Az újságárust nyugtalanítja, hogy egyik vásárlója minden reggel megveszi a Szabad Nép-et, rápillant a címoldalra, és aztán olvasatlanul bevágja a közeli szemétládába. Egy reggel halkan odaszól:
- Miért veszi meg, ha el se olvassa? Mit keres benne?
- Engem csak a halálozási hír érdekel.
- Dehát az a harmadik oldalon szokott lenni.
- Akiét én várom, az az első oldalon fog megjelenni.
Egy idős úriember becsönget a bordélyházba. A madam ajtót nyit, és kérdezi a férfitől, mit óhajt.
- Egy csinos fiatal szőke lányt szeretnék. - feleli az.
- Magának mindössze 100 dollárba fog kerülni. - mondja a nő.
- Maga ugrat engem! - kiált fel a férfi.
- Az még plusz 10 dollár!
Néhány rossz férfiválasz a "Hogy nézek ki ebben a ruhában?" kérdésre:
- Ez egy remek ruha, kedvesem, de a farsang még csak 2 hónap múlva lesz!
- Nem láttam ekkora feneket azóta, hogy a Nohab mozdonyokat kivonták a forgalomból!
- Öööö.... Amikor utoljára válaszoltam erre a kérdésre, három hétig alig láttam a bal szememmel.
- Pszt! Meccs van, nézd meg magad a tükörben, arra találták ki!
- Atyám, azt hiszem ma kihagyom az ebédet!
- Úgy nézel ki, mint egy zsírleszívás reklám "Előtte" képe.
- Hogyan mondjam, hogy ne legyen belőle sértődés.... Múúúú?
Szex előtt egymást vetkőztetitek le. Szex után viszont már egyedül kell felöltöznöd.
Tanulság: az életben ne várj segítséget attól, akit már baszogattál!
Megy a .... gyónni, s látja, hogy a pap letette óráját a gyóntatószékre. Letérdel, és bal kezét ráteszi az órára.
- Mi a vétked?
- Lopok, atyám.
- Mondd úgy: loptam!
A .... zsebredugja az órát.
- Loptam - feleli.
- Mit, gyermekem?
- Egy órát.
- Visszaadtad-e a gazdájának?
- Én magának adom, atyám.
- Ej, fiam, ne nekem add, hanem a gazdájának!
- Próbáltam, de nem kellett neki.
- Hát akkor tartsd meg, fiam.
nah jó. :-D:D:D
Két hete volt a 45. születésnapom.
Egyébként sem éreztem magam valami fényesen.
Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nem hogy Isten éltessen...
A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket.
Úton az irodába már teljesen levert voltam.
Bementem az ajtón, és Mari, a titkárnőm felállt, és így szólt:
Isten éltesse sokáig, főnök!
Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el!
Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon, és azt mondta:
- Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!
Nem a szokásos kis étterembe mentünk, hanem egy hangulatos falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk.
Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Mari azt mondta:
- Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma születésnapja van. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!
Így felmentünk a lakására, és kávé helyett megittunk még két
Martinit, és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.
Egy idő után Mari így szólt:
- Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok... Helyeseltem a tervet. Naná...!!!
Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt, és őt követték...:
a feleségem, a gyerekeim, és a közelebbi munkatársaink, és a Happy Birthday-t énekelték.
Én meg ott ültem a heverőn, és ... a zoknimon és az álló farkamon
kívül semmi nem volt rajtam.
Szergej és Szása Szibériában gyalogolnak a nagy hidegben és beszélgetnek:
-Te Szása,jut eszembe itt van nálam ez az üveg vodka. Játszunk érte barkóbát ??
-Igen ! De mi a tét ??
-Ha eltalálod melyik kezemben van akkor megisszuk és leszophatsz, ha nem örökre leszokunk.
-Oké ! Hát akkor legyen a jobb!
-Gondolkozz, Szása, gondolkozz!
"Prostitúció: Svájc emelhet a korhatáron magyar kérésre
A mostani szabályozás erőteljes szívóhatást gyakorol Magyarországon, a szervezett bűnözésnek és az emberkereskedelemnek a melegágya.
Balog Zoltán államtitkár szerint nyitott fülekre talált Svájcban az a magyar kérés, hogy az alpesi ország emelje föl tizenhatról tizennyolc évre a prostitúció törvényi korhatárát, mert ez a szabályozás nemkívánatos hatásokkal jár Magyarországon.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára erről telefonon számolt be az MTI-nek, miután Aarauban közös sajtótájékoztatót tartott a kérdésről Bogárdi Szabó István református püspökkel.
A református egyházi elöljáró kezdeményezte, hogy saját egyházán, a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki Egyházkerületén keresztül fölhívja a svájci törvényhozók, kormánytagok figyelmét arra, hogy a svájci szabályozás erőteljes szívóhatást gyakorol Magyarországon, a szervezett bűnözésnek és az emberkereskedelemnek a melegágya, nem is beszélve az áldozatok - sok esetben kiskorúak - megalázásáról, emberi méltóságának a megsértéséről - mondta el Balog Zoltán. Mélyszegénységben élő családok gyermekei az áldozatok, és az általános vélekedéssel ellentétben nem csak .....ok - tette hozzá.
Súlyos problémáról van szó, amelyet Magyarország és Svájc csak együtt oldhat meg. Első lépésként 18 évre kell emelni Svájcban a prostitúció korhatárát - mondta az államtitkár.
