Köszi a tippet. De nem hogy még nem késő hanem még túlságosan "korán"! :s Még egy kanyi vasat se kaptam a földalapúból. :s És legközelebb februárban lesz előre lépés az mvh szerint...
Az axiálnál talán még van használt gumi akció !!!
A használt az azt jelenti ott, hogy behozták az új géppel, majd a vevő átgumiztatta másra és leszerelték !
Érdeklődj, talán még nem késő !
Kb 300km-re vannak tőlem. Nem szeretnék odáig cimbálni két 38as traki kereket melynek csak a felnije kb. 350kg/db. :) Van egy jó állapotú 580/70 R38 firestone köpenyem annak keresnék párt majd alkalomadtán. Tudom hogy zsákbamacska a használtgumi. De ha vennék két újat akkor közel megdupláznám a traki értéket... :) Azt meg nem szeretném. :)
Üdv próbáld meg a zemplén tüzkerék kft-t én most vettem innen új taurust nagyon jó árba 20% al mindenki alatt voltak árba pedig nem egy gumissal beszéltem fent vannak a neten is
Válasz #173. hozzászólásra
Körbe az acél melett fel volt puposodva 1 kicsit,amit szemerkélö esöben alig lehetett észre venni.Szereléskor kiderült h körbe van szakadva a vászon s javithatatlan.
Igen,de itthon kiderült a turpisság,telefonba megigérte a cserét,mire visszaértem már hült helyét találtam s a kikapcsolt telefon sipolását hallgattam.
Nem vagyok haragtarto,de ez legyen az utolso karácsonya... Ugyhogy mindenkinek szol a figyelmeztetés:KERÜLNI ÖKET AKARMILYEN JO AJÁNLATOT TESZNEK! OKULJATOK!
Na felhívtam pont egy ilyen kis hamszteren volt vatta új csak hát rohadt messze van tőlem, na ha nem tudnak a gumisok nekem hétfőn mondani árat meg hát egyáltalán tudnak-e szerezni akkor kocsi és gooooo! Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Olyasféle kerék van rajta mint a kerek bálázókon, ha nem lesz gumi muszáj lesz más fajtát rárakni, de azt nem szeretném ha ennél szélesebb legyen így ezzel a gumikkal pont be férek a sátrakba szórni!
Válasz #133. hozzászólásra Szerinted hülye tanács a régi 80-as mtz-men jobb oldalon a keskenyebbik felni volt /a régi 50-es/ teljesen lekopott a gumi és sehol nem repedt szét elsö ránézésre észre sem lehetett venni a különbséget bocs
4442 hozzászólás
Válasz #191. hozzászólásra

Tudod én nem bujkálok senki elől!
Válasz #190. hozzászólásra

Legalább eltakarná a fejed
Válasz #189. hozzászólásra

Vicces vagy Janika!
Válasz #179. hozzászólásra
Misó ehez a traktorhoz nem kötelező a bukósisak????
Válasz #182. hozzászólásra
te árulod a neten a használt gumi garniturát 50-es JD-re!!
Válasz #184. hozzászólásra
szállítást megoldják nekem is 150 re voltak amúgy csak ötletként írtam
Válasz #185. hozzászólásra
Köszi a tippet. De nem hogy még nem késő hanem még túlságosan "korán"! :s Még egy kanyi vasat se kaptam a földalapúból. :s És legközelebb februárban lesz előre lépés az mvh szerint...
Válasz #184. hozzászólásra
Az axiálnál talán még van használt gumi akció !!!
A használt az azt jelenti ott, hogy behozták az új géppel, majd a vevő átgumiztatta másra és leszerelték !
Érdeklődj, talán még nem késő !
Válasz #183. hozzászólásra
Kb 300km-re vannak tőlem. Nem szeretnék odáig cimbálni két 38as traki kereket melynek csak a felnije kb. 350kg/db. :) Van egy jó állapotú 580/70 R38 firestone köpenyem annak keresnék párt majd alkalomadtán. Tudom hogy zsákbamacska a használtgumi. De ha vennék két újat akkor közel megdupláznám a traki értéket... :) Azt meg nem szeretném. :)
Válasz #180. hozzászólásra
jol meg kell nézni ,hogy mit veszel,de legjobb ha náluk fel is rakatod,akkor mindjárt látod a hibákat
Üdv próbáld meg a zemplén tüzkerék kft-t én most vettem innen új taurust nagyon jó árba 20% al mindenki alatt voltak árba pedig nem egy gumissal beszéltem fent vannak a neten is
Hi.nagyon korrektek,lehet velük beszélni,jó párszor vásároltam már tölük.
Válasz #163. hozzászólásra
Üdv!
A kaposflexel érdemes szóba állni vagy ők is csak selejtet árulnak?
Válasz #165. hozzászólásra
Köszi a segítséget, meg is jött a gumi!
Csak ujjat venni akármilyen heroin áron van!Megfizettem a tanulopénzt.
Válasz #175. hozzászólásra
Szám nélkül harap a hivásokra,de számmal...ezzel is elárulta magát h milyen ember
Válasz #174. hozzászólásra
Láttam én is a nevet és egy kicsit kétkedve hívtam fel de mondom próba, de jó akkor, hogy nincs neki!
Válasz #174. hozzászólásra
Azóta nem hívtad? Én ma beszéltem vele!
Válasz #173. hozzászólásra
Körbe az acél melett fel volt puposodva 1 kicsit,amit szemerkélö esöben alig lehetett észre venni.Szereléskor kiderült h körbe van szakadva a vászon s javithatatlan.
Válasz #172. hozzászólásra
Mi baja volt a guminak amit vettél?
Válasz #170. hozzászólásra
Igen,de itthon kiderült a turpisság,telefonba megigérte a cserét,mire visszaértem már hült helyét találtam s a kikapcsolt telefon sipolását hallgattam.
Nem vagyok haragtarto,de ez legyen az utolso karácsonya... Ugyhogy mindenkinek szol a figyelmeztetés:KERÜLNI ÖKET AKARMILYEN JO AJÁNLATOT TESZNEK! OKULJATOK!

