Már bocs, hogy nekem van a legnagyobb pofám de azért azt nem kéne véghezvinni, megengedni, hogy valaki/-k a maguk igényeiknek formálják, igazítsák az egész fórumot !!!!
Valaki szóljon már hozzá, vagy baxon le ha nem így látja.......
Ezt én is észrevettem,és még eltünt két MTZ-s is,egy hidraulika és egy kormánymű hiba,pedig ezek is nagyon jók voltak(nem csak azért mert nagy mennyiségben én is publikáltam benne),hanem azért is,mert közérthető volt és sokan használhatták volna a kezdők közül.Kár h.töröltétek.
Én is így vagyok, lehet valakinek bökte a csőrét, hogy volt 1 topik ami nemvolt teljesen szét offolva.
Fan!
Ha Valtrából is annyi lenne mint Jd-ből akkor megértenéd, hogy 1 topik karcsú, föleg a sok szofosó miatt, meg minek olvassam végig a kombájnos hszeket amik nem érdekelnek, és fordítva ,akinek új Jdje van az nem kiváncsi a mi dolgainkra szerintem.
Szerintem ez egy kicsit durva hogy több száz levélváltás után talán ma megkaptam volna a választ a problémámra és errefel se szó se beszéd kitörölnek mindent de talán tudatni kellene az emberekkel hogy csak bizonyos érdekfeszitő témákról lehet bájcsevegni pl LANZ BULDOG ugye mert ez sokakat érint Amugy bárki is voltál igazán kösz
Mit számít ha sok a téma?
Semmit.
Nem kell kézzel papírra átírnotok.... hehehehehe
Ha vlm. jól van rendszerezve a sok cucc között is el lehet igazodni....
Pl. nekem az tetszik más helyekről h. másfajta a megközelítése a témának ha megakarom közelíteni a témát......
Pl.
Traktorok
rányomok---- odajutok a márkákhoz --- JD, Case .....
rányomok---- jd n belül is lehet 1000 téma stb ....
Kombájnok
ugyanígy
odatalálok áttekinthető élvezhető
csak a megközelítés legyen egyszerű áttekinthető
Ilyenkor kell egy üzenet annak aki létrehozta, hogy hé ide írd be ezt.
Erre létrehozunk egy olyat, hogy amikor látod mmoderátorként az uj témát, és nem akarod elfogadni, akkor legyen ott egy üzenőbox az illetőnek.
De az is biztos, hogy sokan nem képesek beírni a keresőbe inkább újat nyittatnának.....
A múltkor épp 6 várt beengedésre de akármelyiket is néztem mindnek volt már topickja.......husss, kibaxtam, át sem másoltam........
ok, ne legyen akkor külön fórum témája tipusoknak. Elfogadom, legyen úgy ahogy nektek jó.
Az legyen az irány akkor pl. hogy john deere kombájn, john deere traktor?
Vagy csak márkák?
Sziasztok! én mindig a tetejét olvasom át és nem zavar hogy lapozásra még találni pár ezer fórum témát.
Nem értem hol jelentkezik a több témának hátránya. A duplikálással egyetértek, de a márkákon túl egy-egy tipusnak is lehet külön szerintem. A legutóbbi zetorost én hagytam jóvá.
azt nem tudom. de én szoktam ha van új fórum téma amit engedélyezni kell akkor előtte rá keresek itt a fórum keresőbe és az ugyan olyanokat nem szoktam engedélyezni.
Válasz #1919. hozzászólásra
Vagy ha megoldható,akkor valahogy összevonni őket. Mert volt már ,hogy a törölt topicokat sérelmezték,mert elveszett az oda beírt anyag.
Szerintem a hónapokkal ezelőtti dolgokat nemigen keresi vissza senki,inkább megkérdezi mégegyszer.
Beírtam a fórum keresőbe, hogy zetor. 32 találatot hozott rá. Miért kellett megint egy újat nyitni?
pl van olyan is, hogy
- Zetor traktorok
- Zetor traktorok?
hát igen kicsit sok a topic. pl. szerintem felesleges, hogy pl: van 20féle john deere topic. mert ha volna egy ott lehetne a többiről is kérdezni. (szerintem)
7910 hozzászólás
Már bocs, hogy nekem van a legnagyobb pofám de azért azt nem kéne véghezvinni, megengedni, hogy valaki/-k a maguk igényeiknek formálják, igazítsák az egész fórumot !!!!

