a legnagyobb baj, hogy nagyon szellős az egész lap, túl sok a lyuk, hézag, margó, sortáv, betűtáv
az eggyel kisebb hiba a betűtípus, túl vékony, és kényelmetlen/kellemetlen a zölddel együtt olvasni.
így együtt nehezen átlátható, tagolható, nehezen olvasható egybe az egész. kevés ember akar állandóan scrollozni...
Valóban az oldalon a betűk nagyon világosak a régi oldalhoz képest.Nekem még az nem tetszik,hogy az online felhasználóknál nem jelenik meg a profilkép,ha ráviszem az egeret a képre.
Amúgy elismerésem az oldalon végzett munkáért!
BAXI ez az egész oldal szörnyűűű...
JeLENEPILLANATBAN az agrárkereső hirdetési oldal sokkal jobb és ha valami érdekel akkor már szívesebben nézem meg ott...Itt viszont a pofámba(bocs csak a nyomaték kedvéért) ugrik akkora baromi nagy felületen vannak a hirdetések hogy szinte egy-két hirdetés kitölti az egész képernyőt...Ez sem hirdetői oldalról sem hirdetést kereső oldalról sem elönyös mert pl amíg valaki elérkezik a hirdető által feltett hirdetéshez a sok folyamatos görditések és ebből adandó mindegyik hirdetés önkéntelen megtekintésében való elfáradás miatt inkább.nem is nézi tovább...RÖviden egy képernyőre nem fér el tized annyi hirdetés sem mint a régin és a régin az egy oldalon lévő hirdetéseket (kb30db) egy másodperc alatt átlehetett tekinteni VAGYIS a HIRDETÉS NEM ÉR JELENLEG A CÉLSZEMÉLYIG HATÉKONYAN PLD. HA CSAK VALAKI SIMÁN TALLÓZNI,BÖNGÉSZGETNI AKAR KÖZTÜK
Hiába választom az apróknál hogy a gazdák által feladott hirdetésekre vagyok kíváncsi,ugyanúgy egy csomó kereskedő van közte.
Vagy Kistelken, Ártándon ekkora gazdák vannak?
Ez a szétválasztás egyenlőre nem jött be!
Ezzel a háttérrel én sem vagyok kibékülve
Szerintem a régi oldal sokkal jobb volt. Én szerintem ezeket a változásokat apránként kellet volna bevezetni, és úgy észre se vettük volna.
A régi oldal sokkal jobb volt és áttekinthetőbb. Az egyes topicok jobban elváltak egymástól, most valahogy világosak a betük és vaksizni kell az embernek. Nem értem azt sem hogy 2014 ben miért nem lehet 1920x1080 ra optimalizálni a felbontást, szerintem a 99%nak van olyan monitorja ami tudja már. Előnyét nem látom a régihez képest. Ha valaki tud olyat ossza meg velem...
A fórum hozzászólások nekem nagyon egybe folynak, nem lehetne egy vonallal elválasztani őket?!
Másik, hogy csak a chrom böngészővel tudom megnyitni az oldalt, a firefox-al nem ezt írja ki:
A kapcsolat alaphelyzetbe állt
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
Ha már lehet kommentelni egy-egy hírt, jó lenne ha a címe mellet számmal lenne jelezve mennyien szóltak hozzá. Így mindig meg kell nyitogatni sorban az összeset, hogy volt-e hozzászólás.
