egy külföldről behozott gépet sem tudsz kipróbálni. én is tárgyaltam egy Fergusson 6190, és egy johni6810re, de nem láttam a végét, valahol 6.6körül mondták és teljes bizonytalanságban utazgatás külfőldre, és volt olyan hogy ithon megkapod a szép fotót kint meg egyhulladékra mondják hogy az volt a képen.Így maradtam az ithoni vásárlásnál.
Egy ismerősnek az első hídnál szétment egy fogaskerék a G240-be. 1,5 mill. volt a szerelés, úgy, hogy maguk oldották meg és csak alkatrészt kellett beszerezni. tizenX ezer üó. felett van a gép.
Válasz #1318. hozzászólásra
Olyat nem nagyon kapni mostanában aki meg maga hirdeti a G-s nyusziját 8+fa alatt nem kér érte annyit meg nem ér nekem egyenlőre akkor inkább a krisztál
http://www.ikr.hu/hgep_show3.php?code=1457
ez most a Favorit nálam de erre nincs meg a keret igaz a többire sem de azok közelebb vannak a krisztál árához mint az
Válasz #1303. hozzászólásra
Egy G-170-eshez megtartanám ezeket az eszközöket vagy minimális ráfordítással bővíthetők mert csak az ekém és a kombinátorom van hozzá . A területeink nagy része 5 ha feletti oda már jó a 200 lovas gép is .
klébernek kléber az tuti de mint ha más számozása lenne vagy csak az új guminak18,4x30 ra emlékszem. nem tul ballonos , mint a 20.8x30-as ezért is bízom hogy meg úszom a másik gép vételét.
Enyém 2000-res, 4500üó van benne és 35-60százalékossak a gumik, de én sokat szállítok vele.Kléber 580-as van hátul.Ha a tiéd is 580-as akkor esetleg vetni tudsz vele.
Válasz #1286. hozzászólásra
Nem azt mármire megnéztem volna elvitték.egyébbként elég szemét dolog hogy fenn hagyják a hirdetéseket és mikor telefonáltam a hirdetések nagyrésze már e kelt pld Bátmonostor, stb. expres
Válasz #1278. hozzászólásra
Ez jó kérdés. Sok képet néztem a neten, De csak ennek és a kiskunmajsainak volt olyan felnije amit ilyen ferdevasakomn kapszkodókörmökkel lehet elégszéles kálán állitani szerintem betudom sorba állitani most 170 cm-en van de még lehet rajta állítani.
Válasz #1276. hozzászólásra
3gumi egyformán kopott kb50-60%-os 1nagy az cserés az újszerű a felni szélen kisebb sérülés látható valószínű agumi is sérűlhetett azért cserélték.Nállam ezek kb 8év.
Nekem M160-as van de lényegében ugyan az.IH 4 fejjel szántok, de itt B5-tel viszi szépen az öt fejet is.4,2nehéztárcsa az nehéz neki,B4-B6-ig mélységtől függ.Kombi 5m C1,második soron C2-vel viszi.
Válasz #1265. hozzászólásra
a lehetőségeket figyelembe véve olyan 5.6m re gondoltamakár rau vagy valami hasonló nagyon nagy gépeket sem szeretnék mert többekerülnek mint a traktor.
Válasz #1274. hozzászólásra
annyi óránál még újszerűeknek kell lenni a gumiknak, ha már nem az első garnitúra lehet fönn akkor kb 2x annyi lehet benne, de még az se vészes.
4475 hozzászólás
Válasz #1320. hozzászólásra
Így van!!!
egy külföldről behozott gépet sem tudsz kipróbálni. én is tárgyaltam egy Fergusson 6190, és egy johni6810re, de nem láttam a végét, valahol 6.6körül mondták és teljes bizonytalanságban utazgatás külfőldre, és volt olyan hogy ithon megkapod a szép fotót kint meg egyhulladékra mondják hogy az volt a képen.Így maradtam az ithoni vásárlásnál.
Egy ismerősnek az első hídnál szétment egy fogaskerék a G240-be. 1,5 mill. volt a szerelés, úgy, hogy maguk oldották meg és csak alkatrészt kellett beszerezni. tizenX ezer üó. felett van a gép.
Válasz #1320. hozzászólásra
Kitudja de a 8 misis sem garancia hogy nem kell javítani mindjárt
Válasz #1316. hozzászólásra
Az majd kiderül,még nem hagyta el a portát,kész van minden munka.
Válasz #1319. hozzászólásra

az 5 misis is 8 lesz,csak előtte még szerelhetsz rakja 1 keveset
Olyat nem nagyon kapni mostanában aki meg maga hirdeti a G-s nyusziját 8+fa alatt nem kér érte annyit meg nem ér nekem egyenlőre akkor inkább a krisztál
Válasz #1317. hozzászólásra

