jól bírta a hidrós biztosítás????
itt valakinek egy más piros ekén folyamatosan hajlottak fel egyszerre a fejek, így azt gondoltuk homokra való nem ide...
Szétrobban? Nekem egyszer fergán az ócska szlovák gumi mitas vagy matador vagy valami hasonló... 3napja volt nálam a traki első éjszakai szántás, hajnalfelé már majd el alszom, félkómásan... jobb hátsó gumi szétrobbant... azt hittem aknára futottam vagy kilőttek az ufókvagy hasonló...A gumiból csak a két acélkarikás öv marad a felnin és pár foszlány a többi része szanaszét... 5faluval arrébb othontól, .... telep mellett, vasárnap hajnalba... ha a traki ott marad hétfő reggelig míg kinyit valami gumis akkor elbontják az tuti. Nagyon nagy szerencsével pont nagyon unatkozott egyik gumis akinél volt használtgumi bevittük a kereket és vasárnap megcsinálta.
miért nem nézel rá taurust vagy valamilyen orosz gumit én olyat szerváltam a nagyra tavaly eddig semmi gond nincs vele csak nem szabad 2 bár alatt járatni az oroszt az meg hogy jobban kopik egy kicsit nem számít az egész kijött 450 ezerből elöl 16,9 r 28 hátul 20,9 es. A többi nyugati márka meg 1.5 2 lett volna hát én úgy vagyok vele hogy 3 garnitúra ebből lefut akkor is jobban jövök ki És nem töredeznek ki nem szakad sehol pedig tavaly volt kemény talaj rendesen idén meg lágy de hibátlan
Szabikám Neked ontosan milyen típusú illetve jelzésű volt a Ferguson ekéd???
Kukoricát amúgy letudja forgatni? nagyon összehúzza vagy lehet azért dolgozni vele górés földön is?
Miket jelentenek ezek a sok hülyeség xss mg sts meg srs tudja a bánat jelzések? gondolom hogy függesztett félig függesztett réselt lemezes...
aha marhajól néz ki.
Felhívtam a Vredestein hungáriát, 710/70 42-re 1,6milliót mondott /db
600/70 30-ra pedig valami milla körüli már nem emlékszem, gyorsan letettem...
Marso-nál vannak jobb áron, ilyen 600körül per darab hátsókra, de pl előre is egy Continentál szintén ennyibe kerül.
szumma szumma két miller kell körbegumizni a gépet majd.
Inkább legyen aszályosabb év jövőre, akkor itt joban kijönnek a parasztok északon, meg még lehet tolni egy évet a gumivásárt
23.1 x26 van az enyémen is , A múltkor nézegette az árakat, találtam Firestone is nem drágán. Most orosz találtam.EZAZ. Keresem amit a múltkor találtam.
Üdv mindenkinek!Kellene nekem egy első gumi a 106-osra.23,1 X 26 vagy valami hasonló mérete van.Ilyen volt az E-516 osokon is,ha jól tudom.Ja és használtba gondoltam bontásból.És lehetőleg Szabolcsból,ha van.Előre is köszönöm az infókat.
4417 hozzászólás
Válasz #566. hozzászólásra

ha ól értem akkor az árban bennevan egy ilyen eke is.
hát jólvan, de az áldomást Te hozod taáááán úgy elmegy szódával
Válasz #565. hozzászólásra

ezt a hidrósat meg privátban megbeszéljük....................ez lesz a gratis a biznicre !!!!
Válasz #561. hozzászólásra
jól bírta a hidrós biztosítás????
itt valakinek egy más piros ekén folyamatosan hajlottak fel egyszerre a fejek, így azt gondoltuk homokra való nem ide...
Gerendelymagassága elégjó?
nagyonteccik koma!!!
igazi betyáros eke
Válasz #527. hozzászólásra
Van itt egy kereskedő, nála láttam kettő darabot csak felnivel együtt adja 100000/db ha érdekel, meg akartam venni de sokallom az árát.
Válasz #562. hozzászólásra

