Fórum
- Zetor 3011 traktor szerelés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Rövidtárcsák új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mezőgazdasági traktorgumi új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
Cikkajánló

Európa-szerte hatalmas a felháborodás a KAP-reform miatt, az EU biztos szerint nem csökkennek a források
Tüntetések, heves bírálatok és sok bizonytalanság: így reagált Európa a...
Hirdetés

1165 hozzászólás
Válasz #460. hozzászólásra
ha youtuberól akarsz megosztani akkor video alatt megosztás....ott még egy gomb beágyazás ott alul lesz egy kijelölt szöveg azt kimásolod itt a video embed be kell beilleszteni utána feltöltés aztán meg jelenik a video mellette meg a szokásos beillesztés!

úgy mint a képet

http://www.agroinform.com/forumok/Hirdeteskezeles-kep-es-videofeltoltes/t1437
Válasz #459. hozzászólásra

Nem segítene valaki hogyan lehet videót megosztani???
Válasz #458. hozzászólásra
várjál csak mindjárt
Válasz #415. hozzászólásra

Az hagyán: 30km/h
Válasz #456. hozzászólásra
utána tölthetsz ha akarsz...zsírzópisztollyal
Válasz #455. hozzászólásra
Nem folyik belőle. Van benne talán elég, csak gondoltam utántöltök, hogy tuti legyen.
Válasz #454. hozzászólásra
nekem még nem kellett pótolni...
ha már pótolni kell azt a sűrű kenőanyagot akkor cserélheted a szimeringet...
ha már cserélned kell a szimeringet akkor le kell venned a fedelet...
ha kicseréled a szimeringet akkor pótolni tudod a hiányt mielőtt visszazárod a fedelét...
na,valahogy így!
azt a trutyit meg használat előtt hígítsd fel tetszés szerint...veszel ki belőle egy kilónyit és kevés hajtóműolajjal felkevered amíg el nem éred a kívánt sűrűséget,az olaj szépen feloldja
Válasz #439. hozzászólásra
Ezt a sűrű paszta szerű mixet hogyan nyomod le a torkán. Az egy igen kicsi furat.
Válasz #452. hozzászólásra

Lemaradt.
Válasz #450. hozzászólásra
Egyébként róla van szó:
Válasz #450. hozzászólásra
nincs nagy igénybevételnek kitéve
Válasz #449. hozzászólásra
Az hogy lehet, hogy az ékszíjtárcsákat nem kell zsírozni?
Válasz #448. hozzászólásra
tudja a fene,de nem azért kellett szerelni
Válasz #447. hozzászólásra
Hány hektár van benne?
Válasz #446. hozzászólásra

én eddig "csak" tengelyt törtem
és nem volt drága
Válasz #445. hozzászólásra

Olyanban gondolkodom majd én is. Mégis csak új lenne. Ehhez 65.000 Ft volt egy csúszótányér.
Válasz #444. hozzászólásra
nem...lengyel wirax
Válasz #443. hozzászólásra
Köszönöm!
Neked is ilyen kaszád van?
Válasz #442. hozzászólásra
ha nincs szivárgás akkor örökké tart,néha ránézel a szintre oszt jó napot
Válasz #441. hozzászólásra
Akkor mindig csak utánatöltsék, ha esetleg fogy? Nem öregszik meg?
Válasz #440. hozzászólásra
nincs csere,ha a szimering miatt elfolyik belőle akkor a csere miatt le kell venned a fedelet...ha kész a javítás akkor feltöltöd annyira,hogy ellepje a tengelyt és kész,a felül található kis nyíláson belepiszkálhtsz egy kis drótdarabbal és meglátod milyen sűrű anyag kell bele
Válasz #439. hozzászólásra
Ok. Köszönöm. Akkor töltök bele annyit, hogy ellepje. Olajcsere? Hogy üríted?
Válasz #438. hozzászólásra
nincs zsírozás...olajfürdő van,a motorolajat és hajtóműolajat felejtsd el.
én mogul A00 csapágyzsírt hígítok olajjal
Válasz #437. hozzászólásra
És hogyan cseréljem, ha nincs rajta leeresztő? Milyen legyen az a sűrű olaj? Motorolaj? Zsírzópontok, ha már tényleg segítesz?
Válasz #436. hozzászólásra

