Eddig a 204-es megákat néztem, de ez az ember seggébe a motor nem egy szimpatikus. Mögöttem a magtartály legyen! Azt lássam milyen anyag megy bele. Felér egy fél computerrel.
Én is igaából ma raktam kulcsot a ferga kombájn megfelelő csavarjaira, Ermikéhez kűdtem két emberemet gumi szerelni, de a sörre való pénz elitták útközben
nyugi honorálom kérd ki a számlámra edelényben a sarkon
Szóval most sincsen sok bajom, néhány tízezerből feláll a kombájn és mehet a szezonnak, de ilyenek, hogy defekt, kipucolni a tavaly belefagyott zsámiskát ami közben belerohadt, aztán egykét kis alkatrész amit fagyon széttéptünk rajta, csavarok ittott meg ilyenek, két kisebb szíjj, ésatöbbi.... csak sok kis apróság, e mellett még lekell állni a ferdéről, kosarat cserélni, dobot kilemezelni és kb megint magam fogom csinálni egyedül, a többieknek is van meló meg egyébként sem engednék akárkinek a géphez nyúlni még egy csavart sem.
De már szorítani kell akármi is lesz, mert közeleg az idő akár aratáshoz akár máshoz...
Ja igen! szelepállítás, porlasztó lecsekollása mert 15.éves és semmihez sem volt nyúlva, érdemes ránézni mit mutatnak és beállítani őket.
Egy új nagy axiáldobos sokszáz lóerős kell nagy bitang asztallal oszt kész. ÚGyis asztalkocsizni kell a 6méterest is meg a 9-est is...
Plusz hoszabb távon azért kicst más hektárszámra vannak tervezve azok lehet hoszabbtávon stabilabban kiszolgálna, sőt biztos, egy amerikai gép nem holmi papírkutya, ott tudni kell neki a lépést tartani a szorítóban.
Szabi! Egy 7millás gép 5év múlva sem fog túl keveset érni főleg ha állapota fennmarad!
mivel már nincsen hová túl sokáig lemenni az árral érted.
Itt dogozott a szomszéd faluba, én sem tudom miért cserélte be claasra. Talán gyorsabban akart végezni az aratással.(Volt pénze, meg pályázat) Telefonszámát meg megmondják az axiálosok.
legyünk pozitívak minden rendben lesz, eddig szezonban még nem sokat javítottunk, de valahogy most kicsit jobban fosok, lehet öregszem és túlreagálom a dolgot, nem tom miért de szeretnék már túllenni rajta, pedig még elésem kezdődött.
Ha kitudod esetleg áruld majd el. Engem is érdekelne csak úgy kiváncsiságból. Egyszer majd nekem is be kell ruháznom és nekem ez a kategória tökéletes lenne.
ma volt a főpróba, faxom tudja miért rázkódik, vergődik a dobvariátor tárcsám???? Soha nem ment extra szépen, de ez most valahogy nem tetszik, vannak érzéseim.......
Ezt néztem én is. Szimpatikus. Nem tudom Erni hány hekin nyomja. De gondolom 2-300hekit kiszolgálna a gép. És egyszerű mint a barlangrajz... nem kell jeladóért meg potméterért szaladgálni hetente hogy működjön dologidőbe...
nem akarok én neki rosszat! ami neki van most az pont jó vagyis elég neki! az új gép azé kell fogy a folytonos karbantartásokat és szereléseket minimalizálja!
neki a sajátja a fontos és úgyis van jól! az a 600 ha őt lefoglalja kellően! Nekem most van zab mustár borsó búza napra kuki! mivel nem egy érés időbe van ez 6x2x30 km jelentene egyrészt másrészt neki is idős gépei vannak! mindig elromlik valami nem győz alkatrészért szaladgálni!
ne légy bunkó! Nekem a becsületem nem pár m3 fát ér! sőt nem pár kamion esetleg vagont! ha koldusként halok is meg egy forgácsot se hozok el onnan! NEkem az a hely a kapcsolatokért az információkért kell! NEM abból a havi xxx000 forintból élek! hanem a kemény otthoni munkából! a pályázat írásokból az Mezőgazdaságból a maszek erdőből és sok minden egyéb másból!
egyébként igazad van de valahol el kell kezdeni! egy fasírt is jó lett volna de abba már nem szabad gondolkozni! mert azt már tényleg csak a méh be lehet vinni és nem beszámoltatni!
Sűdő fejjel arra is kell ám gondolnod, hogy bármilyen szart is veszel azt el is kell majd adnod 5-15 év múlva, mert : 1. kinövöd, 2. kuwa öreg lesz, 3. mert mindig újabb kell a parasztnak.......
2643 hozzászólás
Válasz #189. hozzászólásra
egy kis lyuk volt rajta!
van a fergához 5,1 es asztal?
Válasz #187. hozzászólásra
Eddig a 204-es megákat néztem, de ez az ember seggébe a motor nem egy szimpatikus. Mögöttem a magtartály legyen! Azt lássam milyen anyag megy bele. Felér egy fél computerrel.