Teleszkóposon az van meg vagyok elégedve vele.
Jó az ára is.
Esetleg jobb ajánlat gumiskám ???????
Válasz #558. hozzászólásra

mitas és cse
csakhogy nebántsuk drágaláttos szlovák tezsvéreinket......
szóval a mitasnak bebas
kezd rossz híre lenni-menni
hmmhmm akkor ilyet se veszünk traktorra hm hmmmmm
Válasz #560. hozzászólásra
Ilyen hidros
Válasz #559. hozzászólásra
Válasz #556. hozzászólásra
725 volt.
Válasz #555. hozzászólásra
A gumiból csak a két acélkarikás öv marad a felnin és pár foszlány a többi része szanaszét... 5faluval arrébb othontól, .... telep mellett, vasárnap hajnalba... ha a traki ott marad hétfő reggelig míg kinyit valami gumis akkor elbontják az tuti. Nagyon nagy szerencsével pont nagyon unatkozott egyik gumis akinél volt használtgumi bevittük a kereket és vasárnap megcsinálta.
Szétrobban? Nekem egyszer fergán az ócska szlovák gumi mitas vagy matador vagy valami hasonló... 3napja volt nálam a traki első éjszakai szántás, hajnalfelé már majd el alszom, félkómásan... jobb hátsó gumi szétrobbant... azt hittem aknára futottam vagy kilőttek az ufókvagy hasonló...
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:08:37
Válasz #554. hozzászólásra
miért nem nézel rá taurust vagy valamilyen orosz gumit én olyat szerváltam a nagyra tavaly eddig semmi gond nincs vele csak nem szabad 2 bár alatt járatni az oroszt az meg hogy jobban kopik egy kicsit nem számít az egész kijött 450 ezerből elöl 16,9 r 28 hátul 20,9 es. A többi nyugati márka meg 1.5 2 lett volna hát én úgy vagyok vele hogy 3 garnitúra ebből lefut akkor is jobban jövök ki És nem töredeznek ki nem szakad sehol pedig tavaly volt kemény talaj rendesen idén meg lágy de hibátlan
Válasz #552. hozzászólásra
Szabikám Neked ontosan milyen típusú illetve jelzésű volt a Ferguson ekéd???
Kukoricát amúgy letudja forgatni? nagyon összehúzza vagy lehet azért dolgozni vele górés földön is?
Miket jelentenek ezek a sok hülyeség xss mg sts meg srs tudja a bánat jelzések? gondolom hogy függesztett félig függesztett réselt lemezes...
1ik ócskavason ilyenünk van
még nem robbant szét
http://www.vredestein.hu/Banden_Bandtypes.asp?BandgroepID=8&BandtoepassingID=2&BandtypeID=32&PageID=2&Rimsize=22.5&BandSerieID=0&UserSessionID=63562739
aha marhajól néz ki.

Felhívtam a Vredestein hungáriát, 710/70 42-re 1,6milliót mondott /db
600/70 30-ra pedig valami milla körüli már nem emlékszem, gyorsan letettem...
Marso-nál vannak jobb áron, ilyen 600körül per darab hátsókra, de pl előre is egy Continentál szintén ennyibe kerül.
szumma szumma két miller kell körbegumizni a gépet majd.
Inkább legyen aszályosabb év jövőre, akkor itt joban kijönnek a parasztok északon, meg még lehet tolni egy évet a gumivásárt
Válasz #551. hozzászólásra

baszhatom
http://www.vredestein.com/File_banden/0.200_V-Test_mailing_ENG_5.pdf
Válasz #549. hozzászólásra

HÚÚÚ BAMMEEEGGGGG !!!!!!!!
Válasz #548. hozzászólásra

Árat dobjá !!!!
Tudom, hogy tudod !!!!!!
Válasz #546. hozzászólásra

10%-os termés
Válasz #543. hozzászólásra

ez rohadtul tetszik nekem is
nem hiába kérdezgettem má x hete.......
igazán vlk. vehetne má 1 szettet arra a Q taktorjára....
Válasz #541. hozzászólásra

persze h. olyan
már csak az a kérdés milyen az olyan???
feketének fekete
ezeknél megvan a technológiai TRÜKKKK h. melyikből mit spórolnak ki
minél olcsóbb annál kevesebb lehet benne az ANYAG
Válasz #544. hozzászólásra

