Ti milyen olajat használtok a krone bálázótokba?nekem rp1250es van, a szervizes szerint ne gondolkodjak drága olajban, szerinte vegyek a tescoba valamilyen olcsóbbat és az tökéletes bele!!
Így jár aki az új neccspulni befűzésekor betolja az üres kamrába az első három métert
Ez egyáltalán nem gyártmányfüggő.
Inkább jónagy lópikula a seggébe a kereskedőnek, aki így kiviszi kiállítani.
Beakarta mesélni az okostojás kereskedő,hogy azt a földről szedte fel,mondom neki,hogy maga még életébe nem bálázott mert ha a földről veszi fel akkor a rendfelszedőn van az egész.De tovább okoskodott ÉN meg ott hagytam,had éljen abba a tudatban,hogy Ő az okosabb.
Válasz #601. hozzászólásra
én tegnap este9töl3ig nyomtam a lucernát...azért hagytam abba mert csupa viz volt már minden... te hogy tudtál reggel 6kor bálázni?nem volt nagy harmat???
Válasz #597. hozzászólásra
hali!meghalni bálázórol ennyit....hogy a picsába tudta igy feltekerni????? egy ferrabolis majdnem igy járt,csak annak a rendfelszedője tekerte fel a hálot...összeroppantotta az egész kocerájt.beszéltem a gyrekkel,aztmondta,ha üresen járassa a ferraboliját,képes feltekerni a hálot...a kronénél ilyen szerintem nincs!!??
Ma voltam a farmer expón láttam egy "meghalni bálázót" a fotóm mindent elárul erről a gépről ,legalább a kiállításra leszedték volna róla a hálót.Na Szanberg erre varrjál gombot.
Válasz #595. hozzászólásra
hali pont most léptem volna ki,de megláttalak...a szarzsákaz kb.egy gyenge600-580.holnap megyek lucernára,mit javasolsz milyen tömörséggel nyomjam?
nemigen látlak a jobboldalon... lehet pörgeted a gurgókat mint állat....én meg akkor lelépek,holnap este megyek én is a lucernára....amugy jok a képek?
ezek egyik se papirosak,de hizlalni majdnem csak jobbak....szerintem...ennek az anyja:az apja meg limuzin.ez a borgyu most kb.280-300kg.nönek mint a gomba...szerintem....
Válasz #581. hozzászólásra
o.k. tisztavérü limuzin nincs,meg ezek hizlaldába vannak.tudod:ezek mennek a törököknek,azok remegnek majd értük.ja amugy majd szerintem itt már mindegy még ha magyartarka is...csak legyen nagysulyu.....
Egy kamion hozta két másik vassal együtt egy kasza egy rendsodró,ha nincs külsérelmi nyomok rajta akkor nincs gond bírják ezek a vasak,nem bili acél.Egy ehhez hasonló bika érdekelne 4-5q-ig,nem baj ha nem törzskönyves,nincs neked?
csak azért kérdem,mert nekem is házhoz hozták,de nekem ha jolemlékszem:Hirös taxi-skisteherautoval hozták,amit1picit furcsállottam,nem spaniferrel,hanem azzal a láncos verziojával rögzitette le a soför.nagyon megtépte,tudom mert mikor engedte ki,nagyon durrogott a lánc...a vonoszemnél volt kikötve,meg a hátso tengely.a vonorudat szerinted nem sérthette meg?csak azért,mert a gépkönyve irja:a táblán dolgozo gép vonórudját max.500kiloval lehet terhelni függőlegesen.anit ma láttam:nagykamion,spanifer.nálad hogy volt?erröl az500kg-rol mi a véleményed?
Válasz #577. hozzászólásra
látom a 4.et is....a comprima a legjobb!!!amugy ma láttam egyet,kamionon vitték,vadiuj,ugyanolyan mint a tied,valkonosok vitték valakinek.... neked a comprimát házhoz vitték,vagy ugy huztad haza?
képeim nincsenek,nagyon remélem holnap már lesz...a rp ről van egy képem,de nagyon rossz a minösége. azért valamit látsz majd belőle...most csak ezek a képek vannak.te is mutass valamit,de ne a Mukit!!!
Válasz #569. hozzászólásra
benéztem,jo kis kégli...de nekem a gépes képeid sokkal-sokkal jobban tetszenek!!!majd ha gondolod marhákat is rakhatsz fel...na mosmár télleg lépek.hali
1661 hozzászólás
Válasz #610. hozzászólásra

