Légyszi máskor olvasd el amit neked irnak Kifejezetten kértem hogy töröljék az általam véletlenül megnyitott topikot és mostmár igy csak ez maradt ami még fenn van de ugylátom ez téged nem boldogit
Lenne egy olyan gond, hogy hirdetéseket néhol nem lehet kinyomtatni. Úgy lehet, hogy Word,be bemásolná az ember, de lassabb, mintha csak egy funkció gomb lenne a hirdetés mellett.
Vagy esetleg ez a funkció csak a kiemelt hirdetésekhez jár?
Ez nem volna hülyeség, de valamilyen altopik megoldással pl: Jd vagy Mf és arra ráklikkelve megnyilnának altopikok Pl:jd 4650 vagy Mf 8480 konkrét típusokkal.
Törölt fórum témák vissza állítása megtörtént.
A jövőben javasolt fórum témáknál követjük azt a szabályt, hogy pl. csak John Deere traktor vagy John Deere kombájn téma lehet - de új John Deere 8530 traktor nem. Tehát ami konkrét tipus nem, csak márka + kategória - gép esetében.
A többinél is ellenőrizzük, hogy van-e már a javasolt téma és ha valamihez indokoltan társítható akkor megírjuk a fórum téma ajánlónak.
Kérdés - kifogás - észrevétel - javaslat van ezzel kapcsolatban? Megfelelő lesz így?
Helo helo Mindig is tudtam hogy vannak rendes emberek TE az vagy KÖSZI A szivo ágat már végignéztük müanyag darabokra gyanakodva de ott minden OK. A másik kodot ma megprobáltam neked elküldeni de töröltek majd holnap mail ban. Köszi
Látod látod hogy nem olvasol bele a dolgokba én zöld fehérröl váltottam sötét zöldre de nem igazán tűnik jo döntésnek gond gond hátán kátszáz ora után szoval én ezért kértem segitséget s talán kapok is rajtad áll
BNC éetékelm nagyon hogy ismét velünk vagy Ha egy kicsit is beleolvastál JD W540 es be akkor tudnod kell hogy a törlésével nagyon bekavartél ugyanis ma kaptam volna valami diagnosztikai eredményt de igy uszott Kérlek álitsátok vissza
2003ba vót 1 jó szaftos 20 sorosom.
De a hugy a gyu ahelyett h. belepontozott volna kivágta az egész velőkavalkádot.........
nemisértem minek irkálok még
Szerintem a sok igenhasznált tpoik kitörlése nem marad más hátra csak hogy ebbben a topikban kell megossszunk egymással dolgokat Én el kellene érjem feltétlenül Hodolits ot Köszönhetö a törléseknek ez nem megy Ha valaki tud segiteni azt megköszönném
Holnap vissza állítjuk a JD 4630-as hazai története
c.-topikot is.
Elnézést a törllések miatt a mod nevében. Nem ugyanaz új témánál eljárni mint régieknél ezt belátja ő is.
Esetleg beülök hlnp az autóba és elugrok megkérdezni Hecit akar-e moderátor lenni:))
ez azért röhej.
a lux a ........ba se volt még mikor itt már az öregek fórumoztak.....
mostmeg idejön a gyerek aztán
ÁT AKARJA LUXOSRA FORMÁLNI AZ AI-OT!!!!!
7910 hozzászólás
Válasz #2060. hozzászólásra

Két ügynök beszélget!
Válasz #2058. hozzászólásra

Csak keményen!!
Az ilyeneket még le is kell ba...i!
Válasz #2058. hozzászólásra

Szerinted ény mennyit töröltem?
A hócipőm tele van a lusta emberekkel !!!!!!!

