán néznek ha bármi nemű ételt italt magunk viszünk?
Válasz #1. hozzászólásra
Mennyibe kerül a szállás ?
Válasz #3. hozzászólásra
Vagytok arról töben beszélj össze másokkal és egy kocsival ha 3-4 jöttök mindjárt barátibb az ár .
Vazze szívesen elmentem volna, de Győrből a francba messze van ez... Sajnálom! Megismertelek volna benneteket!
Válasz #1. hozzászólásra

1 jelenkezés: Feri szállással!
Ezt a topickot a már előre beharangozott összejövetel céljából kreáltam.
Tervezet az lenne, hogy 20.-án(szombat) 12:00-től találka a halászcsárdánál.
A kaját és italt helyi fogyasztással tudják vállalni.
Szállás lehetőség 27-28 főre megvan, esetleg még a faluban lehetne 8-10 főt elszállásolni a falusi turizmusi szállás néven futó 2 házban.
A halászcsárda ára(szállás, étel, ital) megtalálhatóak a honlapjukon.
Kérném azok jelentkezését akik eltudnak jönni a találkozóra, jelezzék azt is külön, hogy szállással vagy szállás nélkül.
Bár mi változik újból beírom.
Illetve, ha van jobb ötlete bárkinek és a többség támogatja szívesen meghallgatjuk.
www.halascsarda.hu