Tavaly az NK hibridek megverték a Monsantót!Tudod én nem hiszek a Chilei vetőmagokban! Tavaly alig értek ide! Most is hiányoznak!Bizonytalan a vetőmag előállitásuk!
Hát én meg megveszem mindíg a Motivel Turbó D-t ! Egy kicsit drága, de nem kell kevergetni,kutyulni és mindent visz olyan mint a piros hetes! Ilyen kukorica árak mellett érdemes megkockáztatni!
Én évek óta merlinnel kezelek, általában Trophy a kombinációs partner 2l/hektárral. Én meg vagyok vele elégedve, arra kell vigyázni, hogy ne bújjon ki a kukorica, mert megfehéríti, de ezt általában kinövi, csak ronda látvány. Ha Preemergens technológiában gondolkodsz az egyik legjobb választás.
Merlint több éve hasznátam,azért jó anyag mert a talajon hosszú ideid tertja magát,umond megvárja az esőt! Képes utánna nyúlni a fejlett gyomoknak is!De azért a piacon 10000ft körüli hektárköltséggel,böven van kinálat!Szögcsirában is lehet alkalmazni!
8967 hozzászólás
Tavaly a limagrin is jo eredményt produkált idén megprobálom az LG33-30-at
Válasz #14. hozzászólásra
én most kisérletezgetek
NK FORTIUS 450
NK TIMIC 470
DKC 5143 440
PR37F73
Válasz #8. hozzászólásra
EZ ÍGY VAN!!!!!!!!!(Kb.10 éve így nyomjuk)
Válasz #13. hozzászólásra
Tavaly az NK hibridek megverték a Monsantót!Tudod én nem hiszek a Chilei vetőmagokban! Tavaly alig értek ide! Most is hiányoznak!Bizonytalan a vetőmag előállitásuk!
Válasz #12. hozzászólásra
pedig azt mondják, hogy az NK-k a kukiban nem nyerők csak a szotyiban
Válasz #11. hozzászólásra
NK altius és a thermó lesz a meghatározó!
Válasz #10. hozzászólásra
Feri.
te milyen fajta kukit vetsz?
Válasz #8. hozzászólásra
Csak az a baj,hogy tartamhatása semmi sincs!
Válasz #8. hozzászólásra
ha nincs évelő, akkor egy kicsit drága
Hát én meg megveszem mindíg a Motivel Turbó D-t ! Egy kicsit drága, de nem kell kevergetni,kutyulni és mindent visz olyan mint a piros hetes! Ilyen kukorica árak mellett érdemes megkockáztatni!
Válasz #1. hozzászólásra
Nem rossz a Merlin,de + gondolandó,csapadék függő,acat,szerbtövis,fenyércirokkal szemben nagyon gyenge.
Én évek óta merlinnel kezelek, általában Trophy a kombinációs partner 2l/hektárral. Én meg vagyok vele elégedve, arra kell vigyázni, hogy ne bújjon ki a kukorica, mert megfehéríti, de ezt általában kinövi, csak ronda látvány. Ha Preemergens technológiában gondolkodsz az egyik legjobb választás.
Válasz #1. hozzászólásra
én vigyáznék a merlinnel, tud az csúnya dolgokat is csinálni
Válasz #3. hozzászólásra
Merlint több éve hasznátam,azért jó anyag mert a talajon hosszú ideid tertja magát,umond megvárja az esőt! Képes utánna nyúlni a fejlett gyomoknak is!De azért a piacon 10000ft körüli hektárköltséggel,böven van kinálat!Szögcsirában is lehet alkalmazni!
jó vegyszer de a LUMAX sokkal jobb én azt használom
Válasz #1. hozzászólásra
Hatása jó, de magában nem ér semmit!
Guardian Max 2,5l/ha mellé!
Sziasztok! Kérdésem egyszerű! Használta-e már valaki a MERLIN SC nevű vegyszert? Ha igen, milyen véleménye volt rola?