A napokban egy páran szerettek volna nyitni topickokat és bármelyikből átmásoltam a keresőbe egy 6-22 cím ugrott elő...........................
Nem értem mit nem lehet ezen nem érteni, hogy megnézni van-e már olyan vagy hasonló című, témájú a majd 1000 közt
A lustaság mindegyikről lesírt !!!!!!!!!!
Válasz #2055. hozzászólásra

Mert a CIA-tól van!!!
Válasz #2054. hozzászólásra

Ez megtiszteltetés számomra
Válasz #2052. hozzászólásra
A te nevedre miért nem lehet rákattintani?
Válasz #2053. hozzászólásra

Na végre 1 értelmes
Válasz #2049. hozzászólásra

Válasz #2051. hozzászólásra

itt se jobb a helyzet , gründyt be se engedi , még jó,hogy van rezerva gép
Félórát gyakoroltam mire beengedett a fórumra a net mit tudtok erről??
Válasz #2049. hozzászólásra

Kifejezetten kértem hogy töröljék az általam véletlenül megnyitott topikot és mostmár igy csak ez maradt ami még fenn van de ugylátom ez téged nem boldogit
Légyszi máskor olvasd el amit neked irnak
Válasz #2047. hozzászólásra
Végre valamelyik értelmesebb modi levette az egyik W540vagymi témát amiböl kettő volt
Lenne egy olyan gond, hogy hirdetéseket néhol nem lehet kinyomtatni. Úgy lehet, hogy Word,be bemásolná az ember, de lassabb, mintha csak egy funkció gomb lenne a hirdetés mellett.
Vagy esetleg ez a funkció csak a kiemelt hirdetésekhez jár?
Válasz #2046. hozzászólásra
mi tűnt el? nem értem.
Mondja már meg valaki mi a bánat történik most megjelent ategnapig irottak a többi a mai meg eltünt ez kész téboj

Válasz #2042. hozzászólásra
Ez nem volna hülyeség, de valamilyen altopik megoldással pl: Jd vagy Mf és arra ráklikkelve megnyilnának altopikok Pl:jd 4650 vagy Mf 8480 konkrét típusokkal.
Válasz #2042. hozzászólásra

Csak MF-et olvasol
Válasz #2040. hozzászólásra

BNC köszi szépen
Tipust miért nem lehet?Ha nekem mf 8140 van,akkor nemfogom olvasni az mf akárhányast.

Ki a fene engedte meg a varharovszki traktort ,röhej az egész
Válasz #2039. hozzászólásra
Törölt fórum témák vissza állítása megtörtént.
A jövőben javasolt fórum témáknál követjük azt a szabályt, hogy pl. csak John Deere traktor vagy John Deere kombájn téma lehet - de új John Deere 8530 traktor nem. Tehát ami konkrét tipus nem, csak márka + kategória - gép esetében.
A többinél is ellenőrizzük, hogy van-e már a javasolt téma és ha valamihez indokoltan társítható akkor megírjuk a fórum téma ajánlónak.
Kérdés - kifogás - észrevétel - javaslat van ezzel kapcsolatban? Megfelelő lesz így?
BNC látod megmondtam a törölt topikok hejjet ezt használják az emberek

Válasz #2019. hozzászólásra
Köszönöm
Válasz #2032. hozzászólásra

Látom az avatarod neked sem hasonlit a XERION ra
Válasz #2035. hozzászólásra
Rendben,várom azt is.
Lehet közelebb leszünk egy kicsit!!
Válasz #2030. hozzászólásra

A szivo ágat már végignéztük müanyag darabokra gyanakodva de ott minden OK. A másik kodot ma megprobáltam neked elküldeni de töröltek majd holnap mail ban. Köszi 
Helo helo Mindig is tudtam hogy vannak rendes emberek TE az vagy KÖSZI
Válasz #2002. hozzászólásra
Mire gondolsz? Milyen gép létezése lett kétséges?
Válasz #2000. hozzászólásra
Nem felejtettük el ezket, türelmet kérek!
Válasz #2031. hozzászólásra

na akkor úgy kell neked ,ilyen őrültet,még hogy sötétződ
Válasz #2028. hozzászólásra

