mivel szeletelös szilázsra tökéletes megnézném a 160 as zöld bálát hogyan mozgatod meg a 120 as valo zöldbála készitésre és mivel ez egy fixkamrás ezért gondolom van belöle 160 as bálázo is aki ugy tartja kedve vegyen azt
ez akkor sem ok hogy ilyen olcso legyen........ szeletös bálázok 2millka felett vannak böven segéd rotorosok vannak ilyesmi árban...... rá kell érdeklödni de ugy tudom a forumon volt valakinek pöttinger vagy van is csak ugy rémlik nem tudom ...... de az is lehet hogy van már benne vagy 50e bála is vagy sok zöld bálát csinált és pl a hengerei tropák lánckerekek kukák...... sok dolog miatt lehet ilyen olcso a másik lehetöség amit sok helyen láttam hogy azt az árat irják ki amitöl elvihetö....... és ezaz ár csábitobb csak nem annyiba kerül...
Fűkaszánál a kúpkerékpár horribilis áron kapható az is kevés helyen ha nem akkor rendelésre nekem nem volt hozzá szerencsém másoktól tudom..gondolom a bálázója a Pöttingernek még cifrább..nincs szerintem akkora alkatrész lefedettség,hogy könnyen olcsón és gyorsan hozzá jusson az alkatrészhez az ember.
A Viconnak akkor van ilyen hangja, amikor a csutka begyógyul a kosarak közé
A tönkölyszalma sem kismiska, és azt azért szépen nyelte a Vicon... A JD, meg a Pöttinger sem előzi meg. Pedig a Pöttinger majdnem új!
Nekem van mind a kettő,a kamra ajtót nyissa zárja lassan, amivel nem tudok mit kezdeni.A round-pack lazábbra szedi a közepét a comprima pedig egyforma nyomáson szedi elejétől a végéig.
elhiszem amire oda van figyelve de ami a videon van az szépen nyikorog az ujjak bele érnek valszinu a kosarakba pár helyen! nem általáonsitottam de a videon zavaro is a hang
Válasz #2443. hozzászólásra
üdv!ezeken a kopásokon tudsz finomitani:az alsó sima hengeren van állitási lehetőség(ezek önbeálló csapágyakkal vannak szerelve)ezt a hengert eltolod jobbra-balra,aztán megnézed mit reagált...lehet neked ugy fog futni jol a heveder(ek)ha ez a vezetőhenger akár totál"keresztbe"van álitva.ez nem probléma.ezeket a hüvelyeket meg ugy megtudod oldani,ha nemakarod cserélni még,hogy forditasz rajtuk90fokot(persze ha még nem volt)
azok a másik vezető rudak ha nagyon elvannak kopva(akkor a helyedbe kicserélném mindenképp)kettétudja hasitani a hevedert is akár!(kopottan nagyobb az esély rá)
Szabolcs Megye keleti csücske Záhony térsége ha ismerős.
Bérmunka nem nagyon van saját részre szokott menni persze 12000az éves dolog.
Korábban volt róla szó h bekötöm a sallangokat de hallgatok a tapasztaltakra ha nem kell rá akkor had lógjon a vezeték a helyén
Ti akkor nem unatkoztatok.Ha haladni akarsz meg tudod gyorsítani a rendfelszedőt.A kockabálázóhoz képest egyszerű mint a satu.A kötözőt egy kapcsolóval működtetni,a többit dobd ki még az elején a doboz csak a helyet foglalja.Én ezt mind a saját bőrömön tapasztaltam tanultam,nem sok új van már,és használom még pár évig.Merre laksz? Magatoknak vagy bérmunka?
Hát igen törött tű miatt rohadt el pár 100bálára való anyag meg összedobó kopás miatt szivatott sokat. Meg sok apróság közrejátszik ami miatt törhetnek a cuccok és hibás bálát köt. Közbe meg irigykedve néztem a körbálázóst h könnyedén megy és tekeri a gurigákat amig én tetőtől talpig retkes fekete menekültnek néztem ki a szénaportól Az öregem azt javasolta h hozza a felxet vágjuk összefelé a méhbe türelme 0 az ilyesmihez de általába megoldódott és beleszaladt a 12000 es bálaszám ami sok a kézi erő számára. A kicsi marad az apró holmira a nagy meg a többire. Először elakartam adni a kockát de meg gondoltam pénz megvan benne tartalék alkatrészeket beszereztem hozzá vettem egy bontásra itélt bálázót a fő elemek jók hozzá de még igy is volt h feladta a leckét. de már ki ismertem és tudom mikor mi a problem hová kell nyúlni van h csak egy fél mentet kell tekerni 1-2 csavaron és hibamentes sokáig.
De a nagybálás dolog új. Minden nap nézegetem a gépet amugy mindíg látok rajta valami új dolgot
Lacus 704! Akkor valóban kaptál kiképzést a kis bálázóval!Réti szénával nem lesz gond,lucernával meg apró szalmával lehet gond.Én magunknak bálázok kb 500 bála/év ,új hevederek jó madzagfogó,jól beállított sima élű vágó penge,így haladsz meg nem szívsz az üzemeltetéssel.Ha törik a csapágy szakad a lánc új a helyére ennyi.Az a jó ezekbe a gépekbe hogy a 20 éves és az egyéves is lehet ugyan olyan jó!
De igen abba az irányba mutat de van pár db ami elvan vékonyodva meg elég nagy hézag is van a tengely és a pöckök között.
Akkor az normális dolog h bevágások vannak azon a vezetön?
A távtartók csődarabok. Én annak idején metamid rúdból pótoltam őket, olyan megfontolásból, hogy a műanyag csak nem eszi annyira a gumiszalagot,mint a vas, de így visszagondolva a vascsődarabok sem rosszabbak.
A másik pöcök az nem a négyszögtengelynek ér majdnem neki?
Üdv Urak.
Tegnap mondtam h hozok ma képet. A képen látható a hevederek között vannak ilyen vezető görgő vagy távtartó lent a rendfelszedő fölött van ez na most némelyikbe elég nagy bevágás van ilyet lehet kapni valahol?
7991 hozzászólás
Válasz #2489. hozzászólásra
a 120 as valo zöldbála készitésre és mivel ez egy fixkamrás ezért gondolom van belöle 160 as bálázo is aki ugy tartja kedve vegyen azt 
mivel szeletelös szilázsra tökéletes megnézném a 160 as zöld bálát hogyan mozgatod meg
Válasz #2489. hozzászólásra
Kb fele van benne mint a 160-asban...
Válasz #2486. hozzászólásra

