Váltó olajnyomás rendben van? Powerja hány fokozatos? Az megy normálisan nincs olyan hogy átkapcsol magától "D"be? Ennek a jobb létránál a fülke aljára van feltéve az autotranicja?
A visszajelzőn nem jelez semmit, a mágneskapcsolót már megnéztük, működik. Egyébként valami nagy gubanc lehet mert nemrég még az összkereket sem tudtuk kikapcsolni.
Illetve azt látod rajta hogy csak a hátulja kapcsol be vagy az eleje is? Mert ha csak az egyik tengelyen akkor ott valami mechanikus hiba van valószínűleg ha egyformán bekapcsol eleje-hátulja akkor valószínűleg a vezérléssel van probléma.
elektromosan kapcsol be rendesen visszajelzi a műszerfalon vagy csak érzed hogy összezárt de nem jelzi vissza?
A jobb hátsó kerék mögött a váltó oldalán kell lenni 3 mágneszelepnek ezek közül kapcsolja az egyik a difizárat. Úgy a legegyszerűbb megtalálni ha visszaköveted az első híd difizárjától a csövet ahol becsatlakozik a váltóba az a mágnesszelep vezérli a difizárat. Nézd meg hogy mikor vonza a villáskulcsot, ha feszültség alatt van akkor mágneses. Nézd meg hogy a difizár kapcsolóra változik e és hogy mikor magától bekapcsol akkor változik e ahhoz képest mikor nincs bekapcsolva.
Az a "difizár" az nem az összkerékhajtás akar lenni véletlenül? Mert a difizárnak nem lenne szabad bekapcsolnia alapból. A 4x4 viszont alapból be van kapcsolva és traki beindítása után egy fékpedál lenyomás után tudod kikapcsolni a gombjával. Ha ez a traki is olyan rendszerű mint a nagyobb testévrei.
A difizárat te kapcsold be. Vagy ha az EHR-t működtetett éls leengedtett hidraulikánál bekapcsolod a difit akkor utána összeköti vele és automatán kapcsolgatja ki-be. Pl szántás közbe bekapcsolod akkor a fordulónál nem kell kikapcsolnod hanem az EHR emelési pozicióba kapcsolásával automatikusan kikapcsolja a difizárat majd leengedsékor automatikusan bekapcsolja ismét.
használati útmutató, szerelési kézikönyv...-bármi amiben magyarul le van írva pl az hogy miért fog be állandóan autómatán a difizár, és miért nem / hogyan lehet kikapcsolni.
azt értem (a zöld gomb).de akárhogy is számolom csak 16 jön ki--->nyúl 1,2,3,4
teknős 1,2,3,4
+ezeknek a gyorsított vagy lassított valtozata
kis zöld gombal
EZ akárhogy is számolom csak 16/16.
valószínűleg power váltós, van hi-lo fokozat amit terhelés alatt tudsz kapcsolni mniden sebességben. Nekem 3655van. Ránézésre nagyon hasonlít a két gép csak nekem 4power fokozat van benne. Kérdezz, ha tudok segítek.
ÁÁÁÁ, az olyan messze van ,h. huuuuuuuu!
Ilyeneken nem is ábrándozok, h. nyugdíj meg öregkori pihengetés, utazgatás, ....meg nyugi.
Addigra 35 púp lesz a hátamon hacsak föl nem dobom a patkót. A korhatárt meg mennyire viszik föl majd akkorra? 85-re?
Most kell vlhogy beiktatni a lazulást, mert nyugdíjban nem hiszek már rég óta.
Meg harácsolni is most kell, h. legyen mit fölélni majd vénen, mert amit kapunk majd az csak száraz vízre lesz elég.
Kollégám tudná megmondani,de nemtudom hogy benne van-e az árban.
Ott a telefonszáma a lap alján,de csak hétfőn zavard lécci,mert elvitte a családot pihenni:-)
Hát ez nem a nyűhetetlen fajta,hanem a nagyot húzós,jólfogysztós,mozgékony fajta!
Viszont 120 hektáron kb 20 évig nyűheted míg legközelebb a közelébe kell mennem:-))
Sziasztok!
Szériától és évjárattól nagyon függ hogy mit szabad megvenni,és mit nem!
Vannak agyonüthetetlen(olaj-víz legyen benne!),és állatorvosi ló szériák is az öregek közül!
Vannak kritikus pontok,amiből itélni lehet egy gép állapotára,előéletére is,ugyanúgy mint az autóknál.
269 hozzászólás
Válasz #68. hozzászólásra
Váltó olajnyomás rendben van? Powerja hány fokozatos? Az megy normálisan nincs olyan hogy átkapcsol magától "D"be? Ennek a jobb létránál a fülke aljára van feltéve az autotranicja?
