Válasz #1743. hozzászólásra
Nézd meg a VADKERT AGROTECHNIKA, Soltvadkert nagyon jó kombinátorokat készítenek,nekem is olyan van Nagy Gábor ügyvezető, OMÉK dijas voltak a gépei
Sziasztok!
Agrikon 3,3-as 2007-es évjáratú, hidraulikusan felcsukható, simítós, dupla pálcáshengeres függesztett kombinátort mennyiért lehetne most meghirdetni szerintetek, mi a reális ára most ezeknek használtan?
A gép keveset használt (lándzsák még nem voltak cserélve), új ára anna 1,5 milla körül volt.
Válaszokat előre is köszönöm!
Nem ismerem ezt a PB-6ost. youtubon nézve ez vonatott gép. Nekem főleg tavasziak alá kell. Akkor pedig jobb a könnyebb, függesztett. A vibromasternek a kapái tetszenek, ugyanazok mint az NZ-n lévők, sokkal erősebbek mint a sima rugóskapa azért gondoltam lecserélni de annyit nekem nem ér mint amennyit rá kellene dobnom.
Válasz #1741. hozzászólásra
Jamo, neked jobban megfelel ez a vibromasteros kombinátor ilyen áraknál az 1000-1200 kg súlyával, mint Szlovákiában elterjedt PB 6-022 kombinátor, aminek a súlya 3000-3600 kg? Itt vagy nem messze a határtól. Ság /Šahy/ környékén is nem egyszer látam hogy árulják 1500-2000 euró körül a 6 métereseket. Erős robusztus szerkezetü, a 150 Le Ferguszonod elbírna vele. Az ára is csak a fele. Nekem is van ilyen kombinátorom, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Sorry de storno az egész. Tudtam egy vibromastert eladót... gondoltam hogy ha elmegy az enyém akkor megveszem azt ráfizetéssel. De felhívtam a tulajt és 1,3milkát mondott rá. Én 500at gondoltam az enyémért de annyival többet nem ér a vibromaster úgyhogy marad ez.
Helló!
Küldj már róla egy pár képet légyszi a retter.zsolt kukac gmail.com-ra, és egy árat is amire gondoltál.
Ha tetszik nem zárkózok el házi készítésűtől sem ha szépen meg van csinálva.
Ha házi készítésű érdekel, nekem lehet lenne egy. NZ mini koppintás kicsit leegyszerűsítve. 4sor rugóskapa+rögtörő, hidraulikus csukással. 5méteres. Ha érdekel holnap tudok épet mutatni róla. Váz masszív, kisipari munka, nem gányolt, kapák újszerűek rajta, most van rájuk téve a második garnitúra hegy. Egy festés kell neki és a munkahengere csöpög. Igaz Nógrádba vagyok, de szállításban tudok segíteni.
Üdv!
Nincs valakinek JNSZ megye környékén olyan eladó kombinátora amit még nem hirdetett meg? 5 és 6méterközötti érdekelne függesztett erős vázzal.
Nem baj ha törődni kell vele.
Az apróhirdetéseket nézem, de most épp nem látok ilyet.
Én a traktor kerékméretéhez igazítanám, a taposott talaj szélességének megfelelően. Szerintem min. 2-2, de én lehet hogy a 3-3 -at is odatenném, biztos, ami biztos.
Az egyik germinátor kapás egyenes, nem forgat ki rögöket 2.kép.
Az első képen lévő, pedig S alakú kapa, kiforgatja a rögöket, jobban bolygatja a talajt és olcsóbb a kapa, ha jól tudom.
Kérdésem a következő a képen látható kapatagok között mi a különbség ( csak a kapa tagokra vonatkozik a kérdés)
Japán traki után melyik a jobb?smile cowboy
Válasz #1722. hozzászólásra
Fekűdj a kombi elé le hasra pont 999cm-re,és ugy mikor belenézel balról jobbra akkor látni fogod hogy 12centinként vannak a fogak
Válasz #1719. hozzászólásra
Az biztos,4 soros kapák esetleg 5 soros,láttam olyat is csak nem tudom milyen méretben és milyen fajta kombi!
Nekem jó a szar is ezzel is lehet dolgozni kinek mi a jó de legalább uj megvan már 2 éve de még nem tör el és nem is fog csak normálisan kell használni ,ne sok
föd van!
Számolgattam egy kicsit!
Valaki azt mondta itt ,hogy 3,9m 31 kapa van azaz
390/31=12,58cm
330/27=12,22cm
és igy tovább
nagyon ritka ami 8-vagy 10cm van!
Válasz #1714. hozzászólásra
Azt kérdezném meg ,hogy árted az osztást a kombinátoron 8-10-vagy 13cm rajzold már le mert ezt nem értem?
Nekem egy leták kombi van 2,8m és azon 3x8 kapák vannak =24db!
Azért a munkaszélesség nem minden. Nagyon nem mindegy milyen osztással vannak a kapák 8, 10, vagy 13 cm. A régi kombinátoromon 13 cm-es osztással voltak a kapák, 3,9m 31 kapa és a 820-as MTZ vitte 10 km/h -val. A mostani 3,2 m -esen szerintem több kapa van, még nem számoltam.
Azért a munkaszélesség nem minden. Nagyon nem mindegy milyen osztással vannak a kapák 8, 10, vagy 13 cm. A régi kombinátoromon 13 cm-es osztással voltak a kapák, 3,9m 31 kapa és a 820-as MTZ vitte 10 km/h -val. A mostani 3,2 m -esen szerintem több kapa van, még nem számoltam.
3758 hozzászólás
Válasz #1746. hozzászólásra
Szia Jamo! Válaszoltam privátban. Ha tudok valami közelebbi konkrétat amit keresel értesítelek.
Válasz #1757. hozzászólásra
Nézd meg az Imailt.
Válasz #1754. hozzászólásra
Ok köszi!
Válasz #1755. hozzászólásra

