Gázolaj árak 607 Ft Benzin árak 590 Ft EUR 399.04 Ft USD 339.67 Ft CHF 428.45 Ft GBP 459.56 Ft

Fórum

Poénok

Létrehozta: Josey , 2008-09-13 22:48:54

Kedvencekhez Segítség

6894 hozzászólás
#2342 gazda001
2011-09-08 19:46:16

Tudjátok mi a különbség a mai és az ókori rabszolgatartás közt?

- Ókorban etetették a rabszolgát.
- Ma önellátó a rabszolga

Nincs profilkép
#2340 5007
2011-09-08 15:01:41

Válasz #2349. hozzászólásra

Miért rúgtam ki a titkárnőmet?

Két hete volt a 45. születésnapom.
Egyébként sem éreztem magam valami fényesen.
Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nem hogy Isten éltessen...

A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket.

Úton az irodába már teljesen levert voltam.

Bementem az ajtón, és Mari, a titkárnőm felállt, és így szólt:

Isten éltesse sokáig, főnök!
Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el!

Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon, és azt mondta:

- Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!

Nem a szokásos kis étterembe mentünk, hanem egy hangulatos falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk.

Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Mari azt mondta:

- Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma születésnapja van. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!

Így felmentünk a lakására, és kávé helyett megittunk még két
Martinit, és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.

Egy idő után Mari így szólt:

- Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok... Helyeseltem a tervet. Naná...!!!

Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt, és őt követték...:

a feleségem, a gyerekeim, és a közelebbi munkatársaink, és a Happy Birthday-t énekelték.

Én meg ott ültem a heverőn, és ... a zoknimon és az álló farkamon
kívül semmi nem volt rajtam.

Nincs profilkép
#2339 Szabi.
2011-09-06 21:07:57

Szergej és Szása Szibériában gyalogolnak a nagy hidegben és beszélgetnek:
-Te Szása,jut eszembe itt van nálam ez az üveg vodka. Játszunk érte barkóbát ??
-Igen ! De mi a tét ??
-Ha eltalálod melyik kezemben van akkor megisszuk és leszophatsz, ha nem örökre leszokunk.
-Oké ! Hát akkor legyen a jobb!
-Gondolkozz, Szása, gondolkozz!

Nincs profilkép
#2338 5007
2011-09-06 20:59:26

‎-Na Drágám, sexelünk?
-Nem lehet,megjött!
-Akkor egy 68?
-Az milyen?
-Te leszopsz, én meg jövök 1-gyel…

#2337 Radocz
2011-09-05 16:44:45

"Prostitúció: Svájc emelhet a korhatáron magyar kérésre
A mostani szabályozás erőteljes szívóhatást gyakorol Magyarországon, a szervezett bűnözésnek és az emberkereskedelemnek a melegágya.
Balog Zoltán államtitkár szerint nyitott fülekre talált Svájcban az a magyar kérés, hogy az alpesi ország emelje föl tizenhatról tizennyolc évre a prostitúció törvényi korhatárát, mert ez a szabályozás nemkívánatos hatásokkal jár Magyarországon.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára erről telefonon számolt be az MTI-nek, miután Aarauban közös sajtótájékoztatót tartott a kérdésről Bogárdi Szabó István református püspökkel.
A református egyházi elöljáró kezdeményezte, hogy saját egyházán, a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki Egyházkerületén keresztül fölhívja a svájci törvényhozók, kormánytagok figyelmét arra, hogy a svájci szabályozás erőteljes szívóhatást gyakorol Magyarországon, a szervezett bűnözésnek és az emberkereskedelemnek a melegágya, nem is beszélve az áldozatok - sok esetben kiskorúak - megalázásáról, emberi méltóságának a megsértéséről - mondta el Balog Zoltán. Mélyszegénységben élő családok gyermekei az áldozatok, és az általános vélekedéssel ellentétben nem csak .....ok - tette hozzá.
Súlyos problémáról van szó, amelyet Magyarország és Svájc csak együtt oldhat meg. Első lépésként 18 évre kell emelni Svájcban a prostitúció korhatárát - mondta az államtitkár.
A magyar kezdeményezést támogatja a svájci Aargau kanton református egyháza. Az állam és az egyház együttműködése jegyében a sajtótájékoztatón részt vett Pascale Bruderer parlamenti képviselő - aki 2009-2010-ben a svájci parlament elnöke volt - és Aargau kanton miniszterelnöke. Megígérték, hogy megpróbálják fölgyorsítani a törvénymódosítást lehetővé tevő folyamatot.
Balog Zoltán elmondta, bemutatta a svájci tárgyalópartnereknek, hogy a magyar kormány mit tervez a roma integráció területén.
A Dunamelléki Egyházkerület és Aargau kanton református egyháza együttműködési megállapodás aláírását tervezi, amely többek között kitér erre a kérdésre is. Az elképzelés szerint felvilágosítás, megelőzés céljából készítenek egy tájékoztató könyvecskét, amely a veszélyekre figyelmeztet és ezt a református egyház fogja terjeszteni.

