T6080as vagy a 6090es megbírkózik a 4 fejjel! és azt még tudod is húzni ha kell!!! és ott már rugózott híd is van meg sok extra és a váltója 200 lóig bírja a terhelést ! szóval lehet rendesen húzni!
lényeg a lényeg a bevállt gondmentes akármilyen hidegben induló új gumizotz traktort nem pocsékolnám el azért hogy ugyanennyi erőt kapjak csak már modern változatban ami csak plusz lóvé lesz előbbutóbb ha hozzákell nyúlni vagy betankol valami xart...
Géza ha nyuszi teccik egyel nagyobbat hallgass rám nem rosszat akarok!
Így van.Nekem is folyamatba van egy 6030-as,ezekkel sincs több gond.Van egy 4000öó klímán kívül nem volt baja, 4felyes ih ekével szánt 17-21l között 32-33cm mélyen.
Mindenki a saját lovát dicséri megy itt általában :) én egyik márkát sem tartom istennek megvan mindegyiknek előnye hátránya de mi pl azért választottuk ezt mert jó árba volt!
Nem lenézzük a nyúlat, máskérdés hogy amelyik itt futnak környéken mind rossz szériából való, de ezek már elég jó traktorok.
Vegyen nyulat csak ne ezt!
A régi traktora is ilyen erős ez nemlesz előrelépés csak drágább bonyolultabb és "semmi" szervízháttér hozzá!!!
Ha vesz akkor vegyen már valami nagyobbat 160lóerőset hisz 4fejjel akar szántani bárhol bármikor, azt a 6280-as trakija is megudja csinálni. és ebben csak a rugózott kabin ami több, ezmeg nemsokat ér a rugózott híd az állati cucc, aki nem próbálta eztis aztis egymásután úgysem érti...
Nagyon lenézi mindenki ahogy látom a nyulat :) de a piacon a legjobb ár érték arányba van és sztem jobb egy új gépbe beleülni mint valakinek az ócskáját megvenni !
Sztem nem rossz döntés!
Erre is tudnák mit válaszolni de nem szeretnék a lelkivilágodba taposni. Tégy úgy ahogy jónak látod! Te tudod mire van szükséged és hogy erre mennyi lét tudsz áldozni.
csak annyival lennél előrrébb mint a 6280-assal, hogy új gépben ülnél.
sem erősebb sem nehezebb sem megbízhatóbb nem volna plusz még szakember se úgy lenne ha gond van mint a mostanihoz.
Erre ne cseréld le, nem fog előrelépést jelenteni és nem a színe végett mondom!
Akkor már egy nagyobbat tényleg!
Amit néztél 6480-ast az komolyabb széria, 6,6-os Sisu motor ami nagyobb gépben 200 lóerővel kombájnban 245 lóerőn dolgozik tehát van tartalék. Hajtáslánc szerintem a 80-85-90-nek megegyezik legalábbis úgy gondolom, szóval ha a 150keves volna okosítani lehet kicsit tovább és minden bírni fogja, de erre szükség sem lenne nyugi
van valahol a távoli nyugaton egy olyan gép, ami csak rám vár. nincs póttankja és fronthidraulikája, de szanberg cimborája gondolkodás nélkül elcserélne a 14 millás masinájára
24664 hozzászólás
Válasz #14413. hozzászólásra
Ezt mondom énis, ha ez teccik akkor ezekből válasszon amit írsz!
a 140 paci az olyan hogy majdnem éppen nem jó semmire.inkább nagyobbat!Pótkocsizni meg kultivátorozni luxus bár ha sok pénzed van....
T6080as vagy a 6090es megbírkózik a 4 fejjel! és azt még tudod is húzni ha kell!!! és ott már rugózott híd is van meg sok extra és a váltója 200 lóig bírja a terhelést ! szóval lehet rendesen húzni!
Válasz #14408. hozzászólásra

Ezzel rossz döntést hozna, mert a mostani gépétől nemtudna többet, sőt...
NAGYOBBAT vegyen!
amúgy nem erőlködöm temeg ne aggódj
Válasz #14410. hozzászólásra

ebben a kérdésben nekem a HÁROM is PÁROS
Válasz #14408. hozzászólásra
akkor mehet?
lényeg a lényeg a bevállt gondmentes akármilyen hidegben induló új gumizotz traktort nem pocsékolnám el azért hogy ugyanennyi erőt kapjak csak már modern változatban ami csak plusz lóvé lesz előbbutóbb ha hozzákell nyúlni vagy betankol valami xart...
Géza ha nyuszi teccik egyel nagyobbat hallgass rám nem rosszat akarok!
Válasz #14405. hozzászólásra

mi a faszt erőlködsz?
had vegyen már szegény GÉZA azt ,amit szeretne.
mit fáj az neked,he?
Válasz #14402. hozzászólásra
Így van.Nekem is folyamatba van egy 6030-as,ezekkel sincs több gond.Van egy 4000öó klímán kívül nem volt baja, 4felyes ih ekével szánt 17-21l között 32-33cm mélyen.
Mindenki a saját lovát dicséri megy itt általában :) én egyik márkát sem tartom istennek megvan mindegyiknek előnye hátránya de mi pl azért választottuk ezt mert jó árba volt!
Nem lenézzük a nyúlat, máskérdés hogy amelyik itt futnak környéken mind rossz szériából való, de ezek már elég jó traktorok.
Vegyen nyulat csak ne ezt!
A régi traktora is ilyen erős ez nemlesz előrelépés csak drágább bonyolultabb és "semmi" szervízháttér hozzá!!!
Ha vesz akkor vegyen már valami nagyobbat 160lóerőset hisz 4fejjel akar szántani bárhol bármikor, azt a 6280-as trakija is megudja csinálni. és ebben csak a rugózott kabin ami több, ezmeg nemsokat ér a rugózott híd az állati cucc, aki nem próbálta eztis aztis egymásután úgysem érti...
Válasz #14403. hozzászólásra
s zöldje van, még a neve is..

