nem lóg, mondjuk itthon állóhelyzetben nem szivárgott ki az olaj, hanem akkor jelent meg, amikor jöttem haza, mivel 30 km-t keréken is jött majdnem max sebességgel.
Uh, az nem jó. Lóg is kerékcsapágy? Ha nem tették bele akkor biztos nem kell blee, ez egy iln felszereltség és kész. Motor és kardánfordulatmérő, szervíz üzemóra, hektár, méter, számláló. sleep control, fogyasztás mérő lenne benne ha benne lenne. De ezeknélkül ugyanúgy működik. Fogyasztásmérő nekem se jó és a hektárszámláló is csak viszonylagos értéket ad. Gondolom akkor radar sincs rajta.
nem lötyög egyáltalánn, a jobb első véglehajtásnál szivárog kissé az olaj, de azzal megbirkózunk, az óra szerint 7 és 8000 üzemóra közt van, nem tudom most pontosan de persze lehet az több is, mondjuk nem látszik a gépenn
elméletileg 100 pacis, (traktoradatbázis szerint is)
az ára az elég magas volt 10ezerháromszáz juró hazaszállitással együtt. 94 es kiadásu gép mechanikailag minden szépen és csendesen müködik rajta, a fülkén van egy kis rozsda, de nem vészes, valamint 1-2 olajszivárgás de csak tömlők mellett.
Pistabátya lebuktál! Nézd meg a videók topic 6270es hozzászólását. Szépszál sudár csávó egy pöpec piros trakival, pont mint az avatarodon van, csak a tettestárs személye kétséges... de Szanbergra hajaz. Az a mákotok hogy eléggé rossz minőségű a felvétel.
Le vagyok maradva. Szóval akkor vettél vasat? dynashiftes váltója van? Olajakat mindenhol szigorúan nívóig. Motorba 15-40es TD motorolaj. Első hídba és az első véglehajtásokba 75-140es GL5-ös hajtóműolaj. Dynaváltóba-hidraulikába-hátsó hídba (ha olyan mint a 36xxes, hogy egybe van a három) akkor 15-40es STOU olaj aminek 100fokon a viszkozitási indexe 13,5 cst. felett van. Pl: mobil agrisuper 15-40. Vagy Pistinél vagy gyári MF olaj ugyanilyen paraméterekkel.
Zsírzási pont nem sok van rajta. Első híd királycsap perselyei, első kerekeknél az alsó függőcsapszegek csapágyai, és a két hátsó hidraulikamunkahenger csapjai.
Gond nincs vele egyelöre, azért kellene, hogy tudjam hova mennyi olaj jár meg milyen, na meg a zsirzási pontok, ilyen-olyan beállitások stb. Várok, hátha lesz később Mfpisti és esetleg tud valamit
Noh ma már pumpált a kompresszor a trakin. Holnap még felbiggyesztem a tartályt meg a nyomásszabályzót és várom hogy megjöjjön Pistabátyánkhoz a többi kellék.
13174hozzászoláshoz annyit hozzátennék hogy elég kopott gumik vannak rajta.Szerintem kicserélték másik trakiéval, mert márkára sem egyformák.Tudtom szerint michlennel jöttek ki,ezen pedig egyik sem az.
Locsold még azt a pár száz üzemórás gép árát. Mi megnéztük párszor. Nagyon egybe van, 90%-os gumik. Ha egy 50 loval többet tudott volna elhoztuk volna. Ára megegyezik az arannyal kb. De mindenképp érdemes megnézni. Nekünk itt van szinte a szomszédba, hetente járunk Ballához nézgelődni.
sziasztok!
érdeklődnék, hogy valakinek 30xx vagy 31xx szériához gépkönyve nem volnae? igazából 3085-höy kellene, volna pár kérdésem és akkor nem kellene kérdezősködjek annyit.
24488 hozzászólás
Válasz #13988. hozzászólásra
nem lóg, mondjuk itthon állóhelyzetben nem szivárgott ki az olaj, hanem akkor jelent meg, amikor jöttem haza, mivel 30 km-t keréken is jött majdnem max sebességgel.
Válasz #13987. hozzászólásra
Uh, az nem jó. Lóg is kerékcsapágy? Ha nem tették bele akkor biztos nem kell blee, ez egy iln felszereltség és kész. Motor és kardánfordulatmérő, szervíz üzemóra, hektár, méter, számláló. sleep control, fogyasztás mérő lenne benne ha benne lenne. De ezeknélkül ugyanúgy működik. Fogyasztásmérő nekem se jó és a hektárszámláló is csak viszonylagos értéket ad. Gondolom akkor radar sincs rajta.
Válasz #13985. hozzászólásra