annyiért talán még én is oda adnám az elke néni udvarlóját

Esküdni mertem volna rá.
Én is igaából ma raktam kulcsot a ferga kombájn megfelelő csavarjaira, Ermikéhez kűdtem két emberemet gumi szerelni, de a sörre való pénz elitták útközben

nyugi honorálom kérd ki a számlámra edelényben a sarkon
Szóval most sincsen sok bajom, néhány tízezerből feláll a kombájn és mehet a szezonnak, de ilyenek, hogy defekt, kipucolni a tavaly belefagyott zsámiskát ami közben belerohadt, aztán egykét kis alkatrész amit fagyon széttéptünk rajta, csavarok ittott meg ilyenek, két kisebb szíjj, ésatöbbi.... csak sok kis apróság, e mellett még lekell állni a ferdéről, kosarat cserélni, dobot kilemezelni és kb megint magam fogom csinálni egyedül, a többieknek is van meló meg egyébként sem engednék akárkinek a géphez nyúlni még egy csavart sem.
De már szorítani kell akármi is lesz, mert közeleg az idő akár aratáshoz akár máshoz...
Ja igen! szelepállítás, porlasztó lecsekollása mert 15.éves és semmihez sem volt nyúlva, érdemes ránézni mit mutatnak és beállítani őket.
Egy új nagy axiáldobos sokszáz lóerős kell nagy bitang asztallal oszt kész. ÚGyis asztalkocsizni kell a 6méterest is meg a 9-est is...
Plusz hoszabb távon azért kicst más hektárszámra vannak tervezve azok lehet hoszabbtávon stabilabban kiszolgálna, sőt biztos, egy amerikai gép nem holmi papírkutya, ott tudni kell neki a lépést tartani a szorítóban.
Szabi! Egy 7millás gép 5év múlva sem fog túl keveset érni főleg ha állapota fennmarad!
mivel már nincsen hová túl sokáig lemenni az árral érted.
Válasz #185. hozzászólásra

Még dolgoztam jobban pörögtem, 2 végén égettem a gyertyát, most meg nem akarom magam utolérni.
Válasz #180. hozzászólásra
12.500.000 az 500 órás sampó! Hát ebből így ferga lesz!
Válasz #179. hozzászólásra
Itt dogozott a szomszéd faluba, én sem tudom miért cserélte be claasra. Talán gyorsabban akart végezni az aratással.(Volt pénze, meg pályázat) Telefonszámát meg megmondják az axiálosok.
Válasz #184. hozzászólásra

legyünk pozitívak minden rendben lesz, eddig szezonban még nem sokat javítottunk, de valahogy most kicsit jobban fosok, lehet öregszem és túlreagálom a dolgot, nem tom miért de szeretnék már túllenni rajta, pedig még elésem kezdődött.
Válasz #182. hozzászólásra
Nekem sem, csak bérvágás lesz, ne szerencsét kalap "sz" kívánj.
Válasz #178. hozzászólásra
a légkondiba is lett még töltve délután, ne hogy felforrjak. 
Érzésem szerint rendben,
Válasz #181. hozzászólásra
sok szerencsét, nekem nincs árpám, repcém van érik erőteljesen, lehet a hét vége vagy jövő hét eleje bele kell álnom.
Válasz #177. hozzászólásra

Holnap kezdem az árpát.
Válasz #175. hozzászólásra
Ha kitudod esetleg áruld majd el. Engem is érdekelne csak úgy kiváncsiságból. Egyszer majd nekem is be kell ruháznom és nekem ez a kategória tökéletes lenne.
Válasz #176. hozzászólásra
ha ismered a gép előéletét vagy a tulaját dobhatnál pár infót róla!
Válasz #173. hozzászólásra

én még most állok neki szétbányászni a gépet, törekasztal lyukas, elevátor házak végei lyukasak.. a motorból valahol dől az olaj...
Válasz #173. hozzászólásra
ma volt a főpróba, faxom tudja miért rázkódik, vergődik a dobvariátor tárcsám???? Soha nem ment extra szépen, de ez most valahogy nem tetszik, vannak érzéseim.......
Válasz #169. hozzászólásra
Majd megkérdezzük Jenő bácsit miért cserélte le.
mibe kerülhet vajon?
Válasz #165. hozzászólásra

Válasz #168. hozzászólásra

A leánnyal cseréltem a dobkosarat tegnap meg az utómunkálatok.