Metawolf 4.2 volt 2009-be 950+fa.
Válasz #1751. hozzászólásra

Max 500eft.
Válasz #1753. hozzászólásra
Holnap küldök képet róla ha gondolod
Válasz #1752. hozzászólásra
Neked milyen szélességű van? Ha nem titok mennyi volt az ára?
Kár hogy árakat nem írnak. Holnap lehet felhívom. Köszi!
Nézd meg a VADKERT AGROTECHNIKA, Soltvadkert nagyon jó kombinátorokat készítenek,nekem is olyan van Nagy Gábor ügyvezető, OMÉK dijas voltak a gépei
Sziasztok!
Agrikon 3,3-as 2007-es évjáratú, hidraulikusan felcsukható, simítós, dupla pálcáshengeres függesztett kombinátort mennyiért lehetne most meghirdetni szerintetek, mi a reális ára most ezeknek használtan?
A gép keveset használt (lándzsák még nem voltak cserélve), új ára anna 1,5 milla körül volt.
Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #1749. hozzászólásra

A várost már látom, hogy a nevedre kattintottam.
Válasz #1748. hozzászólásra
Küldj már róla Te is légyszi pár képet az előbb megadott e-mail címre, egy árral, és hogy az ország melyik részén található.
Köszi
Lenne egy 4,4 méteres rau kombimatom eladó nem fényes de használható
"KONGSKILDE GERMINATOR PRO"

