Válasz #2403. hozzászólásra
Principal Gold kirakva. megerősitettem 0,3 DMA-val, AN-t sajnos nem volt kéz alatt, de remélem igy is hasonlitani fog a tiedére. legalább egy kicsit.
Meggyőző! Nekünk is lesz egy "kísérleti " terület, már vetéskor olyan volt mint a gyep, tiszta tarack, már kezd benne sorolni a kukorica kb két levélben van nagy átlagban. Remélem nem lesz neki korai, ha jövő héten le tudjuk húzni...
Ne felesjd el nagy aszály van és ezek a gyomok sok liter vízet isznak meg egy nap alatt,ezért is szeretem ilyenkor inkább ha kell kétszer is kezelni az elsőt nagyon korán a másikat meg amikkor (ki) kell(az egész)..Inkább kétszer mint egyszer későn ,mondjuk ha mindig kint vagy akkor azért elsőre el lehet találni az időt..Csak az tudnám amerre járok mindenfelé(kb70%ban) Lumaxxal kezelik ,de inkább sztresszelik a kukoricát ebben a szárazságban és úgy lilulnak,hogy rossz nézni,miért nem ezek a jól bevált "kiütés" mentes szereket használja mindenki mint ez a Principál.Moonson stb...) is lejjebb....Erre nem lehet most az a magyarázat,hogy a "tartam" hatás miatt,mert ezzel védekezik mindenki csípőből,csak most nincs ámm eső???...Visszont a Lumaxxal alap kezelt a kukoricák a legszebbek(kaptak egy kis bemosótkb 15mm)kb 8-10cm-vel nagyobbak a többinél és erős zöldek..
Válasz #2409. hozzászólásra
Max adag fölé vigyed,de azért készíts elő a sorközművelőt mert csak az "fogja" rendesen...Ha már ez a szered van valamivel igy is úgy is le kell fújni egyszer...Fölöslegsen meg úgy sem akarsz már rá költeni, gondolom....
Itt vannak a Principalos képek.
Principal+dikamba. A fűfélékkel leginkább fertőzött területre kipróbálás képpen szórtuk ki.
Itt van egy kis csatlakozási hiba, de kontrolnak pont jó.
Már jócskán! Kicsit túl is van...........
Tegyél mellé 4 kg/ha amnitrátot.
Estére teszek fel néhány principálos képet full egyszikűs területről. Ott is tettünk mellé műtrágyát és igen látványosra sikeredett.
Sziasztok! Erdeklodnek, hogy sima motivellel mekkora adaggal menjek tarack ellen, hogy hatasos legyen? A teruletre vettem monsoont, de lehet, hogy nem lesz eleg, sok a csucs a tablakon. Gondoltam a tobbit kipotolom motivellel... Egy kisebb adaghoz fu alatt talan hozza tudok jutni...igy megis csak olcsobb...mintha vennek meg 5 litert...
2000- körül mikor volt aszály, gyomos volt.... feljött, 53 körül adta másoknak csak 40-45 között. A gyom nem engedte száradni meg a reggeli párát benn tartotta?
Sajn nem !! De akkor az enyémet látva mit mondanál??? Az aztán veszetül néz ki... le kellet volna totálal nyomnom de anyira lágy volt talán még el is akadt volna..
szóval a feladat adott de nem lesz egyszerü én már induláskor féltem ettöl az egésztöl és a kis apró fülesek kezdenek is becsúszni..
le .. nagy nehezen , de én nem szeretem az ilyen gyomos látványt
az volt az igazi amikor acetoklorral meg atrazinnal fújtuk, olyan volt a kukorica sorköze mint a sivatag , sehol semmi gyom ezek a mai cuccok nem az igaziak
Válasz #2372. hozzászólásra
visz mindent, a feketeürmöt is elég jol megcsavarja,még a kukoricát is az átfedéseknél,ez végett a kisebb és háromszöges táblákon Clio-motivelt használok,ja és elég látványos a hatása
ami jókor volt fújva ott jó a hatás , de ami a hidegek előtt volt ott még a muhar is kétséges (ez a gatyamadzag parcella ahol a kanyarszórás történt az kukira pree lett szórva a gyomok meg már bújkáltak
0.4 l/ha
magába , mert fostam mellétenni a 2.4D-s dikambát
ez az acat kivolt már kelve amikor vetettem , mert vetés előtt 10 nappal elvolt boronálva , csak nemjött ki a lépés hogy kelés előtt lefújjam totálissal
8967 hozzászólás
Principal Gold kirakva. megerősitettem 0,3 DMA-val, AN-t sajnos nem volt kéz alatt, de remélem igy is hasonlitani fog a tiedére. legalább egy kicsit.
Válasz #2414. hozzászólásra
, már vetéskor olyan volt mint a gyep, tiszta tarack, már kezd benne sorolni a kukorica kb két levélben van nagy átlagban. Remélem nem lesz neki korai, ha jövő héten le tudjuk húzni...
Meggyőző! Nekünk is lesz egy "kísérleti " terület
Válasz #2401. hozzászólásra
Ne felesjd el nagy aszály van és ezek a gyomok sok liter vízet isznak meg egy nap alatt,ezért is szeretem ilyenkor inkább ha kell kétszer is kezelni az elsőt nagyon korán a másikat meg amikkor (ki) kell(az egész)..Inkább kétszer mint egyszer későn ,mondjuk ha mindig kint vagy akkor azért elsőre el lehet találni az időt..Csak az tudnám amerre járok mindenfelé(kb70%ban) Lumaxxal kezelik ,de inkább sztresszelik a kukoricát ebben a szárazságban és úgy lilulnak,hogy rossz nézni,miért nem ezek a jól bevált "kiütés" mentes szereket használja mindenki mint ez a Principál.Moonson stb...) is lejjebb....Erre nem lehet most az a magyarázat,hogy a "tartam" hatás miatt,mert ezzel védekezik mindenki csípőből,csak most nincs ámm eső???...Visszont a Lumaxxal alap kezelt a kukoricák a legszebbek(kaptak egy kis bemosótkb 15mm)kb 8-10cm-vel nagyobbak a többinél és erős zöldek..
Válasz #2411. hozzászólásra
Fél liter banvel lett mellétéve.
Ja és 4 kg/ha amnitrát.
Válasz #2409. hozzászólásra
Max adag fölé vigyed,de azért készíts elő a sorközművelőt mert csak az "fogja" rendesen...Ha már ez a szered van valamivel igy is úgy is le kell fújni egyszer...Fölöslegsen meg úgy sem akarsz már rá költeni, gondolom....
Válasz #2359. hozzászólásra

