Igen,de én sem akartam hinni a szememnek,kétszer néztem meg,s kerestem az átbaszást!De a szerelésnyom hiánya,a nylon az ülésen,a kezelökarok kopottlansága,s az elsö tulaj nevére kiállitott Brief s szervizkönyv meggyözött!Itthon nagy segitséget kaptam a Kasz-Coop szervizvezetöjétöl,köszönet érte!
Sziasztok!Az én véleményem szerint még mindig jobb választás az ih! Annak minden porcikája még amerika,s Ausztriába az ih-nál van alkatrész hozzá még ilyen idös géphez is. Nézd meg a német kisgazdákat,20-30-40 éves gépekkel elvannak. S én is ilyen dillemmába voltam,összel és megvettem a 18éves Magnumot 7110,elsö német gazdájátol 3182 üo-val szervizkönyvével együtt!
ilyet még nem láttam:
http://www.vandijk-bv.com/sales/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=2478&image_id=8841&Itemid=26
Én a helyedben vennék egy 14245-ös Zetort. Azok nagyon jó gépek. Itt van a környéken 2 darab és ujkoruk óta nagyon jól mennek. Másik alternativa esetleg az eredeti olasz fiat 1380-ast vagy hasonlót. Az olyan mint az 1010-es de olasz és nincsenek tervezési és kivitelezési hiányosságai. Ez az én véleményem.
Még van minden kopó alaktrész a kereskedőknél de egy motrblokot vagy egy váltoházat azért nem volna konnyü előteremteni egyiknapról a másikra az biztos.
tenyleg a legtobb 1010-es csorlos, felenk a 90-es evek ota csak egyet lattam, de az sem mukodott...
Nem mondom, ha nincs megvigyazva nem jo gep, lehet-e meg hozza alkatreszt kapni?
Nekem van 1010-es csörlős errdőnn használyuk. Öt éve motor felujjitás akkor szétkaptuk a váltót is csapágyakat
réz szinkron gyürükrt kicseréltük azota a válltó is simmán müködik. Az mese hogy gyenge a váltó az hogy hamar elromlot kimondottan a balfax traktorosok volt az oka. Két nagy balfaxságot követtek el:
- elpancsolták a T75-ös olajat a váltóból maj szép csendbenn feltöltötték fáradtt olajal.
- a másik, hogy menetközbenn használták a lassu, gyors szorzó fokozatokat ami gyár szerint is kimondottan tiloss.
csak Neked 10.000 , de csak azért mert azt mondtad hogy ennyi a keret :-)))))
egyébként mióta megvan a JD nem sok mindenre volt használva, olyan rezerva traktorként volt tartva, még nem volt árulva , de ha valakit érdekel akkor eladom.
haha az mtz-t mondják folyik belőle az olaj a benzinkuton megáltunk tankolni ott volt egy 100as Landini asziszed nem folyt belőle az olaj.mondom ebből 20milláért folyik az olaj.
7061 hozzászólás
Válasz #509. hozzászólásra
.....még nem bántad meg!
Válasz #508. hozzászólásra
Ha nem vagyok indizkret mennyi volt a case?
Én fergát vettem és nem bántam meg!
Válasz #506. hozzászólásra

Igen,de én sem akartam hinni a szememnek,kétszer néztem meg,s kerestem az átbaszást!De a szerelésnyom hiánya,a nylon az ülésen,a kezelökarok kopottlansága,s az elsö tulaj nevére kiállitott Brief s szervizkönyv meggyözött!Itthon nagy segitséget kaptam a Kasz-Coop szervizvezetöjétöl,köszönet érte!
Válasz #505. hozzászólásra

Nem vólt abba 3800 se csak többre tekerték, hogy hiető legyen
Válasz #505. hozzászólásra
na azt jól csináltad,te találtad?
Sziasztok!Az én véleményem szerint még mindig jobb választás az ih! Annak minden porcikája még amerika,s Ausztriába az ih-nál van alkatrész hozzá még ilyen idös géphez is. Nézd meg a német kisgazdákat,20-30-40 éves gépekkel elvannak. S én is ilyen dillemmába voltam,összel és megvettem a 18éves Magnumot 7110,elsö német gazdájátol 3182 üo-val szervizkönyvével együtt!
Válasz #503. hozzászólásra
szerintem a ZT .
Válasz #500. hozzászólásra
Szerintetek 79-es ih 955 vagy 88-as zt323 a jobb?????
Mindketto szinte egy arban van, mukodokepesek.(allitolag)
Válasz #501. hozzászólásra

ez egy silány minőségü Dutra koppintás
ilyet még nem láttam:

http://www.vandijk-bv.com/sales/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=2478&image_id=8841&Itemid=26
Koszi a hozzaszolasokat.