Válasz #1744. hozzászólásra
Szia!
Írtam neked privátba. Légyszi nézzél rá.
Nem ismerem ezt a PB-6ost. youtubon nézve ez vonatott gép. Nekem főleg tavasziak alá kell. Akkor pedig jobb a könnyebb, függesztett. A vibromasternek a kapái tetszenek, ugyanazok mint az NZ-n lévők, sokkal erősebbek mint a sima rugóskapa azért gondoltam lecserélni de annyit nekem nem ér mint amennyit rá kellene dobnom.
Válasz #1744. hozzászólásra
Biztos nem akar vonatozni.
Jamo, neked jobban megfelel ez a vibromasteros kombinátor ilyen áraknál az 1000-1200 kg súlyával, mint Szlovákiában elterjedt PB 6-022 kombinátor, aminek a súlya 3000-3600 kg? Itt vagy nem messze a határtól. Ság /Šahy/ környékén is nem egyszer látam hogy árulják 1500-2000 euró körül a 6 métereseket. Erős robusztus szerkezetü, a 150 Le Ferguszonod elbírna vele. Az ára is csak a fele. Nekem is van ilyen kombinátorom, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ok rendben, akkor tárgytalan.
Ha valaki tud kombinátort továbbra is jelezze. Köszi
Válasz #1740. hozzászólásra
634-es hozzászólásban van róla pár kép.
Válasz #1740. hozzászólásra
Én 500at gondoltam az enyémért de annyival többet nem ér a vibromaster úgyhogy marad ez.
Szia!
Sorry de storno az egész. Tudtam egy vibromastert eladót... gondoltam hogy ha elmegy az enyém akkor megveszem azt ráfizetéssel. De felhívtam a tulajt és 1,3milkát mondott rá.
Válasz #1739. hozzászólásra
Helló!
Küldj már róla egy pár képet légyszi a retter.zsolt kukac gmail.com-ra, és egy árat is amire gondoltál.
Ha tetszik nem zárkózok el házi készítésűtől sem ha szépen meg van csinálva.
Köszi
Válasz #1738. hozzászólásra
Ha házi készítésű érdekel, nekem lehet lenne egy. NZ mini koppintás kicsit leegyszerűsítve. 4sor rugóskapa+rögtörő, hidraulikus csukással. 5méteres. Ha érdekel holnap tudok épet mutatni róla. Váz masszív, kisipari munka, nem gányolt, kapák újszerűek rajta, most van rájuk téve a második garnitúra hegy. Egy festés kell neki és a munkahengere csöpög. Igaz Nógrádba vagyok, de szállításban tudok segíteni.
Üdv!
Nincs valakinek JNSZ megye környékén olyan eladó kombinátora amit még nem hirdetett meg? 5 és 6méterközötti érdekelne függesztett erős vázzal.
Nem baj ha törődni kell vele.
Az apróhirdetéseket nézem, de most épp nem látok ilyet.
Ha valakinek van kérem jelezze itt. Köszi
Válasz #1736. hozzászólásra

Szia! Nézz már be légyszi a műtrágyaszórósba. Rögtön írok bele.
Válasz #1733. hozzászólásra
Szia engem lehet érdekelne a kombinátor merre laksz ? ezen a számon elérhető vagyok 30-415-1482
Válasz #1733. hozzászólásra
Ezen a linken megtalálod
Válasz #1732. hozzászólásra

Szia!
Én a traktor kerékméretéhez igazítanám, a taposott talaj szélességének megfelelően. Szerintem min. 2-2, de én lehet hogy a 3-3 -at is odatenném, biztos, ami biztos.
Üdv nektek.Van valakinek 6.6-os vagy 8.4-es RAU kombinátora?A súlyuk érdekelne,van eladó vas árába,vsak a váz van legyalázva.Kösz a válaszokat.
MTz után kötött talajon a kombinátorra 1-1 vagy 2-2 nyomlazítót ajánlotok ?
Köszi a válasz ! Üdv.: G
UNIA Viking tipusu kombinátor van valakinek? Esetleg tapasztalatok rolla?
Válasz #1726. hozzászólásra
Az én véleményem Vadkert Agrotechnika Soltvadkert, ő gyátó nagyon jó minőségű, rugalmas a tulajdonos.
Válasz #1728. hozzászólásra
Az egyik germinátor kapás egyenes, nem forgat ki rögöket 2.kép.
Az első képen lévő, pedig S alakú kapa, kiforgatja a rögöket, jobban bolygatja a talajt és olcsóbb a kapa, ha jól tudom.
Sziasztok!