hagyd a faxba az ilyeneket!
kipróbálható,leinformálható gépet keressél!
Válasz #1314. hozzászólásra
Meglátom ha megnézem de mostanában ennyire lenn vannak az áraik 5 mill bruttóért volt az IKr-be egy G-170 de már elkelt
Válasz #1293. hozzászólásra
én is 120-ast kerestem de ilyet találtam. és a tiéd bejött ár, érték arány stb
Válasz #1312. hozzászólásra
http://www.ikr.hu/hgep_show3.php?code=2511
Még ez tetszene .
http://www.ikr.hu/hgep_show3.php?code=1457
ez most a Favorit nálam de erre nincs meg a keret igaz a többire sem de azok közelebb vannak a krisztál árához mint az
Válasz #1313. hozzászólásra
szerintem is,de nagyon jó az ára,vagy nagyon fos a traki.
Válasz #1312. hozzászólásra
Igen és tervezem is beszélni a jóemberrel de szerintem a gép még kinn van külhonban .
Válasz #1309. hozzászólásra
ETZ LÁTTAD?
Válasz #1308. hozzászólásra
nem alkudtam.
Válasz #1307. hozzászólásra
Most már befér a kapun de a hátsó udvar még nem biztos hogy elérhető cél mindennel
Válasz #1306. hozzászólásra
Tudom de a Tm-ekről nem sok jót hallok abban a kategóriában amit tervezek .
Válasz #1304. hozzászólásra
5 lett a vége?
Válasz #1305. hozzászólásra
te megalomániás, aztán meg nemférszbe vele a nagykapun
Válasz #1305. hozzászólásra
Te tudod én csak felvetettem...
Válasz #1303. hozzászólásra
Egy G-170-eshez megtartanám ezeket az eszközöket vagy minimális ráfordítással bővíthetők mert csak az ekém és a kombinátorom van hozzá . A területeink nagy része 5 ha feletti oda már jó a 200 lovas gép is .
Válasz #1299. hozzászólásra
erre gondoltam én is.de ezt a lehetőséget beszámítottam vásárláskor.
Válasz #1297. hozzászólásra
Felénk ezekre az apró,szétszaggatott földekre még ez is sok néha,rengeteg a vonulási költség,+ munkagépeket nem kellene cserélni azonnal.
Válasz #1300. hozzászólásra
Ha lenne olyan zsák akkor már rég kibontottam volna
Válasz #1295. hozzászólásra
A 20,8.-as gumikkla is beférsz a sorba
Válasz #1297. hozzászólásra

Kikellene bontani azt szalma zsákot is
Válasz #1298. hozzászólásra

akkor valószínű,hogy az óra nem lesz tekeretlen
Válasz #1294. hozzászólásra
a két hátsó taurus
Válasz #1296. hozzászólásra
A rávaló hiányzik nekem meg én a TM szériát kerülöm messziről inkább a G vagy TG . Azok beváltabbak
Hús-futár nem hogy vennél te is egyet.
Válasz #1293. hozzászólásra

ez egy jó hír mára
Válasz #1292. hozzászólásra
mind a 4 gumi kléber?
Válasz #1291. hozzászólásra
18,4/38 az szerintem belefér a sorba.Most vettem egy 120-ast 18,4-es gumival az elmegy benne, de az is össze van véve teljesen.
Válasz #1290. hozzászólásra
amugy az országúton az első rugozásal szép simán gurul jobban mint az Mtz.
Válasz #1290. hozzászólásra
klébernek kléber az tuti de mint ha más számozása lenne vagy csak az új guminak18,4x30 ra emlékszem. nem tul ballonos , mint a 20.8x30-as ezért is bízom hogy meg úszom a másik gép vételét.
Válasz #1280. hozzászólásra
Enyém 2000-res, 4500üó van benne és 35-60százalékossak a gumik, de én sokat szállítok vele.Kléber 580-as van hátul.Ha a tiéd is 580-as akkor esetleg vetni tudsz vele.
Válasz #1288. hozzászólásra
sülyed.
Válasz #1287. hozzászólásra
ez a Tisócki udvara?
Válasz #1286. hozzászólásra
expres
Nem azt mármire megnéztem volna elvitték.egyébbként elég szemét dolog hogy fenn hagyják a hirdetéseket és mikor telefonáltam a hirdetések nagyrésze már e kelt pld Bátmonostor, stb.
Válasz #1284. hozzászólásra
EZT VETTED?
Válasz #1282. hozzászólásra
ezt már néztem itt afórumban szó mi szó passzolna.De jólenne közelebbről.
Válasz #1278. hozzászólásra
Ez jó kérdés. Sok képet néztem a neten, De csak ennek és a kiskunmajsainak volt olyan felnije amit ilyen ferdevasakomn kapszkodókörmökkel lehet elégszéles kálán állitani szerintem betudom sorba állitani most 170 cm-en van de még lehet rajta állítani.
Válasz #1277. hozzászólásra
5,6-ost elviszi biztos.

én EZT megnézném
4-es eke, 4méteres nehéz vagy 5-ös középnehéz tárcsa, 3 késes lazító - ezek bőven jók utána.
Válasz #1276. hozzászólásra
3gumi egyformán kopott kb50-60%-os 1nagy az cserés az újszerű a felni szélen kisebb sérülés látható valószínű agumi is sérűlhetett azért cserélték.Nállam ezek kb 8év.
Válasz #1257. hozzászólásra
Nekem M160-as van de lényegében ugyan az.IH 4 fejjel szántok, de itt B5-tel viszi szépen az öt fejet is.4,2nehéztárcsa az nehéz neki,B4-B6-ig mélységtől függ.Kombi 5m C1,második soron C2-vel viszi.
Sorművelést mivel csinálod majd ?
Válasz #1265. hozzászólásra
a lehetőségeket figyelembe véve olyan 5.6m re gondoltamakár rau vagy valami hasonló nagyon nagy gépeket sem szeretnék mert többekerülnek mint a traktor.
Válasz #1274. hozzászólásra
annyi óránál még újszerűeknek kell lenni a gumiknak, ha már nem az első garnitúra lehet fönn akkor kb 2x annyi lehet benne, de még az se vészes.