nekem még ennyiért se kellene,kicsi a bála átmérő ,gyenge a márka név,bérmunkára nem kellene senkinek mert kinek kellene pici bála, értelme nincs
Válasz #2487. hozzászólásra
ez akkor sem ok hogy ilyen olcso legyen........ szeletös bálázok 2millka felett vannak böven segéd rotorosok vannak ilyesmi árban...... rá kell érdeklödni de ugy tudom a forumon volt valakinek pöttinger vagy van is csak ugy rémlik nem tudom ...... de az is lehet hogy van már benne vagy 50e bála is vagy sok zöld bálát csinált és pl a hengerei tropák lánckerekek kukák...... sok dolog miatt lehet ilyen olcso a másik lehetöség amit sok helyen láttam hogy azt az árat irják ki amitöl elvihetö....... és ezaz ár csábitobb csak nem annyiba kerül...
Válasz #2486. hozzászólásra
Fűkaszánál a kúpkerékpár horribilis áron kapható az is kevés helyen ha nem akkor rendelésre nekem nem volt hozzá szerencsém másoktól tudom..gondolom a bálázója a Pöttingernek még cifrább..nincs szerintem akkora alkatrész lefedettség,hogy könnyen olcsón és gyorsan hozzá jusson az alkatrészhez az ember.
EZ miért ilyen olcsó? Mi kehéjük van ezeknek a gépeknek?
Válasz #2481. hozzászólásra
Olvasd el a gépkönyvet figyelmesen...
Válasz #2455. hozzászólásra

Át jött köszi szépen
Válasz #2482. hozzászólásra
Ha valakinek kell szóljon, mert az árához képest fasza gép naon.
Válasz #2480. hozzászólásra
Lacus704 keresett Heston-t, de mar vett is.
udv
robi
Nincs olyan vidió ahol parton báláznak és legurulnak a .....ba a bálák mondjuk a telepig?

