Válasz lac* #3740. hozzászólásáraA vége felé változott a váltó difi nagysága a t5 szérián? 110 lovas van itt pirosban,na olyan nem lesz az udvarban.T6-ot dicséri mindenki.
Válasz lac* #3735. hozzászólásáraMekkora tárcsát húzol vele?
Nekünk is T6-os van, de a tárcsa egy kis 3.2 méteres és amikor húzzuk 10-el akkor a fordulatszám vagy 1250 és rákapcsolja az RPM-et, de ha manuálisan ráaadom a fordulatszámot akkor 1500 elett kiakapcsolja és hallatszódik a hangján is, hogy eltűnik a mélyebb mormogás. Te tapasztaltál már ilyet? 3 fejes ekét is 1500-al húzza, de ott nem kapcoslaja rá.
Válasz andersen #3732. hozzászólásáraAmit bandigh linkelt, az megoldás lehet, vagy ha automatát akarsz, akkor egy IFA vonófej, az használtan olcsóbb azért, itt a kérdés az, hogy mi fér majd el, de azt Te látod.
Válasz A.I. #3729. hozzászólásáraNemrég vettem egy extra keskeny szőlészeti traktort persze vonófej nélkül. Ehez keresnék olcsó vonófejet. Ami egyedi konzolra lenne téve.
Válasz andersen #3727. hozzászólásáraIgen, ez mint a JD, ez nem bontható, csak roncsolással!
Persze, a fej 360ban körbeforog! A zsírt ne sajnáld belőle, mert ha kiszárad meg tele ül porral szorulni fog, de akkor is körbe tudod forgatni, csak délben kétszer szedj húslevest!
Venni akarsz, vagy miért kérdezted, hogy szétszedhető-e?
Válasz andersen #3725. hozzászólásáraAttól tartok ezt a típust csak roncsolással, mert szerintem ez mint a JD-é is kovácsolja vagy préselve, vagy hogy az ördögben készül!
Látni kéne egyébként a hátoldalát, de biztos olyan lehet!
Sziasztok! Valaki tudna segiteni milyen módon lehet szétszedni vonófejet és a vonósint,vonószánt nem tudom ki hogy hívja.???
Szétszedés után felrakható egy egyedi tartókonzolra biztonságosan?
Válasz Wilde #3715. hozzászólásáraIgaz nekem még a TM szériából volt tapasztalatom ekkora méretben, de hogy egy 100 vagy 120 esetleg 150-es MTZ-t fejtetőn, keresztbe-hosszában elhúzott volna az 7xség........
Válasz lac* #3718. hozzászólásáraha ráadja akkor világít a múszerfalon az EPM JEL.mulcsozásnál finom részeknél nem világít ahogy beleérek a nehezebb részbe azonnal világít a jel.csak 13. fokozattól müködik vagy tlt.
Válasz lac* #3716. hozzászólásáraaz enyém is szállításnál és tlt-vel adja le a 175-öt.tárcsázásnál 13.sebesség felett dolgozol mert csak 13-tól adja rá az EPM-et.
Válasz Wilde #3715. hozzászólásáraez nem nagy traktor,160le-t csak extraként ad le,ami viszont jól lön szállításkor és tárcsázásnál.De pl szántásnál nem teszi rá a plusszt. Azért az mtz-vel ne hasonlítsuk már
Válasz lac* #3714. hozzászólásáraCsak méregetem milyen erőben lehet.ezekhez az eszközökhöz egy 100 ló körűli mtz is megfelel.a 160-as szoftverrel lettem volna kiváncsi mit tud.
Válasz Wilde #3711. hozzászólásáraLazítót és kultit nem húzok vele,arra szerintem ez kicsi, ekét(3 fej) tárcsa(3m vogel) kombinátor( 5.20 kongskilde) amit húz,ezek viszont nem terhelik túl.
Válasz mohaig #3700. hozzászólásáraSokat eszik, az alatt mit értesz? 165 lovas, ha jól sejtem, ott max terhelésen 25-30 liter könnyen becsusszanhat.
A sok a baja dolog, az mondjuk nem jó, nem azt várná az ember.
Válasz Robika78 #3694. hozzászólásáraCsap? Radiátor?
Vagy ami nekem volt: a csövek az oszlopban mennek fel (TDD) ahogy felér, a szerelő a gyárban tett rá egy hurkot. Ott idővel - 5 év - szépen összelapult a cső és nem engedett át rendesen vizet. Ventilátor bekapcsolás után pár percel elfogyott a meleg a radiátorból.