A magyar kezdeményezést támogatja a svájci Aargau kanton református egyháza. Az állam és az egyház együttműködése jegyében a sajtótájékoztatón részt vett Pascale Bruderer parlamenti képviselő - aki 2009-2010-ben a svájci parlament elnöke volt - és Aargau kanton miniszterelnöke. Megígérték, hogy megpróbálják fölgyorsítani a törvénymódosítást lehetővé tevő folyamatot.
Balog Zoltán elmondta, bemutatta a svájci tárgyalópartnereknek, hogy a magyar kormány mit tervez a roma integráció területén.
A Dunamelléki Egyházkerület és Aargau kanton református egyháza együttműködési megállapodás aláírását tervezi, amely többek között kitér erre a kérdésre is. Az elképzelés szerint felvilágosítás, megelőzés céljából készítenek egy tájékoztató könyvecskét, amely a veszélyekre figyelmeztet és ezt a református egyház fogja terjeszteni.
Az egyház ennyire otthon van a prostitúciót érintő kérdésekben? Balog Zoltán most az Európa-szerte híres „export cikkünk versenyképessége” ellen agitál. Most jobb, ha a kisebbségi, „könnyűvérű-iparosok” itthon folytatják majd a tevékenységüket?
Azért nekem lenne egy „kompromisszumos javaslatom. Legyen a korhatár 17 év, és a Svájci Nemzeti Bank sebtében hozzálát a frankjuk gyengítéséhez.
A Rákóczi téri prosti leszólít egy pasast:
- Szép szőke hercegem, gyere, játszunk töltött cigarettát!
- Az mit jelent?
- Én adom a hüvelyt, te meg a dohányt..."
mki lenne, ha itt5hon is lennének piros lámpás házak.
Régen is volt, askkor most miért nem a jó és működő dolgokat hozza vissza a kormány?
Vasárnap reggel a házaspár az ágyban lustálkodik,a férj elkezd a felesége körül matatni.Finoman megcirógatja az oldalát,a derekát,lenyúl a combjához.Az asszony kéjesen nyújtózkodni kezd:
-Egy kicsit feljebb.... Egy kicsit lejjebb...
Erre a férje abbahagyja a motoszkálást,a feleség csodálkozik:
-Mi történt?Miért hagytad abba?
-Megtaláltam a távirányítót...
Három elítélt beszélget a börtönben:
- Titeket miért ítéltek el? - kérdi az egyik.
- Elkötöttem egy autót, egymillió forintos kárt okozva. És te?
- Én loptam az állam pénzéből, kétmillió forintos kárt okozva.
- Hát te cimbora? Te mit csináltál?
- Én három millió forintos kárt okoztam.
- Na akkor te vagy itt a legjobb. Hogy csináltad?
- Hóvirágot szedtem.
Meghal a ..... és felkerül a Menyországba. Álldogál a bejárat előtt, majd gondol egyet és bekopog. Kinéz Szent Péter:
SZP: - ...te?
C: - ...há hogy-hogy én?
SZP: - Te mi a fenét keresel itt??
C: - ...há mit keresnék...há meghóttam...
SZP: - Igen?...tán csak nem akarsz bejönni?
C: - Há hova a jó édes Istenbe menjek?
SZP: - (röhögve) ...hihihi...ne haragudj ...., hogy kiröhöglek, de ide ilyen magadfajta még be nem tette a lábát!
C: - Hogyhogy???
SZP: - Mert ....t nem engedünk be! Ez nem a te helyed! Azért van a Pokol!
C: - A Pokol! De hát ez nem igazság! Én egész életemben a Tanítás szerint éltem! Dolgoztam, felneveltem 6 gyereket, mind a 6 egyetemre járt, orvosok lettek! Mindig jutott jótékony célokra is, sőt! Én és a sógoraim fejenként 10-10 millióval szálltunk be a falusi templom felépítésébe!! Egész életemben féltem az Istent! Hát kinek van itt helye, ha nem nekem!
Szent Péter gondolkodik majd megszólal:
- ...hát sok a nyomós érv...na várj egy kicsit, megpróbálok utánanézni!
Eltelik egy kis idő és Szent Péter már jön is vissza:
- Na, te .... gyere egy kicsit közelebb! (suttogva - Itt most olyan dolog fog történni, amire még nem volt és nem is lesz példa soha többet. Veled kivételt teszünk! A srácok már számolják bent a pénzt!
Falusi lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a vőlegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendőrségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket, a rendőrök megkezdik a vendégsereg kihallgatását.
Először azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor.
- Na, mondja el, mi történt! - mondja a rendőr.
- Menyasszonytánc volt, éppen a menyasszonnyal táncoltam, amikor a vőlegény hirtelen felugrott a székéből, és minden ok nélkül a menyasszony lába közé rúgott!
- Húú, az biztos nagyon fájdalmas volt! - szisszen fel a rendőr.
- Azt elhiheti! Három ujjam is eltört!
Mondja a lány a fiúnak:
-Gyere át este nem lesz itthon senki.
Fiú: -Oké
A fiú átmegy kopog, nem nyitja ki a lány az ajtót.
Másnap találkoznak.
Fiú:-Miért nem nyitottál ajtót?
Lány: - Mondtam, hogy nem lesz otthon senki!!!!!
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja.Hétfőn megyek a pénzért
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja.Hétfőn megyek a pénzért
Újdonsült férj odadobja a nadrágját a feleségnek:
- Tessék, itt a nadrágom, próbáld fel!
Az asszonyka felpróbálja:
- Ez nagyon nagy rám!
- Így van - feleli a férj. Jusson eszedbe minden alkalommal, hogy
ebben a családban ki hordja a nadrágot!
Erre az asszony leveszi a bugyiját, és odaadja a férjének:
- Tessék, próbáld fel!
A férfi próbálkozik, de nem megy:
- Ez lehetetlen! Nem tudok bebújni a bugyidba!
- Igen, és ez így is marad, ha nem változtatsz a pökhendiségeden!
Elkapja a házmester a kiscsajt a kapualjban. A csajszi elkezd sikítani: -Anyúúú k.r a házmester... ahhh a házmester... ahhh a mester... úhhh a mágus!
Bemegy a törpe a kuplerájba.
Odamegy a Qrva, és elkezdik a vetkőzést.
