nekünk ford dexta 2000 sunk van . nem tom miért kell neked gépkönyv de szerintem németböl még talán hoznak neked de az se biztos már jo régen nem gyártyák de talán egy öreg német bácsikának valahol eldugva lehet amugy nem sok eltérés van köztuk ha olyan dolog van talán tudok mondani okosat :D de nem biztos
Hesston 4800 nagy kockabálázóhoz szerelési utasítás tükörfordításban ábrákkal és krone kr125 körbálázóhoz alkatrész katalógust bedobtam a közösbe ha valakit érdekel.A krone lehet hogy nem teljes. Case 1835-höz keresek mindenféle leírást, adatot, ábrát, urasítást.
érdeklődnék nem tudna e segíteni valaki nekem abban hogy ford 3000-es traktoromhoz keresek gépkönyvet, leírást, műszaki adatokat, egyéb információs dolgot.Ha valaki tud akkor kérem segítsen nekem.előre is köszönöm
Nem tudom kit véltek személyemben felfedezni, mert nem ismerem az itteni neveket és viszonyokat, de miattam ne gyanusítsatok senkit.
Én most regeltem ezen a fórumon először életemben.
énis annak vagyok a hive,hogy az a biztos amit magam csinálok de szinte biztosra merem mondani ezt nem birod meg csinálni nagyon bonyolult a kalibrálás.olyan kite szerelőt keressél akinek van a körzetébe ilyen.nekem eggy olyan csinálta aki diagnosztikás volt a kiténél
Válasz #43. hozzászólásra
Pont ez a baj,h. sok szerelőn is kifog a hidraulika,ezért szeretném én átnézni a rajzot,és arról már val. szin. meg lehetne mondani h. mi a baj
énis kilodtam a hidrolikával,ugy vettem,hogy rossz volt.két kitésen kifogott aztán eggy nyugdijas kite szerelő csinálta meg ne fogjál hozzá mert nem birod megcsinálni.kikell olvasni a hibakodokat az sokmindent elárul meg valoszinü ujra kell kalibrálni a hidrolikát
937 hozzászólás
Válasz #85. hozzászólásra
nekünk ford dexta 2000 sunk van . nem tom miért kell neked gépkönyv de szerintem németböl még talán hoznak neked de az se biztos már jo régen nem gyártyák de talán egy öreg német bácsikának valahol eldugva lehet amugy nem sok eltérés van köztuk ha olyan dolog van talán tudok mondani okosat :D de nem biztos
Hesston 4800 nagy kockabálázóhoz szerelési utasítás tükörfordításban ábrákkal és krone kr125 körbálázóhoz alkatrész katalógust bedobtam a közösbe ha valakit érdekel.A krone lehet hogy nem teljes. Case 1835-höz keresek mindenféle leírást, adatot, ábrát, urasítást.
érdeklődnék nem tudna e segíteni valaki nekem abban hogy ford 3000-es traktoromhoz keresek gépkönyvet, leírást, műszaki adatokat, egyéb információs dolgot.Ha valaki tud akkor kérem segítsen nekem.előre is köszönöm
Válasz #82. hozzászólásra
köszönöm
Válasz #77. hozzászólásra
Hát látom neked is ez a legnagyobb problémád!
Válasz #80. hozzászólásra
Hogy a Jóisten tartson meg Téged köztünk sokáig erejed teljiben!!!!!!!!!!!
Válasz #76. hozzászólásra
Milyen akarom???????????
Már 5ccör írtam de lese...................!
Nem tudom kit véltek személyemben felfedezni, mert nem ismerem az itteni neveket és viszonyokat, de miattam ne gyanusítsatok senkit.
Én most regeltem ezen a fórumon először életemben.
Válasz #76. hozzászólásra
Akkor vége az anonimitásnak!
Válasz #75. hozzászólásra
Pedig látod, h. nem mer!
Válasz #66. hozzászólásra
Rájöttél 1ből, mi? :DDDDDDDD
Akkor ez mi?
#57. hozzászólás, misike küldte be 2009-01-03 23:07:53-kor
Ismét köszönthetünk egy újoncot köreinkben!
Válasz #75. hozzászólásra
Ha akarod te is megtudod mondani neki!