Na felhívtam pont egy ilyen kis hamszteren volt vatta új csak hát rohadt messze van tőlem, na ha nem tudnak a gumisok nekem hétfőn mondani árat meg hát egyáltalán tudnak-e szerezni akkor kocsi és gooooo! Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Válasz #167. hozzászólásra
Vettél tőle valamit ?
Hívtam őket de nincs nekik!
Akkor most írd le, hogy tanuljunk !!!!!!!
Válasz #161. hozzászólásra

Ja ja sajnos amatör voltam........
Hű ba, a méret az stimmel de nem ilyen a futófelület de valószínű felhívom holnap hátha megvan még!
www.tmp.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=14876&keresendo=&hkategoria=17&lang=hu&limit_ablak=3#
iesmi nem??
Válasz #162. hozzászólásra
Pont ezt akarom elkerülni, hogy szélesebb legyen így is 180 széles a szóró ha még nagyobb gumit rakok rá pár sátorba már nem bírok beállni!
http://www.kaposflex.hu/search/mgi.php
Válasz #160. hozzászólásra
szerintem is
Válasz #159. hozzászólásra
Kolompáros gumi hírdetőset mondod?
Válasz #158. hozzászólásra
Hű ba, az nagyon széles4
Sziasztok! 1jo tanács,a gumis c.g.nyokat kerüld el nagy ivben! Én ma szaladtam bele 1-be.

Válasz #154. hozzászólásra
Elméletileg azt h.57 cm széles
Válasz #156. hozzászólásra

gyanúsan az lesz!
Válasz #154. hozzászólásra
230mm széles 85 peres,gondolom,de kérdezd meg
Válasz #153. hozzászólásra
A linket be tudod tenni ahol találtad?
Válasz #153. hozzászólásra
Néztem már én is ezt a méretet de nem tudom mit jelent a 23-as szám majd hétfőn felhívom őket ha más nem lesz!
Válasz #152. hozzászólásra
a kaposflexnél van olyan hogy 23x850-12 nem az lesz?
Válasz #151. hozzászólásra
Olyasféle kerék van rajta mint a kerek bálázókon, ha nem lesz gumi muszáj lesz más fajtát rárakni, de azt nem szeretném ha ennél szélesebb legyen így ezzel a gumikkal pont be férek a sátrakba szórni!
Válasz #150. hozzászólásra
szerintem alakitsd át 10x 15-ös kerékre
http://www.indavideo.hu/video/yanmar_af_22_tragyaszoras
Erre a kis trágyaszóróra kellene!
Válasz #148. hozzászólásra
a kaposflex.hu-n nézz körül ,a keletagrónál láttam 6,5x12-est
Válasz #147. hozzászólásra
Kicsi trágyaszóró!
Válasz #145. hozzászólásra
mire való?,elég fura méret
Válasz #145. hozzászólásra
MG abroncs 8,3-20 Armour R-1/6pr TT 50 grn 14 400 Ft
ilyet találtam neked segitségképpen
8.50-12
Ilyen méretű gumiabroncsot keresek ha valaki tudna infót adni ez ügyben azt megköszönném!
Válasz #133. hozzászólásra Szerinted hülye tanács a régi 80-as mtz-men jobb oldalon a keskenyebbik felni volt /a régi 50-es/ teljesen lekopott a gumi és sehol nem repedt szét elsö ránézésre észre sem lehetett venni a különbséget bocs
Válasz #142. hozzászólásra

KÖSZI