Valamelyik hajtásból vedd ki a csapágyat és amennyiben nem japán van írva akkorÉs ha made in PL vagy EU akkor nagyon Nem tudom melyik évben álltak össze valahol biztos utána lehet nézni.
Bocsánat ,most olvastam végig,a csapágyas dolgot,a kérdés ez a része visszavonva, új roundpack kibírmég annyit,minta régi. Kereskedő természetesen azt mondja comprima is megy 50E+ báláig hiba nélkül. De olyan ....t még nem láttam,amelyik nem a saját lovát dicséri .
A V660 a hesstonhoz hasonlóan tekeri fel az anyagot? Azt hittem szereti a szenázsnak valót is,bár arra az f5500 az igazi. Ez a lengyel társulás nem hangzik jónak.A comprimában sem kellett még semmit cserélni? Gondolom.
Nyerset is csinálni akarunk,ez szólna a compriama mellett.Melyiket nehezebb hajtani?Nyugodtan tegezzen,én még fiatal gazdajelölt vagyok:)
A krónéval mindent tudsz bálázni ,,nincs ellenfél, bármit.A v660as nem igazán szereti a zöld lucernát szenázsnak ,ugyanis felrakja a hengereket a zöld anyaggal,és a szíjak elkezdenek vándorolni össze vissza,de az összes többi anyagot zabálja és valamelyest gyorsabb mint a comprima.A króne össze házasodott valami lengyel céggel is megingott a minőség fogalma ,pl:csapágyak elkezdenek ki húlni 15000db bála után ,,volt nekem round-pack-om is és azt 50000db báláig hajtottam és nem cseréltem csapágyat. A 660ast skf csapágyakkal rakták össze állítólag még nem ment ki egy sem de még csak egy szezonos (10000db).Ennyi. Ön dönt .
Diesel Tibor!
Kérdésemre tudna adni egy kiterjedő választ! Mind2 márka kereskedőjével fel vettük a kapcsolatot! De igazán nem tudunk még dönteni egyiknek i s másiknak is van előnye, de igazából azt lenne jó tudni használatban melyik a jobb.
Válasz #3274. hozzászólásra Két szezont dolgoztam egy új bálázóval egy kis elektromos gond volt vele más nem szépen dolgozót végig. Egyedül a hálóra volt érzékeny az ilyen neve sincs hálókat nem szerette.A nyáron egy használttal dolgoztam az nem akarta enni a szalmát el voltak kopva a felszedőn a bedobó tüskék, kicseréltük mindet utána szépen dolgozót + egy defekt meg ki dörzsölte az egyik hidrolika csővet azt cseréltük.
Üdv mindenkinek, nem láttam a kiskocka bálázók topikot ezért írok most ide, bocsássatok meg. Tervbe van egy kiskocka bálázó vétele, most cserélnék egy K442-t, és mennék megnézni, de teljesen távol volt tőlem ezidáig a bálázás fogalma, igy egy kis tanácsot szeretnék kérni a vásárláshoz, mire kell oda figyelni ennél a típusnál?
Válasz #3273. hozzászólásra
a ronpakkba már raktam 4200-ast is azzal se volt semmi gond.na még az szép lenne ha ugrálni kellene állitgatni a féket.meg 3-4 bálára valo hálot kidobni...