Ezért elnézést kérünk. Igen valóban előfordult olyan, hogy valakinek a felhasználója nem helyesen került ide, de annak örülünk, hogy nem ez volt többségben. Remélem nagyon nem szegte a kedved ez a kis malőr
Több hirdetés megnyitásakor a dupla ablak nagyon zavaró, meg lasit.
Hirdetéseknél az oldal tovább lapozás csak alul van, vagy fönt én nem találtam meg?
Hirdetéseknél ahogy görgetem lefele csak mindig azok a képek töltődnek be amik jelenleg láthatóak? Így lassan lehet görgetni.
Válasz #3825. hozzászólásra
Lesz majd kint hogy mennyi az online felhasználó, csak lent.
A fejlécet így tudjuk jol megjelentetni mobilon és tábla gépen is.
A pontosidőt kiírja minden számítógép, a névnap meg nem annyira szakmai információ. Inkább az eur - huf árfolyamot szeretném visszahozni. Mi a véleményetek erről?
Válasz #3829. hozzászólásra
A 404 hibákon dolgoznak a kollégák, ma is ez volt a téma két embernek. A külön ablakban nyitás örök dilemma. Most egyenlőre még ezt szeretnénk megtartani.
Engem is a hátér zavar, Vakít! Néha akadozik 404 hiba.
Apróhirdetéseket jól meglehet különböztetni. De a hirdetés képeit mért kel külön ablakba megnyitni? Jobb lenne ha hirdetésnél lehetne képeket lépegetni.
Válasz #3826. hozzászólásra
Jaj tényleg:) Semmi gond igazából nem szoktunk unatkozni.
A portálátállási éjszakán az informatikusok fejlesztése közben készültek a grafikai munkák is 3 műszakban
Válasz #3822. hozzászólásra
Láblécben kilesz írva rendesen, hogy mennyi felhasználó nézi az oldalt, csak most még valamit állítani kell rajta. De a bejelentkezett felhasználók látszanak itt fent jobbra.
jó lenne látni a dátumot időt névnapot regisztárált és aktív fórumozók számát felül engem este éjfél körül megnyugtat hogy látom vannak még hülyék rajtam kívül akik ezen a lapon lógnak!
A fórum egyelőre kinézetben változott, ami magával hozta, hogy telefonon most jól jelenik meg. Még van egy két újítás, amin dolgoznak a srácok, ezek is funkciót fognak érinteni. A fórum motor nagyobb munka lesz.
7910 hozzászólás
a legnagyobb baj, hogy nagyon szellős az egész lap, túl sok a lyuk, hézag, margó, sortáv, betűtáv
az eggyel kisebb hiba a betűtípus, túl vékony, és kényelmetlen/kellemetlen a zölddel együtt olvasni.
így együtt nehezen átlátható, tagolható, nehezen olvasható egybe az egész. kevés ember akar állandóan scrollozni...
Ebbe a baromságba kár volt ennyu energiát fektetni,sokkal szarabb az egész.persze a pénzéhség nagy úr
Javaslom, hogy az adatlapomon lássam, hogy érkezett válasz a hozzászólásomra.

