Nekem azért lett főleg vario kamrás gépem mert szívattak a megrendelők.PL:Én csináltam 900ért a bálát 150-es méretbe aki meg 125-ös bálát szedett az meg kért 800-at és ő hozzá mentek a kuncsaftok mert ő ""ólcsóbb""Viszont nekem meg kell a nagy bála..bérbe meg a kicsi kell.
Rp is jó zöld bálázásban? Nekem ,csak annyi a bajom vele,hogy nem változtatható a kamra(bár ez más szempontból lehet előny).Egyenlőre zöld lucernát 130-as bálába csomagolunk,volt már 150 krone is,de azt mozgatni nehezebb,ez a véleményem.4000-4500 euróval többet fizetni, ezért az opcióért viszont sok:)
XXXXXXX euro volt az ára Ne haragudj de mindenki alkudja ki az árát saját maga,mert nemszeretem hogy rám hivatkozva próbálja elérni ,hogy olcsóbban kapja meg.
Az új Vicont nem ismerem olyan nagyon,de annyiban igaza van Jamo -nak, hogy nem lehet egy rossz gép, nem včletlen, hogy az Agco is ezeket forgalmazza a különböző színeiben.
Egy hengert cseréltem mert szezonba kiment a végén az ék pálya és gyorsabb volt egy új berakása mint megcsináltatni ,de télen megcsináltattam az esztergályossal azóta is bent van a műhelyben ,viszont pont olyan van a comprimában is.Mást semmit még egy csapágyat sem cseréltem.
Te oszt tényleg szeretnéd tudni melyik a jobb,,ha már 3-szor is lenyomtad a gombot.A round-pack-kal csináltam 50000db bálát a meghalnival pedig 9000db-otA v660-as azért veri a krónét,de nem is egy kaliber a kettő,,modjuk a v660-as veri comprimát-is,legalább is gyorsaságban nagyon.
Azt szeretném kérdezni,mennyivel jobb a v660 a rp-nál, ha egyátalán jobb?
Láttam,hogy az Amobillal is volt vontatva,akkor egy picit nagyobb mtzének boldogulni kellene vele igaz? 2 közül kellene választani mit választana,vagy ha nem ezt mi mást?
mi az a kis köla??néztem az uj vikonokat,nekem komolyan mondom:kezdetlegesnek tűnik.nekem ez volt az észrevételem.amit még megnéztem,a hajtáslánca a vikonnak fele a kronéhoz képest erősségre.
Láttam,hogy az Amobillal is volt vontatva,akkor egy picit nagyobb mtzének boldogulni kellene vele igaz? 2 közül kellene választani mit választana,vagy ha nem ezt mi mást?
Engem biztos, legfeljebb a kis kölával tudnám tartani a frontot. De ha egy új kronét egy új viconnal összetennék és széthullásig kellene küldeni mindkettőt akkor te már otthon vacsoráznál a viconos meg a trakiba halna éhen. És báladarabszámban és bálaminőségben se maradna alul az is tuti.
Válasz #3213. hozzászólásra
na,má ezt is tudom!a mi vadászainknak nemigen jön össze a diszno,beigértek egyet a mult hétvégére,de aztmondják azé,mert még sok kukorica van lábon.nemám hozzád kell mennem disznoé!!
Válasz #3204. hozzászólásra
üdvözellek TIBIKE!!olyan kérdésem volna,hogy ha jolemlékszek tavaly a kiszórt ganyét nem bepörgetted,hanem betárcsáztad?mi a véleményed utolag??én is ezt akarom most,igaz én mtz-vel,de én tárcsa előtt adok neki talajlazitót.utána 1 tárcsa-vetés(buza)te szorás után hányszor tárcsáztad?
Nem tudom mennyit szánsz rá de kétkatáéknál ott van egy faxa vicon, szélesfelszedős, szeletelős, hálós, központi zsírzós. 1000x egyszerűbb és 1000x jobb mint egy krone.
Az rp egy kiforrott technika,egy tökéletes gép,elsőosztályú anyagból és tuti csapágyakkal össze rakva,,se előtte se utána nem tudtak ilyen gépet össze rakni.
Sziasztok!
Megint szeretnék tölletek egy kis egítséget kérni
Krone kr bálázóval lehet zöldet bálázni valamelyik szériába van már rotor és mit jelent a "B" jelzés (kr160B) és melyik a legjobb széria a kr-böl (láttam már hírdetve kr 125,130,155,160,10-16 másik a legfontosabb,hogy ezek kényesek valamire,valamit valahova feltekerni vagy nem megenni vagy megállni stb.. és kb óránként hány db bálát tudnak készíteni?
7991 hozzászólás
Válasz #3244. hozzászólásra
Viszont nekem meg kell a nagy bála..bérbe meg a kicsi kell.