Pöttinger Rollprofi bálázóval valakinek valami tapasztalat?? Mennyire megbízható, mennyit megy el felújításig?? Használt gép vásárlásánál mire kell odafigyelni??
Hálófék tutira! Ennek még csak 1800 vagy hányméteres, szóval kistekercs hálóhoz van méretezve a rendszere és a3600es hálónál 3x 4x állítani kell a féken mire lefut. Nem nagy dolog csak mindig egy szemmel odébb kell akasztani a feszítőrugó láncszemét. Ja és mikor már csak 3-4 bálára való háló van a tekercsen akkor nem bírja megfogni a fék rendesen. Szóval akkor be egy újtekercset, felesleges kínlódni vele.
Mchale v660 ,illetve comprima f155xc bálázó mellett mik az érvek és ellenérvek,miért drágább a mchale,és megéri-e annyival többet befektetni? A krone ,azért csak nagyobb hagyományokkal rendelkezik bálázás teknikában nem?
de ha nem vágja el két dolog lehet a hálo feszitése tul laza azon kell fesziteni vagy a penge ami bevágodik nem ugrik be eléggé tehát azon kell még állitani amin lehet .... de ezt mind látni kéne .....
Válasz #3264. hozzászólásra
jóvan,majd valamikor elmeséled,én meg mosmá lépek aludni(gyorsan benéztem ide,oszt totál kész lettem amikor olvastam a balesetet,há mondom kit fogok felhivni a határba,ha megáll a ronpakk)a ganyébetárcsázás nagyon fasza lett,megnézték egy páran,azt mondták igy a legjobb.mindig igy csinálom majd.nagyon veszélyes üzem ez a mezőgazdaság...
A nyers bála valamennyit esik össze éréskor,amit nem a "lapján" tárolnak, igaz idén kezdtem a csomagolást, de míg sofőrködtem a Lajtától nyugatra figyeltem a technikákat.
Válasz #3257. hozzászólásra
Én is úgy látom,jobb lesz a vario kamra,csak pénzt is jó lenne spórolni:) csak jól bele kell alkudni:),meg lehetne egy kis állami hátszél. Comprima,meg a v660 ,eddig amit legjobbnak látok a piacon ebben a kategóriában.
Mtz-vel még nem húztam a comprimát,,a tömörséget oda állítod ahova akarod csak az legyen ami hajtja az 1550-es rp-vel ne akarjatok már zöldet szedni,erre találták ki a variókat.
Az mtzével szokott bálázni a comprivál,ha igen hogyan boldogul vele:?Milyen tömörségű bálákra képes?(Ma,ahogy érdeklődtem,azt mondták külső széle a báláknak jó ,de a közepébe bele lehet nyúlni,csak beállítás baj van?)Nyers lucernában meg tudja csinálni,úgy hogy ne essen össze a bála.Itt egy srác 82-es mtzével hajtja a rp 1550-est ,és a nyers bálái összesnek, szárazok azok jók. A másik vállalkozó már 952.3-sal,de azokat is szétzavarják 2 szezon alatt.
7991 hozzászólás
John deere bálázókkal valakinek tapasztalat?
Válasz #3293. hozzászólásra
O.K.majd megprobálom megnézni.
Válasz #3291. hozzászólásra
És ha made in PL vagy EU akkor nagyon 

