Fórum
Japán vagy kínai kistraktort érdemes venni?
Létrehozta: Vendég , 2008-01-27 16:33:12
Kedvencekhez
Segítség
Cikkajánló

20 százalékkal kevesebb uniós forrás a magyar agráriumnak?
Nagy István szerint Brüsszel új költségvetési javaslata tönkretenné az európai...
555 hozzászólás
Probáld ki nyugottan de én szóltam!!
Válasz #153. hozzászólásra
Mitya! Na kész a skeyp letöltése?
Egyépként meg van kubotám ezt én tudom nem pedig Papika!
Válasz #152. hozzászólásra
Mondhatsz valamit Encilop.
Én szóltam!!!!
70,73,75,-ös hozzászólást el olvasnám!!!!!!!!
Válasz #149. hozzászólásra
Miért mondod eszt?ÉN nemimerlek egyik őtöket se azért kérdem
Kullancs az ürge!
Én nem tenném!
Válasz #146. hozzászólásra
Töltöm.szólok ha kész vok
Válasz #145. hozzászólásra
Akkor tölsd le a skeypot! És ott egyböl át megy! 10 perc letölteni! És ott tudunk beszélni is!
Válasz #144. hozzászólásra
Msn van.Ugyan az az msncímem mint a freemail.Komolyan nem kaptam meg.Nem hülyítelek.
Mitya! Van skeypod?
Válasz #142. hozzászólásra
Hát pedig erre küldtem! És el is ment!
Válasz #141. hozzászólásra
mindjárt megnézem
Válasz #139. hozzászólásra
Én nem kaptam képet.mihaly0527@freemail.hu
Erre küldted?Lehet nemjó jött át mert nekem nincs a feemailomban benne
Válasz #139. hozzászólásra
Na ennek utánna járok énis.Nézek a képet.
Válasz #138. hozzászólásra
Hát nem mernék rá megesküdni de 1 éve annyiba került! Nekem is ugy mondták!
Küldtem képet a kubotámrol nézd meg!
Válasz #137. hozzászólásra
Hát ja sajna.De amugy a zöld rendszám az csak 15 rugó ? cakli pakli?
Válasz #136. hozzászólásra
Na látod ezt nem tudtam, hogy vontatni is akarsz! Hát akkor meg keményen ki kell fizetni az pirosrendszámra való vizsgáztatást!
Válasz #135. hozzászólásra
Én értelek Robi de akkor megint otvagyok ahol a part szakad.Zöld rendszámmal nem lehet vontatni.
Válasz #134. hozzászólásra
Mitya! Én azt javaslom, hogy zöldrendszámot rakass a trakira! Mellesleg ez össz vissz 15000FT Plusz az éves biztosítás! Ha van östermelői igazolványod akkor semmi akadája!
Válasz #131. hozzászólásra
Aszt nemétem miért kell rendszám h biztosításod legyen mivel a segédmotorokon sincs rendszám és mégis van bztosításuk.Forgalmi engedélyre nem kötelezett géplyármű felelőségbiztosítást kell kötni rájuk ugyebár.
Válasz #132. hozzászólásra
Én egy mezőgazdasági vállakozónál dolgozok itt Medgyesen.Neki van egy 300 lóerős IH traktora.Azt csak talajmunkákra használja nem húz pótkocsit.Neki sincs rendszám a traktorán.Mivel az a traktor meghaladja aszt a bizonyos kilóvattot ami ki van szabva ezért neki útvonal engedély kell h közlekedhessen.De azon a bizonyos kilovatton aluli traktoroknak nem kell utvonal engedély ha csak munkagépet szállít.Ha vontat vele akkor már persze kell a rendszám.
Válasz #127. hozzászólásraArendszám azért kell mert közuton közlekedsz vele!Közut a határban lévő földesút is!-magyarul az udvarból kimenve már biztosítottnakés rendszámmal rendelkezőnek kelllegyen a lassújármű, avezetőnek meg B kategoriás jogsija kell legyen akkor is ha adaptert viszmagán!Ez az új trend.
Válasz #129. hozzászólásra
Vagy zőld rendszám.
Válasz #128. hozzászólásra
Én voltam bent a Hungáriánál és ott azt mondták CSAK rendszámra kötnek biztosítást más biztosítót nem tudok.