A visszajelzőn nem jelez semmit, a mágneskapcsolót már megnéztük, működik. Egyébként valami nagy gubanc lehet mert nemrég még az összkereket sem tudtuk kikapcsolni.
Válasz #66. hozzászólásra
Illetve azt látod rajta hogy csak a hátulja kapcsol be vagy az eleje is? Mert ha csak az egyik tengelyen akkor ott valami mechanikus hiba van valószínűleg ha egyformán bekapcsol eleje-hátulja akkor valószínűleg a vezérléssel van probléma.
Válasz #65. hozzászólásra
elektromosan kapcsol be rendesen visszajelzi a műszerfalon vagy csak érzed hogy összezárt de nem jelzi vissza?
A jobb hátsó kerék mögött a váltó oldalán kell lenni 3 mágneszelepnek ezek közül kapcsolja az egyik a difizárat. Úgy a legegyszerűbb megtalálni ha visszaköveted az első híd difizárjától a csövet ahol becsatlakozik a váltóba az a mágnesszelep vezérli a difizárat. Nézd meg hogy mikor vonza a villáskulcsot, ha feszültség alatt van akkor mágneses. Nézd meg hogy a difizár kapcsolóra változik e és hogy mikor magától bekapcsol akkor változik e ahhoz képest mikor nincs bekapcsolva.
Márpedig ha erölködik a traktor akkor bekapcsol a differenciálzár. Pl. Szántásnál. Aztán ha kérünk a föld végére akkor nem tudunk megfordulni.
Válasz #63. hozzászólásra
Mert a difizárnak nem lenne szabad bekapcsolnia alapból. A 4x4 viszont alapból be van kapcsolva és traki beindítása után egy fékpedál lenyomás után tudod kikapcsolni a gombjával. Ha ez a traki is olyan rendszerű mint a nagyobb testévrei.
Az a "difizár" az nem az összkerékhajtás akar lenni véletlenül?
A difizárat te kapcsold be. Vagy ha az EHR-t működtetett éls leengedtett hidraulikánál bekapcsolod a difit akkor utána összeköti vele és automatán kapcsolgatja ki-be. Pl szántás közbe bekapcsolod akkor a fordulónál nem kell kikapcsolnod hanem az EHR emelési pozicióba kapcsolásával automatikusan kikapcsolja a difizárat majd leengedsékor automatikusan bekapcsolja ismét.
használati útmutató, szerelési kézikönyv...-bármi amiben magyarul le van írva pl az hogy miért fog be állandóan autómatán a difizár, és miért nem / hogyan lehet kikapcsolni.
Válasz #61. hozzászólásra
Mi kellene hozzá?
MF 3095-ös traktorhoz nem tud valaki gépkönyvet?
Válasz #59. hozzászólásra
Ahogy érzed. Ha könnyen indul, jól megy, normálisan fogyaszt akkor én nem nyúlnék hozzá.
Nem ezsik semmit.Nem kékel hanem szürkét nyom.Lehet hogy porlasztós?
Válasz #57. hozzászólásra
olajat eszi? Ha nem akkor ne törődjél vele.
Kéne egy kis segítség.Miért pipál állandóan a gép?Alapjáraton is nyomja .Nem vészes, de zavar.Még a Mötéz sem szokott ok nélkül eregetni.

Válasz #55. hozzászólásra
Azt hiszem a régebbi gépeken csak 2poer van így az 16fokozat összesen. Az újabbak 4power fokozattal 32 fokozatúak. De jó a 2power is.
megvilágosodtam.matrica szerint 32 de amúgy csak 16 van benne.www.konedata.(nem tom mi)-n is 32.de hogy miért???
azt értem (a zöld gomb).de akárhogy is számolom csak 16 jön ki--->nyúl 1,2,3,4
teknős 1,2,3,4
+ezeknek a gyorsított vagy lassított valtozata
kis zöld gombal
EZ akárhogy is számolom csak 16/16.
Válasz #52. hozzászólásra
valószínűleg power váltós, van hi-lo fokozat amit terhelés alatt tudsz kapcsolni mniden sebességben. Nekem 3655van. Ránézésre nagyon hasonlít a két gép csak nekem 4power fokozat van benne. Kérdezz, ha tudok segítek.
Szevasztok.Volna egy kis problémám.A traki sebességtáblázatán van eg olyan hogy A meg B--->ez mi akar lenni?Sürgős volna!!!!
Még egy:Ha valaki tudna hozzá gépkönyvet az jó volna mert a 82-s után hát .... kicsit más.