Nem tudom melyik évben álltak össze valahol biztos utána lehet nézni.
Valamelyik hajtásból vedd ki a csapágyat és amennyiben nem japán van írva akkor
Válasz #3290. hozzászólásra

Írtam
Válasz #3289. hozzászólásra
TIBIKE azt szeretném kérdezni,ezt a lengyel társulást mikortól lehet számolni?az én ronpakkom 2011-es.
Válasz #3289. hozzászólásra
Köszi,ment
Válasz #3288. hozzászólásra

Hírdetések alatt kapcsolat felvétel,oda írsz és az nálam jön az emilemre.
Válasz #3287. hozzászólásra
Kattintottam de nem találtam mail címet
Válasz #3286. hozzászólásra
Katt a nevemre.
Sziasztok!
Diesel Tibor kérhetnék tölled egy mail címet?
Ha lehetséges lenne pár kérdésem privátba.
nagyzs90kukacgmail.com
Bocsánat ,most olvastam végig,a csapágyas dolgot,a kérdés ez a része visszavonva, új roundpack kibírmég annyit,minta régi. Kereskedő természetesen azt mondja comprima is megy 50E+ báláig hiba nélkül. De olyan ....t még nem láttam,amelyik nem a saját lovát dicséri .
Moderálta: (3932) 2013-11-28 08:07:33
Válasz #3283. hozzászólásra
A V660 a hesstonhoz hasonlóan tekeri fel az anyagot? Azt hittem szereti a szenázsnak valót is,bár arra az f5500 az igazi. Ez a lengyel társulás nem hangzik jónak.A comprimában sem kellett még semmit cserélni? Gondolom.
Nyerset is csinálni akarunk,ez szólna a compriama mellett.Melyiket nehezebb hajtani?Nyugodtan tegezzen,én még fiatal gazdajelölt vagyok:)
Válasz #3282. hozzászólásra
.A v660as nem igazán szereti a zöld lucernát szenázsnak ,ugyanis felrakja a hengereket a zöld anyaggal,és a szíjak elkezdenek vándorolni össze vissza,de az összes többi anyagot zabálja és valamelyest gyorsabb mint a comprima.A króne össze házasodott valami lengyel céggel is megingott a minőség fogalma ,pl:csapágyak elkezdenek ki húlni 15000db bála után ,,volt nekem round-pack-om is és azt 50000db báláig hajtottam és nem cseréltem csapágyat. A 660ast skf csapágyakkal rakták össze állítólag még nem ment ki egy sem de még csak egy szezonos (10000db).Ennyi. Ön dönt .
A krónéval mindent tudsz bálázni ,,nincs ellenfél, bármit
Válasz #3272. hozzászólásra
Diesel Tibor!
Kérdésemre tudna adni egy kiterjedő választ! Mind2 márka kereskedőjével fel vettük a kapcsolatot! De igazán nem tudunk még dönteni egyiknek i s másiknak is van előnye, de igazából azt lenne jó tudni használatban melyik a jobb.
Válasz #3274. hozzászólásra Két szezont dolgoztam egy új bálázóval egy kis elektromos gond volt vele más nem szépen dolgozót végig. Egyedül a hálóra volt érzékeny az ilyen neve sincs hálókat nem szerette.A nyáron egy használttal dolgoztam az nem akarta enni a szalmát el voltak kopva a felszedőn a bedobó tüskék, kicseréltük mindet utána szépen dolgozót + egy defekt meg ki dörzsölte az egyik hidrolika csővet azt cseréltük.
Válasz #3278. hozzászólásra

Rendben kössz
Válasz #3278. hozzászólásra

Rendben kössz
Válasz #3276. hozzászólásra
Van "kiskocabálázók betegségei" topic ott lenne érdemes visszaolvasnod...
Válasz #3275. hozzászólásra

Szerintem új gépet 15éves géphez viszonyítani balgaság.... az meg saját tapasztaalt, hogy egy 10-15éves kornét minden szempontból körberöhög a vicon.
Üdv mindenkinek, nem láttam a kiskocka bálázók topikot ezért írok most ide, bocsássatok meg. Tervbe van egy kiskocka bálázó vétele, most cserélnék egy K442-t, és mennék megnézni, de teljesen távol volt tőlem ezidáig a bálázás fogalma, igy egy kis tanácsot szeretnék kérni a vásárláshoz, mire kell oda figyelni ennél a típusnál?
Válasz #3273. hozzászólásra
a ronpakkba már raktam 4200-ast is azzal se volt semmi gond.na még az szép lenne ha ugrálni kellene állitgatni a féket.meg 3-4 bálára valo hálot kidobni...
Pöttinger Rollprofi bálázóval valakinek valami tapasztalat?? Mennyire megbízható, mennyit megy el felújításig?? Használt gép vásárlásánál mire kell odafigyelni??
Válasz #3269. hozzászólásra
Hálófék tutira! Ennek még csak 1800 vagy hányméteres, szóval kistekercs hálóhoz van méretezve a rendszere és a3600es hálónál 3x 4x állítani kell a féken mire lefut. Nem nagy dolog csak mindig egy szemmel odébb kell akasztani a feszítőrugó láncszemét. Ja és mikor már csak 3-4 bálára való háló van a tekercsen akkor nem bírja megfogni a fék rendesen. Szóval akkor be egy újtekercset, felesleges kínlódni vele.
Mchale v660 ,illetve comprima f155xc bálázó mellett mik az érvek és ellenérvek,miért drágább a mchale,és megéri-e annyival többet befektetni? A krone ,azért csak nagyobb hagyományokkal rendelkezik bálázás teknikában nem?
Válasz #3270. hozzászólásra
még jo hogy nekem csak madzagos a vicon 

de ha nem vágja el két dolog lehet a hálo feszitése tul laza azon kell fesziteni vagy a penge ami bevágodik nem ugrik be eléggé tehát azon kell még állitani amin lehet .... de ezt mind látni kéne .....
Válasz #3269. hozzászólásra