Vannak itt sokan akinek tetszik,
Válasz #14402. hozzászólásra
végre egy rendes ember!
Nagyon lenézi mindenki ahogy látom a nyulat :) de a piacon a legjobb ár érték arányba van és sztem jobb egy új gépbe beleülni mint valakinek az ócskáját megvenni !
Sztem nem rossz döntés!
Válasz #14396. hozzászólásra

jah a lóxaros látkép sokak orrát csavarta fene az úri fajtájukat!
Válasz #14392. hozzászólásra
Tégy úgy ahogy jónak látod! Te tudod mire van szükséged és hogy erre mennyi lét tudsz áldozni.
Erre is tudnák mit válaszolni de nem szeretnék a lelkivilágodba taposni.
Válasz #14395. hozzászólásra

hát, hogy nem zödet
Válasz #14394. hozzászólásra

Szerintem ezt poénnak dobta be.Ha nem,hamarosan orvossal konzultál.
Válasz #14393. hozzászólásra

az csak irányár
Válasz #14391. hozzászólásra

Itt is új az avatar, avatar cserés nap van?

miféle jó döntéseket?
Na nem baj az IKR-es fiúknak is meg kell élni vmiből

Kivéve most
Válasz #14376. hozzászólásra
Ennyiért már traktort lehet venni,ráadásul 2 is.
Válasz #14391. hozzászólásra

de lehet azért van jó dolga, mert jó döntéseket hoz
Válasz #14390. hozzászólásra

Persze hogy irígykedik mikor azt látja hogy valaki jódolgába nem tud már mit kitalálni.
Válasz #14389. hozzászólásra

irigykedik a nép
Vannak ám poénok.
Ááá ne hallgass ránk Géjza, csak piszkálunk! Valaki kell elrettentő példának is.
Válasz #14385. hozzászólásra

mert rájönne, hogy kiadott sokat és nemkapott semmivel többet mint a régi gépétől
Válasz #14381. hozzászólásra
ez gagyi a 6480hoz képest csak belekell nézni...
plusz van itt környéken nagy nyuszi azmeg 7060 vagy nagyobb a lényeg hogy a 6497 testvére de a szomszédok 6495-öse is jobban teljesít egyértelműen.
Válasz #14379. hozzászólásra

én leszarom mit vesz a GÉZA!
csak JD-t ne vegyen,fergásnak az nem való
Válasz #14381. hozzászólásra

Hát ez elég nagy visszafejlődés
csak annyival lennél előrrébb mint a 6280-assal, hogy új gépben ülnél.
sem erősebb sem nehezebb sem megbízhatóbb nem volna plusz még szakember se úgy lenne ha gond van mint a mostanihoz.
Erre ne cseréld le, nem fog előrelépést jelenteni és nem a színe végett mondom!
Akkor már egy nagyobbat tényleg!
Amit néztél 6480-ast az komolyabb széria, 6,6-os Sisu motor ami nagyobb gépben 200 lóerővel kombájnban 245 lóerőn dolgozik tehát van tartalék. Hajtáslánc szerintem a 80-85-90-nek megegyezik legalábbis úgy gondolom, szóval ha a 150keves volna okosítani lehet kicsit tovább és minden bírni fogja, de erre szükség sem lenne nyugi

ez 1 full full gép nem való emefhez szokott parasztnak mert csak kárt tenne benne
ezzel akarsz kapálni?
azt lehet elviszi
téleg nem tudod má jódógoba milyen szart vegyél
Sbácsi hoztam a formám?

Ez az a bogrács vagy mi? Miért is hívják annak? Mert abban kell főzni a szerelőcsapnak aki jár majd hozzá?

Mindjárt jönnek sorba Grün, HM, Claastra, .Szabi. Szabi a többiek ...

Jól néz ki!
Válasz #14365. hozzászólásra

ez
Válasz #14373. hozzászólásra

Abba Perkins moci van?? Nekem jobban bejön a piros mint a sárga, mondjuk annyiért Én is megvettem vna amennyiért Drenthe vette
Válasz #14371. hozzászólásra

alapból 270 lityós tankja van
Válasz #14371. hozzászólásra
és csálendzsersárgában
(drenthe fog ilyenen rázkódni idénytől)
Nyomulnak mostanában ezzel a fogyasztás és károsanyagkibocsátást csökkentő kapszulával. Valami nasa fejlesztés vagy mi.
Próbálta már valaki?
Válasz #14368. hozzászólásra

MF 6480 póttank és fronthidró nélkül
Válasz #14367. hozzászólásra
azért valtrát tudnék venni
Válasz #14364. hozzászólásra

te mindig megnevettetsz
Válasz #14363. hozzászólásra

van valahol a távoli nyugaton egy olyan gép, ami csak rám vár. nincs póttankja és fronthidraulikája, de szanberg cimborája gondolkodás nélkül elcserélne a 14 millás masinájára
Válasz #14365. hozzászólásra

de nem telik neki jó trakira
Válasz #14364. hozzászólásra
Vagy csak a szinvonalat akarja tartani.