Szerintem semmivel sem gyengébb a minőség. Rengetegen használtak a tavasszal bosnyák, szerb, és horvát MAS-t, a magyar Pétisó mellet és nagyon meg voltak vele elégedve. Nekik már nem kell más bizonyíték. A lengyel Pulan ammónium-nitrát szerintem jobb, mint a magyar, a román nitrogén gyárak is túl vannak már egy pár modernizáláson. A szomszédos országok műtrágya gyárai most már felveszik a versenyt a magyarral. Nekik is ez az érdekük, hiszen exportra termelnek!
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a magyar nem jó, csak azt, hogy a szomszédok utolérték.
Állami pénzen megmentették Pétet. Köszönetképpen rendre leszívatja a magyar termelőket. Magyar kézbe kellet volna tartani, vagy visszaállamosítani.
Én már nem csak azt nézem, hogy magyar, vagy nem magyar az áru, hanem azt is ki áll mögötte.
Lehetőleg, csak jobboldali magyar embertől származó terméket vásárolok. Nekem a komcsi cickánytól származó termék ugyanolyan idegen, mint a külföldi. Nem elég, ha valaki itt él, esetleg kevésbé, vagy jobban beszél magyarul, attól még lehet idegenszivű, magyarul itt fészkelő haszonleső "külföldi".
Én most kaptam egy műkaki árlistát az altoterratól hát le kellett ülnöm hová gondolják ezek ezeket az árakat és még én sokaltam a kités 34 est 72 ért 21,5-2 hónapja, csak azt tudnám mi változott hogy emelik az árukat ja bocs 55000 a búza ára lehet a parasztot fejni
Ammóniumnitrát 34 % N román 91,000 Ft 113,750 Ft big bag 700 kg
Sulfammo 21N+5P Mesactyl N-Pro 139,000 Ft 173,750 Ft big bag 700 kg
CAN 27 % N+12CaO Bosnyák 75,000 Ft 93,750 Ft big bag 700 kg
szerintem jó csak figyelj rá eredeti csomagolásban legyen /Bármilyen cégé is/ mert van aki keveri a frisset a régivel és átcsomagolja. Az ára jó ha megbízható a partner.
egyenlőre csak pár ezret de a pétisó szerintem 75 felett lesz a szezonra a 34 -es szerintem nem változik az importok meg ugye majd attól függ , a forint milyen lesz.
14182 hozzászólás
Válasz #1681. hozzászólásra
úgy is mindenki olyat vesz amilyet akar.Amit bevizsgáltak az gyengébb volt ennyi. ezt le is írtam anno.
Válasz #1677. hozzászólásra
Szerintem semmivel sem gyengébb a minőség. Rengetegen használtak a tavasszal bosnyák, szerb, és horvát MAS-t, a magyar Pétisó mellet és nagyon meg voltak vele elégedve. Nekik már nem kell más bizonyíték. A lengyel Pulan ammónium-nitrát szerintem jobb, mint a magyar, a román nitrogén gyárak is túl vannak már egy pár modernizáláson. A szomszédos országok műtrágya gyárai most már felveszik a versenyt a magyarral. Nekik is ez az érdekük, hiszen exportra termelnek!
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a magyar nem jó, csak azt, hogy a szomszédok utolérték.
Állami pénzen megmentették Pétet. Köszönetképpen rendre leszívatja a magyar termelőket. Magyar kézbe kellet volna tartani, vagy visszaállamosítani.
Én már nem csak azt nézem, hogy magyar, vagy nem magyar az áru, hanem azt is ki áll mögötte.
Lehetőleg, csak jobboldali magyar embertől származó terméket vásárolok. Nekem a komcsi cickánytól származó termék ugyanolyan idegen, mint a külföldi. Nem elég, ha valaki itt él, esetleg kevésbé, vagy jobban beszél magyarul, attól még lehet idegenszivű, magyarul itt fészkelő haszonleső "külföldi".
Válasz #1679. hozzászólásra
Azt hiszem mintha román lenne.
Válasz #1678. hozzászólásra
Szerb,Horvát stb.?????????Friss árú????
Származása?????
Válasz #1673. hozzászólásra
95000+fa tudok 3*15 -öst. kamion tételben.
Válasz #1669. hozzászólásra
Nem írtam, hogy átver , de hasonlítsd össze a magyarral azt majd meglátod a különbséget . Olcsóbb ár gyengébb minőség nincs vele probléma.
Válasz #1674. hozzászólásra

amikor megláttam 

igen lista ár de akkor is le kellett ülnöm
Válasz #1673. hozzászólásra
Ezek drága árak. Ennyiért az Altoterra raklapos tételben is kiviszi. Kamion tételben jóval olcsóbb.
Válasz #1672. hozzászólásra
Az csak listaár. Én csak terméklistának hívnám. Mindig meg tudtam velük egyezni. Lehet ott alkudni szépen.
Román AN34% 50kg-os 86ezer+áfa
Szerb 3x15 50 kg-os 103ezer+áfa Antheránál.
Én most kaptam egy műkaki árlistát az altoterratól hát le kellett ülnöm hová gondolják ezek ezeket az árakat és még én sokaltam a kités 34 est 72 ért 21,5-2 hónapja, csak azt tudnám mi változott hogy emelik az árukat ja bocs 55000 a búza ára lehet a parasztot fejni