Az egyház ennyire otthon van a prostitúciót érintő kérdésekben? Balog Zoltán most az Európa-szerte híres „export cikkünk versenyképessége” ellen agitál. Most jobb, ha a kisebbségi, „könnyűvérű-iparosok” itthon folytatják majd a tevékenységüket?
Azért nekem lenne egy „kompromisszumos javaslatom. Legyen a korhatár 17 év, és a Svájci Nemzeti Bank sebtében hozzálát a frankjuk gyengítéséhez.

http://www.hir24.hu/kulfold/2011/08/30/prostitucio-svajc-emelhet-a-korhataron-magyar-keresre/~~fokusz

A Rákóczi téri prosti leszólít egy pasast:
- Szép szőke hercegem, gyere, játszunk töltött cigarettát!
- Az mit jelent?
- Én adom a hüvelyt, te meg a dohányt..."

smile cowboy

mki lenne, ha itt5hon is lennének piros lámpás házak.

Régen is volt, askkor most miért nem a jó és működő dolgokat hozza vissza a kormány?

smile cowboy

Moderálta: (3932) 2013-11-13 15:25:55

#2336 Czanik Sanyi
2011-09-05 14:36:49

Vasárnap reggel a házaspár az ágyban lustálkodik,a férj elkezd a felesége körül matatni.Finoman megcirógatja az oldalát,a derekát,lenyúl a combjához.Az asszony kéjesen nyújtózkodni kezd:
-Egy kicsit feljebb.... Egy kicsit lejjebb...
Erre a férje abbahagyja a motoszkálást,a feleség csodálkozik:
-Mi történt?Miért hagytad abba?
-Megtaláltam a távirányítót...
smile lolsmile lolsmile biggrinsmile biggrin

#2335 Zoli 63
2011-09-02 12:18:36

Három elítélt beszélget a börtönben:
- Titeket miért ítéltek el? - kérdi az egyik.
- Elkötöttem egy autót, egymillió forintos kárt okozva. És te?
- Én loptam az állam pénzéből, kétmillió forintos kárt okozva.
- Hát te cimbora? Te mit csináltál?
- Én három millió forintos kárt okoztam.
- Na akkor te vagy itt a legjobb. Hogy csináltad?
- Hóvirágot szedtem.

#2332 Zoli 63
2011-09-01 11:49:17

Meghal a ..... és felkerül a Menyországba. Álldogál a bejárat előtt, majd gondol egyet és bekopog. Kinéz Szent Péter:

SZP: - ...te?

C: - ...há hogy-hogy én?

SZP: - Te mi a fenét keresel itt??

C: - ...há mit keresnék...há meghóttam...

SZP: - Igen?...tán csak nem akarsz bejönni?

C: - Há hova a jó édes Istenbe menjek?

SZP: - (röhögve) ...hihihi...ne haragudj ...., hogy kiröhöglek, de ide ilyen magadfajta még be nem tette a lábát!

C: - Hogyhogy???

SZP: - Mert ....t nem engedünk be! Ez nem a te helyed! Azért van a Pokol!

C: - A Pokol! De hát ez nem igazság! Én egész életemben a Tanítás szerint éltem! Dolgoztam, felneveltem 6 gyereket, mind a 6 egyetemre járt, orvosok lettek! Mindig jutott jótékony célokra is, sőt! Én és a sógoraim fejenként 10-10 millióval szálltunk be a falusi templom felépítésébe!! Egész életemben féltem az Istent! Hát kinek van itt helye, ha nem nekem!

Szent Péter gondolkodik majd megszólal:

- ...hát sok a nyomós érv...na várj egy kicsit, megpróbálok utánanézni!

Eltelik egy kis idő és Szent Péter már jön is vissza:

- Na, te .... gyere egy kicsit közelebb! (suttogva - Itt most olyan dolog fog történni, amire még nem volt és nem is lesz példa soha többet. Veled kivételt teszünk! A srácok már számolják bent a pénzt!

MINDET VISSZAKAPOD!!!!

