Válasz Fórumleső #7209. hozzászólásáraFejleszthetnétek azt is amikor valaki csak bemásolja a linket szövegként,hogy kattinthatóként jelenjen meg. Ebben lemaradásotok van bőven.
5.-e óta kétszer változott a Diesel ára,egyszer se reagáltatok,akkor is csak azért mert reklamáltam, újra megsúgom megint kellene reagálni rá vagy hagyni ezt a szarságot a fenébe mert ez félre tájékoztatás!
Válasz Gandhy #7206. hozzászólásáraKösz az ötletet, sikerült a Firefox-al a böngészőt megnyitni úgy hogy magas szűrőt ,hirdetésblokkoló is tudok használni.
Válasz Hatoss #7194. hozzászólásáraSafari-t használok túlnyomórészt. Annál 2 lépcsős, hiába kapcsolod ki a pop-up, ad-block, hívják mindennek ezeket a ... Külön ki kell venni a Content Blockers/Tartalom blokkoló listájából a kívánt címet, domain-t, URL-t, ahogy ott találod. Utána jön minden. Szerintem a beállításokban hasonló opciót keress.
Jan.8-án írtam hogy az üzemanyagok árát fölösleges ki írni ha nem követi az aktualitást.
Akkor korigáltatok,de azóta megint nem nagyon foglalkoztok vele,kérdem én akkor minek!
Válasz csontii #7197. hozzászólásáraOkozhatja ezt, a böngésző beépített nyomkövető blokkolója, illetve a követés elleni védelem szigorúra állított szintje.
Firefox esetén pl., ha a címsáv baloldalán megjelenő pajzs ikon nincs áthúzva, akkor a pajzsra kattitva, a megjelenő ablakban kikapcsolható, de ekkor csak a 'Piactér' oldalon. Ha ez okozta, akkor az oldal ujratöltése után láhatók a hirdetési fotók is.
Válasz rigás #7180. hozzászólásáraKisfalumban is írtak problémát a csoportban 2 nappal ezelőtt, tegnap megoldódott egyiknek , ezt válaszolta , " felhívtam őket telefonon és másnap be tudtam lépni, "
Nem épp a topic témája, de remélhetőleg tud valaki közületek segíteni.
Szóval 26 éve egy e-mail címet használok (freemailes itteni regisztrációmnál is ez van megadva) és az utóbbi napokban nem tudok bejelentkezni, próbáltam másik böngészőkről olyanról is amelyiken nincs semmiféle blokkoló hiba maradt. Jelszó módosítást engedte de az új jelszóval sem tudok bejelentkezni.
Mi a fene lehet vele? Ja és minden más oldal azonnal tölt a gép ezzel meg küzd van, hogy be sem tudja tölteni.
Ja, és viszonylag új asztali gépről van szó op rendszer Win 10.
Válasz apuci #7175. hozzászólására Ellentétben a modival ő nem szokott letiltani... de valami oknál fogva téged nem lehet leírni sehol mert már kétszer is tiltva lettem miattad ezért kértem hogy írja már meg mia baj mert lehet hogy bennem van a hiba de nem biztos
Válasz Moderátor #7150. hozzászólására Azért erre kíváncsi lennék miért is pihiztem akár privátban is mert sejtésem azért van "apuci szent és sérthetetlen"
Válasz envagyok2 #7169. hozzászólásáraÉn is lassan szoktam meg ezeket a színeket. Az a gond a módosítással, hogy más oldalakon is ilyen színekkel jelölik az árfolyam mozgásokat és fura lenne ha csak nálunk működne másképp.
Biztosan akkor meg az új rendszerre kapnánk panaszt.
Válasz csontii #7171. hozzászólásáraÜdv! Pontosítsd kérlek ezt nem értem. A piactér hirdetéseit nézed és ott a képek nem nyílnak meg? Most kipróbáltam Chrome böngészőben és nekem működött. Ha megírod telefonszámod privát üzenetben akkor fel is tudlak hívni megbeszélni.
értem, hogy az árfolyamoknál az euró árfolyamát jelzitek, és szokás szerint ha annak csökken az ára, akkor piros színt kap, értem, tudom, de nem lehetne, hogy mégis fordítva legyen, hogy ha csökken az euró ára, erősödik a ft, akkor legyen a zöld betű, és ha drágul az euró, gyengül a ft, az legyen a piros.
mégiscsak annak örülünk a többen, ha óccsósodik a juró...
Válasz Határleső #7165. hozzászólásáraIgen, a magamnak küldött email kb. 20-30 perccel később megérkezett (ez a késés elég fura, de megesik), valamint ma az egyik hirdető is visszaírt, szóval működik a dolog.
Esetleg az ilyen kétségek elkerülésére az apróknál levő üzenetküldésnél is lehetne olyan opció, hogy az elküldöttet én is megkapom. Ez adna némi visszajelzést.
Amúgy meg köszi!
Válasz Bárány #7162. hozzászólásáraEzért nem kellene korlátozni, hogy a hirdetésekben email cím megjelenhessen. Mert így nem kicsit kusza a dolog még akkor sem ha működik.......
Szerintem a hirdetések melletti üzenetküldő nem működik.
Sem a másnak elküldött üzeneteimre nem reagált egyetlen érintett sem, sem pedig a magamnak elküldött teszt üzenet nem érkezett meg.
Ellenőrizzétek, légyszi!
7910 hozzászólás
Válasz Fórumleső #7209. hozzászólásáraFejleszthetnétek azt is amikor valaki csak bemásolja a linket szövegként,hogy kattinthatóként jelenjen meg. Ebben lemaradásotok van bőven.
Válasz apuci #7208. hozzászólásáraÜdv!
Lefejlesszük automatára.
Modi.
5.-e óta kétszer változott a Diesel ára,egyszer se reagáltatok,akkor is csak azért mert reklamáltam, újra megsúgom megint kellene reagálni rá vagy hagyni ezt a szarságot a fenébe mert ez félre tájékoztatás!
Válasz Gandhy #7206. hozzászólásáraKösz az ötletet, sikerült a Firefox-al a böngészőt megnyitni úgy hogy magas szűrőt ,hirdetésblokkoló is tudok használni.
Válasz Gandhy #7205. hozzászólásáraChrome-ban itt lehet kivételeket hozzáadni, elméletileg működhet is.