Válasz #127. hozzászólásra
És ha nem vontatsz akkor nem kell rendszám.nemde?
Válasz #127. hozzászólásra
Nade ha nincs rendszám a takeszon akkor is köthetsz rá biztosítást mint a motorokra.Nem????
Én eszt így tudom de lehet én vagyok férre informálva.
Válasz #124. hozzászólásra
Én lehet hogy rosszúl tudom de nem akkor kell a rendszám ha vontatok vele (pótkocsit) de viszont a biztosítók csak rendszámra kötnek biztosítást ami kötelező tehát adott a helyzet.
Válasz #123. hozzászólásra
Egy jó ásógépnek szerintem minimum ennyire le kell mennie!
Válasz #124. hozzászólásra
Mondassz valamit papi
Válasz #120. hozzászólásra Van egy olyan tudod ha nem hiszed kérdezz rá !:3-szor megfognak,biztósítás és rendszám nélkül ,feljelent a rendőre!!!az lehet 100-150eft-is!Én ezért léptem mert szigorítottak ,igy nyugodtan mehetek nem kell félni!
Válasz #122. hozzászólásra
azigen.Az már valami az 50 cm.
Válasz #121. hozzászólásra
Ezek a japán masinák még a legkissebbek is 4-5 mázsát simán emelnek ez 3 mázsás és 50 cm méllyen szoktam járatni az oldalán látszik is milyen sáros kb addig le is szokot menni a földbe!
Válasz #120. hozzászólásra
Az az ásogép nem gyenge darab.Hogy bírja a masina?Milyen mélységben tudsz lemenni?
Válasz #119. hozzászólásra
Hát nekem van még egy kistrakim gondolkoztam hogy azt is levizsgáztatom de most már NAGYON elment a kedvam tőle!
Válasz #113. hozzászólásra ÜDV. MIHI!ÉN dec 6.-án vettem ezt a trakit Februárelső napjaiban adtambe minden papirt,csináltam meg a európaszabványos világítást,rendszámvilágítást, pótkocsi csatlakozást,vonógömböt és ezek meg létével indítottam.mondták ha tavaj meg csináltatom közel 45eftz nálam maradt volna.Ez van!Ha tudom hogy elesek -leülők!-,nem így történt.Ezért írtam ez friss!-én nem tagadok a pénztárcámra!Üdv.papi
Elment, én egy b1600-os után használom még kb 2 hétig.
Válasz #115. hozzászólásra
Köszke.Várom:):)
Válasz #112. hozzászólásra
Köszi segítséget Papi.Jó odatesznek az áraknak.Nade ha kell akkor kell.
Válasz #114. hozzászólásra
megy
Válasz #110. hozzászólásra
mihaly0527@freemail.hu az emil címem.Ide küldheted.
Válasz #112. hozzászólásra
Üdv Papi én még megúsztam 80 ezerből de ez is mint minden megy feljebb az ára, mármint a műszakira értem!
Válasz #97. hozzászólásra Tisztelt Mitya! A müszaki cakk-pakk össz mindent beleértve a rendszámotés a törzskönyvet is:134000ft.+ a buztosítás a legolcsóbb:közlekedésiBiztósítóEgyesületnél kötve:erre az évre03.12-től2008 12.31-ig 7785ftvoltennek atrakinakamit a képen látsz!Ez nem mellé beszéd,átfutási idő7 hét,ennél csak hosszabb lehet!Üdv.papi
Válasz #110. hozzászólásra
Na akkor rosszul irtam! De ha most gyártatsz eggyet akkor az 360e ft ba kerül! Nem adja sokér!
Válasz #107. hozzászólásra
260-ra tartom hova küldjek képet?
Válasz #108. hozzászólásra
Hát olyan 300e FT körül adná
Válasz #106. hozzászólásra
Ez a baj sajnos.Mindehova beférköznek az olcsó szarukkal.
Válasz #105. hozzászólásra
Mármint az enyémhez gondoltad Mihi?
Milyen a gép?Van képed róla?Mennyiért?
Válasz #104. hozzászólásra
Hát igen a kínai ipari gyártást nekem sem kell bemutatni! :-) Csak az a baj,hogy már a Minszki traktorgyárba is kaptak beszállítási jogot! Csapágyat visznek,úgyhogy az Orosznak is annyi! :-(( A Japánokat nem tartom rosszaknak abszolút!