A Mustáng Forte sincs engedélyezve ,DEE energia kukoricába ki lehet próbálni
Válasz #2410. hozzászólásra
Mennyi dikambát raktatok a Principal mellé?
Válasz #2404. hozzászólásra

Itt vannak a Principalos képek.
Principal+dikamba. A fűfélékkel leginkább fertőzött területre kipróbálás képpen szórtuk ki.
Itt van egy kis csatlakozási hiba, de kontrolnak pont jó.
Válasz #2400. hozzászólásra

Sracok irhatnatok vm okosat, mert hamarosan surgos lesz a tema
Válasz #2407. hozzászólásra
Foltokban van bőven egyszikű.De jó árban volt és ennek van tartamhatása is a sucessor miatt.
Válasz #2405. hozzászólásra
Ha alig volt egyszikűd miért Principal-t vettél ?
Erre egy Lumax is simán jó lett volna ...
Válasz #1. hozzászólásra

Laudis!
Válasz #2404. hozzászólásra

Ez principal gold kb 2hete fújtam:

Nah ! az jó lesz ...
Remélem jó muharos lesz...
Már jócskán! Kicsit túl is van...........
Tegyél mellé 4 kg/ha amnitrátot.
Estére teszek fel néhány principálos képet full egyszikűs területről. Ott is tettünk mellé műtrágyát és igen látványosra sikeredett.
Az egyszikűek már nagyon is !
szerintetek ezek a gyomok megérettek már egy Principálra?

Sziasztok! Erdeklodnek, hogy sima motivellel mekkora adaggal menjek tarack ellen, hogy hatasos legyen? A teruletre vettem monsoont, de lehet, hogy nem lesz eleg, sok a csucs a tablakon. Gondoltam a tobbit kipotolom motivellel... Egy kisebb adaghoz fu alatt talan hozza tudok jutni...igy megis csak olcsobb...mintha vennek meg 5 litert...
Válasz #2397. hozzászólásra
gyom nem engedte száradni meg a reggeli párát benn tartotta?
2000- körül mikor volt aszály, gyomos volt.... feljött, 53 körül adta másoknak csak 40-45 között. A
Válasz #2397. hozzászólásra

