Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak601 FtBenzin árak590 FtEUR401.77 FtUSD366.84 FtCHF428.08 FtGBP479.39 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
köszönöm a választ!
akkor értem már, hogy miért tudod, hogy videóim hol készülnek, megkérdezhetem, hogy Öregcsertőn rokonod él vagy csak barátod/ismerősöd?
Most ellenőriztem a feladott hirdetések számát és jelen pillanatban 15 darab frissen feladott hirdetésünk van.
Ezzel szemben viszont 126 darab ma frissített hirdetésünk is van. (Amiből 15 a frissen feladott hirdetés.)
Az apróhirdetési főlistában pedig a frissítés dátuma látszik, nem pedig a feladásé.
Remélem így sikerült eloszlatnom a balladai (agroinformi) homályt.
Nekem is feltűnt tegnap, ezt a magyarázatot kaptam: a google kereső robotokat is kijelzi a rendszer, most hogy lekerült 25.000 db hirdetés különösen aktívan vizsgálja..
De meddig?
Reggel ebben az időben (7-9 között) még azért szokott ezer felettit mutatni, mert akkor pedig egy géppiaccal kapcsolatos kód/parancs fut le.
A hiba nálad van(a netted lassú volt és nem tudott csatlakozni) ,a fiam informatikus itt ül mellettem , az utolsó három szó azt jelent próbáld újra később.
Magyar ember találékony, megtalálja a kiskapukat.
Lehet, ezért meg fognak dobálni páran, de szerintem a mobiltelefonszámot is figyelni lehetne, mert túl könnyű más névvel beregisztrálni.
Ugye kedves tibiland-kisáron-kisaron123-stb ...
Az embernek tényleg elmegy a kedve a hirdetések böngészésétől, ha nap-mint-nap ugyanazt látja.
Gondolom ezt a hibát FireFox böngésző alatt észlelte. Sajnos a FireFox egyik fejlesztése során jött létre a böngészőben ez a hiba, ami ellen mi nem tudunk tenni.
Megoldásként lehet próbálkozni a FireFox böngésző frissítésével, vagy alternatív böngésző használatával.
Természetesen dolgozunk egy a hibát megkerülő képmegjelenítő eljáráson, de a hasonló technikáknál eddig ugyan ez a probléma jelentkezett, így még nincs megoldás...
Olyan problémára lettem figyelmes, hogy mikor egy hozzászólásban linkelt képre kattintok, (majd kinagyítva megjelenik) bezáráskor mindig a topic legelejére dob vissza. Ez egyedi eset lehet vagy már más is tapasztalta? Firefoxot használok.
Informatikusunk szerint Adatmódosításnál a jelszó mezőbe ne legyen beírva semmi. Ha a böngésző automatikusan kitölti, akkor ki kell törölni. Utána rendben lesz.
7770 hozzászólás
Válasz #1720. hozzászólásra
Elmentél menyecskének Dusnokra????
Válasz #1719. hozzászólásra
Ismerősőm,rokonom,barátom is van Csertőn,Homokmégyi voltam 24évig!
Válasz #1713. hozzászólásra
köszönöm a választ!
akkor értem már, hogy miért tudod, hogy videóim hol készülnek, megkérdezhetem, hogy Öregcsertőn rokonod él vagy csak barátod/ismerősöd?
Válasz #1717. hozzászólásra
A fenti feketeszallagra, gyertyara es az online felhasznalok-ra
Válasz #1716. hozzászólásra
Mire gondolsz?
Szep dolog a Forum reszerol.......
Válasz #1714. hozzászólásra
Mikor és hol lesz a gyászszertartás?
Válasz #1711. hozzászólásra
Feri! Igen és is erre gondoltam. Dolgozunk rajta.
Válasz #1712. hozzászólásra
Dusnok!
Válasz #1711. hozzászólásra
Feri megkérdezhetem hová valósi vagy?
Bence!
Tegyetek ki valamilyen,gyászoló ikont az oldalra-a srác emlékének tisztelegve!
Válasz #1709. hozzászólásra
A másik megoldás is csalt valamennyit, mert pl. ha egy hirdetést tízszer előresoroltak azt tíznek számolta.
Válasz #1708. hozzászólásra
idáig nem igy volt,igy kicsit csalós
Válasz #1706. hozzászólásra
Kedves Class mániás!
Most ellenőriztem a feladott hirdetések számát és jelen pillanatban 15 darab frissen feladott hirdetésünk van.
Ezzel szemben viszont 126 darab ma frissített hirdetésünk is van. (Amiből 15 a frissen feladott hirdetés.)
Az apróhirdetési főlistában pedig a frissítés dátuma látszik, nem pedig a feladásé.
Remélem így sikerült eloszlatnom a balladai (agroinformi) homályt.
Üdvözlettel:
o0ONeoNO0o
Válasz #1706. hozzászólásra
A főoldal frissítése 5 v. 10 percenként történik. Előfordulhat, hogy azóta adtak fel / frissítettek ennyi hirdetést.
Ellenőrizzük.
Válasz #1705. hozzászólásra
Helló bence a hirdetés számláló nem jol számol,a mai mostani 7 hirdetés valojábamn 30feletti
Válasz #1694. hozzászólásra
Nekem is feltűnt tegnap, ezt a magyarázatot kaptam: a google kereső robotokat is kijelzi a rendszer, most hogy lekerült 25.000 db hirdetés különösen aktívan vizsgálja..