Valaki szóljon már hozzá, vagy baxon le ha nem így látja.......
Válasz #1959. hozzászólásra

Modi vagy ??????
Válasz #1958. hozzászólásra

2 kérdés :

1.: Amit a modik kitörölnek topickokat véletlenül valahol nincs meg, nem marad meg úgy mint a lomtárban lévő cuccok !!!????
2.: Modikat nem lehet "visszahívni" feladatukból !!!!!!!?????
Válasz #1955. hozzászólásra

...................én jeleztem, hogy ez így qrvára nem lesz jó.................

Thomasold élvezkedik
Válasz #1951. hozzászólásra
Ezt én is észrevettem,és még eltünt két MTZ-s is,egy hidraulika és egy kormánymű hiba,pedig ezek is nagyon jók voltak(nem csak azért mert nagy mennyiségben én is publikáltam benne),hanem azért is,mert közérthető volt és sokan használhatták volna a kezdők közül.Kár h.töröltétek.
Uj vagy öreg egyremegy
Ha fórum akkor lehessen levelezni megbeszélni ötletet adni ha pedig zártkörű a buli TESSÉK SZOLNI és odébb állunk
Válasz #1953. hozzászólásra
Én is így vagyok, lehet valakinek bökte a csőrét, hogy volt 1 topik ami nemvolt teljesen szét offolva.
Fan!
Ha Valtrából is annyi lenne mint Jd-ből akkor megértenéd, hogy 1 topik karcsú, föleg a sok szofosó miatt, meg minek olvassam végig a kombájnos hszeket amik nem érdekelnek, és fordítva ,akinek új Jdje van az nem kiváncsi a mi dolgainkra szerintem.
Szerintem ez egy kicsit durva hogy több száz levélváltás után talán ma megkaptam volna a választ a problémámra és errefel se szó se beszéd kitörölnek mindent
de talán tudatni kellene az emberekkel hogy csak bizonyos érdekfeszitő témákról lehet bájcsevegni pl LANZ BULDOG ugye mert ez sokakat érint 
Amugy bárki is voltál igazán kösz
tud e valaki mondani valmit arrol hogy miért tünt el a JD W540 es topicom
Kinek köszönhetem ,hogy eltűnt a John Derre 4630 hazai története című topik?
Válasz #1948. hozzászólásra

Válasz #1948. hozzászólásra
Nem mindenki tudja a helyes etikai, morális szabályokat!
Én meg azt hittem az van!
Válasz #1947. hozzászólásra

Írunk egy moderátori szabályzatot ami egyértelművé teszi a működést.
Az ész nélküli törölgetésekről meg ennyi a vélemény a majdnem 1000 napi sasolásom után is:

Mit számít ha sok a téma?

Semmit.
Nem kell kézzel papírra átírnotok.... hehehehehe
Ha vlm. jól van rendszerezve a sok cucc között is el lehet igazodni....
Pl. nekem az tetszik más helyekről h. másfajta a megközelítése a témának ha megakarom közelíteni a témát......
Pl.
Traktorok
rányomok---- odajutok a márkákhoz --- JD, Case .....
rányomok---- jd n belül is lehet 1000 téma stb ....
Kombájnok
ugyanígy
odatalálok áttekinthető élvezhető
csak a megközelítés legyen egyszerű áttekinthető
Válasz #1944. hozzászólásra
az egész oldal felépítettségéből adódik a sok téma. de tényleg szerintem van jó pár ami felesleges.
Viszont a sok téma azért nem teljesen értelmetlen!Más fórumokon együttvéve sincs ekkora töménységű és mennyiségű szakmai anyag mint itt.
Válasz #1941. hozzászólásra
Igen, ezt jövő héten fejlesztjük ki.
Válasz #1939. hozzászólásra
ez nagyon jó ötlet! legalább akinek nem lesz engedélyezve a téma az tudja, hogy miért nem.
Válasz #1939. hozzászólásra

Akkor még nem láttam ilyent........
Válasz #1937. hozzászólásra
ok!
Válasz #1938. hozzászólásra
Ilyenkor kell egy üzenet annak aki létrehozta, hogy hé ide írd be ezt.
Erre létrehozunk egy olyat, hogy amikor látod mmoderátorként az uj témát, és nem akarod elfogadni, akkor legyen ott egy üzenőbox az illetőnek.
Válasz #1936. hozzászólásra

De az is biztos, hogy sokan nem képesek beírni a keresőbe inkább újat nyittatnának.....
A múltkor épp 6 várt beengedésre de akármelyiket is néztem mindnek volt már topickja.......husss, kibaxtam, át sem másoltam........
Válasz #1935. hozzászólásra
Szerintem kombájn-traki külön-külön.
Válasz #1934. hozzászólásra
Gumis hirdető limitjét visszavesszük hétfőn.
Válasz #1930. hozzászólásra
ok, ne legyen akkor külön fórum témája tipusoknak. Elfogadom, legyen úgy ahogy nektek jó.
Az legyen az irány akkor pl. hogy john deere kombájn, john deere traktor?
Vagy csak márkák?
Válasz #1930. hozzászólásra
Ezt már fel se merem hozni. A napokban belenéztem az aprókba és egyfolytában a használt gumis hirdetéseivel találkoztam.
Válasz #1931. hozzászólásra