Látod látod hogy nem olvasol bele a dolgokba én zöld fehérröl váltottam sötét zöldre de nem igazán tűnik jo döntésnek gond gond hátán kátszáz ora után szoval én ezért kértem segitséget s talán kapok is rajtad áll
Válasz #2025. hozzászólásra

Ment az email!!!!!
Ha törölték ha nem!!!!
Nem állhat semmi az utunkba!!!!
Még egy véletlen törlés sem!!!
Válasz #2026. hozzászólásra

Nem a régi témákkal van bajom,de ujat ne enedjünk mánnyitni,aki nem talál az 1200 között annak úgy kell he-he
Válasz #2027. hozzászólásra

Bocs, de ezt nem értem
Válasz #2026. hozzászólásra

Titokba elárulom neked hogy a lelkem méjjén én is az maradok
Válasz #2025. hozzászólásra

Holnap kollégám megoldja, bocs még 1x. Kint lesz délelőtt minden egyes téma amit töröltek. Csak a Claas-os ember meg ne tudja.
BNC éetékelm nagyon hogy ismét velünk vagy Ha egy kicsit is beleolvastál JD W540 es be akkor tudnod kell hogy a törlésével nagyon bekavartél ugyanis ma kaptam volna valami diagnosztikai eredményt
de igy uszott Kérlek álitsátok vissza

Válasz #2021. hozzászólásra

2003ba vót 1 jó szaftos 20 sorosom.
De a hugy a gyu ahelyett h. belepontozott volna kivágta az egész velőkavalkádot.........
nemisértem minek irkálok még
Szerintem a sok igenhasznált tpoik kitörlése nem marad más hátra csak hogy ebbben a topikban kell megossszunk egymással dolgokat
Én el kellene érjem feltétlenül Hodolits ot Köszönhetö a törléseknek ez nem megy
Ha valaki tud segiteni azt megköszönném

Válasz #2019. hozzászólásra
Nemakar.
2éve kellett volna akkor jó buli lett volna.
Mára már fogy az egésznek a varázsa.
Sajnos.
Az ilyen húzásoknak köszönhetően pé elllll.........
Válasz #2018. hozzászólásra

Mi öregek verjük mán ki a balhét,ide a modit
Válasz #2018. hozzászólásra

Az utólso mondat nagyon KIRÁLY
Válasz #1993. hozzászólásra
Holnap vissza állítjuk a JD 4630-as hazai története
c.-topikot is.
Elnézést a törllések miatt a mod nevében. Nem ugyanaz új témánál eljárni mint régieknél ezt belátja ő is.
Esetleg beülök hlnp az autóba és elugrok megkérdezni Hecit akar-e moderátor lenni:))
ez azért röhej.

a lux a ........ba se volt még mikor itt már az öregek fórumoztak.....
mostmeg idejön a gyerek aztán
ÁT AKARJA LUXOSRA FORMÁLNI AZ AI-OT!!!!!
Hogyazaaaaaaaméndörgőőőős...........................!!!!!
Szétvágazideeeeeeeeg!!!!!!
kinepróbáljátoktörölni
Válasz #2015. hozzászólásra

Én sem vagyok rajongo de ha problémád van valamivel már pedig nekem van nem biztos hogy csak a fan ok tudnak segiteni
Válasz #2014. hozzászólásra

Itt vannak,,,csak csöndben "SASOLNAK"
Válasz #2014. hozzászólásra

Mindezt légyszives a zöldsárga topicba
Srácok ez szerintem elég durva
egész este egy JD s hozzászolás sincs
Szerintem ezek letiltották az összes JD s témat Rasszizmus
Amúgy ez a Tamás kölök mivel nyalt be az oldalnál h. kapott modjogot így a vak semmiből he?????????????????????

Bence pedig még Akasztón se vót more..... hehehehehehe
Ez kell ide a sok fontoskodó moderátor akik szeretnek fölényeskedni másokkal, mások dolgaival.
Az öreg rókák meg ............. -ba sincsenek nézve.
Válasz #2010. hozzászólásra

Lemaradtam, mert közben GNezek.....