Nem kifjezetten jóban vagyok velük.De bosszantó a fülkerugózásnál lévő távtartón biciklibelső jellegű gumi van ami secperc kimegy és akkor nyekereg.Az MF még nem ismerte fel a hibát,nekem kell kiküszöbölnöm 10millás traktornál.Mert egy MTZ-nél rendbe van az neked kell megcsinálni,de itt ezt nem gondolnám.
Nekem olyan volt hogy a barázdában menetközben egyszercsak megállt a traktor, a monitor írta ki hogy saving job parameters ésatöbbi....
bakker a térgyem kalácsival lelöktem a kulcsot és leállítottam a gépet. Elég xarul esett mert levettem mellkassal a kormányt egyszerűen mintha beton falba mentem volna bele úgy megfogott, baxott nehéz volt szántani rossz fődben.
Szegény turbót motortváltót is biztosan megknoztam dehát ezvan, megesik jobbhelyeken is nemhogy nálam
Volt egy öreg cimborám. Juhász az eredeti mestersége, van már vagy 70 éves. Mikor a tsz megszűnt elment a vasúthoz "útkaparónak" nagyon mézes mázosan tud beszélni, megkedvelték a főnökök, pikk-pakk brigádvezető lett belőle. Rá volt bízva vagy 8-10 ember fele ... ő mesélte hogy eleinte .... a ....val fehér a fehérrel társult kettesével és úgy "dolgoztak". Fehéreknél halad a munka .... csak a heverésztek az töltésoldalba... ő meg kapta a lecseszést hogy nem halad a munka... töke tele lett, összeállította őket egy .... .... egy fehérrel, nem volt haverkodás. ....naki s egyből muszáj volt keccsölni... mert a fehér fenékbe rúgta ha lazsált. Egyből megvolt a napi norma.... utána már más brigádok is átvették a teknikáját.
A minap hallottam egy sztorit, ....ok beszélgettek a közmunkások között, mondta egyik a másiknak, hogy az apja féle portát megörökölte. No milyen jó az mondja a másik.
Aztán aztis, hogy fel is volt szántatva. No koma fasza!
tavasszal az asszony ültet bele ezt azt, lesz répa krumpli. Jólvan koma- mondja a másik megint csak.
Sőt egy kis lugast is telepítek mellé hogy legyen szőlő meg bor. -Jó ötlet koma!
Milyen jó is lesz az, végzünk a 4órásban aztán hazamegyek, metszegetek, ásom a krumplit majd, ősszel felásózom az egészet...
legalább valami történik már és mint írtam nem legálisan lop, nincs értékhatár a büntetés kiszabásához.
A rendőr sajnos nem agyalhatja meg, mondjuk ha olyanszinten ellenállás történik akkor igen, egykét gumibot megfelelő helyre biztosan eldurranhat, remélem pattogtak ezek a ....ok és kaptak is!
Nomeg a börtönöket sem a valóvillához kéne igazítani, ha már bűnözik és szembemegy a törvénnyel tisztességgel akkor hagy szenvedje amit kell
....okat CSAKIS VERÉSSEL (meg vérszomlyas ebekkel a pikáp platóján) lehet kordában tartani
amig a rendőr nem verheti meg addig lófaszt se ér az egész eljárás
nekem 4 szem közt azt mondta a római sheriffem , hogy ha valakit elkapok a határban lopni akkor verjem vagy veressem meg , de nagyon , majd ő becsukja a szemét amikor esetleg mennének panaszkodni
nálunk 4-et vittek be az őrsre, igaz ebben volt gyerek is, de eljárás ittis indulni fog és bizony volt akit már marasztaltak el falopás végett is, űlni fog...
Mondjuk ha roszabb szívű vagyok és kiakarok baxni többet is lehetett volna eljárás alá venni, csak volt olyan aki a helyi műszaki szervezetben dolgozik, munkája van aztán elvettem tőlük a szajrét és hazakűdtem őket inkább.
De amióta rendőrautó vitt haza ....gyereket a sorra meg elkaptak még párat, tettenérték őket azok mennek gyorsan ülni.
LOPÁS LOPÁS! Örülök,hogy nincs értékhatár, mert akkor legálisan vihetnék a kukoricát, így azért megszeppennek kicsit.
Nemtud valaki a környezetében eladó Ferguson kis traktort esetleg???
100 lóerő körüli kellene, 5435-5455 vagy régebben voltak a 6000-es sorozatból is ilyen kisebb lóerős modellek.
Mondjuk az árából nagytraktort lehet venni ezeknek kb, dehát kell a kisebb is vegyszerezni pótot húzni, műtrágyát szórni kaszálni sodrani ésatöbbi...
Hirdetésekben nem nagyon láttam, de több szem többet lát.
Sanyibácsi ha unatkozol mert nem indúl a bus akkor nézzél széjjel a nászodnak valónak
24488 hozzászólás
Válasz #11588. hozzászólásra
Nem kifjezetten jóban vagyok velük.De bosszantó a fülkerugózásnál lévő távtartón biciklibelső jellegű gumi van ami secperc kimegy és akkor nyekereg.Az MF még nem ismerte fel a hibát,nekem kell kiküszöbölnöm 10millás traktornál.Mert egy MTZ-nél rendbe van az neked kell megcsinálni,de itt ezt nem gondolnám.
Válasz #11587. hozzászólásra
szerintem te csúnyán nézhettél a szervizesekre, hogy mindig van valami gond a masinával. az enyémnek semmi baja
Válasz #11586. hozzászólásra
6445-ös,1400 óra
Válasz #11585. hozzászólásra
Milyen típus és mennyi üzemóra van a tiedbe?
Válasz #11579. hozzászólásra
Vannak kisebb hibák,de összeségében nem rosszak.
Válasz #11581. hozzászólásra
Én szívem szerint újat vennék de a pénztárcám meg azt mondja hogy inkább fiatal jó állapotú használt gépet vegyek .
Válasz #11580. hozzászólásra
Eladod a világ legjobb gépét? Kinőtted? Milyen típushibát ismertek el nálad?
Válasz #11580. hozzászólásra
Milyen traktorod van ?
Válasz #11579. hozzászólásra
nagyon ma az a legjobb árértékű traki gyere el és próbáld ki bármikor!!!!
ez nem igaz igen is elismerik!!!
A gépem eladó vagy elcserélhető a 6480-ra
Sziasztok, mennyire vagytok megelégedve a Massey Ferguson traktoraitokkal?
Válasz #11577. hozzászólásra
Még garis volt. Az MF-nél szerintem nem ismerik el a típushibát,ez nem az a gyár.
Válasz #11576. hozzászólásra
Típushiba hehe, akkor ingyen kaptad a cseredarabot?
Válasz #11575. hozzászólásra
még nem cseréltem ki,de itt van tartalékban
Válasz #11574. hozzászólásra
Nem mondod , az új jobban bírja?
Válasz #11573. hozzászólásra
Cseréltesd ki a kuplungjeladót új típusra.Nekem is volt egy ilyen éjjel.Tudnak a problémáról típushiba,már módosították a jeladót.
Válasz #11571. hozzászólásra
Ja csak utána(kuplung) nem akar semerre sem menni hehe.
Üdv fórumozók. Érdeklődnék használ e valaki MF 6485 vagy 6490-es trakit és ha igen mi a véleménye róla .
Nekem olyan volt hogy a barázdában menetközben egyszercsak megállt a traktor, a monitor írta ki hogy saving job parameters ésatöbbi....