Ammóniumnitrát 34 % N román 91,000 Ft 113,750 Ft big bag 700 kg
Sulfammo 21N+5P Mesactyl N-Pro 139,000 Ft 173,750 Ft big bag 700 kg
CAN 27 % N+12CaO Bosnyák 75,000 Ft 93,750 Ft big bag 700 kg
mi az ára a pétisónak4!?
Válasz #1663. hozzászólásra
Ki az üzletkötőd?
Válasz #1664. hozzászólásra
Kiváló az áru!
Altoterra biztosan nem ver át!
Válasz #1667. hozzászólásra

Szerintem nem, csak nem alkudtál eleget!

én 6.6-ért vettem tőlük. akkor átk..tak
Válasz #1665. hozzászólásra
nézem pill.
Válasz #1664. hozzászólásra

Írtam mailt !!!!!!!!!!
szerb? nézd meg mikor átveszed a felület kezelése kissé gyenge mondhatnám.
Válasz #1661. hozzászólásra
Altoterra
Válasz #1659. hozzászólásra
Bocsi nem , szerb.
Válasz #1659. hozzászólásra

Ki az eladó ?
Válasz #1657. hozzászólásra
jó lesz az akkor és ki az eladó?
Válasz #1658. hozzászólásra
igen.
Válasz #1657. hozzászólásra

Ez a Horvát CAN ????????
Válasz #1656. hozzászólásra
can 27%+7CaO+5Mgo
Válasz #1654. hozzászólásra
csak nem az ikr-es előre fizetéses?
Válasz #1654. hozzászólásra
Ez milyen MAS ?
Válasz #1652. hozzászólásra
Annál nem lesz olcsóbb szerintem, ma vettem én is pont annyiért!!!
Válasz #1652. hozzászólásra

szerintem jó csak figyelj rá eredeti csomagolásban legyen /Bármilyen cégé is/ mert van aki keveri a frisset a régivel és átcsomagolja. Az ára jó ha megbízható a partner.
MAS-t ajánlottak 65E/q idei fizetéssel, jövő évi számlával kp (big) meditálok rajta...
Válasz #1650. hozzászólásra
LEGALÁBB IS KÖZELÍTENEK SZERINTEM
Válasz #1649. hozzászólásra

Ezzel azt akarod mondani, hogy a péti, és az ammónium nitrát egy árban lesznek?
Válasz #1645. hozzászólásra
egyenlőre csak pár ezret de a pétisó szerintem 75 felett lesz a szezonra a 34 -es szerintem nem változik az importok meg ugye majd attól függ , a forint milyen lesz.
Válasz #1647. hozzászólásra
szabi., már vagyok skype-on
Válasz #1646. hozzászólásra

Innen !!!!
Sziasztok!
Ti honnan tájékozódtok, hogy lefelé, vagy felfelé mozog e a műkaki ára?
Válasz #1643. hozzászólásra

mekkora emelést valószínűsítesz
Válasz #1642. hozzászólásra

nehogy azt hidd , hogy a kereskedőknek annyira jó ez dupla pénz eszközt igényel ha csak a forgalmadat meg akarod tartani.
A nagyok még nagyobbak lesznek a kicsik meg elvéreznek.
Válasz #1640. hozzászólásra
igen
Válasz #1639. hozzászólásra
Riazgatni nem kell itt senkit, hogy neked minél több legyen a forgalmad!
Válasz #1639. hozzászólásra

hát igen mindig a csodákra várunk!!! sajnos.....
Sziasztok sopiz szerinted drágáblesz jövöre?
Válasz #1638. hozzászólásra

csak várd meg a jövő évet elcsodálkozol
Válasz #1634. hozzászólásra
De a 37 kevesebb az 58nál?
Válasz #1628. hozzászólásra

most is kaphatsz csak nem magyart
Azt közben rájöttem, hogy ez ráadásul nem is tavaly volt, hanem előtte egy évvel
Válasz #1632. hozzászólásra
Akkor igen
Válasz #1633. hozzászólásra
Ja,én azt hittem a 8000-nél olcsóbb az 5300
Válasz #1632. hozzászólásra
Te vetted drágán!