Válasz Gandhy #7204. hozzászólására
Válasz Gandhy #7203. hozzászólásáraBiztos, hogy az agroinform.hu benne van, mert megnéztem és ott figyel a listán
Válasz Hatoss #7194. hozzászólásáraSafari-t használok túlnyomórészt. Annál 2 lépcsős, hiába kapcsolod ki a pop-up, ad-block, hívják mindennek ezeket a ... Külön ki kell venni a Content Blockers/Tartalom blokkoló listájából a kívánt címet, domain-t, URL-t, ahogy ott találod. Utána jön minden. Szerintem a beállításokban hasonló opciót keress.
Jan.8-án írtam hogy az üzemanyagok árát fölösleges ki írni ha nem követi az aktualitást.
Akkor korigáltatok,de azóta megint nem nagyon foglalkoztok vele,kérdem én akkor minek!
Válasz d-032a #7200. hozzászólásáraMég nem.
Válasz csontii #7199. hozzászólásáraIgen, de pont a firefoxnál akadályozhatja, ez a nyomkövetés elleni védelem. Azt próbáltad kikapcsolni?
Válasz d-032a #7198. hozzászólásáraAlapvetően chrome böngészőt használok,de most megnéztem a firefoxot is. Sajna azzal sem jobb a helyzet.
Válasz csontii #7197. hozzászólásáraOkozhatja ezt, a böngésző beépített nyomkövető blokkolója, illetve a követés elleni védelem szigorúra állított szintje.
Firefox esetén pl., ha a címsáv baloldalán megjelenő pajzs ikon nincs áthúzva, akkor a pajzsra kattitva, a megjelenő ablakban kikapcsolható, de ekkor csak a 'Piactér' oldalon. Ha ez okozta, akkor az oldal ujratöltése után láhatók a hirdetési fotók is.
Válasz Hatoss #7194. hozzászólásáraUgyan ez van nálam is.
Válasz Fórumleső #7193. hozzászólásáraIdáig miért nem okozta?
A Fórumleső-nek címeztem a kérést.
Üdv segítségedet kérem mivel nálam sem lehet megnyitni a hirdetésekben a további kis képeket,az ad block-ot kikapcsolva sem.
Válasz csontii #7192. hozzászólásáraAkkor az okozza :/
Modi.
Válasz Fórumleső #7191. hozzászólásáraIgen
Válasz csontii #7190. hozzászólásáraÜdv!
Használsz reklámblokkolót ?
Modi.
Válasz BNC01 #7172. hozzászólásáraSzia. Még mindig nem jó.
Válasz apuci #7188. hozzászólásáraOké :D
Válasz Határleső #7187. hozzászólásáraFórumleső jobb lenne!
Válasz apuci #7186. hozzászólásáraÜdv!
Miért ? :)
Modi.
Válasz Határleső #7185. hozzászólásáraAz jutott eszembe,te nem jó nick nevet választottál!
Válasz rigás #7184. hozzászólásáraÜdv!
Válaszoltam privátban!
Modi.
Válasz Zoli 63 #7181. hozzászólásáraKöszönöm!
Azóta beenged, csak sokat gondolkodik neki. 5-10perc!
Válasz Határleső #7182. hozzászólásáraElvileg megtörtént. :)
Válasz rigás #7180. hozzászólásáraÜdv!
Kérlek privátba vedd fel velem a kapcsolatot! :)
Modi!
Válasz rigás #7180. hozzászólásáraKisfalumban is írtak problémát a csoportban 2 nappal ezelőtt, tegnap megoldódott egyiknek , ezt válaszolta , " felhívtam őket telefonon és másnap be tudtam lépni, "
Nem épp a topic témája, de remélhetőleg tud valaki közületek segíteni.
Szóval 26 éve egy e-mail címet használok (freemailes itteni regisztrációmnál is ez van megadva) és az utóbbi napokban nem tudok bejelentkezni, próbáltam másik böngészőkről olyanról is amelyiken nincs semmiféle blokkoló hiba maradt. Jelszó módosítást engedte de az új jelszóval sem tudok bejelentkezni.
Mi a fene lehet vele?
Ja és minden más oldal azonnal tölt a gép ezzel meg küzd van, hogy be sem tudja tölteni.
Ja, és viszonylag új asztali gépről van szó op rendszer Win 10.
Válasz apuci #7177. hozzászólására