Búcsúhétfői lehetett
Segítséget, véleményt szeretnék kérni:a t5-ös sorozatot dual command váltóval ismeri-e valaki, milyen tapasztalatok vannak vele?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz Hús Futár #3691. hozzászólásárajó duma! tsz- ektől csomagban vasár felett kicsivel szokták venni, csak nem kötik a kuncsaftok orrára!
kevés üórás döglött motorú lerakott tsz traki lenne jó kicsi pénzért bele egy tx66 kombájnmotort és örökélet! ez volna a lottóötös!
4441 hozzászólás
Válasz lac* #3740. hozzászólásáraA vége felé változott a váltó difi nagysága a t5 szérián? 110 lovas van itt pirosban,na olyan nem lesz az udvarban.T6-ot dicséri mindenki.
Válasz mtz1221 #3737. hozzászólásáraa t5 vége körül nézegess :)
Válasz lac* #3738. hozzászólásáraja,én 13-15 el húzom
Válasz Géza15 #3736. hozzászólására3m-es vogel rövidtárcsa
Válasz Géza15 #3736. hozzászólásáraMelyik T6 ? Neked van/volt 1221-es ? Mekkora kellene T6-ból,ha 1221-et váltana ?
Válasz lac* #3735. hozzászólásáraMekkora tárcsát húzol vele?
Nekünk is T6-os van, de a tárcsa egy kis 3.2 méteres és amikor húzzuk 10-el akkor a fordulatszám vagy 1250 és rákapcsolja az RPM-et, de ha manuálisan ráaadom a fordulatszámot akkor 1500 elett kiakapcsolja és hallatszódik a hangján is, hogy eltűnik a mélyebb mormogás. Te tapasztaltál már ilyet? 3 fejes ekét is 1500-al húzza, de ott nem kapcoslaja rá.
Válasz Géza15 #3731. hozzászólásárapersze,a motorfordulatot automatikusan állítja,2000 szokott lenni
Válasz andersen #3732. hozzászólásáraAmit bandigh linkelt, az megoldás lehet, vagy ha automatát akarsz, akkor egy IFA vonófej, az használtan olcsóbb azért, itt a kérdés az, hogy mi fér majd el, de azt Te látod.
Válasz andersen #3732. hozzászólásáraItt
Válasz A.I. #3729. hozzászólásáraNemrég vettem egy extra keskeny szőlészeti traktort persze vonófej nélkül. Ehez keresnék olcsó vonófejet. Ami egyedi konzolra lenne téve.
Válasz lac* #3720. hozzászólásáraNeked is van olyan hogy tárcsázáskor rárakja? Ilyenkor milyen fordulaton dolgozol?
Válasz andersen #3727. hozzászólásáraA fene tudja, szerintem melegen elnyomják végét mint a szegecsnek.

Google keresés
Ha csak vonófej kell akkor vagy az átmenő csavaranyás jöhet szóba ha van mögötte elég hely,
vagy felcsavarozható.
Válasz andersen #3727. hozzászólásáraIgen, ez mint a JD, ez nem bontható, csak roncsolással!
!
Persze, a fej 360ban körbeforog! A zsírt ne sajnáld belőle, mert ha kiszárad meg tele ül porral szorulni fog, de akkor is körbe tudod forgatni, csak délben kétszer szedj húslevest
Venni akarsz, vagy miért kérdezted, hogy szétszedhető-e?
Válasz andersen #3727. hozzászólására Inkább eladni kéne, mint szétvágni
Válasz A.I. #3726. hozzászólásáraElforgathatóak ezek a vonófejek?

Válasz andersen #3725. hozzászólásáraAttól tartok ezt a típust csak roncsolással, mert szerintem ez mint a JD-é is kovácsolja vagy préselve, vagy hogy az ördögben készül!
Látni kéne egyébként a hátoldalát, de biztos olyan lehet!
Sziasztok! Valaki tudna segiteni milyen módon lehet szétszedni vonófejet és a vonósint,vonószánt nem tudom ki hogy hívja.???

Szétszedés után felrakható egy egyedi tartókonzolra biztonságosan?
Válasz mtz1221 #3723. hozzászólásáraPersze, ülj előre.......
Válasz Szabi. #3722. hozzászólásáraNem mindenki 200 kilós hogy akkorát fogjanak a kerekek lejtőn.
Válasz Wilde #3715. hozzászólásáraIgaz nekem még a TM szériából volt tapasztalatom ekkora méretben, de hogy egy 100 vagy 120 esetleg 150-es MTZ-t fejtetőn, keresztbe-hosszában elhúzott volna az 7xség........
Válasz Wilde #3719. hozzászólásáratalán még annyi,hogy amikor műkszik az epm akkor a max le van,amúgy a szoftver tesz rá plusszokat addig is.szerintem
Válasz Wilde #3719. hozzászólásáraigen,de nekem fokozatmentes a váltóm
Válasz lac* #3718. hozzászólásáraha ráadja akkor világít a múszerfalon az EPM JEL.mulcsozásnál finom részeknél nem világít ahogy beleérek a nehezebb részbe azonnal világít a jel.csak 13. fokozattól müködik vagy tlt.
