Feltöltött nagy CO palackban hány bár nyomás kell hogy legyen ??? Úgy töltötték mert levolt járva az ateszt, és kevesellem az 50 bárt ami van benne ???
Válasz mtz1221 #5521. hozzászólásáraTalán 45 éve a szomszéddal rágyújtottunk a kukorica címer alatti egy darabjára, egy slukk elég volt arra hogy soha még a gondolata se jött elő a cigarettázásnak.
Próbáld ki,jó ütős.
Válasz mtz1221 #5519. hozzászólásáraTesóim. Direkt nem incselkedek vele, mert tudom, hogy pikk-pakk függő lennék. 1x vizipipáztam egyet, az fincsi volt (minőségi dohány volt benne, nem hasis ). Negyed órával később már hiányzott. Úgyhogy szigorúan nem játszom vele.
Válasz Praetor #5516. hozzászólásáraEz mellé még a családi problémák miatt az étkezéseimre is figyelek nagyon. De ez a qrva cigi nélkül meg hülyülnék. Mentségemre szóljon házban autóban még egy szálat sem szívtam el.
Válasz ND #5512. hozzászólásáraNem adja vissza a kép, de legalább 3mm es hullám van benne. Találtam polcon egy 19es gyártású kisflexet, annak a csomagolásánan volt a lap is.
Válasz mtz1221 #5503. hozzászólásáraAkár ahhoz is, mindegy, ha egyedi alkatrészt kell kivágni, aztán van benne rádiusz, vagy teszek bele, szépen ki lehet rajzolni, sablonként használva.
Van fémkörzőm is, de ha nem lényeg a mm pontosság ezzel gyorsabb és egyszerűbb is
Van kb. Vagy 5 kg-nyi elkoptatott korongom.
Nincs két egyforma méret. Nápolyis vödörbe gyűjtöm, táblalemez vágásnál szoktam sablonnak használni. Arra ez jó, másra nem
Válasz ND #5496. hozzászólásáraEcce került a portára egy tucat belőle. Többet se fog, atomjaira hullott. Évi 10-20 db fogy belőle csak összesen, normálisat veszek, azt kibírom anyagilag.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraNekem a zöld van, eddig bírja.
Kéri a nagy akksit. 4Ah elvan egy darabig, de vettem egy 8ast nemrég, azzal még nem próbáltam
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraAmi a videóban szerepel az jó . Az új amin nyomkodni kell egy gombot hogy milyen fordulaton menjen azt csoportokban nagyon szidják. Soknak a nyomógomb alatti panel megy tönkre.
A videóban szereplő van nekem. 2 éve teszi dolgát. Ha nyomod neki akkor eszi az aksit.Hátránya hogy nagy a feje. az ekén az orbetéthez közelebbi csavarhoz nem fér be. A többit simán lehet vele vágni.Vágtunk már vele betonkerítést meg sok mindent . mondjuk 5 fok alatt ez se szeret dolgozni.A zöldhöz képest talán erősebb .
Válasz envagyok2 #5485. hozzászólásáraSárgát ne keverd ide. Nekem véletlenül 20 éve van belőle egy kicsi és egy nagy, azóta teszik a dolgukat. Habár a kicsit nem sokat használom, mert rossz a fogása.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáranekem sárga van, annyira nem rossz, órákat nem leeht vágni, de bírja az akku azért. pár csavart nyilván bírja, méteres 3as lemezt is vágtam már át, nem merült le. a fordulat szerintem láthtóan kisebb, annak minden következményével, és vékony korongot kell rá tenni, akkor is ha kopik, azt nyilván könnyebben tekeri. de arra, amit mondasz, arra biztos jó, veztékest a bolti eladó szerint sem váltja ki.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraA nagyobb akkuval simán!! Egy baja ami tapasztaltam mikor megáll és nincs meghúzva a korong rendesen akkor letekeredik az anya. Amúgy sokat használom.
Válasz envagyok2 #5480. hozzászólásáraÖssze néztem a karossal, most már megy érzésre föleg olyan helyre jó ahol sokat kell kenni pótkocsi stb. A gyári fej egy hulladék de ha azt ki cseréled , akkor egy jó szerszám.
5731 hozzászólás
Apropó, ha van itt valaki, aki épített 20 tonnás műhelyprést, pár tanácsot elfogadnék, mint méretezés, anyagszükséglet, felépítés, anyagminőség terén.
Épp azon gondolkozom, kijönne e olcsóbban, mint egy ekkorát megvenni az egyszerűbb kategóriából.
Válasz mtz1221 #5529. hozzászólásáraAzt nem tudom, mert nekem csak a pici reduktor van hozzá, azon meg csak a liter/perc skálázás van, amit állítasz
Válasz Gumóka #5528. hozzászólásáraDe egy max súlyra töltöttet hány bárt mutat az órája ?
Válasz mtz1221 #5527. hozzászólásáraSima Co-t súlyra töltik nálunk.
Feltöltött nagy CO palackban hány bár nyomás kell hogy legyen ??? Úgy töltötték mert levolt járva az ateszt, és kevesellem az 50 bárt ami van benne ???
Válasz máris szomszéd #5522. hozzászólásáraén 6 évesen anyám tigris szofijába slukkoltam bele.
40 éve kitart és a hátralevőre is
Válasz máris szomszéd #5522. hozzászólására45 éve, azon van a hangsúly. Itt ha valamelyik gyerek elkezdene bezárnám a szekrénybe, és addig szívná, még zöld nem lenne.
Válasz máris szomszéd #5522. hozzászólására
ez olyan,mint az alkohol helyett a ganajlèből hörpinteni. 
Válasz mtz1221 #5521. hozzászólásáraÈletemben nem szívtam el egy dobozravalot.
Válasz mtz1221 #5521. hozzászólásáraTalán 45 éve a szomszéddal rágyújtottunk a kukorica címer alatti egy darabjára, egy slukk elég volt arra hogy soha még a gondolata se jött elő a cigarettázásnak.
Próbáld ki,jó ütős.
Válasz Praetor #5520. hozzászólásáraIrigylem az önkontrolod.
Válasz mtz1221 #5519. hozzászólásáraTesóim. Direkt nem incselkedek vele, mert tudom, hogy pikk-pakk függő lennék. 1x vizipipáztam egyet, az fincsi volt (minőségi dohány volt benne, nem hasis
). Negyed órával később már hiányzott. Úgyhogy szigorúan nem játszom vele.
Válasz Praetor #5518. hozzászólásáraTe vagy más ?
Válasz mtz1221 #5517. hozzászólásáraMegértem. A bagó a mi családunkban is egy neuralgikus pont.
Válasz Praetor #5516. hozzászólásáraEz mellé még a családi problémák miatt az étkezéseimre is figyelek nagyon. De ez a qrva cigi nélkül meg hülyülnék. Mentségemre szóljon házban autóban még egy szálat sem szívtam el.
Válasz mtz1221 #5515. hozzászólására
Válasz Praetor #5513. hozzászólásáraNyugtatót és alkoholt nem szeretem, valami kell.
Fiatal picsákat sem ajánlod már ilyen korban. 
Válasz ND #5512. hozzászólásáraNem adja vissza a kép, de legalább 3mm es hullám van benne.
Találtam polcon egy 19es gyártású kisflexet, annak a csomagolásánan volt a lap is.
Válasz mtz1221 #5511. hozzászólásáraFölösleges, úgy sem érdekel téged, hogy a dohányzás káros az egészségre.
Válasz mtz1221 #5511. hozzászólásáramegrágta az egér?
Ezért nemkéne szólni valahol ?