A törpe leveszi a gatyáját, a kurva meg a melltartóját.
Qrva mondja:
- Törpe, ez kicsi!
Törpe: Tapsol egyet majd megnő a pénisze.
Qrva:
- Jajj, törpe, ez már túl nagy!
Törpe: Csettint egyet, majd kicsit kisebb lesz a nemi szerve.
Qrva:
- Ok, törpe, ez pont jó.
Elkezdik, a törpe ráhasal a csajra, de nem csinál semmit.
Qrva:
- Törpe, csinálsz valamit???
Törpe:
- Ja télleg!
Csettint, tapsol, csettint, tapsol...
Egy üzletember Japánba utazik. Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni:
- Machigau ana, machigau ana!
A fickó nem tud japánul és nincs kedve elővenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erősen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerződést. Pihenésképpen elviszi golfozni egy előkelő golf klubba. A játék során a japánnak sikerül első ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levő lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen szerzett nyelvtudását:
- Machigau ana.
Erre megfordul a japán:
- Hogyhogy rossz lyukba ment?
Órán az iskolában a tanító néni látja, hogy nagyon mozog a hátsó pad. Meg is kérdezi Pistikét:
- Mi történik ott hátul Pistike?
- A tanító néni mondta, hogy húzzam meg a Margót...
A .... fog magának egy utcalányt és felviszi a lakására, de van egy kis baj, mert csak egy szoba van és otthon van a kisfia! Megoldásként azt mondja a fiának, álljon ki az erkélyre, és ahány sapkás embert számol, annyiszor ad neki 50 forintot.
Fél óra múlva végez a ..... és bejön a kisgyerek. Kérdi az apja:
- Na fiam, hány sapkás embert láttál?
Így szól a kisgyerek:
- Hát apu, ez drága dugás volt! Egy egész .... temetési menet járt erre!
Elvonókúúúra !!! XDDDD -Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért
- Uram, Ön meleg? – kérdi az orvos.
- Igen, az vagyok…
- Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt.
Az ürge nagyon berezel
- Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság?
A doki gondolkodik, majd így szól
- Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de
biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie
tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt savanyú káposztát, rengeteg cseresznyepaprikával. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz
- Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?
- Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge...
A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át és vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy ezután a nagy esemény után oda szeretné adni a szüzességét.
Nos, a fiú el volt kápráztatva, de mivel még ő is szűz volt, ezért elment a patikába, hogy óvszert szerezzen. A patikus egy órán keresztül magyarázott a fiúnak, elmondott mindent, amit a kondomokról és a szexről tudnia kell.
A patikus a végén megkérdezte, hogy mennyi "védőfelszerelést" kér; 3, 10 db-osat vagy családi csomagot. A srác ragaszkodott a családi mennyiséghez, mert azt gondolta nagyon el lesz foglalva, hiszen ez lesz neki az első, stb.
Azon a bizonyos estén a fiú elment a lány szüleinek házába és a lány nyitott ajtót, aki így köszöntötte: Oh, annyira izgatott vagyok, hogy a szüleimmel találkozol, na gyere már be!"
A fiú bement és leült az asztalhoz, ahol a lány szülei mar helyet foglaltak.
A fiú gyorsan felajánlotta, hogy elmondja az áldást, és lehajtotta a fejét.
Percek teltek el, és a fiú még mindig imádkozott a fejet lehajtva.
10 perc múlva a fiú még mindig nem mozdult.
Végül, 20 perc után a lány odahajolt hozzá, mivel a fiú meg mindig asztalra borított arccal ült, és a lány így szólt:
"Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vallásos vagy."
Erre a fiú hozzáfordult és visszasúgta:
Én pedig nem is gondoltam volna, hogy az apád patikus!"
Egy férfi hazatelefonál a feleségének, hogy túlóráznia kell. A túlórát persze a titkárnővel tölti, először vacsorázni mennek, aztán a nő lakására. A randi után a férfi hazafelé készülődik a fürdőszobában, amikor észreveszi, hogy egy nagy piros folt éktelenkedik a nyakán. Töri a fejét, hogyan fogja ezt otthon megmagyarázni.
Amikor hazaér, az előszobában a kutyája fogadja nagy lelkesedéssel. A férfi azonnal leveti magát a padlóra, és hancúrozni kezd a kutyával, majd a nyakát fogva lép be a nappaliba:
- Nahát, nézd mit csinált velem ez a kutya! - mondja a feleségének.
- Igen? Nézd, - nyitja szét az asszony a blúzát - ugyanezt tette az én mellemmel is!
6900 hozzászólás
Az újságárust nyugtalanítja, hogy egyik vásárlója minden reggel megveszi a Szabad Nép-et, rápillant a címoldalra, és aztán olvasatlanul bevágja a közeli szemétládába. Egy reggel halkan odaszól:
- Miért veszi meg, ha el se olvassa? Mit keres benne?
- Engem csak a halálozási hír érdekel.
- Dehát az a harmadik oldalon szokott lenni.
- Akiét én várom, az az első oldalon fog megjelenni.
Egy idős úriember becsönget a bordélyházba. A madam ajtót nyit, és kérdezi a férfitől, mit óhajt.
- Egy csinos fiatal szőke lányt szeretnék. - feleli az.
- Magának mindössze 100 dollárba fog kerülni. - mondja a nő.
- Maga ugrat engem! - kiált fel a férfi.
- Az még plusz 10 dollár!
Ha valaki nem látta volna:

http://ide-ide.hu/forum/viewtopic.php?t=521&start=20
Más:
Néhány rossz férfiválasz a "Hogy nézek ki ebben a ruhában?" kérdésre:
- Ez egy remek ruha, kedvesem, de a farsang még csak 2 hónap múlva lesz!
- Nem láttam ekkora feneket azóta, hogy a Nohab mozdonyokat kivonták a forgalomból!
- Öööö.... Amikor utoljára válaszoltam erre a kérdésre, három hétig alig láttam a bal szememmel.
- Pszt! Meccs van, nézd meg magad a tükörben, arra találták ki!
- Atyám, azt hiszem ma kihagyom az ebédet!
- Úgy nézel ki, mint egy zsírleszívás reklám "Előtte" képe.
- Hogyan mondjam, hogy ne legyen belőle sértődés.... Múúúú?
Szex előtt egymást vetkőztetitek le. Szex után viszont már egyedül kell felöltöznöd.

Tanulság: az életben ne várj segítséget attól, akit már baszogattál!
Megy a .... gyónni, s látja, hogy a pap letette óráját a gyóntatószékre. Letérdel, és bal kezét ráteszi az órára.
- Mi a vétked?
- Lopok, atyám.
- Mondd úgy: loptam!
A .... zsebredugja az órát.
- Loptam - feleli.
- Mit, gyermekem?
- Egy órát.
- Visszaadtad-e a gazdájának?
- Én magának adom, atyám.
- Ej, fiam, ne nekem add, hanem a gazdájának!
- Próbáltam, de nem kellett neki.
- Hát akkor tartsd meg, fiam.
nah jó. :-D:D:D
Moderálta: (3932) 2013-11-13 15:25:04
Moderálta: (3932) 2013-11-13 15:25:20
Tudjátok mi a különbség a mai és az ókori rabszolgatartás közt?
- Ókorban etetették a rabszolgát.
- Ma önellátó a rabszolga
Válasz #2351. hozzászólásra