Moderálta: (3932) 2013-11-13 15:26:37

#2331 Radocz
2011-09-01 09:26:00

Falusi lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a vőlegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendőrségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket, a rendőrök megkezdik a vendégsereg kihallgatását.
Először azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor.
- Na, mondja el, mi történt! - mondja a rendőr.
- Menyasszonytánc volt, éppen a menyasszonnyal táncoltam, amikor a vőlegény hirtelen felugrott a székéből, és minden ok nélkül a menyasszony lába közé rúgott!
- Húú, az biztos nagyon fájdalmas volt! - szisszen fel a rendőr.
- Azt elhiheti! Három ujjam is eltört!

smile cowboy

#2330 Gabika6930
2011-09-01 06:27:01

Mondja a lány a fiúnak:
-Gyere át este nem lesz itthon senki.
Fiú: -Oké
A fiú átmegy kopog, nem nyitja ki a lány az ajtót.
Másnap találkoznak.
Fiú:-Miért nem nyitottál ajtót?
Lány: - Mondtam, hogy nem lesz otthon senki!!!!!
smile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#2329 Zoli 63
2011-08-29 11:36:31

Válasz #2338. hozzászólásra

Minden családtagra külön adta be ! smile lolsmile thumbup

#2328 Radocz
2011-08-29 11:20:25

Ma hallottam:

Gyurcsány audival jár, Budaházy meg Gaudhi-val.

smile cowboy

#2327 Czanik Sanyi
2011-08-29 11:18:12

Válasz #2336. hozzászólásra

Azért mert sokat akarsz kapni.smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#2326 Zoli 63
2011-08-29 11:13:57

Válasz #2336. hozzászólásra

Azért mert abban a hivatalban,ennyien kapjátok ezzel az indokkal a segiiilyt ! smile lolsmile lol

#2325 Gabika6930
2011-08-29 05:51:44

Válasz #2335. hozzászólásra
Ebből miért lett ennyi??????smile oopssmile oopssmile oops

#2324 Gabika6930
2011-08-29 05:50:46

Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja.Hétfőn megyek a pénzértsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#2323 Gabika6930
2011-08-29 05:50:45

Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja.Hétfőn megyek a pénzértsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#2322 Gabika6930

#2321 Gabika6930

#2320 Gabika6930

#2319 Gabika6930
2011-08-29 05:50:44

#2318 Gabika6930

#2317 Gabika6930

#2316 Gabika6930

#2315 Gabika6930
2011-08-29 05:50:43

#2314 Gabika6930

#2313 Gabika6930

#2312 Gabika6930
2011-08-29 05:50:42

#2311 Gabika6930
2011-08-29 05:50:41

Nincs profilkép
#2310 gyöngyösi csaba
2011-08-28 20:34:31

Újdonsült férj odadobja a nadrágját a feleségnek:
- Tessék, itt a nadrágom, próbáld fel!
Az asszonyka felpróbálja:
- Ez nagyon nagy rám!
- Így van - feleli a férj. Jusson eszedbe minden alkalommal, hogy
ebben a családban ki hordja a nadrágot!
Erre az asszony leveszi a bugyiját, és odaadja a férjének:
- Tessék, próbáld fel!
A férfi próbálkozik, de nem megy:
- Ez lehetetlen! Nem tudok bebújni a bugyidba!
- Igen, és ez így is marad, ha nem változtatsz a pökhendiségeden!

Nincs profilkép
#2309 gyöngyösi csaba
2011-08-28 20:32:18

Elkapja a házmester a kiscsajt a kapualjban. A csajszi elkezd sikítani: -Anyúúú k.r a házmester... ahhh a házmester... ahhh a mester... úhhh a mágus!

Bemegy a törpe a kuplerájba.
Odamegy a Qrva, és elkezdik a vetkőzést.
A törpe leveszi a gatyáját, a kurva meg a melltartóját.
Qrva mondja:
- Törpe, ez kicsi!
Törpe: Tapsol egyet majd megnő a pénisze.
Qrva:
- Jajj, törpe, ez már túl nagy!
Törpe: Csettint egyet, majd kicsit kisebb lesz a nemi szerve.
Qrva:
- Ok, törpe, ez pont jó.
Elkezdik, a törpe ráhasal a csajra, de nem csinál semmit.
Qrva:
- Törpe, csinálsz valamit???
Törpe:
- Ja télleg!
Csettint, tapsol, csettint, tapsol...