Sajn nem !! De akkor az enyémet látva mit mondanál??? Az aztán veszetül néz ki... le kellet volna totálal nyomnom de anyira lágy volt talán még el is akadt volna..
szóval a feladat adott de nem lesz egyszerü én már induláskor féltem ettöl az egésztöl és a kis apró fülesek kezdenek is becsúszni..
Válasz #2396. hozzászólásra

ezek a mai cuccok nem az igaziak
le .. nagy nehezen , de én nem szeretem az ilyen gyomos látványt
az volt az igazi amikor acetoklorral meg atrazinnal fújtuk, olyan volt a kukorica sorköze mint a sivatag , sehol semmi gyom
Válasz #2394. hozzászólásra
muhar az nekem is van.
De lerendezte,
Válasz #2393. hozzászólásra
most már nehéz de inkább gépesítettem, de jó ez így a gépet földet, szeresse meg a srác azután az ő dolga lesz a többi.
Régebben kellett volna venni,
Válasz #2392. hozzászólásra
á dehogy
muhar ami a túlélésért küzdött
Válasz #2391. hozzászólásra

sok főd se jó abba bele lehet hama dögleni.......
Válasz #2390. hozzászólásra
az fenyércirok ott
Ez jó
Válasz #2389. hozzászólásra
Kérdezted, emlékszem, lehet hogy kerekítettem 2-re,de csak ennyi,a bér a kombájnnal azzal keverheted.
Válasz #2388. hozzászólásra

ezek laudisos képek
akkor kb erre számíts
Válasz #2385. hozzászólásra

21 e?
aszittem több.....
mintha a hős többet írt vóna.....
Válasz #2380. hozzászólásra

Már meg van....
Válasz #2383. hozzászólásra
4 hektáros csomagban van0,6clió 3l motivell és 6l dasch
Válasz #2384. hozzászólásra

lukas tartállyal
Válasz #2381. hozzászólásra

...2175- höz tegyél egy tizedes vesszőt, úgy hogy a századot is számolja.
A megélhetéshez kevés az éhenhaláshoz meg sok
Válasz #2382. hozzászólásra

zsiiir
mácsak 1 UXet kéne találni valahol elfekvőt......
Válasz #2375. hozzászólásra
Clio - Moitvelt hogy ? Osztottan ? Milyen dózissal ?
A Clio nem elég jó magában egyszik ellen ?
Válasz #2381. hozzászólásra

taléltam neked egy topikot
Válasz #2379. hozzászólásra
Mennyi hektó van Sbá?
Válasz #2379. hozzászólásra

az nem viszi az évelő 1 szíküt , de jó cucc én 3 évig szórtam de sajna nincs tartamhatása és nem tetszett
Válasz #2377. hozzászólásra
azzal fújtam, vagy fújattam, most Laudis..kíváncsi leszek
Mióta bevezették a Motivellt,
Válasz #2376. hozzászólásra
230-240
Válasz #2376. hozzászólásra
azt elhiszem , mi 250 el , annyi legalább kell neki, gombaölőnek meg inkább 300 vagy a fölött
Válasz #2374. hozzászólásra

Tavaly nagy géppel fújattam, de csak 160-170liter vízzel fújták, de nem lett olyan mint mikor én 250-300literrel. Ti mennyi vízzel fújtok?
Válasz #2372. hozzászólásra
visz mindent, a feketeürmöt is elég jol megcsavarja,még a kukoricát is az átfedéseknél,ez végett a kisebb és háromszöges táblákon Clio-motivelt használok,ja és elég látványos a hatása
Válasz #2371. hozzászólásra
ami jókor volt fújva ott jó a hatás , de ami a hidegek előtt volt ott még a muhar is kétséges (ez a gatyamadzag parcella ahol a kanyarszórás történt az kukira pree lett szórva a gyomok meg már bújkáltak
0.4 l/ha
Válasz #2368. hozzászólásra

én melléraktam. biztos, ami biztos
Válasz #2370. hozzászólásra
Muhart , nagy muhart hogy fogja , mennyi idő alatt fekteti ?
Válasz #2368. hozzászólásra
Naaa...
Hát panaszkodtatok, hogy nem nagyon viszi meg minden , de szerintem ez jónak tűnik .
Vagy kiheverheti ?
Mennyi dózis volt ?
Muhar ellen milyen (esetleg túlfejlett ellen )?
Válasz #2369. hozzászólásra
50 hekit fujtam le vele a héten (pro-nik)
Használta már valaki az Olajos Milagrot ?
Jobb tényleg mint a sima ?
Esetleg ProNik - ben ?
Válasz #2367. hozzászólásra
magába , mert fostam mellétenni a 2.4D-s dikambát
ez az acat kivolt már kelve amikor vetettem , mert vetés előtt 10 nappal elvolt boronálva , csak nemjött ki a lépés hogy kelés előtt lefújjam totálissal