A piros az elég feltűnő lenne.
Szerintem ezt mondta valaik valahol, de nem lett beépítve.
Bárány-nak is sok javaslata volt.
Ő él még, vagy ....
A saját hirdetásem kezelése a percről percre info az tetszik.

Egyébként a Fórumtalálkozón többen mondtuk, hogy alapjában véve jó az oldal, csak egyes hirdetések közti keresét kifogásolták egyesek.
Fotó album lesz új, visszakpjuk a régit, vagy nem lesz??????????
VAn csak nem találom?
Válasz #3852. hozzászólásra

"Én szerintem ezeket a változásokat apránként kellet volna bevezetni, és úgy észre se vettük volna"
De attól még nem javult volna, csak nem vesszük észre. Én így sem vettem észre, de így, hogy mondod.
Ha válaszolok, akkor a sor közepére ugrik a kurzor. Régen a következő sor elejére ugrott.
Javaslom egy üres sort hagyva ugorjaon a sor elejére.
akinek nincs kép a név mellett alig észrevehető, a hozzászólása.
Régebben szembetűnőbb volt.
Valóban az oldalon a betűk nagyon világosak a régi oldalhoz képest.Nekem még az nem tetszik,hogy az online felhasználóknál nem jelenik meg a profilkép,ha ráviszem az egeret a képre.
Amúgy elismerésem az oldalon végzett munkáért!
BAXI ez az egész oldal szörnyűűű...
JeLENEPILLANATBAN az agrárkereső hirdetési oldal sokkal jobb és ha valami érdekel akkor már szívesebben nézem meg ott...Itt viszont a pofámba(bocs csak a nyomaték kedvéért) ugrik akkora baromi nagy felületen vannak a hirdetések hogy szinte egy-két hirdetés kitölti az egész képernyőt...Ez sem hirdetői oldalról sem hirdetést kereső oldalról sem elönyös mert pl amíg valaki elérkezik a hirdető által feltett hirdetéshez a sok folyamatos görditések és ebből adandó mindegyik hirdetés önkéntelen megtekintésében való elfáradás miatt inkább.nem is nézi tovább...RÖviden egy képernyőre nem fér el tized annyi hirdetés sem mint a régin és a régin az egy oldalon lévő hirdetéseket (kb30db) egy másodperc alatt átlehetett tekinteni VAGYIS a HIRDETÉS NEM ÉR JELENLEG A CÉLSZEMÉLYIG HATÉKONYAN PLD. HA CSAK VALAKI SIMÁN TALLÓZNI,BÖNGÉSZGETNI AKAR KÖZTÜK
Térjetek vissza a jól megszokotthoz,amíg el nem szokumk innen!!!!!Nagy kavarodás az egész!!

Hiába választom az apróknál hogy a gazdák által feladott hirdetésekre vagyok kíváncsi,ugyanúgy egy csomó kereskedő van közte.

Vagy Kistelken, Ártándon ekkora gazdák vannak?
Ez a szétválasztás egyenlőre nem jött be!
Ezzel a háttérrel én sem vagyok kibékülve

Szerintem a régi oldal sokkal jobb volt. Én szerintem ezeket a változásokat apránként kellet volna bevezetni, és úgy észre se vettük volna.
Meg ne haragudjatok, de ez az egész egy hokedli,miért kell a régi jól bevált dolgokat elb...ni!

Vissza a régi agroinformot.
Tényleg a háttér vakít, és azon azok az éles zöld betűk, szinte fáj olvasni.
A régi oldal sokkal jobb volt és áttekinthetőbb. Az egyes topicok jobban elváltak egymástól, most valahogy világosak a betük és vaksizni kell az embernek. Nem értem azt sem hogy 2014 ben miért nem lehet 1920x1080 ra optimalizálni a felbontást, szerintem a 99%nak van olyan monitorja ami tudja már. Előnyét nem látom a régihez képest. Ha valaki tud olyat ossza meg velem...
Válasz #3846. hozzászólásra
Minek ez a cirkusz minden topickban? Remélem kivágnak a moderátorok a pics@b@!!!
Moderálási elveink miatt törölve.
.Man (739)
2014-11-06 13:18:52
Eddig ezz volt kedvenc hirdetési forumom.,de igy összekavarni mindent, tiszta gáz. Kis gép nagy gép összevissza minden. Ezt bogoza ki vki!!!
Volt ilyen, hogy galéria. fotóalbum.

Az egyelőre nincs, vagy nem jó helyen keresem?
A fórum hozzászólások nekem nagyon egybe folynak, nem lehetne egy vonallal elválasztani őket?!