a nagy szimeringnél a csuklón kivül, ami az oszlopot illeti:
Válasz #13984. hozzászólásra

Nagy lyuk van a helyén?
Válasz #13983. hozzászólásra
Hol a véglehajtásnál a Nagy szimering a kerékagy körül vagy a féltengely szimering a féltengelycsuklón belül?
Válasz #13982. hozzászólásra
nincs egyik se, pont azért érdeklődtem a multkor, hogy létfontosságu-e, gondolom az még angliában maradt valahol
Válasz #13981. hozzászólásra
nem lötyög egyáltalánn, a jobb első véglehajtásnál szivárog kissé az olaj, de azzal megbirkózunk, az óra szerint 7 és 8000 üzemóra közt van, nem tudom most pontosan de persze lehet az több is, mondjuk nem látszik a gépenn
Válasz #13980. hozzászólásra
Fülke oszlopba milyen műszer van autotronik "tekerővel", piros ledekkel vagy az a "számológép" amilyet múltkor belinkeltél talán Te ha jólemlékszem?
Válasz #13980. hozzászólásra
Elsőhíd nem lötyög alatta? Üzemóra mennyi?
Válasz #13978. hozzászólásra
elméletileg 100 pacis, (traktoradatbázis szerint is)
az ára az elég magas volt 10ezerháromszáz juró hazaszállitással együtt. 94 es kiadásu gép mechanikailag minden szépen és csendesen müködik rajta, a fülkén van egy kis rozsda, de nem vészes, valamint 1-2 olajszivárgás de csak tömlők mellett.
Pistabátya lebuktál!

Nézd meg a videók topic 6270es hozzászólását. Szépszál sudár csávó egy pöpec piros trakival, pont mint az avatarodon van, csak a tettestárs személye kétséges... de Szanbergra hajaz. Az a mákotok hogy eléggé rossz minőségű a felvétel. 
Válasz #13977. hozzászólásra
Hány pacis? Milyen árba volt milyen állapotú?
Gratula hozzá!
Válasz #13976. hozzászólásra
Igen vettem egy 3085-öst dynashiftes váltóval az lenne a gép, ami az avatarom, hétfőn volt a vásár.
Válasz #13974. hozzászólásra
Le vagyok maradva. Szóval akkor vettél vasat? dynashiftes váltója van? Olajakat mindenhol szigorúan nívóig. Motorba 15-40es TD motorolaj. Első hídba és az első véglehajtásokba 75-140es GL5-ös hajtóműolaj. Dynaváltóba-hidraulikába-hátsó hídba (ha olyan mint a 36xxes, hogy egybe van a három) akkor 15-40es STOU olaj aminek 100fokon a viszkozitási indexe 13,5 cst. felett van. Pl: mobil agrisuper 15-40. Vagy Pistinél vagy gyári MF olaj ugyanilyen paraméterekkel.
Zsírzási pont nem sok van rajta. Első híd királycsap perselyei, első kerekeknél az alsó függőcsapszegek csapágyai, és a két hátsó hidraulikamunkahenger csapjai.
Válasz #13973. hozzászólásra
tőlem akár angol is lehetne, az megy jól, és még a némettel is elboldoglnék valahogy annyira mint az E281-essel
Válasz #13971. hozzászólásra

Gond nincs vele egyelöre, azért kellene, hogy tudjam hova mennyi olaj jár meg milyen, na meg a zsirzási pontok, ilyen-olyan beállitások stb. Várok, hátha lesz később Mfpisti és esetleg tud valamit
Válasz #13972. hozzászólásra