Válasz apuci #7177. hozzászólására Ezt azért én hagy döntsem már el ha lehet

Válasz arashan #7176. hozzászólásáraSzerintem akkor szórakozzál vele!

Hátha akkor nem lesz időd mással!
Válasz apuci #7175. hozzászólására Ellentétben a modival ő nem szokott letiltani...

de valami oknál fogva téged nem lehet leírni sehol mert már kétszer is tiltva lettem miattad ezért kértem hogy írja már meg mia baj mert lehet hogy bennem van a hiba de nem biztos

Válasz arashan #7174. hozzászólásáraVan neked feleséged?
Válasz Moderátor #7150. hozzászólására Azért erre kíváncsi lennék miért is pihiztem akár privátban is mert sejtésem azért van "apuci szent és sérthetetlen"

Válasz envagyok2 #7169. hozzászólásáraÉn is lassan szoktam meg ezeket a színeket. Az a gond a módosítással, hogy más oldalakon is ilyen színekkel jelölik az árfolyam mozgásokat és fura lenne ha csak nálunk működne másképp.
Biztosan akkor meg az új rendszerre kapnánk panaszt.
Válasz csontii #7171. hozzászólásáraÜdv! Pontosítsd kérlek ezt nem értem. A piactér hirdetéseit nézed és ott a képek nem nyílnak meg? Most kipróbáltam Chrome böngészőben és nekem működött. Ha megírod telefonszámod privát üzenetben akkor fel is tudlak hívni megbeszélni.
Üdv!
A piactérben feltöltött képeket nem nyitja meg asztali gépről.
Válasz envagyok2 #7169. hozzászólásáraÜdv!
Megnézzük, köszi! :)
értem, hogy az árfolyamoknál az euró árfolyamát jelzitek, és szokás szerint ha annak csökken az ára, akkor piros színt kap, értem, tudom, de nem lehetne, hogy mégis fordítva legyen, hogy ha csökken az euró ára, erősödik a ft, akkor legyen a zöld betű, és ha drágul az euró, gyengül a ft, az legyen a piros.
mégiscsak annak örülünk a többen, ha óccsósodik a juró...
Válasz Bárány #7167. hozzászólásáraIgen érthető, jogos! :)
Válasz Határleső #7165. hozzászólásáraIgen, a magamnak küldött email kb. 20-30 perccel később megérkezett (ez a késés elég fura, de megesik), valamint ma az egyik hirdető is visszaírt, szóval működik a dolog.
Esetleg az ilyen kétségek elkerülésére az apróknál levő üzenetküldésnél is lehetne olyan opció, hogy az elküldöttet én is megkapom. Ez adna némi visszajelzést.
Amúgy meg köszi!
Válasz Határleső #7165. hozzászólásáraOff topick érdekesen nyílik meg. iPhone, iPad.
Válasz Bárány #7162. hozzászólásáraMost teszteltem és hibátlan, megkapom az emailt!
Modi.
Válasz Bárány #7162. hozzászólásáraÜdv!
Megnézzük!
Válasz Bárány #7162. hozzászólásáraEzért nem kellene korlátozni, hogy a hirdetésekben email cím megjelenhessen. Mert így nem kicsit kusza a dolog még akkor sem ha működik.......
Szerintem a hirdetések melletti üzenetküldő nem működik.
Sem a másnak elküldött üzeneteimre nem reagált egyetlen érintett sem, sem pedig a magamnak elküldött teszt üzenet nem érkezett meg.
Ellenőrizzétek, légyszi!
Válasz apuci #7160. hozzászólásáraSzia! Köszönöm a jelzést. Utánakérdezek ennek.