Kérdésem a következő a képen látható kapatagok között mi a különbség ( csak a kapa tagokra vonatkozik a kérdés)
Japán traki után melyik a jobb?smile cowboy
Válasz #1726. hozzászólásra
Ha teheted Kongskilde.
Amúgy meg Helti.
Hello !!
/kötöttebb talajon vagyunk/

Érdeklődnék, hogy MTZ 920.3 után 3.3-as fix vázas függesztett kombinátorba melyik gyártó termékét ajánlanátok: metalwolf, helti, vadkerti, kongskilde ??
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv.: LG
Tisztelt Kollégák!
Keresnék Unimat 8,4 kombinátor vázat- bontott, hiányos is érdekelne- olcsón. Alapvetően a szárnytoldatok miatt.
Már bocsánat, de általános 1.osztály amiről itt beszélünk.
Fekűdj a kombi elé le hasra pont 999cm-re,és ugy mikor belenézel balról jobbra akkor látni fogod hogy 12centinként vannak a fogak
Válasz #1720. hozzászólásra

Hát én nem tudom csak azt hogy 24 kapa van egy leták 2.8m még azt se tudom hogy jön ki a 11-12cm ,mert szeretnék állitani mert nem jó állnak!
Válasz #1719. hozzászólásra
Az biztos,4 soros kapák esetleg 5 soros,láttam olyat is csak nem tudom milyen méretben és milyen fajta kombi!
Nekem jó a szar is ezzel is lehet dolgozni kinek mi a jó de legalább uj megvan már 2 éve de még nem tör el és nem is fog csak normálisan kell használni ,ne sok
föd van!
Válasz #1718. hozzászólásra
De osztás alatt a közt értjük, nemde?
Akkor az nem egyenlő a kapák számával, hanem egyel kevesebb!
Szerintem...
Válasz #1718. hozzászólásra
Amelyiken 4 sor kapa van azok 8, vagy 10 cm-es osztásúak.
Számolgattam egy kicsit!
Valaki azt mondta itt ,hogy 3,9m 31 kapa van azaz
390/31=12,58cm
330/27=12,22cm
és igy tovább
nagyon ritka ami 8-vagy 10cm van!
Válasz #1716. hozzászólásra
280/24=11,6cm kerekitve 12cm!
Ha jól számoltam!
De ez hogy jön ki?
mutassatok már egy fénképet!
Válasz #1715. hozzászólásra

2,8m / 23 db = 0,1217m = 12,17 cm
Válasz #1714. hozzászólásra

Azt kérdezném meg ,hogy árted az osztást a kombinátoron 8-10-vagy 13cm rajzold már le mert ezt nem értem?
Nekem egy leták kombi van 2,8m és azon 3x8 kapák vannak =24db!
Válasz #1711. hozzászólásra
Helyesebben teknős és nyúl, ez a két állatka van rárajzolva. Kuplungpedál nélküli terhelés alatti sebeségváltás.
Mondjátok már el ,hogy mi az a gyors nyul és a béka?
Nem ugy van mint a z mtzben ,,hogy
Vagy felezö az a teknös és sima ami a nyul!
csak érdekel!köszi
Válasz #1696. hozzászólásra
Szerintem is jó a 3,6m a dobra felfelé mert ott nem ugy huzod mint egy sima területen!
Mi a 82essel csak 2,8m de domb is van benne!
Egy barátom venni akar 3,6m hidrolikus vagy kézzel felhajtóst a 892,2 után,de sima területenvés az egy kilecven lovas gép!
Szerintem is jó lenne egy 3,6 vagy 4m ha csinálnak olyan nézz szét a kombik között!
Vadkert ,leták,Helti metálwolf okm sorolgatnám!
http://www.tothagro.hu/aktualis-ajanlat-akciohttp://metalwolf.hu/termekeink/kombinator/http://www.helti.hu/http://www.wirax.gportal.hu/gindex.php?pg=34875765http://agroman.hu/kategoriak/75/12 Kelet -agrónál vannak Rau 140cm rögtörö és 110cm sima és csipkés!http://webshop.keletagro.hu/68_kombinator-es-kultivator-alkatreszek/3#teteje