Csokkent a budzse
79-es ih 955 vagy 88-as zt323?????
Válasz #497. hozzászólásra
Melyek azok a tervezési és kivitelezési hijányosságok az 1010-nél?
Válasz #497. hozzászólásra
A 140-es zetor az turbós 120-as vagy butított 160-as ?
Válasz #494. hozzászólásra
Én a helyedben vennék egy 14245-ös Zetort. Azok nagyon jó gépek. Itt van a környéken 2 darab és ujkoruk óta nagyon jól mennek. Másik alternativa esetleg az eredeti olasz fiat 1380-ast vagy hasonlót. Az olyan mint az 1010-es de olasz és nincsenek tervezési és kivitelezési hiányosságai. Ez az én véleményem.
Még van minden kopó alaktrész a kereskedőknél de egy motrblokot vagy egy váltoházat azért nem volna konnyü előteremteni egyiknapról a másikra az biztos.
Ugyan annyi kinzással az erdőnn 650-es hamarabb romlik és a fogyasztása egykicsit több kb 15%-al.
Válasz #493. hozzászólásra
tenyleg a legtobb 1010-es csorlos, felenk a 90-es evek ota csak egyet lattam, de az sem mukodott...
Nem mondom, ha nincs megvigyazva nem jo gep, lehet-e meg hozza alkatreszt kapni?
Válasz #492. hozzászólásra
Nekem van 1010-es csörlős errdőnn használyuk. Öt éve motor felujjitás akkor szétkaptuk a váltót is csapágyakat
réz szinkron gyürükrt kicseréltük azota a válltó is simmán müködik. Az mese hogy gyenge a váltó az hogy hamar elromlot kimondottan a balfax traktorosok volt az oka. Két nagy balfaxságot követtek el:
- elpancsolták a T75-ös olajat a váltóból maj szép csendbenn feltöltötték fáradtt olajal.
- a másik, hogy menetközbenn használták a lassu, gyors szorzó fokozatokat ami gyár szerint is kimondottan tiloss.
Válasz #491. hozzászólásra
felenk nincsenek elterjedve az 1010-esek, egy picit felnek is tole, nem sok jot hallottam a kapcsoloszekrenyrol...
Válasz #485. hozzászólásra
Jó estét!
Szabi 6000-ért már kapsz egy pöpec 1010-est. A 3-as forgó ekédet fölkapja mindt a pilit és elhuzza legallább 10/h-val.
Válasz #489. hozzászólásra
erröl még nem készült, (2007 ben volt utoljára traktoron )
Válasz #488. hozzászólásra
bildet ide izibe.
Válasz #487. hozzászólásra
RW star 75-38 réselt
Válasz #478. hozzászólásra
Miféle ekéd van?
Válasz #485. hozzászólásra

A 162-es jó kis gép lenne ,neked sokáig elmenne gond nélkül feltéve ha az előző gazda nem hajtotta szét
Válasz #484. hozzászólásra
azt hiszem mar en is tudom
Válasz #483. hozzászólásra
)
azt egy mtz is lazán megcsinálja
de nálam mind a kettőt kipróbálhatod ,(de tudom előre melyik fog jobban tetszeni ugyanannyi pénzért
Válasz #482. hozzászólásra
Olyan 35-40-50 hektarig, munkahely mellett
Válasz #481. hozzászólásra
mekkora területen használnád?
Válasz #480. hozzászólásra
ertem, koszi. a keret meg nem keret, (csak lesz,remelem)
addig is erdeklodok ki melyik megoldast ajanlja...
Válasz #479. hozzászólásra
csak Neked 10.000 , de csak azért mert azt mondtad hogy ennyi a keret :-)))))
egyébként mióta megvan a JD nem sok mindenre volt használva, olyan rezerva traktorként volt tartva, még nem volt árulva , de ha valakit érdekel akkor eladom.
Válasz #478. hozzászólásra
es csak a traki?
Válasz #477. hozzászólásra
nekem lenne rá egy megoldásom
( pl az én 16245-ös Crystalom 4-es v.f. rabewerk ekével 12ezer)
Válasz #476. hozzászólásra
max 10e juro
Válasz #475. hozzászólásra
mennyi az az árkategória?
KI mit valasztana kb ugyanolyan arban: oregebb/erosebb zetor, vagy fiatalabb/gyengebb Mtz?
Válasz #471. hozzászólásra
A John Deerből 20 milláért sem dől az olaj:))!
Szabolcs 432-es hozz.sz.?????????
Válasz #471. hozzászólásra
mi a fene !!!
Válasz #467. hozzászólásra
haha az mtz-t mondják folyik belőle az olaj a benzinkuton megáltunk tankolni ott volt egy 100as Landini asziszed nem folyt belőle az olaj.mondom ebből 20milláért folyik az olaj.
szerintem felejtős bár az új 160 és 200 lovas szériákt kipróbálnám .
Válasz #468. hozzászólásra
mondjuk én nem szántásra vennék ekkora traktort !!
persze én konnyen beszélek a nehézuniverzális traktor mellett :))
Felénk azok is esznek 3-as gregoar v.f. ekével. Kicsi a tank, nem bír ki egy műszakot. 3 hekit szánt ki 1 tankkal a 95-ös.
Válasz #460. hozzászólásra
hello
Landinik?
milyenek a tapasztalatok? 100 ló alattiak érdekelnek.
errefele kettő van de nem beszélek róla.
Válasz #465. hozzászólásra
Unja már a szerver az ócskavasakat...
Tegyél nőket ezeket szereti...
eddig ugyanezeket bevette nem tudom most mi a baja
Válasz #463. hozzászólásra
H. vok. hozzá mint a gorilla a hímzéshez...
Kérd. meg a portálosban a szakifejlesztőktől...
Válasz #458. hozzászólásra
azt írja h. nem jpg kép????
Válasz #460. hozzászólásra
A k700as is kicsit 90 LE felett van :))