Pici feladat!!
Ki tudna nekem segiteni! Van rgy Vicon rf 121 körbŕlŕzom az a baja hogy nem vŕgja el a bŕlahŕlot.Mit lehetne vele csinŕlni?
jóvan,majd valamikor elmeséled,én meg mosmá lépek aludni(gyorsan benéztem ide,oszt totál kész lettem amikor olvastam a balesetet,há mondom kit fogok felhivni a határba,ha megáll a ronpakk)a ganyébetárcsázás nagyon fasza lett,megnézték egy páran,azt mondták igy a legjobb.mindig igy csinálom majd.nagyon veszélyes üzem ez a mezőgazdaság...
Most ennyi is elég volt egy cseppnyi nyugalomhoz.

Mi történt???????? Rossz a kedved???????
Válasz #3263. hozzászólásra

Ma nem
Válasz #3262. hozzászólásra

TIBIKE irjá má valamit!!!!!!!!!!!!!!
Felcsévélte a bálázógép, szörnyethalt a férfi Tiszacsege külterületén

Válasz #3256. hozzászólásra
A nyers bála valamennyit esik össze éréskor,amit nem a "lapján" tárolnak, igaz idén kezdtem a csomagolást, de míg sofőrködtem a Lajtától nyugatra figyeltem a technikákat.
Válasz #3258. hozzászólásra
Hát igen ezt szeretik a bocik,nálunk is fogy rendesen.Bár mi az első kaszálást egy az egyben eladtunk, csak utolsó van betárazva:)
Én is úgy látom,jobb lesz a vario kamra,csak pénzt is jó lenne spórolni:) csak jól bele kell alkudni:),meg lehetne egy kis állami hátszél. Comprima,meg a v660 ,eddig amit legjobbnak látok a piacon ebben a kategóriában.
Ennyi maradt tavajról ((600db-ból))
Válasz #3256. hozzászólásra
a tömörséget oda állítod ahova akarod csak az legyen ami hajtja az 1550-es rp-vel ne akarjatok már zöldet szedni,erre találták ki a variókat.
Mtz-vel még nem húztam a comprimát,,
Válasz #3245. hozzászólásra
Az mtzével szokott bálázni a comprivál,ha igen hogyan boldogul vele:?Milyen tömörségű bálákra képes?(Ma,ahogy érdeklődtem,azt mondták külső széle a báláknak jó ,de a közepébe bele lehet nyúlni,csak beállítás baj van?)Nyers lucernában meg tudja csinálni,úgy hogy ne essen össze a bála.Itt egy srác 82-es mtzével hajtja a rp 1550-est ,és a nyers bálái összesnek, szárazok azok jók. A másik vállalkozó már 952.3-sal,de azokat is szétzavarják 2 szezon alatt.
Válasz #3251. hozzászólásra

kérdés a szalagok állapota mert az még van pár misi
nekem ezek is tetszenek
Válasz #3242. hozzászólásra

Jaaa, akkor én félreértelmeztem
Válasz #3240. hozzászólásra

Ahha! Most már értem, és tényleg nem gyors a nyitás zárás...
No de ez legyen a legnagyobb baja
Válasz #3250. hozzászólásra
Vágóasztal szállitó kocsi.......ez milyen forditás???
Igaz szét van "rohadva" az alja,de 2,2 ben meg áll hazaszállítva

Válasz #3249. hozzászólásra

+le van futva a gumia.
Egyet feltettem a sok közül, lehet válogatni De a feléből enged valamit elhoznám még ha szét is lenne nyomatva is
Válasz #3248. hozzászólásra
Ennek széjjel volt a váza nyomatva,most meg véletlen eladó...
Válasz #3247. hozzászólásra
Franciákra gondolsz?
nem vonom kétségbe olcsóbbat ...- de csodák nincsenek.
mindenek meg van a piaci értéke.
Akkor te több gépet vehettél kintről ,
Válasz #3246. hozzászólásra
Annyiért kettöt veszel a kakasosoknál...
Válasz #3244. hozzászólásra
http://www.traktorpool.co.hu/details/b%C3%A1l%C3%A1z%C3%B3/Krone-VP-1800-MC/1769721/