bakker a térgyem kalácsival lelöktem a kulcsot és leállítottam a gépet. Elég xarul esett mert levettem mellkassal a kormányt egyszerűen mintha beton falba mentem volna bele úgy megfogott, baxott nehéz volt szántani rossz fődben.
Szegény turbót motortváltót is biztosan megknoztam dehát ezvan, megesik jobbhelyeken is nemhogy nálam
Ma volt a harmadik alkalom, hogy megált a gép mert véletlenül kinyomtam a kuplungot a tábla végén hehe.
Válasz #11568. hozzászólásra
Volt egy öreg cimborám. Juhász az eredeti mestersége, van már vagy 70 éves. Mikor a tsz megszűnt elment a vasúthoz "útkaparónak" nagyon mézes mázosan tud beszélni, megkedvelték a főnökök, pikk-pakk brigádvezető lett belőle. Rá volt bízva vagy 8-10 ember fele ... ő mesélte hogy eleinte .... a ....val fehér a fehérrel társult kettesével és úgy "dolgoztak". Fehéreknél halad a munka .... csak a heverésztek az töltésoldalba... ő meg kapta a lecseszést hogy nem halad a munka... töke tele lett, összeállította őket egy .... .... egy fehérrel, nem volt haverkodás. ....naki s egyből muszáj volt keccsölni... mert a fehér fenékbe rúgta ha lazsált. Egyből megvolt a napi norma.... utána már más brigádok is átvették a teknikáját.
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:38:11
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:39:17
Válasz #11567. hozzászólásra

Túl sokat akarsz, ennyire nincs törvény sajnos...
A minap hallottam egy sztorit, ....ok beszélgettek a közmunkások között, mondta egyik a másiknak, hogy az apja féle portát megörökölte. No milyen jó az mondja a másik.
Aztán aztis, hogy fel is volt szántatva. No koma fasza!
tavasszal az asszony ültet bele ezt azt, lesz répa krumpli. Jólvan koma- mondja a másik megint csak.
Sőt egy kis lugast is telepítek mellé hogy legyen szőlő meg bor. -Jó ötlet koma!
Milyen jó is lesz az, végzünk a 4órásban aztán hazamegyek, metszegetek, ásom a krumplit majd, ősszel felásózom az egészet...
erre a másik: ...hát te tudod koma
Moderálta: (3932) 2013-11-13 15:59:46
Válasz #11566. hozzászólásra

ezeket 4 nap kemény melóra kéne itélni, nem 4 nap börtönre
legalább valami történik már és mint írtam nem legálisan lop, nincs értékhatár a büntetés kiszabásához.

