Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.23 FtUSD384.62 FtCHF427.35 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Alkatrésszel kapcsolatban keressék kollegáinkat bátran!
Tényleg megéri. New Holland és Case alkatrészek garantáltan meghökkentő áron.
www.mezonyek.hu
nhalkatresz@gmail.com
06303319467 Hegedűs Viktor
Nem rossz gépek,párat ismertem új kora óta,komoly baj nem volt velük.Nagy a motorjuk, kicsi a teljesítményük a világból kimegy.Ü órára nem emlékszem talán 5e körül van benne,gumijai elég kopottak a kipufogó dob elvan repedezve,a hűtő rácson is van valami javítás,de ezek a kisebb dolgok könnyen ,olcsón javíthatók. Motorja szépen ment de nem próbáltam ki,arra jártam és megnéztem.
ha megmondod mi kell minek a cikkszáma megmondom vagy adok nick nevet meg jelszót ahhoz amit én tettem be!! amugy meg leforditatod googleba ugyis látod a rajzokat mi hol van aztán már csak a számot kell leolvasni rajzrol alatta ott a cikkszám!!! amugy meg ha NH akkor bemész az IKR hez megmondják neked a cikkszámot vagy a méreteket is !!!
Vagy itt van még ez is. Ennek már androidra is van változata, és itt láthatod, hogy amerikai gazdatársaink megközelítőleg mennyiért jutnak alkatrészhez.
Sziasztok kolegák! Jd 8300-al és egy 6800-al dolgozok de szeretnék egy 8770-es vagy egy g190-es 1998-2000-es évjáratut.De sajnos nem ismerem.Mondanak róla jót és rosszat is.nem tudom mennyit eszik és mennyi az alkatrész ára a jd-hoz képest? Gondolom a motor és a váltó nem bír ki annyi üzemórát.Ha tudtok segítsetek.
www.mezonyek.hu
nhalkatresz@gmail.com
Van itt közelebb is egy emberke,nyitott boltot, jó áron hozta a cuccot,de elmúlt időbe valamiért akadozik,vagy fel sem veszi a telefont.Öcsémnek 3-4 napra ígérte az alkatrészt, 2hét lett belőle.Holnap megcsörgetem.
IKR-nél az olajon meg a szűrőkön kívül nem szabad mást venni mert arany áron adják viszont nagyon korrektek!
Mi ugyanennek a 3.pontnak a felső felének van egy ilyen kallantyúja amit ha meghúzunk elengedi a golyót belőle na az került 15 ezerbe 10centis kis lemezke
Persze,nem volna szabad neki engedni.Ki is cserélték,aztán az is enged.Kb félóránként szántásban rá kell állítani.Meguntam,visszatettem a mechanikusat.
4426 hozzászólás
Válasz #1424. hozzászólásra

Válasz #1424. hozzászólásra
hali mennyi lové?
birtokba lett véve

Delta plus elite felszereltségek között mi a különbség mert árban elég nagy van?
Válasz #1419. hozzászólásra
kb 60 csak át kell másznom győrön
400 km volt amikor én hazahoztam a mienket lábon :D:D:D
Bejáratás megvolt!!
Válasz #1418. hozzászólásra
kilométerbe mennyi neked,nekem 250 fölött van,én lehet kamionos ismerőssel haza hozatom
Válasz #1415. hozzászólásra
persze lábon,mindjárt meglessz a bejáratás
Válasz #1416. hozzászólásra
Nem mondasz hülyeséget!
Válasz #1415. hozzászólásra
Hó előtt, ugyan, inkább a legnagyobb hóban, pikk-pakk megkeresi az első tankolás árát!
Válasz #1411. hozzászólásra
Még a hó előtt gyorsan...én 2-3hét múlva.Lábon viszed haza?
Válasz #1412. hozzászólásra
5040
Én ma írtam alá a szerződést egy 6030-ra.
Mi a száma?
na ez is elérkezett,holnap megyek az új gépér
www.mezonyek.hu
nhalkatresz@gmail.com
Hali!