Válasz #74. hozzászólásra
Mondd meg neki, h. írjon ám nekem is vlm.t ide!!!
Nehogymá elfutamodjon nekem!
WAZE!!!!!!!!!
Ez is, az is!
Válasz #72. hozzászólásra
Ja persze...
( hisz ott vok. még mindig)
Válasz #71. hozzászólásra
iwiw
Válasz #67. hozzászólásra
ímél?
Vagy az már nem divat?
( nem vok. ám képbe ezekben a dolgokban...)
Válasz #69. hozzászólásra
Na, megint témánál vagyunk!
Csak nem a kapitányságon?
Kis kíváncsi?
hol szoktatok kertessel dumcsizni??????????
Válasz #63. hozzászólásra
Azért ne nézd már magad ennyire okosnak vagy éppen engem ennyire hülyének!
De,DE akiket nem ismerek mindig megszoktam nézni az avatorukat és ez a vadnyugati csávó éppen 11 előtt reggelte fel magát!
:-))))))))
Válasz #61. hozzászólásra
Nyugi már misike!
Sose jössz rá, ha nem dobom be!
Válasz #59. hozzászólásra
Azé írtam!
Válasz #60. hozzászólásra
Ja, persze és pont most kellet reggelned magad mert nem bírtad tovább magadban tartani ami eddig összegyűlt?
Válasz #59. hozzászólásra
Köszönöm!
Egyébként eddig csak olvasni szoktam néha a fórum témákat, nem voltam még regisztrálva. Ennyi.
Mondjuk igaza van , mert ez a D.Cs. vagy nem tud olvasni, vagy sokat ivott és megártott neki.
Válasz #56. hozzászólásra
Avval nem meri!
Válasz #54. hozzászólásra
Ismét köszönthetünk egy újoncot köreinkben!
Válasz #55. hozzászólásra
Saját nick-eddel
Válasz #54. hozzászólásra
Ezt beírhattad volna a saját neveddel is! :D
Válasz #52. hozzászólásra
Vegyél vissza! Nézd meg a topic címét!
Nem unod még ezt az unszimpatikus stílust?
Válasz #52. hozzászólásra
Vegyél már vissza! Olvasd el a topik címét!!!
válasz az #50hozzászólásra
akkor mit kerestek ezen az oldalon?
Válasz #50. hozzászólásra
3 éve
Válasz #49. hozzászólásra
keveri a dolgokat mi nem az ő katalogusárol beszéltünk.miota van meg a 4755-ös?
Válasz #48. hozzászólásra
Nem világos,h.mit írtál, és mikor
válasz a #36-ra eltértél a tárgytól. Én pontosan leírtam milyen katalógusról van szó
Válasz #46. hozzászólásra
énis annak vagyok a hive,hogy az a biztos amit magam csinálok de szinte biztosra merem mondani ezt nem birod meg csinálni nagyon bonyolult a kalibrálás.olyan kite szerelőt keressél akinek van a körzetébe ilyen.nekem eggy olyan csinálta aki diagnosztikás volt a kiténél
Pont ez a baj,h. sok szerelőn is kifog a hidraulika,ezért szeretném én átnézni a rajzot,és arról már val. szin. meg lehetne mondani h. mi a baj
Válasz #44. hozzászólásra
itt találod a J.D. alkatrészkatalóguokat
http://jdpc.deere.com/jdpc/servlet/com.deere.u90490.partscatalog.view.servlets.HomePageServlet_Alt
Válasz #42. hozzászólásra
énis kilodtam a hidrolikával,ugy vettem,hogy rossz volt.két kitésen kifogott aztán eggy nyugdijas kite szerelő csinálta meg ne fogjál hozzá mert nem birod megcsinálni.kikell olvasni a hibakodokat az sokmindent elárul meg valoszinü ujra kell kalibrálni a hidrolikát
Válasz #40. hozzászólásra
Nagyon lassan emelkedik,majd visszamegy
Válasz #39. hozzászólásra
az alkatrész katalogus ,hogy érhető el?
Válasz #36. hozzászólásra
szevasztok buék mi a gondod a hirolikával?
Válasz #38. hozzászólásra
akkor az nem lessz egyszerü :-( alkatrészkatalógus az van a neten, de gondolom az neked is van.
Ilyen csak a szerelőknek kiadott könyvben van