Szerintem nem biztos. Régebbiekhez nem nagyon van Magyar nyelvű tudomásom szerint.
Válasz #13969. hozzászólásra
Katt
Hívd fel Pistabácsit, Ő szerintem tud
Válasz #13970. hozzászólásra
Sajnos nincs. De kérdezz bátran. Biztos kiokoskodunk mindent, nem lehet olyan bonyolult gép.
mégegyszer akart lenni
No méregyszer
Senkinek semmi tippje, hogy honnan lehetne MF30xx szériához kezelési utmutatót/gépkönyvet szerezni??
Noh ma már pumpált a kompresszor a trakin.
Holnap még felbiggyesztem a tartályt meg a nyomásszabályzót és várom hogy megjöjjön Pistabátyánkhoz a többi kellék.
Válasz #13966. hozzászólásra
Értem,köszi!
Válasz #13965. hozzászólásra
ezt jól benéztem ,(mindig a zöldségeken jár az agyam )
nem vagyok képbe at árával , a 6020 elite volt akciós tavaly 44 ért
Válasz #13964. hozzászólásra
NH T6030Delta
Válasz #13963. hozzászólásra
6330? kb reális
Válasz #13959. hozzászólásra
6030-asért 46000E sok vagy elfogadható?
Válasz #13960. hozzászólásra
86le hi-lo váltó,elektromos irányváltó,
Válasz #13959. hozzászólásra
volt alkudozás rendesen,meg a régi kapcsolat
Válasz #13957. hozzászólásra
hány lóerő? mekkora súly?
milyen váltó?
szerintem az nagyon jó ár
IKR-nél?
Válasz #13956. hozzászólásra
5040
piros rendszám miatt,ehr-en kivül fullos,33400
Válasz #13955. hozzászólásra
mi is lett? 5050? felszereltsége és a nettó ára persze csak ha nem titok
Válasz #13954. hozzászólásra
tegnap utaltam a lét,talán péntekre meglessz,hacsak el nem viszik a kiállításra
Válasz #13953. hozzászólásra
a kis NH-ot megvetted?
Válasz #13951. hozzászólásra
gumik nem érdekelnek,akár milyet is veszünk a gumikat ledobáljuk róla
Nem tudom az árát én sem, de az 1200 orás case is elég borsos volt ami minket érdekelt akkor.
13174hozzászoláshoz annyit hozzátennék hogy elég kopott gumik vannak rajta.Szerintem kicserélték másik trakiéval, mert márkára sem egyformák.Tudtom szerint michlennel jöttek ki,ezen pedig egyik sem az.
Válasz #13947. hozzászólásra
Nem mered beírni?
Válasz #13947. hozzászólásra

Ballánál aranyár garantált
Válasz #13943. hozzászólásra
egyelöre annyi lenne h a váltó az olajat a hátsó hidból kapjae vagy sem és milyen olaj jár bele?
Locsold még azt a pár száz üzemórás gép árát. Mi megnéztük párszor. Nagyon egybe van, 90%-os gumik. Ha egy 50 loval többet tudott volna elhoztuk volna. Ára megegyezik az arannyal kb. De mindenképp érdemes megnézni. Nekünk itt van szinte a szomszédba, hetente járunk Ballához nézgelődni.
Válasz #13945. hozzászólásra
Nem kérdeztem, de ahogy Ballát ismerem 10 miskát biztos kér érte...
Válasz #13944. hozzászólásra
Mit kérnek érte,kérdezted?
Válasz #13940. hozzászólásra
Katt
Ballánál is van egy jóképű Ferga, arra is érdemes rákérdezni
Válasz #13941. hozzászólásra

Kérdezősködj nyugodtan, legfeljebb nem válaszolunk.
Válasz #13940. hozzászólásra

Olvasd a 13174 hozzászólást....
sziasztok!
érdeklődnék, hogy valakinek 30xx vagy 31xx szériához gépkönyve nem volnae? igazából 3085-höy kellene, volna pár kérdésem és akkor nem kellene kérdezősködjek annyit.
van valakinek infója az axiálnál lévő 5465-ös ről