Az fix !
Válasz #1929. hozzászólásra
De így akkor lesz is nyitva előbb-utóbb mindegyik típusnak.
Ha már a zetoros példánál vagyunk, szerintem ezt a hozzászólást a zetor traktorok topikban is elolvasták volna a zetorosok.
Szerintem annak nagyon értelme volna ha pl.: volna egy John Deere kombájn és topik külön-külön.

Jó csak hagyjátok igy,sokan elpártolnak az oldalrol,aprót már egy éve nem olvasok,lassan mást se
Sziasztok! én mindig a tetejét olvasom át és nem zavar hogy lapozásra még találni pár ezer fórum témát.
Nem értem hol jelentkezik a több témának hátránya. A duplikálással egyetértek, de a márkákon túl egy-egy tipusnak is lehet külön szerintem. A legutóbbi zetorost én hagytam jóvá.
Válasz #1927. hozzászólásra

Szoktam lapozgatni a topickok közt és amiben nincs 20 beírás meg 1000 éve szóltak hozzá kibaxom mikor arra járok.........
Válasz #1926. hozzászólásra
Merjetek törölni!
pl:
- nordsten vetőgép
- nordstein vetőgép
Ezt is ki engedte?
Klíma szerelő topikot?
És még sorolhatnám.
Amihez csak 1-2 hozzászólás jött annak sincs értelme!
Előbb-utóbb teljesen átláthatatlan lesz mint az aprók, és szépen lassan besokallnak majd az emberek.
Válasz #1924. hozzászólásra
sok olyan téma van, hogy pl.: Zetor 12011 vs Zt303 én ezeknek sem látom nagy értelmét.
Válasz #1922. hozzászólásra
azt nem tudom. de én szoktam ha van új fórum téma amit engedélyezni kell akkor előtte rá keresek itt a fórum keresőbe és az ugyan olyanokat nem szoktam engedélyezni.
Válasz #1921. hozzászólásra
Szerintem is!
Válasz #1920. hozzászólásra

Pontosan kell emlékezni pár szóra akkor könnyen kidobja a gép amúgy belefárad az olvasásba.

Mivel csak a modik engedélyével lehet újat nyitni, inkább a nekik kellene szigorúbbnak lenniük.
Melyikőtök volt az aki az új zetorost engedte??
Le is lehetne zárni az egyforma topikok közül az egyiket.
Válasz #1920. hozzászólásra
össze vonni nem tudom, hogy össze lehetne-e. arról BNC biztos tudna nyilatkozni. de körülbelül szerintem ez fórum 100 topic-val elvolna.
Vagy ha megoldható,akkor valahogy összevonni őket. Mert volt már ,hogy a törölt topicokat sérelmezték,mert elveszett az oda beírt anyag.
Szerintem a hónapokkal ezelőtti dolgokat nemigen keresi vissza senki,inkább megkérdezi mégegyszer.
Válasz #1917. hozzászólásra
Bence azt mondta, hogy amibe több mint 3hsz van az maradjon. Kérdezzétek meg és ha bele egyezik akkor lehetne egy kis tisztogatást tartani.
Válasz #1916. hozzászólásra

Válasz #1914. hozzászólásra

Jogos!
Beírtam a fórum keresőbe, hogy zetor. 32 találatot hozott rá. Miért kellett megint egy újat nyitni?
pl van olyan is, hogy
- Zetor traktorok
- Zetor traktorok?
egy kérdőjel a különbség!!!
Mtz-t be sem merem írni!
hát igen kicsit sok a topic. pl. szerintem felesleges, hogy pl: van 20féle john deere topic. mert ha volna egy ott lehetne a többiről is kérdezni. (szerintem)
Igazad van! Más ilyen témájú fórumon 37 topic van 2 éve,és elboldogulnak.
Válasz #1913. hozzászólásra

Van 1300 topik most már senki nem keres ennyi között egyszerűbb ujat nyitni,1300-ból max 50-60 mozog,kezd röhejes lenni az egész
Válasz #1912. hozzászólásra
én speciel nem tudom mi az értelmetlen én mi nem. pl.: ahogy beszéltem BNC-vel ami nincs még az lehet.
Modik arrol volt szó hogy nemhozunk létre ujabb értelmetlen topikokat erre a héten lett vagy 15 uj topik