De meddig?
Reggel ebben az időben (7-9 között) még azért szokott ezer felettit mutatni, mert akkor pedig egy géppiaccal kapcsolatos kód/parancs fut le.
Válasz #1691. hozzászólásra
Válasz #1690. hozzászólásra
Szabi megnézi ma kollégám, ha kész van jelzek itt a Gépházban. Köszi a jelzést.
Válasz #1689. hozzászólásra
Köszi, remélem Claas mániás is:) És még sokan mások is:D
Válasz #1692. hozzászólásra
A hiba nálad van(a netted lassú volt és nem tudott csatlakozni) ,a fiam informatikus itt ül mellettem , az utolsó három szó azt jelent próbáld újra később.
Válasz #1698. hozzászólásra
Még jó hogy vagy itt nekünk, mint fő ÉSZ !!!!!!!!
Válasz #1697. hozzászólásra
ja 910
1647
1648
csakúgy a figyelmetekbe ajánlom lezseren
Válasz #1696. hozzászólásra
És folyamatosan csökken.............
Válasz #1695. hozzászólásra
1221........
Válasz #1694. hozzászólásra
mivel ma pihent az állomány a parasztünnep miatt,nálam 1556
Létezhet, hogy volt ma pillanat 2400-as látogatóra ????
Most is 1323......
Válasz #1692. hozzászólásra
engem is, de már alakul
Tecchalálba esett a rendszeretek? Mindig kidob
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later
Válasz #1690. hozzászólásra
Te csak ne spekulálj.....
1 több ezreses fórumfighter agroinformált paraszt ne takargassa ha sassol.....
Nem működik az on-line akarom-nem akarom téma megjelölése............
Válasz #1688. hozzászólásra
Mai feladott apróhirdetés: 113 !!!!!!
Még a végén ismét elkezdem nézegetni az aprókat.
Válasz #1686. hozzászólásra
Figyeljük a tel. számokat, 1et csak 1x lehet megadni.
Egy idő után kifogynak a telefonszámok a családban:)
Válasz #1685. hozzászólásra
Én nem tudom...
Válasz #1681. hozzászólásra
Magyar ember találékony, megtalálja a kiskapukat.
Lehet, ezért meg fognak dobálni páran, de szerintem a mobiltelefonszámot is figyelni lehetne, mert túl könnyű más névvel beregisztrálni.
Ugye kedves tibiland-kisáron-kisaron123-stb ...
Az embernek tényleg elmegy a kedve a hirdetések böngészésétől, ha nap-mint-nap ugyanazt látja.
Válasz #1684. hozzászólásra
Kivágtak mindünket hátha nem találunk vissza, hátha nem mászunk vissza....
Ez 1jel lehet, h. nem vagyunk kívánatosak???????
Válasz #1683. hozzászólásra
Ja.
Válasz #1682. hozzászólásra
haláli nyugalom...
máma mindenkit kidobott???????
Válasz #1681. hozzászólásra
Nyugodtság! Egyszer eljön a mi időnk is, amikor egy szűrővel csakis az újonnan feladott aprókat látjuk.
Gratulálok az apróhirdetés modosításhoz mai aprók csupán 673
Válasz #1679. hozzászólásra
Én inkább csak ennél az oldalnál vettem észre, hogy a Firefox rossz. Igaz kevés oldalt látogatok, de azok jól mennek Firefox alatt.
Válasz #1678. hozzászólásra
Nekem se túl jól megy a FireFox mostanában nem tudom mi lehet vele. De nem csak ez az oldal. Még a Safari-t ajánlom IE helyett.
Nekem is Firefox alatt vannak kis "szakadások". Internet Explorer-el sokkal gyorsabban lehet böngészni az oldalon.
a bicsakosban kérném a 19. számú hozzászólásomat törölni !
Válasz #1674. hozzászólásra
Kedves dszj!
Gondolom ezt a hibát FireFox böngésző alatt észlelte. Sajnos a FireFox egyik fejlesztése során jött létre a böngészőben ez a hiba, ami ellen mi nem tudunk tenni.
Megoldásként lehet próbálkozni a FireFox böngésző frissítésével, vagy alternatív böngésző használatával.
Természetesen dolgozunk egy a hibát megkerülő képmegjelenítő eljáráson, de a hasonló technikáknál eddig ugyan ez a probléma jelentkezett, így még nincs megoldás...
Remélem tudtam segíteni!
Üdvözlettel:
o0ONeoNO0o
Válasz #1674. hozzászólásra
Megkérdem kollégámat, és visszajelzünk.
Sziasztok!
Olyan problémára lettem figyelmes, hogy mikor egy hozzászólásban linkelt képre kattintok, (majd kinagyítva megjelenik) bezáráskor mindig a topic legelejére dob vissza. Ez egyedi eset lehet vagy már más is tapasztalta? Firefoxot használok.
üdv!
mostmár ok.
Válasz #1670. hozzászólásra
Informatikusunk szerint Adatmódosításnál a jelszó mezőbe ne legyen beírva semmi. Ha a böngésző automatikusan kitölti, akkor ki kell törölni. Utána rendben lesz.