Egyenlőre még spórolok keményen! Merugye' rongyos 8 millióból (ami edig összejött) nem lehet dzsipót venni! Ezt megmondta már Gáspár Győzike is. (mellesleg fenn van Győzike az APEH adóslistán)
hogy szidják a kereskedők pétet,kitalálnak akkora hülyeségeket rá hogy az elképesztő.
Biztos valami jól fizetett agytrösztök azon spekulálnak hogy lehetne a konkurenciát lejáratni.
Amugy énse pétit vettem mert előre nem fizetek aztán meg ideküld valami csomós xart!
Ez pont olyan, mint amikor elmennek a KITE/IKR/Syngenta/Pioneer/Akármilyen rendezvényre a 8-10 milkás dzsipóval, és ott kezdenek el ríni (mint a fürdősk*rvák), hogy milyen nehéz és keserves kenyérkereset a mezőgazdaság.
"Ma már azt is hallottam, hogy Pét megint xarban van"
Mekkora kasza volt a 8200Ft-os AN-el. Betegre keresték magukat, most meg rínak mint a fürdős k*rvák.
Adjon az állam gyorssegílyt, hagy vegyenek újabb gyárakat!!!!!!!!
62000 a big-bag AN
50000 a big-bag Pétisó
Most ennyi 10-én 5000-el volt olcsóbb!
Szerintem a cikkből világosan kiderül, hogy ezek külföldieknek meghirdetett akciók!
Műtrágyaakció okoz torlódást Várpalota és Pétfürdő között
* MTI
2010. január 27., szerda 21:27 | Frissítve: 4 órája
Kamionok tömege akadályozza a forgalmat Várpalota és Pétfürdő között; a várakozó teherjárművek legalább egy kilométer hosszúságban zárják el az úttest jobb oldalát. A kamionok azért torlódtak fel a két település, illetve a 8-as főút és a Pétfürdő közötti úton - akadályozva Berhida város irányába is a forgalmat -, mert Péten kedvezményes műtrágya-értékesítést hirdettek meg, és szerda délutántól kezdődően egyre nagyobb számban érkeztek a kamionok a vegyipari gyárhoz, mondta Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Szerda estére már kilométeresre duzzadt sorban főleg cseh és lengyel kamionok vannak, de több magyar rendszámú teherjármű is látható. Az egy sávon haladó forgalmat rendőrök irányítják, de a szűk áteresztőképesség miatt a személykocsik, buszok is torlódnak, lassan haladnak.
A cég, a péti önkormányzat és a rendőrség vezetői most igyekeznek olyan parkolási lehetőséget találni, ahová a kamiontömeget átirányíthatják, és így megszűnhetne az egysávos torlasz a Várpalotát, Pétfürdőt és Berhidát összekötő úton. A kamionok száma csütörtökig tovább gyarapodhat, és a már most sorban álló járművekre is valószínűleg csak csütörtök délután rakodhatnak műtrágyát.
14188 hozzászólás
nitrogén megállt péten
Válasz #1083. hozzászólásra
Mi érdekelne?
Válasz #1084. hozzászólásra
57.000 Ft/t BB-ben
62+faB-B be kamionba jövőhetén emelik
és AN (34%) ról tud valaki vmi mostanit én 6000 ről hallottam.
Kloridmentes komplex engem is érdekelne.
Válasz #1079. hozzászólásra
8-24-24 lengyel 100.000 bigbagben
DC 4-20-20 93.000 (itt gyártották a Kemira powert)
Yara hétfőtől emel.
Válasz #1080. hozzászólásra
Láttam kite-s árat, de nem akarok hül.eséget írni, mert nem jegyeztem meg.
Válasz #1079. hozzászólásra

Tud valaki aktuális árat 8-24-24 és 8-20-30-as Yara Mila-ra ?
Jövőhéttől emelés várható a komplex műtrágyáknál!
Válasz #1075. hozzászólásra
Azért ennyire nem de eléggé!
Magyar AN bigbag 62000, 50/1 63500 kamion tételben, raklapos kicsit drágább.
román bigbag 57000, 50/1 58500
Válasz #1075. hozzászólásra

Akkor túl hamar eladtam.......
Most olvasom a hirdetésekbe.....72000ft/ T AN 34% ennyire felment volna?
Válasz #1073. hozzászólásra

Mit nem fizetett ki az észt??? De hát azt meg sem vette!!!! Akkor mi a gond vele??????
Válasz #1070. hozzászólásra

Egyenlőre még spórolok keményen! Merugye' rongyos 8 millióból (ami edig összejött) nem lehet dzsipót venni! Ezt megmondta már Gáspár Győzike is. (mellesleg fenn van Győzike az APEH adóslistán)
MAP 50/1 91000
Kálisó 50/1 99000
Kamion tételben, kicsit olcsóbb.
Kálisó és map árakat tud valaki?
Válasz #1067. hozzászólásra