Ki honnan rendel alktrészt ( olcsóé )?
Első kerekeknél folyik az oil és kellene szimering úgy néz ki...
Válasz #1407. hozzászólásra
Nem rossz gépek,párat ismertem új kora óta,komoly baj nem volt velük.Nagy a motorjuk, kicsi a teljesítményük a világból kimegy.Ü órára nem emlékszem talán 5e körül van benne,gumijai elég kopottak a kipufogó dob elvan repedezve,a hűtő rácson is van valami javítás,de ezek a kisebb dolgok könnyen ,olcsón javíthatók. Motorja szépen ment de nem próbáltam ki,arra jártam és megnéztem.
Még nem néztem gondoltam elötte informálodok kicsit.
Válasz #1405. hozzászólásra
Nézted már?
Sziasztok fórumozok! Tuda valaki információval szolgálni az agrárkeresön hirdetett TS-115 Baranya megyei, Baksai traktorralkapcsolatban? Megvehetö vagy felejtös?
Válasz #1403. hozzászólásra
ha megmondod mi kell minek a cikkszáma megmondom vagy adok nick nevet meg jelszót ahhoz amit én tettem be!! amugy meg leforditatod googleba ugyis látod a rajzokat mi hol van aztán már csak a számot kell leolvasni rajzrol alatta ott a cikkszám!!! amugy meg ha NH akkor bemész az IKR hez megmondják neked a cikkszámot vagy a méreteket is !!!
Sziasztok köszönöm a segítségeket de ti találtatok már magyar nyelvűt is véletlenül????
Válasz #1396. hozzászólásra

Vagy itt van még ez is. Ennek már androidra is van változata, és itt láthatod, hogy amerikai gazdatársaink megközelítőleg mennyiért jutnak alkatrészhez.
Válasz #1400. hozzászólásra
Miért lenne az?
Válasz #1399. hozzászólásra
és ez nem pénzes?
Itt még regisztrálnod sem kell.
Válasz #1397. hozzászólásra
csak regisztrálni kell de minden fent van egész alkatrész katalogus!!
itt lehet róla vlami alkatrészek cikk számok stb!!!
Sziatok szeretnék alkatrészkatalógust meg gépkönyvet new holland TS 115ös höz 2000-es kiadásúhoz.
Válasz #1391. hozzászólásra

Ilyet átalakítani v tárcsának.
new holland azt elfelejtettem
Sziasztok kolegák! Jd 8300-al és egy 6800-al dolgozok de szeretnék egy 8770-es vagy egy g190-es 1998-2000-es évjáratut.De sajnos nem ismerem.Mondanak róla jót és rosszat is.nem tudom mennyit eszik és mennyi az alkatrész ára a jd-hoz képest? Gondolom a motor és a váltó nem bír ki annyi üzemórát.Ha tudtok segítsetek.
www.mezonyek.hu
nhalkatresz@gmail.com
Válasz #1390. hozzászólásra
valami ilyesmi kell használtba métere max 100 e. ha több akkor V. Agró újat.
Válasz #1388. hozzászólásra
Találtam neked egy tárcsát ha érdekel
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2019108/Tarcsa.html
Válasz #1388. hozzászólásra
Van itt közelebb is egy emberke,nyitott boltot, jó áron hozta a cuccot,de elmúlt időbe valamiért akadozik,vagy fel sem veszi a telefont.Öcsémnek 3-4 napra ígérte az alkatrészt, 2hét lett belőle.Holnap megcsörgetem.
Válasz #1386. hozzászólásra
holnap felhívom őket. de kérdezd meg a másik céget amit mondtál mert ők biztattak csak már nem tudtam őket visszahívni.
IKR-nél az olajon meg a szűrőkön kívül nem szabad mást venni mert arany áron adják viszont nagyon korrektek!
Mi ugyanennek a 3.pontnak a felső felének van egy ilyen kallantyúja amit ha meghúzunk elengedi a golyót belőle na az került 15 ezerbe 10centis kis lemezke
Válasz #1375. hozzászólásra

Próbáld meg itt is István hátha New Holland alkatrész
Válasz #1384. hozzászólásra
Olyat használtam én is.
Válasz #1383. hozzászólásra
Ja,Walterscheid gyártmány
Válasz #1379. hozzászólásra
Persze,nem volna szabad neki engedni.Ki is cserélték,aztán az is enged.Kb félóránként szántásban rá kell állítani.Meguntam,visszatettem a mechanikusat.
Válasz #1377. hozzászólásra

Nincs majd lefotózom,kiténél lehet kapni!
Válasz #1371. hozzászólásra
Itt láthatsz egyet
Válasz #1376. hozzászólásra
Én csak versenyen használtam, ott nem volt véle gond.
Válasz #1376. hozzászólásra

Nem enged vissza,reteszeli magát !
Válasz #1373. hozzászólásra
Idén biztos nem érünk a végére mert a szervizessel csak jövő héten megyünk
Válasz #1374. hozzászólásra
Képed van róla?