Előre is kösz.
Ez volna az a masina.
Mit gondoltok 3,5 miskáért megéri?52-5300 üo. endben tartva.
STOLL homlokrakodoval vol.
ez a gep egy cuccccccc!!!
ma lattam egy 3080 mf-et. KIRALY!!!!!!!!!!!!!!
szerelmes lettem bele ;)))
Válasz #42. hozzászólásra
ÁÁÁÁ, az olyan messze van ,h. huuuuuuuu!
Ilyeneken nem is ábrándozok, h. nyugdíj meg öregkori pihengetés, utazgatás, ....meg nyugi.
Addigra 35 púp lesz a hátamon hacsak föl nem dobom a patkót. A korhatárt meg mennyire viszik föl majd akkorra? 85-re?
Most kell vlhogy beiktatni a lazulást, mert nyugdíjban nem hiszek már rég óta.
Meg harácsolni is most kell, h. legyen mit fölélni majd vénen, mert amit kapunk majd az csak száraz vízre lesz elég.
Válasz #42. hozzászólásra
az gáz!
Nekem máson jár az eszem!
Na mentem!
Sziasztok!
Válasz #39. hozzászólásra
nekem már nem újon jár az eszem, hanem a nyugdíjon
Válasz #38. hozzászólásra
akkor zavarom,ha nyer a pályázat,de akkor azonnal!
Válasz #37. hozzászólásra
Nagyon jó tud lenni.
A 6200-as,és a mostani 5400-6400-as széria elődje!
Az elektromos kötések állapotát nézd meg,és a királycsapperselyt!
Válasz #36. hozzászólásra
Neked egy újon járjon az eszed!
Jön három 6485,nagyon jó áron:-)))
Válasz #35. hozzászólásra
Kollégám tudná megmondani,de nemtudom hogy benne van-e az árban.
Ott a telefonszáma a lap alján,de csak hétfőn zavard lécci,mert elvitte a családot pihenni:-)
a 3080-as legalapabb modellje milyen minosegu?
Válasz #34. hozzászólásra
nekem is már ilyenen jár az agyam, meg egy 5 fejes ekén hozzá
Válasz #33. hozzászólásra
esetleg duplakerék?
Válasz #32. hozzászólásra
Hát ez nem a nyűhetetlen fajta,hanem a nagyot húzós,jólfogysztós,mozgékony fajta!
Viszont 120 hektáron kb 20 évig nyűheted míg legközelebb a közelébe kell mennem:-))
Válasz #32. hozzászólásra
üzemóra mennyi benne?
Válasz #29. hozzászólásra
és milyen?nyűhetetlen?nekem 120ha-ra kellene tárcsázni lazitni szántani,meg kombinátor.ha nyerne a pályázat vevő volnék rá.
Válasz #30. hozzászólásra
Tök nyuszi:-)))))
Válasz #28. hozzászólásra
nekem is
Válasz #28. hozzászólásra
Tőlünk használtgép csak úgy megy el ha fel van javítva!
Még ha minuszos az üzlet,akkor sem kockáztatom a nevem!
Válasz #26. hozzászólásra
találtam a honlapon egy használt 190LE gépet.az milyen,amúgy képről itélve tetszik nagyon.
Válasz #25. hozzászólásra
Ebben biztos lehecc:-)))))
Nagyon ügyesek ám a kollégák:-))))
Válasz #24. hozzászólásra
www.ketkata.hu
mfpisti@hfcnetwork.hu
30-63-43-746
Válasz #23. hozzászólásra
nemsokára illendő lesz, de majd sikítok!
remélem téged nem látlak soha a gépem mellett, mert akkor nagy gáz van! :-)))))
Válasz #23. hozzászólásra
valami elérhetőséget adsz?merre vagy?
Válasz #22. hozzászólásra
Ha van időm szivesen segítek.
Ha nincs,elmondom mit kell megnézni,és miből mire lehet következtetni.
Átnézzük a tiédet?
Válasz #20. hozzászólásra
hello!
ha valaki akar venni "öreg" MF-et vállalsz állapotfelmérést, esetleg értékbecslést?
Válasz #20. hozzászólásra
melyek azok a kritikus pontok?
Válasz #16. hozzászólásra
Sziasztok!
Szériától és évjárattól nagyon függ hogy mit szabad megvenni,és mit nem!
Vannak agyonüthetetlen(olaj-víz legyen benne!),és állatorvosi ló szériák is az öregek közül!
Vannak kritikus pontok,amiből itélni lehet egy gép állapotára,előéletére is,ugyanúgy mint az autóknál.