A rendőr sajnos nem agyalhatja meg, mondjuk ha olyanszinten ellenállás történik akkor igen, egykét gumibot megfelelő helyre biztosan eldurranhat, remélem pattogtak ezek a ....ok és kaptak is!
Nomeg a börtönöket sem a valóvillához kéne igazítani, ha már bűnözik és szembemegy a törvénnyel tisztességgel akkor hagy szenvedje amit kell
Moderálta: (3932) 2013-11-13 16:00:11
Válasz #11564. hozzászólásra
Persze, nem oldja meg a problémát,de jó irányba tett első lépésként kell felfogni.A leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik.
Válasz #11563. hozzászólásra
4 nap ezeknek felér egy nyaralással
....okat CSAKIS VERÉSSEL (meg vérszomlyas ebekkel a pikáp platóján) lehet kordában tartani
amig a rendőr nem verheti meg addig lófaszt se ér az egész eljárás
nekem 4 szem közt azt mondta a római sheriffem , hogy ha valakit elkapok a határban lopni akkor verjem vagy veressem meg , de nagyon , majd ő becsukja a szemét amikor esetleg mennének panaszkodni
Moderálta: (3932) 2013-11-13 16:00:29
Válasz #11562. hozzászólásra
nálunk 4-et vittek be az őrsre, igaz ebben volt gyerek is, de eljárás ittis indulni fog és bizony volt akit már marasztaltak el falopás végett is, űlni fog...
Mondjuk ha roszabb szívű vagyok és kiakarok baxni többet is lehetett volna eljárás alá venni, csak volt olyan aki a helyi műszaki szervezetben dolgozik, munkája van aztán elvettem tőlük a szajrét és hazakűdtem őket inkább.
De amióta rendőrautó vitt haza ....gyereket a sorra meg elkaptak még párat, tettenérték őket azok mennek gyorsan ülni.
LOPÁS LOPÁS! Örülök,hogy nincs értékhatár, mert akkor legálisan vihetnék a kukoricát, így azért megszeppennek kicsit.
Moderálta: (3932) 2013-11-13 16:00:48
Válasz #11560. hozzászólásra
Lecsukják a ....kat felétek:
http://www.fn.hu//belfold/20110801/letoltendo_buntetest_kaptak_kukoricatolvajok/
Végre megmozdult valami!
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 16:02:14
Válasz #11560. hozzászólásra
letörjük vagy fölsrófoljuk az árat?
Válasz #11559. hozzászólásra

csitt!
már az enyém lesz!
Kérdés,hogy mennyiért vette!?
lehet 20M-ért és akkor beszívtk
Válasz #637. hozzászólásra

az új ár feléért engem is érdekelne
Válasz #11557. hozzászólásra
ha komoly vagy felhívsz
Válasz #11554. hozzászólásra
vedd meg az enyém!!!
Én meg veszek egyet a 6400 es sorozatból!
2
1

Keresem a trakit, most ezt találtam,nekem tetszik.EZ
Nemtud valaki a környezetében eladó Ferguson kis traktort esetleg???

100 lóerő körüli kellene, 5435-5455 vagy régebben voltak a 6000-es sorozatból is ilyen kisebb lóerős modellek.
Mondjuk az árából nagytraktort lehet venni ezeknek kb, dehát kell a kisebb is vegyszerezni pótot húzni, műtrágyát szórni kaszálni sodrani ésatöbbi...
Hirdetésekben nem nagyon láttam, de több szem többet lát.
Sanyibácsi ha unatkozol mert nem indúl a bus akkor nézzél széjjel a nászodnak valónak
Válasz #11551. hozzászólásra

Elkezdem nézni a reklámokat, csak lesz ott hölgy is.
Válasz #11551. hozzászólásra

Ne szivass!
Válasz #11550. hozzászólásra
tampont
Válasz #11549. hozzászólásra

Mit reklámozol Géjza?
Válasz #11548. hozzászólásra

ott is fent vagyok?
Válasz #11547. hozzászólásra

most láttam a reklámját ertéellklubb-on!!!!
ritka randa pofa egy koma
Válasz #11546. hozzászólásra

Írd le részletesen, aztán megírjuk!
Válasz #11545. hozzászólásra
a reklám, mint tény megtörtént. a kérdés, hgoy mennyi jogdíjat pereljek
Válasz #11544. hozzászólásra

Szerintem semennyit, mert a Te pofád elég elrémisztő volna nem reklám
Válasz #11538. hozzászólásra

mennyi jogdíjat lehet kérni ha gépem, pofám, nevem adom egy gép reklámjához?
Válasz #11500. hozzászólásra

Valószínű...
Válasz #11539. hozzászólásra
Elkűdtem most!
de azt mondtad a Jympa az fasza cucc, miért nem azt húzod???
Válasz #11539. hozzászólásra
mindjárt felmgyek a telefonhoz tőtőn van és elküldöm névjegyben.
nettó 1Ft és kész ebből nem ereszt, így nemkell.
Válasz #11537. hozzászólásra
holnap megtudom és ideírom CAPS LOCK-al!!!