Válasz mtz1221 #5509. hozzászólásáraAkksi nélkül.
Válasz Balázs. #5507. hozzászólására25 bruttó euró. De hogy ebből a zöldből is minek van 3 szám alatt, nem értem.
Válasz mtz1221 #5506. hozzászólására

Válasz mtz1221 #5492. hozzászólásáraMennyibe kerűl ez most nálatok?
Válasz Maszek Zs #5505. hozzászólásáraElég nagy probléma ez ránk nézve.
Mi a tárcsáról, a nők meg a négerpéníszről beszélgetnek. 

Válasz Gumóka #5504. hozzászólásáraViszont a négertárcsa az jó!
Válasz mtz1221 #5503. hozzászólásáraAkár ahhoz is, mindegy, ha egyedi alkatrészt kell kivágni, aztán van benne rádiusz, vagy teszek bele, szépen ki lehet rajzolni, sablonként használva.
Van fémkörzőm is, de ha nem lényeg a mm pontosság ezzel gyorsabb és egyszerűbb is
Válasz Gumóka #5502. hozzászólásárajó leesett, a plazmavágóhoz ?
Válasz mtz1221 #5501. hozzászólásáraRádiuszhoz.
Válasz Gumóka #5500. hozzászólásáratáblalemez vágásnál szoktam sablonnak használni ???
Válasz t.romsics #5493. hozzászólásáraNem szabad kidobni.