nincs mit
de most komolyan,annyi olajnak kell benne lennie,hogy ellepje a tengelyt...felülről meglesheted....ja és jó sűrű olaj kell bele,nem sima hajtóműolaj
Válasz #435. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget.
Válasz #434. hozzászólásra

azt keresheted
Sziasztok!
Deutz-Fahr KM24 kaszán (régi piros) hol van zsírzópont? Csak a kardánon találtam. A hajtóműbe mennyi olaj kell? A feltöltő csavart megtaláltam, de a nivót és a leeresztőt nem. Tud valaki segíteni?
Köszönöm.
Válasz #429. hozzászólásra
Helló!
Komárom-Esztergom Megye. Sajnos van, amelyik közel 40 fokos. Én is kinnt érzem jónak a kasza helyét.
Válasz #430. hozzászólásra

Válasz #430. hozzászólásra
Van annak aki el nem issza!
Válasz #429. hozzászólásra

és van ami fellöki
Válasz #427. hozzászólásra
Ha zacsilefos van akkor, inkább ne próbálkozz! Nem tudom mekkora a lejtés, de az MTZ nem borul olyan könnyen, ha valami nem löki fel. A kasza legyen kívűl, akkor ha lecsúszol is a nyomról nem hagy el. A másik az, hogy abba az irányba helyezkedsz a fülkében ahonnan a munkagépre jobban rálátsz, és egy kicsit rásegít a stabilitásra a kasza súlya. Melyik helységben van ez a lejtő? Gyakorolni jöhetsz hozzám 30-40 fokos lejtésű dűlőkbe!
Válasz #427. hozzászólásra
inkább csúszik a gép felé...bár ha nem a Tokaji adótoronyt kaszálod körbe akkor mindegy
nem tart az semmit
Válasz #425. hozzászólásra

Ezek szerint majdnem mindegy, hogy lennt, vagy fennt van a kasza. Akkor már én jobbnak érzem, ha fennt van, mert akkor a súlya is tart. Egyébként nem olyan durvák a dombok, csak egy kicsit besz@ri vagyok. Jobb félni...
RK-2S kaszához nincs véletlenül valakinek alkatrész katalógusa, vagy valami irodalom?

A szársértős része érdekelne konkrétan.
Válasz #424. hozzászólásra

Nem a kaszának kell megtartania a traktort. Az már régen rossz, ha a trakesz rá akar borulni a kaszára. Nem is tartja meg amúgy.
Ha annyira meredek akkor ki kell forgatni a hátsó kerekeket, minél nagyobb legyen a nyomtáv. Így valamivel stabilabb lesz.
A partoldal, töltés kaszálás, rendsodrás külön művészet. Vannak olyan helyek, ahová síkvidéki ember a környékére nem menne géppel, a helyi erők meg bőszen közlekednek rajta.
Válasz #421. hozzászólásra
Szia!
Köszönöm! A kaszán a kb. 1,5 méter hosszú laposvas megtartja a traktort? Nem hajlik el?
Üdv.
Szlovén kasza nincs senkinek?
Van egy 220-as két dobosom eledó..
Válasz #415. hozzászólásra
Meg esö ne legyen 3 hónapig.Nekem volt tárcsás.
Kicsit nedves az alja felejtös..
Válasz #420. hozzászólásra

fentről lefelé haladva...a gép legyen felül
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kétdobos kaszával domboldalt hogyan érdemes kaszálni? A kasza legyen fennt, vagy a traktor? Merőlegesen sajnos nem tudom kaszálni. MTZ 550-nel forgatom a Deutz Fahr KM24-es kaszát.
Köszönöm!
valasz 416-os hozzá szolasra Agrárbékes-nél érdeklődj,kiállitáson érdeklödésre készégesek voltak
Küldj egy mailt: kisszaby@gmail.com
Válasz #416. hozzászólásra
Mi kell pontosan?
sos.tud valaki békés vagy csongrád megyébe pz/zweegers kasza alkatrészt forgalmazó kereskedések?Előre köszönöm.