Ezt nem tudtam......
Válasz #536. hozzászólásra
inkább a bészart a jóóóóó szóóóó
Válasz #536. hozzászólásra

az idén csak vitt,de nem keveset!
Vredestein mintázata szemre kibaxott jó.

Nekem az jön le belőle, hogy könnyen tisztul 1 részről, másrészről, meg lehet nem bír fogni.....
Válasz #535. hozzászólásra
Több helyről hallottam,h.ezt nem szabad megvenni,mert nem bírja a súlyt,és szétmegy
Válasz #540. hozzászólásra

akkor a taurus is olyan?
Válasz #534. hozzászólásra

ha ugyanaz a csoport, akkor nem 1anyag a K meg a M??????
mese mese mesk Ete-le.....
Válasz #534. hozzászólásra

nálam a legjobb árban a firestone van,asszem abból az árból,még lejön némi kedvezmény.
Válasz #529. hozzászólásra

vetődj rá szinte ingyévan
más márkák drágábbak???
mondjatok má vlm. árakat.....
Válasz #535. hozzászólásra

Itt találtam én is a 710 oroszt
Válasz #533. hozzászólásra

+hát a krumpli is mögtojt kendnek, nemde !!???
Válasz #527. hozzászólásra
23.1 x26 van az enyémen is , A múltkor nézegette az árakat, találtam Firestone is nem drágán. Most orosz találtam.EZAZ. Keresem amit a múltkor találtam.
Válasz #533. hozzászólásra

Itt kezdenek lebeszélni a michiről
Inkább kleber.
De a pirelli sem rossz ha azt nézem, hogy eddig mindig mellém álltak ha gondja akadt a guminak
Válasz #532. hozzászólásra

én is michelin-t vennék ,ha zsíros paraszt vónék.......
Válasz #529. hozzászólásra

Egyenlőre én michi és kleber párti vagyok de ez még változtatható
Válasz #530. hozzászólásra
az max tarlót égetni való!
Válasz #523. hozzászólásra

Kaposflexnél 1db alighasznált 50-é
Válasz #526. hozzászólásra
újba 656eft-os ajánlafom van Firestone-ba.

Orosz van N:465-502-ért
Üdv mindenkinek!Kellene nekem egy első gumi a 106-osra.23,1 X 26 vagy valami hasonló mérete van.Ilyen volt az E-516 osokon is,ha jól tudom.Ja és használtba gondoltam bontásból.És lehetőleg Szabolcsból,ha van.Előre is köszönöm az infókat.
Válasz #525. hozzászólásra

Nekem a 650-es listába van vagy 1,3-1,5 akkor a 710-es ????????
Válasz #524. hozzászólásra

nem sürgős előbb-utóbb csak lesz,végső esetben új,de az egy vagyon!
Lehetetlen küldetés...
Csak új valami olcsó... Orosz...
Válasz #522. hozzászólásra

esetleg tud valaki,valahol,valakinél 710/70R38-as gumit?
Válasz #521. hozzászólásra

A Kápolnai-t láttam már . Félkezű asszem és szoli-barna szerintem , úgyhogy...
Nem éri meg gumit venni csak max termelőtől -gépről esetleg....
Válasz #518. hozzászólásra
az Egri,és Kápolnai gumisokat is ismered?
Válasz #517. hozzászólásra

hát,nem az idén barnultak le az tuti,amúgy kérdeztem,olvass vissza.
Válasz #517. hozzászólásra

hát,nem az idén barnultak le az tuti,amúgy kérdeztem,olvass vissza.
Válasz #515. hozzászólásra

Már látom . 4755-ös leadta az infot...