Valaki keresett Hesstont itt a fórumon. Most találtam itt egy 120-as Hesstont jó állapotban 450-ért!
Válasz #2468. hozzászólásra

A Viconnak akkor van ilyen hangja, amikor a csutka begyógyul a kosarak közé
A tönkölyszalma sem kismiska, és azt azért szépen nyelte a Vicon... A JD, meg a Pöttinger sem előzi meg. Pedig a Pöttinger majdnem új!
Válasz #2477. hozzászólásra
Akkor nyilván több anyag van a bálában.
Válasz #2475. hozzászólásra

Nekem van mind a kettő,a kamra ajtót nyissa zárja lassan, amivel nem tudok mit kezdeni.A round-pack lazábbra szedi a közepét a comprima pedig egyforma nyomáson szedi elejétől a végéig.
Válasz #2474. hozzászólásra

Nem hallom a kirívó hangokat ,a kis nyiszogás a bálázó kamra ajtaja adja amikor oldal irányú libbenése van nyiszog egymáson.
Válasz #2473. hozzászólásra
Felénk dolgoztak párban és minden nap több bálát csinált az RP. Na most, hogy a traktoros volt-e bénább, vagy a bála volt-e puhább, azt nem tudom....
Válasz #2472. hozzászólásra

elhiszem amire oda van figyelve de ami a videon van az szépen nyikorog az ujjak bele érnek valszinu a kosarakba pár helyen! nem általáonsitottam de a videon zavaro is a hang
Válasz #2471. hozzászólásra

Talán a felnyitás és a lezárás,, a többi nem.
Válasz #2468. hozzászólásra
nincs tőle halkabb,se rendfelszedő se bálázó .Nem hallom egyáltalán a valtrában ülve csak ha fel vesz valamilyen idegen anyagot.
Az lehetetlen
Válasz #2467. hozzászólásra

Menne gyorsabban is, csak rosszul van beállítva a rendterelőhenger.
Amúgy a Round Pack szerintem gyorsabb...
Válasz #2469. hozzászólásra

Mert amatőr?

Csak azt nem értem ,hogy minek tolat hátra??

ez nem attol függ hogy hengeres vagy hevederes hanem a felszedőjétől
de azért az én viconom felszedője halkabb mint ennek a kronenak a videon
azért megnézném, hogy ezt melyik hengeres tudná ilyen tempóban felszedni !!!!!!!!
Válasz #2456. hozzászólásra

Ezért 5 milla???????

Ennyi pénzért már majdnem lehet kapni egy jó bálázót is...
üdv!ezeken a kopásokon tudsz finomitani:az alsó sima hengeren van állitási lehetőség(ezek önbeálló csapágyakkal vannak szerelve)ezt a hengert eltolod jobbra-balra,aztán megnézed mit reagált...lehet neked ugy fog futni jol a heveder(ek)ha ez a vezetőhenger akár totál"keresztbe"van álitva.ez nem probléma.ezeket a hüvelyeket meg ugy megtudod oldani,ha nemakarod cserélni még,hogy forditasz rajtuk90fokot(persze ha még nem volt)
azok a másik vezető rudak ha nagyon elvannak kopva(akkor a helyedbe kicserélném mindenképp)kettétudja hasitani a hevedert is akár!(kopottan nagyobb az esély rá)
Válasz #2462. hozzászólásra
ha nem kell rá akkor had lógjon a vezeték a helyén
Szabolcs Megye keleti csücske Záhony térsége ha ismerős.
Bérmunka nem nagyon van saját részre szokott menni persze 12000az éves dolog.
Korábban volt róla szó h bekötöm a sallangokat de hallgatok a tapasztaltakra
Ti akkor nem unatkoztatok.Ha haladni akarsz meg tudod gyorsítani a rendfelszedőt.A kockabálázóhoz képest egyszerű mint a satu.A kötözőt egy kapcsolóval működtetni,a többit dobd ki még az elején a doboz csak a helyet foglalja.Én ezt mind a saját bőrömön tapasztaltam tanultam,nem sok új van már,és használom még pár évig.Merre laksz? Magatoknak vagy bérmunka?
Válasz #2460. hozzászólásra
Az öregem azt javasolta h hozza a felxet vágjuk összefelé a méhbe
türelme 0 az ilyesmihez
de általába megoldódott és beleszaladt a 12000 es bálaszám ami sok a kézi erő számára. A kicsi marad az apró holmira a nagy meg a többire. Először elakartam adni a kockát de meg gondoltam
pénz megvan benne tartalék alkatrészeket beszereztem hozzá vettem egy bontásra itélt bálázót a fő elemek jók hozzá de még igy is volt h feladta a leckét.
de már ki ismertem és tudom mikor mi a problem hová kell nyúlni van h csak egy fél mentet kell tekerni 1-2 csavaron és hibamentes sokáig.