Mi van a dzsipóval, vettél már??????
Válasz #1065. hozzászólásra
ez nettó ár?
Válasz #1064. hozzászólásra
hogy szidják a kereskedők pétet,kitalálnak akkora hülyeségeket rá hogy az elképesztő.
Biztos valami jól fizetett agytrösztök azon spekulálnak hogy lehetne a konkurenciát lejáratni.
Amugy énse pétit vettem mert előre nem fizetek aztán meg ideküld valami csomós xart!
Válasz #1066. hozzászólásra

Ez pont olyan, mint amikor elmennek a KITE/IKR/Syngenta/Pioneer/Akármilyen rendezvényre a 8-10 milkás dzsipóval, és ott kezdenek el ríni (mint a fürdősk*rvák), hogy milyen nehéz és keserves kenyérkereset a mezőgazdaság.
Válasz #1064. hozzászólásra

Vegyék elő azt a lét és nem fognak ríni sírni, de most is csak műbalhé az egész, úgy gondolom!!!!!
Válasz #1062. hozzászólásra
Én most vettem pétisót 51500-ért. Ez november 30-i ár. Tehát erre nem jön semmi kamat,nov.30-án 51500-at fizetek.
"Ma már azt is hallottam, hogy Pét megint xarban van"

, hagy vegyenek újabb gyárakat!!!!!!!!
Mekkora kasza volt a 8200Ft-os AN-el. Betegre keresték magukat, most meg rínak mint a fürdős k*rvák.
Adjon az állam gyorssegílyt
Válasz #1062. hozzászólásra
Ez nem áprilisi tréfi.......
1 hónap alatt felment a mas 38 ról 50 re ?
ez komoly?
vett valaki mostanában?
Ma már azt is hallottam, hogy Pét megint xarban van..................
Válasz #1057. hozzászólásra

Alakul az ár faszántosan, aki eddig várt az elsakkozta magát.
nem derül ki, de nem is ez a lényeg

Válasz #1056. hozzászólásra

62000 a big-bag AN
50000 a big-bag Pétisó
Most ennyi 10-én 5000-el volt olcsóbb!
Szerintem a cikkből világosan kiderül, hogy ezek külföldieknek meghirdetett akciók!
Válasz #1055. hozzászólásra
nem tudja valaki h mennyi az az akciós ár ?
Műtrágyaakció okoz torlódást Várpalota és Pétfürdő között
* MTI
2010. január 27., szerda 21:27 | Frissítve: 4 órája
Kamionok tömege akadályozza a forgalmat Várpalota és Pétfürdő között; a várakozó teherjárművek legalább egy kilométer hosszúságban zárják el az úttest jobb oldalát. A kamionok azért torlódtak fel a két település, illetve a 8-as főút és a Pétfürdő közötti úton - akadályozva Berhida város irányába is a forgalmat -, mert Péten kedvezményes műtrágya-értékesítést hirdettek meg, és szerda délutántól kezdődően egyre nagyobb számban érkeztek a kamionok a vegyipari gyárhoz, mondta Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Szerda estére már kilométeresre duzzadt sorban főleg cseh és lengyel kamionok vannak, de több magyar rendszámú teherjármű is látható. Az egy sávon haladó forgalmat rendőrök irányítják, de a szűk áteresztőképesség miatt a személykocsik, buszok is torlódnak, lassan haladnak.
A cég, a péti önkormányzat és a rendőrség vezetői most igyekeznek olyan parkolási lehetőséget találni, ahová a kamiontömeget átirányíthatják, és így megszűnhetne az egysávos torlasz a Várpalotát, Pétfürdőt és Berhidát összekötő úton. A kamionok száma csütörtökig tovább gyarapodhat, és a már most sorban álló járművekre is valószínűleg csak csütörtök délután rakodhatnak műtrágyát.
igen
Válasz #1047. hozzászólásra
az osztrák mas az a Linzisó?
Válasz #1051. hozzászólásra

Emeljen csak majd nem vesz senki
Jövőétől 5000 -ft- al drágább
Pét megint emel.
Válasz #1048. hozzászólásra
Ha valakit érdekel, benne vagyok a hirdetésekben, vagy 30-401-26-25
Válasz #1047. hozzászólásra

Az tényleg jol hangzik..
Válasz #1041. hozzászólásra
Osztrák MAS big-bag 43.000
és még sok kedvező ár!
Válasz #1045. hozzászólásra

Te is mondhatnál valami ujj infót!! Felétek mi a helyzet!!??
Friss árak?
Jelenlegi műtrágya árak a gepkereskedelem.eu oldalon.A lista kicsit hiányos,de még talán elfogadhatóak az árak.
Válasz #1041. hozzászólásra
Fizetés?
Válasz #1040. hozzászólásra

Közel a tavalyihoz
Kite kamion tétel
Péti 27% 45.000 big zsák
Am.Mitr34% 58.000 big zsák
Kálisó 99.000 Bigzsák
Az árak nettó.
Válasz #1029. hozzászólásra

Jön a tavasz alakulnak az árak de rendesen!!!!!!!!! Hol fognak megállni????????
Válasz #1037. hozzászólásra

ezeket az árakat ma kaptam