Egy üzletember Japánba utazik. Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni:
- Machigau ana, machigau ana!
A fickó nem tud japánul és nincs kedve elővenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erősen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerződést. Pihenésképpen elviszi golfozni egy előkelő golf klubba. A játék során a japánnak sikerül első ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levő lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen szerzett nyelvtudását:
- Machigau ana.
Erre megfordul a japán:
- Hogyhogy rossz lyukba ment?

Nincs profilkép
#2308 gyöngyösi csaba
2011-08-28 20:30:47

Órán az iskolában a tanító néni látja, hogy nagyon mozog a hátsó pad. Meg is kérdezi Pistikét:
- Mi történik ott hátul Pistike?
- A tanító néni mondta, hogy húzzam meg a Margót...

A .... fog magának egy utcalányt és felviszi a lakására, de van egy kis baj, mert csak egy szoba van és otthon van a kisfia! Megoldásként azt mondja a fiának, álljon ki az erkélyre, és ahány sapkás embert számol, annyiszor ad neki 50 forintot.
Fél óra múlva végez a ..... és bejön a kisgyerek. Kérdi az apja:
- Na fiam, hány sapkás embert láttál?
Így szól a kisgyerek:
- Hát apu, ez drága dugás volt! Egy egész .... temetési menet járt erre!

Moderálta: (3932) 2013-11-13 11:46:35

Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:22:33

#2307 ocsi
2011-08-28 20:21:43

- Miért színlelnek a nők orgazmust?
- ???
- Mert azt hiszik, hogy a férfiakat érdekli...

smile lolsmile thumbupcool

#2305 Zoli 63
2011-08-27 19:13:18

Elvonókúúúra !!! XDDDD -Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért

- Uram, Ön meleg? – kérdi az orvos.

- Igen, az vagyok…

- Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt.

Az ürge nagyon berezel

- Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság?

A doki gondolkodik, majd így szól

- Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de

biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie

tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt savanyú káposztát, rengeteg cseresznyepaprikával. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz

- Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?

- Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge...
smile thumbup

#2304 Zoli 63
2011-08-26 20:18:58

Egyikük sem gondolta volna...

--------------------------------------------------------------------------------

A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át és vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy ezután a nagy esemény után oda szeretné adni a szüzességét.

Nos, a fiú el volt kápráztatva, de mivel még ő is szűz volt, ezért elment a patikába, hogy óvszert szerezzen. A patikus egy órán keresztül magyarázott a fiúnak, elmondott mindent, amit a kondomokról és a szexről tudnia kell.

A patikus a végén megkérdezte, hogy mennyi "védőfelszerelést" kér; 3, 10 db-osat vagy családi csomagot. A srác ragaszkodott a családi mennyiséghez, mert azt gondolta nagyon el lesz foglalva, hiszen ez lesz neki az első, stb.

Azon a bizonyos estén a fiú elment a lány szüleinek házába és a lány nyitott ajtót, aki így köszöntötte: Oh, annyira izgatott vagyok, hogy a szüleimmel találkozol, na gyere már be!"

A fiú bement és leült az asztalhoz, ahol a lány szülei mar helyet foglaltak.

A fiú gyorsan felajánlotta, hogy elmondja az áldást, és lehajtotta a fejét.

Percek teltek el, és a fiú még mindig imádkozott a fejet lehajtva.

10 perc múlva a fiú még mindig nem mozdult.

Végül, 20 perc után a lány odahajolt hozzá, mivel a fiú meg mindig asztalra borított arccal ült, és a lány így szólt:
"Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vallásos vagy."

Erre a fiú hozzáfordult és visszasúgta:
Én pedig nem is gondoltam volna, hogy az apád patikus!"

#2302 Zoli 63
2011-08-24 15:24:25

Válasz #2311. hozzászólásra

Ebből is látszik h jó konstrukció ,mert azóta sem kellett évente újitgatni ! smile biggrinsmile thumbup

#2301 Radocz
2011-08-24 13:40:02

Egy férfi hazatelefonál a feleségének, hogy túlóráznia kell. A túlórát persze a titkárnővel tölti, először vacsorázni mennek, aztán a nő lakására. A randi után a férfi hazafelé készülődik a fürdőszobában, amikor észreveszi, hogy egy nagy piros folt éktelenkedik a nyakán. Töri a fejét, hogyan fogja ezt otthon megmagyarázni.