Sajnálom a kolegát

Ez nagyon durva
http://www.tuzoltosag-pomaz.hu/index.php/a-tuzoltosag/bevetesek/pomaz/223-tragikus-baleset-pomazon

Ismertem sokat bálázott nekem...
Ti milyen olajat használtok a krone bálázótokba?nekem rp1250es van, a szervizes szerint ne gondolkodjak drága olajban, szerinte vegyek a tescoba valamilyen olcsóbbat és az tökéletes bele!!

Válasz #606. hozzászólásra

Így jár aki az új neccspulni befűzésekor betolja az üres kamrába az első három métert
Ez egyáltalán nem gyártmányfüggő.
Inkább jónagy lópikula a seggébe a kereskedőnek, aki így kiviszi kiállítani.
Válasz #605. hozzászólásra

Igyekszik az ember
Válasz #598. hozzászólásra

Beakarta mesélni az okostojás kereskedő,hogy azt a földről szedte fel,mondom neki,hogy maga még életébe nem bálázott mert ha a földről veszi fel akkor a rendfelszedőn van az egész.De tovább okoskodott ÉN meg ott hagytam,had éljen abba a tudatban,hogy Ő az okosabb.

Na ezek már első osztályú bálák,minden féle téren.
Válasz #603. hozzászólásra
8 körül pedig már a klímát is élesíteni kellett

1 kicsi harmat még volt,de hamar kisütött a nap
én tegnap este9töl3ig nyomtam a lucernát...azért hagytam abba mert csupa viz volt már minden... te hogy tudtál reggel 6kor bálázni?nem volt nagy harmat???
Utána pedig 1 kis muhar bálázás,mert azt is kell néha
0,9 Ha=19 db bála

Reggel 6 órakor már folyt a termelés
egy kis 1.o lucerna széna készítés

talán még az utolsó darab levél is rajta maradt

a farmerexpon használt gépek vannak? omékra megyek majd,te?jo lenne összeütköznénk....
Válasz #597. hozzászólásra
hali!meghalni bálázórol ennyit....hogy a picsába tudta igy feltekerni????? egy ferrabolis majdnem igy járt,csak annak a rendfelszedője tekerte fel a hálot...összeroppantotta az egész kocerájt.beszéltem a gyrekkel,aztmondta,ha üresen járassa a ferraboliját,képes feltekerni a hálot...a kronénél ilyen szerintem nincs!!??
Ma voltam a farmer expón láttam egy "meghalni bálázót" a fotóm mindent elárul erről a gépről ,legalább a kiállításra leszedték volna róla a hálót.

Na Szanberg erre varrjál gombot.
Válasz #595. hozzászólásra

az kb.egy gyenge600-580.holnap megyek lucernára,mit javasolsz milyen tömörséggel nyomjam?

hali pont most léptem volna ki,de megláttalak...a szarzsák
Válasz #591. hozzászólásra

Na ez a xarzsák sem rossz.Mennyi kiló lehet ez most??
Válasz #592. hozzászólásra
,Pesten voltam most értem haza.
Tutik a képek
Válasz #590. hozzászólásra

Az első foton ez a bika jól néz ki ,ha lehet szemből is kérek egy fotót
nemigen látlak a jobboldalon... lehet pörgeted a gurgókat mint állat....én meg akkor lelépek,holnap este megyek én is a lucernára....amugy jok a képek?

van1-2 nagyobbacska,majd ha hinden igaz oktoberre verik a 700at
ezek nem jok neked,lusták...meg csak
1be mehetnek,ha teljesen elkészülnek...
ezek egyik se papirosak,de hizlalni majdnem csak jobbak....szerintem...
ennek az anyja:
az apja meg limuzin.ez a borgyu most kb.280-300kg.nönek mint a gomba...szerintem....
Válasz #588. hozzászólásra
jóóók.... na én léptem.majd jó pihenést!hali!
Válasz #587. hozzászólásra
párás a levegő,de azért nézhető.
Válasz #584. hozzászólásra