Nekem már előtte is vannak érzéseim, de utána jobbak.
azt már én is néztem!

Nem tudom Erni hány hekin nyomja. De gondolom 2-300hekit kiszolgálna a gép. És egyszerű mint a barlangrajz... nem kell jeladóért meg potméterért szaladgálni hetente hogy működjön dologidőbe...
Ezt néztem én is. Szimpatikus.
Válasz #168. hozzászólásra

Ja! Hogy egy évig szüneteltetve van a xopás!
Válasz #153. hozzászólásra
Axiálos Sampó 500 órával,tökéletes és Sisu motorja van
Válasz #164. hozzászólásra

Akinek nics kombájnja az nem ismeri azt az érzést amit az ember az aratás befejeztével érez
Válasz #137. hozzászólásra

és még blokkot is ad
Válasz #163. hozzászólásra
nem akarok én neki rosszat! ami neki van most az pont jó vagyis elég neki! az új gép azé kell fogy a folytonos karbantartásokat és szereléseket minimalizálja!
Válasz #164. hozzászólásra

Darabjai.......
Válasz #160. hozzászólásra
Azt hittem van kombájn az udvarban?
Válasz #159. hozzászólásra

Ugraszd bele egy nagy dög újba és mindjárt jobban lesz ideje a tiédre is !!
a mai fotón is sznbi ferga gumija van megtartott vagy két órát megcsinálni! Igaz a saját sörömből is megittunk kettőt mert még azt se küldött!

minden attól függ mennyit szánsz rá??????????? Határ a csillagos ég...........
Válasz #158. hozzászólásra
???
Válasz #157. hozzászólásra
neki a sajátja a fontos és úgyis van jól! az a 600 ha őt lefoglalja kellően! Nekem most van zab mustár borsó búza napra kuki! mivel nem egy érés időbe van ez 6x2x30 km jelentene egyrészt másrészt neki is idős gépei vannak! mindig elromlik valami nem győz alkatrészért szaladgálni!
Azé témázik itt folyton a kombájnokról!
Válasz #155. hozzászólásra

Fotó?
Válasz #155. hozzászólásra
Szanberg nem vágja le ?????
Olyat vegyél amire van zsé. +piros festék meg Mf matrica.
Válasz #154. hozzászólásra
vettem de ha más olvasna bele nem biztos hogy nevetne!
Válasz #152. hozzászólásra

Poénnak szántam teeeee !!!!!!!
kis kombájn kell nekem egy 4,5 max 5,1 m es asztallal és hogy a hatsoros adaptert is vigye!
Válasz #150. hozzászólásra
ne légy bunkó! Nekem a becsületem nem pár m3 fát ér! sőt nem pár kamion esetleg vagont! ha koldusként halok is meg egy forgácsot se hozok el onnan! NEkem az a hely a kapcsolatokért az információkért kell! NEM abból a havi xxx000 forintból élek! hanem a kemény otthoni munkából! a pályázat írásokból az Mezőgazdaságból a maszek erdőből és sok minden egyéb másból!
Válasz #146. hozzászólásra
egyébként igazad van de valahol el kell kezdeni! egy fasírt is jó lett volna de abba már nem szabad gondolkozni! mert azt már tényleg csak a méh be lehet vinni és nem beszámoltatni!
Válasz #148. hozzászólásra

.....................az erdőn........
Moderálta: Szabi. (11018) 2011-06-21 21:50:27
Válasz #147. hozzászólásra
, minek másik.......
Az már van.........új
Ide süsssss !!!: Viríts érte 7,5-et és hozd......http://www.agroinform.com/aprohirdetes/John-Deere-2264-kombajn/20110324-1168777/
Válasz #146. hozzászólásra
a sűdőnek már őszül a halántéka!
Jó lenne egy gép de csak azért mert akkor nincs a szolgáltatónak kiszolgáltatva! ráadásul kevesebb a hitel mint az éves aratási költségem!
Válasz #144. hozzászólásra

a bálázó lesz az!
Válasz #145. hozzászólásra
Sűdő fejjel arra is kell ám gondolnod, hogy bármilyen szart is veszel azt el is kell majd adnod 5-15 év múlva, mert : 1. kinövöd, 2. kuwa öreg lesz, 3. mert mindig újabb kell a parasztnak.......
Válasz #141. hozzászólásra
ez a gép nem az én világom! nem teccik a színe! Piros kell nekem esetleg sötét zöld 2256 vagy kis tesói!
Válasz #143. hozzászólásra

Mindent csak is a maga idejében !!!!!!
Az a bajom, hogy túl sokat rágódom rajta.......