Válasz Wilde #3717. hozzászólásáraVáltozó.hogy mikor teszi rá.van amikor 10 nél ráteszi nálam. Nem a sebességtől függ szerintem
Válasz lac* #3716. hozzászólásáraaz enyém is szállításnál és tlt-vel adja le a 175-öt.tárcsázásnál 13.sebesség felett dolgozol mert csak 13-tól adja rá az EPM-et.
Válasz Wilde #3715. hozzászólásáraez nem nagy traktor,160le-t csak extraként ad le,ami viszont jól lön szállításkor és tárcsázásnál.De pl szántásnál nem teszi rá a plusszt. Azért az mtz-vel ne hasonlítsuk már
Válasz lac* #3714. hozzászólásáraCsak méregetem milyen erőben lehet.ezekhez az eszközökhöz egy 100 ló körűli mtz is megfelel.a 160-as szoftverrel lettem volna kiváncsi mit tud.
Válasz Wilde #3711. hozzászólásáraLazítót és kultit nem húzok vele,arra szerintem ez kicsi, ekét(3 fej) tárcsa(3m vogel) kombinátor( 5.20 kongskilde) amit húz,ezek viszont nem terhelik túl.
Válasz Sz_Pisti #3712. hozzászólásáraFANTASZTIKUS
Válasz Wilde #3711. hozzászólásáraAzokkal volt tele a pótkocsi

Válasz lac* #3710. hozzászólásárafőleg efféle szerszámokra gondoltam:eke,tárcsa,lazító,kultivátor
Válasz Wilde #3709. hozzászólásáraegy 18t-ás pótkocsi,ha megsüllyed
Válasz lac* #3708. hozzászólásáramilyen szerszámod van ami leterheli rendesen?
Válasz Wilde #3707. hozzászólásárafélhivatalosan,igen
Válasz lac* #3706. hozzászólásáraszia márkaszervíz rakta rá a nagyobbat?
Válasz lala #3705. hozzászólásáraT6.140 van,de 160-as szoftverével,erről van infóm első kézből
és T6 160- ról infó valakinek?
Sziasztok! T7.165S traktorról lenne valakinek valami infója esetleg, lentebb márt igaz kérdezték. MTZ után lenne első talajozós nyugati gép.
Válasz Sz_Pisti #3702. hozzászólásáraBanyeg, bocsi
Válasz A.I. #3701. hozzászólásáraEgy sorral elnézted, ő a TD-re írta
Válasz mohaig #3700. hozzászólásáraSokat eszik, az alatt mit értesz? 165 lovas, ha jól sejtem, ott max terhelésen 25-30 liter könnyen becsusszanhat.
A sok a baja dolog, az mondjuk nem jó, nem azt várná az ember.
Válasz trikolor5 #3697. hozzászólásáraSzia! Nekünk nem jött be, sokat eszik és mindig van vele valami.
Válasz Dns8 #3698. hozzászólásáraEz engem is érdekelne.
T7.165 S röl tud valaki valamit? Hallani sokmindent .....
New Holland TD5.105 traktorról van valakinek tapasztalat, vélemény? 40 hektáros gazdaságba lenne. 12 milka(netto) újonan. Megéri? Megbízható? Szervize drága lenne?
Válasz sirhanzoltan #3695. hozzászólásáraEnnek az ülés alatt (mögött) van a fűtés. Azt nem tudom, hogyan egyszerűbb hozzáférni. Hol kezdjem bontani.
Válasz Robika78 #3694. hozzászólásáraCsap? Radiátor?
Vagy ami nekem volt: a csövek az oszlopban mennek fel (TDD) ahogy felér, a szerelő a gyárban tett rá egy hurkot. Ott idővel - 5 év - szépen összelapult a cső és nem engedett át rendesen vizet. Ventilátor bekapcsolás után pár percel elfogyott a meleg a radiátorból.
Búcsúhétfői lehetett
Sziasztok. Segítsetek t7000-en nem jó a fűtés. A ventillátor működik, a fülke alatt a vízcsövek csak langyosak. Hol lehet a hiba?
Segítséget, véleményt szeretnék kérni:a t5-ös sorozatot dual command váltóval ismeri-e valaki, milyen tapasztalatok vannak vele?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz Hús Futár #3691. hozzászólásárajó duma! tsz- ektől csomagban vasár felett kicsivel szokták venni, csak nem kötik a kuncsaftok orrára!
kevés üórás döglött motorú lerakott tsz traki lenne jó kicsi pénzért bele egy tx66 kombájnmotort és örökélet! ez volna a lottóötös!