Ezek törzs bikák 8-9q a verseny súlyuk.
Válasz #583. hozzászólásra
holnapra csinálok képeket!
amugy szépek a jószágok nagyon!gondolom ezek magok.
Válasz #582. hozzászólásra

Nem baj ha nem tiszta vérű csak egyszínű sötét vörös legyen ,ilyen van?ha van fotót ide ,és ha tetszik akkor fizetek annyit mint a török.
o.k. tisztavérü limuzin nincs,meg ezek hizlaldába vannak.tudod:ezek mennek a törököknek,azok remegnek majd értük.ja amugy majd szerintem itt már mindegy még ha magyartarka is...csak legyen nagysulyu.....
Válasz #580. hozzászólásra

Egy ehhez hasonló bika érdekelne 4-5q-ig,nem baj ha nem törzskönyves,nincs neked?
Egy kamion hozta két másik vassal együtt egy kasza egy rendsodró,ha nincs külsérelmi nyomok rajta akkor nincs gond bírják ezek a vasak,nem bili acél.
Válasz #579. hozzászólásra

csak azért kérdem,mert nekem is házhoz hozták,de nekem ha jolemlékszem:Hirös taxi-skisteherautoval hozták,amit1picit furcsállottam,nem spaniferrel,hanem azzal a láncos verziojával rögzitette le a soför.nagyon megtépte,tudom mert mikor engedte ki,nagyon durrogott a lánc...a vonoszemnél volt kikötve,meg a hátso tengely.a vonorudat szerinted nem sérthette meg?csak azért,mert a gépkönyve irja:a táblán dolgozo gép vonórudját max.500kiloval lehet terhelni függőlegesen.anit ma láttam:nagykamion,spanifer.nálad hogy volt?erröl az500kg-rol mi a véleményed?
Válasz #578. hozzászólásra

A szomszéd faluba hozták le,de csak azért nem hozták el mert nem mertek átjönni a kompon a Tiszán.Így érte mentem Mezőcsátra.
Válasz #577. hozzászólásra

a comprima a legjobb!!!amugy ma láttam egyet,kamionon vitték,vadiuj,ugyanolyan mint a tied,valkonosok vitték valakinek.... neked a comprimát házhoz vitték,vagy ugy huztad haza?
látom a 4.et is....
Válasz #576. hozzászólásra

4db krone

Válasz #575. hozzászólásra
képeim nincsenek,nagyon remélem holnap már lesz...a rp ről van egy képem,de nagyon rossz a minösége. azért valamit látsz majd belőle...
most csak ezek a képek vannak.te is mutass valamit,de ne a Mukit!!!

Válasz #574. hozzászólásra
Valami jóképű limuzin bikád nincs???????
valami ilyesmire gondoltam....

Válasz #572. hozzászólásra

kész több ló nemindúl!jó a séroja a Mukinak,elesett....
Válasz #571. hozzászólásra
Na itt egy marhás kép,na ehhez szólj!!

Válasz #569. hozzászólásra
benéztem,jo kis kégli...de nekem a gépes képeid sokkal-sokkal jobban tetszenek!!!majd ha gondolod marhákat is rakhatsz fel...na mosmár télleg lépek.hali
Válasz #568. hozzászólásra

oké zsoké!
jovan én meg lelépek. jo pihenést!hali.
Válasz #567. hozzászólásra
Nézzél be az "életkép....topikba.
Válasz #567. hozzászólásra

JA JA ,tessék gyakorolni.
Válasz #566. hozzászólásra
oké köszi!amugy láttad a képeimet?
Válasz #565. hozzászólásra

Egy db-ot sem,szerintem túl nagyok lesznek, és ríva fogják becsomagolni.
Válasz #564. hozzászólásra
attol tartok1picit én is meg attol is hogy löttyett lesz..??te a rp vel nem is csináltál zöldet?
Válasz #563. hozzászólásra
Nagy lesz az a bála meg nehéz.Én ezért vettem variot.
Válasz #562. hozzászólásra
roundpack 1550 sarju
Válasz #561. hozzászólásra

Mivel akarsz zöld bálát csinálni??