Válasz #2349. hozzászólásra
Miért rúgtam ki a titkárnőmet?
Két hete volt a 45. születésnapom.
Egyébként sem éreztem magam valami fényesen.
Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nem hogy Isten éltessen...
A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket.
Úton az irodába már teljesen levert voltam.
Bementem az ajtón, és Mari, a titkárnőm felállt, és így szólt:
Isten éltesse sokáig, főnök!
Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el!
Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon, és azt mondta:
- Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!
Nem a szokásos kis étterembe mentünk, hanem egy hangulatos falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk.
Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Mari azt mondta:
- Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma születésnapja van. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!
Így felmentünk a lakására, és kávé helyett megittunk még két
Martinit, és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.
Egy idő után Mari így szólt:
- Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok... Helyeseltem a tervet. Naná...!!!
Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt, és őt követték...:
a feleségem, a gyerekeim, és a közelebbi munkatársaink, és a Happy Birthday-t énekelték.
Én meg ott ültem a heverőn, és ... a zoknimon és az álló farkamon
kívül semmi nem volt rajtam.
Szergej és Szása Szibériában gyalogolnak a nagy hidegben és beszélgetnek:
-Te Szása,jut eszembe itt van nálam ez az üveg vodka. Játszunk érte barkóbát ??
-Igen ! De mi a tét ??
-Ha eltalálod melyik kezemben van akkor megisszuk és leszophatsz, ha nem örökre leszokunk.
-Oké ! Hát akkor legyen a jobb!
-Gondolkozz, Szása, gondolkozz!
-Na Drágám, sexelünk?
-Nem lehet,megjött!
-Akkor egy 68?
-Az milyen?
-Te leszopsz, én meg jövök 1-gyel…
"Prostitúció: Svájc emelhet a korhatáron magyar kérésre