Nekem azért lett főleg vario kamrás gépem mert szívattak a megrendelők.PL:Én csináltam 900ért a bálát 150-es méretbe aki meg 125-ös bálát szedett az meg kért 800-at és ő hozzá mentek a kuncsaftok mert ő ""ólcsóbb""
Válasz #3235. hozzászólásra
Rp is jó zöld bálázásban? Nekem ,csak annyi a bajom vele,hogy nem változtatható a kamra(bár ez más szempontból lehet előny).Egyenlőre zöld lucernát 130-as bálába csomagolunk,volt már 150 krone is,de azt mozgatni nehezebb,ez a véleményem.4000-4500 euróval többet fizetni, ezért az opcióért viszont sok:)
Válasz #3237. hozzászólásra
Én is a roundpackhoz viszonyítottam a compirmát!
Válasz #3237. hozzászólásra
még mindig drágább a mekhál a comprimátol.a comprima drágább a ronpakktól.
Válasz #3239. hozzászólásra
Ne haragudj de mindenki alkudja ki az árát saját maga,mert nemszeretem hogy rám hivatkozva próbálja elérni ,hogy olcsóbban kapja meg.
XXXXXXX euro volt az ára
Válasz #3238. hozzászólásra

A felszedés egyforma, egyformán gyors mindkettőnek a kötözés is csak a kidobás és a vissza zárás lassabb mint a meghalnié,,,,,,de sokkal lassabb.
hány ezer euró volt a w660-as bálázó és mennyivel gyorsabb a comprimától?
Válasz #3235. hozzászólásra
Jut eszembe, mitől gyorsabb? hamarabb végez a kötéssel,vagy valami egyéb okból?
Válasz #3234. hozzászólásra
Hogy mekkorát változott a világ.... én tevaj azért vettem comprimát mert olcsóbb volt a "meghalni"nál(hogy tibit idézzem)
Válasz #3218. hozzászólásra
Az új Vicont nem ismerem olyan nagyon,de annyiban igaza van Jamo -nak, hogy nem lehet egy rossz gép, nem včletlen, hogy az Agco is ezeket forgalmazza a különböző színeiben.
Válasz #3234. hozzászólásra

A meghalni gyorsabb a comprimától,,,,,, viszont a zöld lucernát a comprima tudja piszokul csavarni befele.
Tehát egyiknek is másiknak is van erőssége.
Szép kis arzenál:) Kereskedő nekünk nagyon comprimát ajánlja,gyorsabb,strapabíróbb.Lehet csak,azért nyomja ,mert az a drágább:)
Válasz #3232. hozzászólásra
A rp és a comprima az utóbbi még meg van 17000db bála van benne.
és ez pedig az idei szerzemény.
Comprima bálázója is van? Az biztató az rp-re nézve ,mert gondolom szár, és nyers lucerna is volt vele bálázva tisztességesen:)
Válasz #3230. hozzászólásra

Na ezt bizony nem tudom ,hogy mennyit bír majd ki
Egy hengert cseréltem mert szezonba kiment a végén az ék pálya és gyorsabb volt egy új berakása mint megcsináltatni ,de télen megcsináltattam az esztergályossal azóta is bent van a műhelyben ,viszont pont olyan van a comprimában is.Mást semmit még egy csapágyat sem cseréltem.
50e bálát kibír majd a v660?
Rp-ra mennyit kellett költeni az 50e bála alatt,mi volt nagyobb javítás rajta?Ha szabad ilyet kérdezni?
Válasz #3224. hozzászólásra
A round-pack-kal csináltam 50000db bálát
a meghalnival pedig 9000db-ot
A v660-as azért veri a krónét,de nem is egy kaliber a kettő,,modjuk a v660-as veri comprimát-is,legalább is gyorsaságban nagyon.
Te oszt tényleg szeretnéd tudni melyik a jobb,,ha már 3-szor is lenyomtad a gombot.
Válasz #3221. hozzászólásra
üdv a klubban Pici!!már vártam mikor jössz!!!
csak egyszer szerettem volna kérdezni,nem tudom miért tette be 4szer

Válasz #3200. hozzászólásra

mi az a kis köla??néztem az uj vikonokat,nekem komolyan mondom:kezdetlegesnek tűnik.nekem ez volt az észrevételem.amit még megnéztem,a hajtáslánca a vikonnak fele a kronéhoz képest erősségre.