Amikor hazaér, az előszobában a kutyája fogadja nagy lelkesedéssel. A férfi azonnal leveti magát a padlóra, és hancúrozni kezd a kutyával, majd a nyakát fogva lép be a nappaliba:
- Nahát, nézd mit csinált velem ez a kutya! - mondja a feleségének.
- Igen? Nézd, - nyitja szét az asszony a blúzát - ugyanezt tette az én mellemmel is!
smile cowboy

#2299 Gabika6930
2011-08-22 21:04:09

A jég veszélyei!

A vodka-jéggel tönkreteszi a vesédet.
A rum-jéggel tönkre vágja a májadat.
A whisky-jéggel megöli a szívedet.
A gin-jéggel elpusztítja az agyadat.
A cola-jéggel a fogaidat...

Úgy tűnik tehát, hogy a jég halálos méreg! Figyelmeztesd a barátaidat: álljanak le a jéggel!smile aikidosmile aikido

Nincs profilkép
#2298 Tanuló
2011-08-22 14:11:23

Paraszt gazda a cirkuszba

A cirkusz járja a falvakat és egyik nagy attrakciójuk, hogy az artista a szájában lógatja a farkánál fogva a disznót és megmondja, hogy hány kiló.
A parasztgazda így szól a fiához:
- Gergő fiam, ugorj haza anyádért, mert ilyet még ű se látott …
A gyerek hazarohan , majd kisvártatva vissza is jön…
- Idesapám, gyűjjék haza, anyánk mérlegeli a postást.

#2297 Zoli 63
2011-08-19 20:10:14

Sosem tudhatod, ki hal meg!

--------------------------------------------------------------------------------

Az apa bemegy a kisfia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek lidérces álma van, nyög, sír, forgolódik. Az apja felkölti, és nyugtatgatja, kérdezi mi baj van. A gyerek elmondja, azt álmodta, hogy Margit nagynéni meghalt. Apja megnyugtatja, hogy Margit néni teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább. Másnap Margit nagynéni meghal.

Néhány nap múlva az apa ismét felmegy a fia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A fiának ismét lidérces álma van, az apja felkölti és kérdezi mi baj. A fiú most azt mondja, azt álmodta, hogy a nagypapa meghalt. Apja megnyugtatja, hogy a nagyi teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább. Másnap a nagypapa meghal.

Egy hét múlva, hasonlóan, az apa este felmegy a fia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek ismét lidérces álma van, az apa felkölti, és kérdezi mi a baj. A gyerek sírva válaszol, hogy azt álmodta, hogy az apja meghalt. Megnyugtatja a fiát, hogy teljesen jól érzi magát, betakarja, és mondja neki hogy aludjon csak nyugodtan, minden rendben van.

Az apa visszamegy a hálószobába, lefekszik, de nem tud elaludni, annyira fél. Másnap reggel halálra van rémülve, mert komolyan hiszi, hogy meg fog halni. Felöltözik, majd kocsival elindul a munkahelyére, de rettenetesen óvatosan vezet, nehogy valami baleset történjen. Nem mer ebédelni, mert fél az ételmérgezéstől. Mindenkit elkerül, mert meg van győződve, hogy valaki meg akarja ölni. Minden zajra felugrik, minden mozgásra az asztal alá bújik.

Délután hazamegy, az ajtóban találkozik a feleségével.
- Atyaúristen! Micsoda szörnyű napom volt! Egész életemben ilyen rosszul még nem voltam - mondja az asszonynak.
Mire az asszony:
- Neked volt szörnyű napod? Hát még nekünk! Képzeld a postás ma reggel itt halt meg az ajtónk előtt!

#2296 korzo
2011-08-17 21:20:52

Hajnalban kopogtatnak egy mekkai könyvesbolt ajtaján. A tulajdonos álmos szemekkel nyit ajtót, majd kérdi:
-Mit akar?
-Korán van?

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Lehangoló eredménnyel ért véget az aratás Békésben
Lehangoló eredménnyel ért véget az aratás Békésben
A termésátlagok jóval elmaradnak az előző évekétől. A vihar a napraforgót, az...
Szántóföldtől a silóig: hol fertőznek a kukorica gombabetegségei?
Szántóföldtől a silóig: hol fertőznek a kukorica gombabetegségei?
A fertőzés nem csak tároláskor történik – a mechanikai sérülések és klimatikus...
Eladó tehén borjàval
Eladó tehén borjàval

600.000 Ft

Vogel&Noot EN 300 N forgóborona
Vogel&Noot EN 300 N forgóborona

1.350.000 Ft

Háromfejes eke eladó
Háromfejes eke eladó

250.000 Ft

John Deere 5270
John Deere 5270

12.500.000 Ft