A mostani szabályozás erőteljes szívóhatást gyakorol Magyarországon, a szervezett bűnözésnek és az emberkereskedelemnek a melegágya.
Balog Zoltán államtitkár szerint nyitott fülekre talált Svájcban az a magyar kérés, hogy az alpesi ország emelje föl tizenhatról tizennyolc évre a prostitúció törvényi korhatárát, mert ez a szabályozás nemkívánatos hatásokkal jár Magyarországon.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára erről telefonon számolt be az MTI-nek, miután Aarauban közös sajtótájékoztatót tartott a kérdésről Bogárdi Szabó István református püspökkel.
A református egyházi elöljáró kezdeményezte, hogy saját egyházán, a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki Egyházkerületén keresztül fölhívja a svájci törvényhozók, kormánytagok figyelmét arra, hogy a svájci szabályozás erőteljes szívóhatást gyakorol Magyarországon, a szervezett bűnözésnek és az emberkereskedelemnek a melegágya, nem is beszélve az áldozatok - sok esetben kiskorúak - megalázásáról, emberi méltóságának a megsértéséről - mondta el Balog Zoltán. Mélyszegénységben élő családok gyermekei az áldozatok, és az általános vélekedéssel ellentétben nem csak .....ok - tette hozzá.
Súlyos problémáról van szó, amelyet Magyarország és Svájc csak együtt oldhat meg. Első lépésként 18 évre kell emelni Svájcban a prostitúció korhatárát - mondta az államtitkár.
A magyar kezdeményezést támogatja a svájci Aargau kanton református egyháza. Az állam és az egyház együttműködése jegyében a sajtótájékoztatón részt vett Pascale Bruderer parlamenti képviselő - aki 2009-2010-ben a svájci parlament elnöke volt - és Aargau kanton miniszterelnöke. Megígérték, hogy megpróbálják fölgyorsítani a törvénymódosítást lehetővé tevő folyamatot.
Balog Zoltán elmondta, bemutatta a svájci tárgyalópartnereknek, hogy a magyar kormány mit tervez a roma integráció területén.
A Dunamelléki Egyházkerület és Aargau kanton református egyháza együttműködési megállapodás aláírását tervezi, amely többek között kitér erre a kérdésre is. Az elképzelés szerint felvilágosítás, megelőzés céljából készítenek egy tájékoztató könyvecskét, amely a veszélyekre figyelmeztet és ezt a református egyház fogja terjeszteni.
Az egyház ennyire otthon van a prostitúciót érintő kérdésekben? Balog Zoltán most az Európa-szerte híres „export cikkünk versenyképessége” ellen agitál. Most jobb, ha a kisebbségi, „könnyűvérű-iparosok” itthon folytatják majd a tevékenységüket?
Azért nekem lenne egy „kompromisszumos javaslatom. Legyen a korhatár 17 év, és a Svájci Nemzeti Bank sebtében hozzálát a frankjuk gyengítéséhez.
http://www.hir24.hu/kulfold/2011/08/30/prostitucio-svajc-emelhet-a-korhataron-magyar-keresre/~~fokusz
A Rákóczi téri prosti leszólít egy pasast:
- Szép szőke hercegem, gyere, játszunk töltött cigarettát!
- Az mit jelent?
- Én adom a hüvelyt, te meg a dohányt..."
mki lenne, ha itt5hon is lennének piros lámpás házak.
Régen is volt, askkor most miért nem a jó és működő dolgokat hozza vissza a kormány?
Moderálta: (3932) 2013-11-13 15:25:55
Vasárnap reggel a házaspár az ágyban lustálkodik,a férj elkezd a felesége körül matatni.Finoman megcirógatja az oldalát,a derekát,lenyúl a combjához.Az asszony kéjesen nyújtózkodni kezd:

-Egy kicsit feljebb.... Egy kicsit lejjebb...
Erre a férje abbahagyja a motoszkálást,a feleség csodálkozik:
-Mi történt?Miért hagytad abba?
-Megtaláltam a távirányítót...
Három elítélt beszélget a börtönben:
- Titeket miért ítéltek el? - kérdi az egyik.
- Elkötöttem egy autót, egymillió forintos kárt okozva. És te?
- Én loptam az állam pénzéből, kétmillió forintos kárt okozva.
- Hát te cimbora? Te mit csináltál?
- Én három millió forintos kárt okoztam.
- Na akkor te vagy itt a legjobb. Hogy csináltad?
- Hóvirágot szedtem.
Válasz #2344. hozzászólásra

"Nézz ide !!! Vigyorogjál !!!"

Meghal a ..... és felkerül a Menyországba. Álldogál a bejárat előtt, majd gondol egyet és bekopog. Kinéz Szent Péter:
SZP: - ...te?
C: - ...há hogy-hogy én?
SZP: - Te mi a fenét keresel itt??
C: - ...há mit keresnék...há meghóttam...
SZP: - Igen?...tán csak nem akarsz bejönni?
C: - Há hova a jó édes Istenbe menjek?
SZP: - (röhögve) ...hihihi...ne haragudj ...., hogy kiröhöglek, de ide ilyen magadfajta még be nem tette a lábát!
C: - Hogyhogy???
SZP: - Mert ....t nem engedünk be! Ez nem a te helyed! Azért van a Pokol!
C: - A Pokol! De hát ez nem igazság! Én egész életemben a Tanítás szerint éltem! Dolgoztam, felneveltem 6 gyereket, mind a 6 egyetemre járt, orvosok lettek! Mindig jutott jótékony célokra is, sőt! Én és a sógoraim fejenként 10-10 millióval szálltunk be a falusi templom felépítésébe!! Egész életemben féltem az Istent! Hát kinek van itt helye, ha nem nekem!
Szent Péter gondolkodik majd megszólal:
- ...hát sok a nyomós érv...na várj egy kicsit, megpróbálok utánanézni!
Eltelik egy kis idő és Szent Péter már jön is vissza:
- Na, te .... gyere egy kicsit közelebb! (suttogva - Itt most olyan dolog fog történni, amire még nem volt és nem is lesz példa soha többet. Veled kivételt teszünk! A srácok már számolják bent a pénzt!
MINDET VISSZAKAPOD!!!!
Moderálta: (3932) 2013-11-13 15:26:37
Falusi lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a vőlegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendőrségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket, a rendőrök megkezdik a vendégsereg kihallgatását.

Először azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor.
- Na, mondja el, mi történt! - mondja a rendőr.
- Menyasszonytánc volt, éppen a menyasszonnyal táncoltam, amikor a vőlegény hirtelen felugrott a székéből, és minden ok nélkül a menyasszony lába közé rúgott!
- Húú, az biztos nagyon fájdalmas volt! - szisszen fel a rendőr.
- Azt elhiheti! Három ujjam is eltört!
Mondja a lány a fiúnak:

-Gyere át este nem lesz itthon senki.
Fiú: -Oké
A fiú átmegy kopog, nem nyitja ki a lány az ajtót.
Másnap találkoznak.
Fiú:-Miért nem nyitottál ajtót?
Lány: - Mondtam, hogy nem lesz otthon senki!!!!!
Válasz #2338. hozzászólásra

Minden családtagra külön adta be !
Ma hallottam:

Gyurcsány audival jár, Budaházy meg Gaudhi-val.
Válasz #2336. hozzászólásra

Azért mert sokat akarsz kapni.
Válasz #2336. hozzászólásra

Azért mert abban a hivatalban,ennyien kapjátok ezzel az indokkal a segiiilyt !
Válasz #2335. hozzászólásra

Ebből miért lett ennyi??????

Újdonsült férj odadobja a nadrágját a feleségnek:
- Tessék, itt a nadrágom, próbáld fel!
Az asszonyka felpróbálja:
- Ez nagyon nagy rám!
- Így van - feleli a férj. Jusson eszedbe minden alkalommal, hogy
ebben a családban ki hordja a nadrágot!
Erre az asszony leveszi a bugyiját, és odaadja a férjének:
- Tessék, próbáld fel!
A férfi próbálkozik, de nem megy:
- Ez lehetetlen! Nem tudok bebújni a bugyidba!
- Igen, és ez így is marad, ha nem változtatsz a pökhendiségeden!
Elkapja a házmester a kiscsajt a kapualjban. A csajszi elkezd sikítani: -Anyúúú k.r a házmester... ahhh a házmester... ahhh a mester... úhhh a mágus!
Bemegy a törpe a kuplerájba.
Odamegy a Qrva, és elkezdik a vetkőzést.
A törpe leveszi a gatyáját, a kurva meg a melltartóját.
Qrva mondja:
- Törpe, ez kicsi!
Törpe: Tapsol egyet majd megnő a pénisze.
Qrva:
- Jajj, törpe, ez már túl nagy!
Törpe: Csettint egyet, majd kicsit kisebb lesz a nemi szerve.
Qrva:
- Ok, törpe, ez pont jó.
Elkezdik, a törpe ráhasal a csajra, de nem csinál semmit.
Qrva:
- Törpe, csinálsz valamit???
Törpe:
- Ja télleg!
Csettint, tapsol, csettint, tapsol...
Egy üzletember Japánba utazik. Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni:
- Machigau ana, machigau ana!
A fickó nem tud japánul és nincs kedve elővenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erősen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerződést. Pihenésképpen elviszi golfozni egy előkelő golf klubba. A játék során a japánnak sikerül első ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levő lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen szerzett nyelvtudását:
- Machigau ana.
Erre megfordul a japán:
- Hogyhogy rossz lyukba ment?
Órán az iskolában a tanító néni látja, hogy nagyon mozog a hátsó pad. Meg is kérdezi Pistikét:
- Mi történik ott hátul Pistike?
- A tanító néni mondta, hogy húzzam meg a Margót...
A .... fog magának egy utcalányt és felviszi a lakására, de van egy kis baj, mert csak egy szoba van és otthon van a kisfia! Megoldásként azt mondja a fiának, álljon ki az erkélyre, és ahány sapkás embert számol, annyiszor ad neki 50 forintot.
Fél óra múlva végez a ..... és bejön a kisgyerek. Kérdi az apja:
- Na fiam, hány sapkás embert láttál?
Így szól a kisgyerek:
- Hát apu, ez drága dugás volt! Egy egész .... temetési menet járt erre!
Moderálta: (3932) 2013-11-13 11:46:35
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:22:33
- Miért színlelnek a nők orgazmust?