Hát igen törött tű miatt rohadt el pár 100bálára való anyag meg összedobó kopás miatt szivatott sokat. Meg sok apróság közrejátszik ami miatt törhetnek a cuccok és hibás bálát köt. Közbe meg irigykedve néztem a körbálázóst h könnyedén megy és tekeri a gurigákat amig én tetőtől talpig retkes fekete menekültnek néztem ki a szénaportól
De a nagybálás dolog új. Minden nap nézegetem a gépet amugy mindíg látok rajta valami új dolgot
Lacus 704! Akkor valóban kaptál kiképzést a kis bálázóval!Réti szénával nem lesz gond,lucernával meg apró szalmával lehet gond.Én magunknak bálázok kb 500 bála/év ,új hevederek jó madzagfogó,jól beállított sima élű vágó penge,így haladsz meg nem szívsz az üzemeltetéssel.Ha törik a csapágy szakad a lánc új a helyére ennyi.Az a jó ezekbe a gépekbe hogy a 20 éves és az egyéves is lehet ugyan olyan jó!
Válasz #2458. hozzászólásra
De igen abba az irányba mutat de van pár db ami elvan vékonyodva meg elég nagy hézag is van a tengely és a pöckök között.
Akkor az normális dolog h bevágások vannak azon a vezetön?
A távtartók csődarabok. Én annak idején metamid rúdból pótoltam őket, olyan megfontolásból, hogy a műanyag csak nem eszi annyira a gumiszalagot,mint a vas, de így visszagondolva a vascsődarabok sem rosszabbak.
A másik pöcök az nem a négyszögtengelynek ér majdnem neki?

Narancsos
Ez
Válasz #2454. hozzászólásra
Elment a g-mailes címre.
Válasz #2452. hozzászólásra

Majd átküldöd az alkatrész katalogust?
Válasz #2451. hozzászólásra

Hát szezon elött átnézem alaposan a techikát
Válasz #2451. hozzászólásra
Már most is új! Egy olajzócsövet kell rárakni de azt is hozzá adtam aztán már csak bálázni kell vele....
Válasz #2446. hozzászólásra

Ha még annyit javítasz rajta mint Jamo ,akkor új lesz.
Válasz #2449. hozzászólásra

Hát remélem hogy jol fog muzsikálni
Válasz #2444. hozzászólásra

gratula hozzá biztos hogy jo gépet vettél
Válasz #2447. hozzászólásra

Hát ne is merjen elromolni.
Válasz #2446. hozzászólásra

El se mer majd romlani
Gépgyílkos kezébe? Most hülyéskedsz?
Válasz #2445. hozzászólásra

Hát remélem beválik meg jol fog müködni a masina
Válasz #2444. hozzászólásra

Akkor ismerem,,, együtt vettük.
Válasz #2442. hozzászólásra

Majd holnap teszek fel képet.De jamotol vetem meg a krone bálázot
Üdv Urak.
Tegnap mondtam h hozok ma képet. A képen látható a hevederek között vannak ilyen vezető görgő vagy távtartó lent a rendfelszedő fölött van ez na most némelyikbe elég nagy bevágás van ilyet lehet kapni valahol?
A következő meg a linken látható. Ezek a vezetők némelyiknek csak a fele van meg, elvan kopva ezeknek milyen közel kell lenni a hengerhez? http://www.agrokerholding.hu/index.php?path=23,1255,264,336&fr=&lim=10&tid=9908
Válasz #2441. hozzászólásra

Akkor nyomd a képet.