Van kb. Vagy 5 kg-nyi elkoptatott korongom.
Nincs két egyforma méret. Nápolyis vödörbe gyűjtöm, táblalemez vágásnál szoktam sablonnak használni. Arra ez jó, másra nem
Válasz ND #5496. hozzászólásáraEcce került a portára egy tucat belőle. Többet se fog, atomjaira hullott. Évi 10-20 db fogy belőle csak összesen, normálisat veszek, azt kibírom anyagilag.
Válasz mtz1221 #5497. hozzászólásáraOK, nyertél, de nem is 1990Ft 10 (12?) db
Válasz ND #5496. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?sca_esv=181e9cfcc41c4f59&hl=hu&q=dewalt+v%C3%A1g%C3%B3korong&udm=2&fbs=ABzOT_BIPLrq5rToiH7zLWNhnqL_RnV5Loj2NAuXjCG6Eyl8H5qRH85eR0bqsffoFuvLQrVxZZylJztfU0DU56Wu_4nXezyp4EfQJo9trG6O959eeVu9hDxgZJMtFwi047f5Ri1mIcK-nM1X9vXrdMrypqLcNK3As01FbsU1dkdbYJKqbOdGmFiawfSyKO7zm4eKHSq638xzGTJRdtQGEoGDfNBH8D6gxg&sa=X&ved=2ahUKEwjE94HBmN2LAxXUHBAIHRBIAEAQtKgLegQIExAB&biw=1422&bih=629&dpr=1.35
Válasz t.romsics #5493. hozzászólásáraVágókorongot utóbbi években csak Parkside-ot használok. Nem ezt a zöldet.
A fekete meg a kék-piros az jó
https://youtu.be/vcFJR5Qsby8
Válasz t.romsics #5493. hozzászólásáraÚgy lesz, mert kóvályog.
Válasz mtz1221 #5492. hozzászólásáraCsak annak a korongnak kapásból a kukát mutasd meg, életveszélyes…
Vettem egy zöldet mert feketéből az újfajta kis gombos volt, az meg nem tetszett. Úgy nézem amire kell, arra untig elég lesz. Meg van rá 3 év gari is.

Válasz ND #5489. hozzászólásáraA nagy akksival rá se fogsz ismerni a gépre a zöld is akkor áll meg vele, ha szinte teljes erővel nyomom
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraNekem zöld van az is jó de nem a 2Ah akksival. A fekete még jobb vedd meg nyugodtan fasza nagyon
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraNekem a zöld van, eddig bírja.
Kéri a nagy akksit. 4Ah elvan egy darabig, de vettem egy 8ast nemrég, azzal még nem próbáltam
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraAmi a videóban szerepel az jó . Az új amin nyomkodni kell egy gombot hogy milyen fordulaton menjen azt csoportokban nagyon szidják. Soknak a nyomógomb alatti panel megy tönkre.
A videóban szereplő van nekem. 2 éve teszi dolgát. Ha nyomod neki akkor eszi az aksit.Hátránya hogy nagy a feje. az ekén az orbetéthez közelebbi csavarhoz nem fér be. A többit simán lehet vele vágni.Vágtunk már vele betonkerítést meg sok mindent . mondjuk 5 fok alatt ez se szeret dolgozni.A zöldhöz képest talán erősebb .
Válasz Maszek Zs #5484. hozzászólására
Válasz envagyok2 #5485. hozzászólásáraSárgát ne keverd ide. Nekem véletlenül 20 éve van belőle egy kicsi és egy nagy, azóta teszik a dolgukat. Habár a kicsit nem sokat használom, mert rossz a fogása.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáranekem sárga van, annyira nem rossz, órákat nem leeht vágni, de bírja az akku azért. pár csavart nyilván bírja, méteres 3as lemezt is vágtam már át, nem merült le. a fordulat szerintem láthtóan kisebb, annak minden következményével, és vékony korongot kell rá tenni, akkor is ha kopik, azt nyilván könnyebben tekeri. de arra, amit mondasz, arra biztos jó, veztékest a bolti eladó szerint sem váltja ki.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraA nagyobb akkuval simán!! Egy baja ami tapasztaltam mikor megáll és nincs meghúzva a korong rendesen akkor letekeredik az anya. Amúgy sokat használom.
PWSAP 20 li D4 valakinek ? Való valamire, pl szántóföldön pár ekevas csavart levágni ?
Válasz envagyok2 #5480. hozzászólásáraÖssze néztem a karossal, most már megy érzésre föleg olyan helyre jó ahol sokat kell kenni pótkocsi stb. A gyári fej egy hulladék de ha azt ki cseréled , akkor egy jó szerszám.