- ???
- Mert azt hiszik, hogy a férfiakat érdekli...
Elvonókúúúra !!! XDDDD -Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért
- Uram, Ön meleg? – kérdi az orvos.
- Igen, az vagyok…
- Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt.
Az ürge nagyon berezel
- Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság?
A doki gondolkodik, majd így szól
- Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de
biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie
tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt savanyú káposztát, rengeteg cseresznyepaprikával. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz
- Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?
- Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge...
Egyikük sem gondolta volna...
--------------------------------------------------------------------------------
A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át és vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy ezután a nagy esemény után oda szeretné adni a szüzességét.
Nos, a fiú el volt kápráztatva, de mivel még ő is szűz volt, ezért elment a patikába, hogy óvszert szerezzen. A patikus egy órán keresztül magyarázott a fiúnak, elmondott mindent, amit a kondomokról és a szexről tudnia kell.
A patikus a végén megkérdezte, hogy mennyi "védőfelszerelést" kér; 3, 10 db-osat vagy családi csomagot. A srác ragaszkodott a családi mennyiséghez, mert azt gondolta nagyon el lesz foglalva, hiszen ez lesz neki az első, stb.
Azon a bizonyos estén a fiú elment a lány szüleinek házába és a lány nyitott ajtót, aki így köszöntötte: Oh, annyira izgatott vagyok, hogy a szüleimmel találkozol, na gyere már be!"
A fiú bement és leült az asztalhoz, ahol a lány szülei mar helyet foglaltak.
A fiú gyorsan felajánlotta, hogy elmondja az áldást, és lehajtotta a fejét.
Percek teltek el, és a fiú még mindig imádkozott a fejet lehajtva.
10 perc múlva a fiú még mindig nem mozdult.
Végül, 20 perc után a lány odahajolt hozzá, mivel a fiú meg mindig asztalra borított arccal ült, és a lány így szólt:
"Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vallásos vagy."
Erre a fiú hozzáfordult és visszasúgta:
Én pedig nem is gondoltam volna, hogy az apád patikus!"
Válasz #2313. hozzászólásra

Van benne valami
Válasz #2311. hozzászólásra

Ebből is látszik h jó konstrukció ,mert azóta sem kellett évente újitgatni !
Egy férfi hazatelefonál a feleségének, hogy túlóráznia kell. A túlórát persze a titkárnővel tölti, először vacsorázni mennek, aztán a nő lakására. A randi után a férfi hazafelé készülődik a fürdőszobában, amikor észreveszi, hogy egy nagy piros folt éktelenkedik a nyakán. Töri a fejét, hogyan fogja ezt otthon megmagyarázni.

Amikor hazaér, az előszobában a kutyája fogadja nagy lelkesedéssel. A férfi azonnal leveti magát a padlóra, és hancúrozni kezd a kutyával, majd a nyakát fogva lép be a nappaliba:
- Nahát, nézd mit csinált velem ez a kutya! - mondja a feleségének.
- Igen? Nézd, - nyitja szét az asszony a blúzát - ugyanezt tette az én mellemmel is!