Válasz #3219. hozzászólásra

Válaszolnál Jamónak ,,légyszíves, egy jó frappás választ kérek.
Válasz #3217. hozzászólásra
bizzunk benne....
Válasz #3206. hozzászólásra

De ha egy új kronét egy új viconnal összetennék és széthullásig kellene küldeni mindkettőt akkor te már otthon vacsoráznál a viconos meg a trakiba halna éhen.
És báladarabszámban és bálaminőségben se maradna alul az is tuti.
Engem biztos, legfeljebb a kis kölával tudnám tartani a frontot.
Válasz #3216. hozzászólásra

NA NÁ
Csinálni kellene vagy 5-600db csutkát ha már elégettem a csemegét, csak lesz még jó idő.
Válasz #3215. hozzászólásra

majd lősz!!!
Válasz #3214. hozzászólásra
nem Én lőttem.
Hozzám se ,,,,,,
na,má ezt is tudom!a mi vadászainknak nemigen jön össze a diszno,beigértek egyet a mult hétvégére,de aztmondják azé,mert még sok kukorica van lábon.nemám hozzád kell mennem disznoé!!
Válasz #3211. hozzászólásra
két éjszaka kinn voltam vadászni nem jött semmi ,egy helyben ültem 5-5órát tőlem 500m-re meg lőttek a disznyót.
Fő a nyugalom,,,,
Válasz #3210. hozzászólásra

Szakad ,,,,,viszont Én meg szórtam rendesen ,,,,,,volt miből.
Válasz #3210. hozzászólásra

nem jo helyre raktam ezt a fejet

azé vagyok ideges,mert esik eza fos
Válasz #3209. hozzászólásra
ma végeztünk a szórással.szakad az eső,fuj aszél...ott is?
o.k.köszi megjáccom én is.vékonyan szortuk direkt ezért.
Válasz #3208. hozzászólásra

Szórtam most is egy hete 10hekit,,,, árpa ment bele nekem bejött rába +ih 6.2 tárcsa elől hátul csipkés lapokkal két sor,,max 5-8% marad fönn .
üdvözellek TIBIKE!!olyan kérdésem volna,hogy ha jolemlékszek tavaly a kiszórt ganyét nem bepörgetted,hanem betárcsáztad?mi a véleményed utolag??én is ezt akarom most,igaz én mtz-vel,de én tárcsa előtt adok neki talajlazitót.utána 1 tárcsa-vetés(buza)te szorás után hányszor tárcsáztad?
Válasz #3206. hozzászólásra

Nem hisznek nekünk.
Válasz #3202. hozzászólásra
én azé kihivnálak a ronpakkal egy versenyre,bedarálnálak.......

amint találok plusz 7 millát

Hogyne
Válasz #3203. hozzászólásra

A két kata hirdeti a meghalni bálázót is azt vedd meg az 1000szer jobb a vikonnál.
Válasz #3202. hozzászólásra

sajna azelé már gép kell nem mtz,de ha jól emlékszek neked volt egy vario kamrás kr-ed 1 évig, ha szabad tudni miért haragudtál meg rá?
Válasz #3201. hozzászólásra

Szia!
Nem tudom mennyit szánsz rá de kétkatáéknál ott van egy faxa vicon, szélesfelszedős, szeletelős, hálós, központi zsírzós. 1000x egyszerűbb és 1000x jobb mint egy krone.

Köszönöm
Válasz #3199. hozzászólásra

Az rp egy kiforrott technika,egy tökéletes gép,elsőosztályú anyagból és tuti csapágyakkal össze rakva,,se előtte se utána nem tudtak ilyen gépet össze rakni.
Csak dicsérni tudom,,,,,,ez van.
Válasz #3198. hozzászólásra
esetleg valami véleményed róluk?sokkal rosszabb mint az rp?
Válasz #3197. hozzászólásra

B"-mint bálázó
Sziasztok!
Megint szeretnék tölletek egy kis egítséget kérni
Krone kr bálázóval lehet zöldet bálázni valamelyik szériába van már rotor és mit jelent a "B" jelzés (kr160B) és melyik a legjobb széria a kr-böl (láttam már hírdetve kr 125,130,155,160,10-16 másik a legfontosabb,hogy ezek kényesek valamire,valamit valahova feltekerni vagy nem megenni vagy megállni stb.. és kb óránként hány db bálát tudnak készíteni?
Válasz #3191. hozzászólásra
Kösz az infót!