Másik, hogy csak a chrom böngészővel tudom megnyitni az oldalt, a firefox-al nem ezt írja ki:
A kapcsolat alaphelyzetbe állt
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
Válasz #3837. hozzászólásra
Mikor tudok belépni a kori névvel mert van nekem rajta hirdetésem amit nem tudok lezelni.?
A hirdetések előrehelyezési lehetősége megszűnt vagy csak én nem találom?
Válasz #3839. hozzászólásra
Vagy egy felkiáltójel jelezhetné ha új hozzászólás van.
Ha már lehet kommentelni egy-egy hírt, jó lenne ha a címe mellet számmal lenne jelezve mennyien szóltak hozzá. Így mindig meg kell nyitogatni sorban az összeset, hogy volt-e hozzászólás.
Válasz #3835. hozzászólásra
Valóban, javítjuk!
Válasz #3836. hozzászólásra

Ezért elnézést kérünk. Igen valóban előfordult olyan, hogy valakinek a felhasználója nem helyesen került ide, de annak örülünk, hogy nem ez volt többségben. Remélem nagyon nem szegte a kedved ez a kis malőr
én miért lettem ideiglensen letiltva????????
fórum címét nem tudom javítani/változtatni! ?
Válasz #3830. hozzászólásra
Több hirdetés megnyitásakor a dupla ablak nagyon zavaró, meg lasit.
Hirdetéseknél az oldal tovább lapozás csak alul van, vagy fönt én nem találtam meg?
Hirdetéseknél ahogy görgetem lefele csak mindig azok a képek töltődnek be amik jelenleg láthatóak? Így lassan lehet görgetni.
Válasz #3830. hozzászólásra
ok jó az eur Huf árfolyam, nekem az origós megjelenítés tetszik!
a hirdetéseknél az egyik hirdetőnek írni akartam és azt írta ki, hogy hiba történt, ott lehet valami gond!
Válasz #3831. hozzászólásra

Szerintem addig alakítsátok míg olyan nem
lesz mint a régi volt.
Válasz #3825. hozzászólásra
Lesz majd kint hogy mennyi az online felhasználó, csak lent.
A fejlécet így tudjuk jol megjelentetni mobilon és tábla gépen is.
A pontosidőt kiírja minden számítógép, a névnap meg nem annyira szakmai információ. Inkább az eur - huf árfolyamot szeretném visszahozni. Mi a véleményetek erről?
Válasz #3829. hozzászólásra
A 404 hibákon dolgoznak a kollégák, ma is ez volt a téma két embernek. A külön ablakban nyitás örök dilemma. Most egyenlőre még ezt szeretnénk megtartani.
Engem is a hátér zavar, Vakít! Néha akadozik 404 hiba.
Apróhirdetéseket jól meglehet különböztetni. De a hirdetés képeit mért kel külön ablakba megnyitni? Jobb lenne ha hirdetésnél lehetne képeket lépegetni.
Válasz #3826. hozzászólásra
Jaj tényleg:) Semmi gond igazából nem szoktunk unatkozni.
A portálátállási éjszakán az informatikusok fejlesztése közben készültek a grafikai munkák is 3 műszakban
Válasz #3811. hozzászólásra
Kicsit megkell szokni és akkor nem lesz vele gond.
Válasz #3823. hozzászólásra
ha végzünk a kuki betakarítással és búza vetéssel akkor a tavasszal félbemaradt terveinket folytatnánk persze csak ha még szóbaelegyedtek velünk!
Válasz #3824. hozzászólásra

ja de csak a bejelntkezettek! régin szerintem a honlapon lévők is látszottak, de tudok enélkül az információ nélkül is élni!
Válasz #3822. hozzászólásra
Láblécben kilesz írva rendesen, hogy mennyi felhasználó nézi az oldalt, csak most még valamit állítani kell rajta. De a bejelentkezett felhasználók látszanak itt fent jobbra.
hirdetések rovatban jó lenne ha megyére is lehetne szűkíteni, vannak olyan dolgok ahol fontos a távolság!!!

Egyébként nekem tetszik az újítás de csiszoljuk fényesre a gyémántot!
Hú ez mekkora nyalás
jó lenne látni a dátumot időt névnapot regisztárált és aktív fórumozók számát felül engem este éjfél körül megnyugtat hogy látom vannak még hülyék rajtam kívül akik ezen a lapon lógnak!
nekem jobban tetszett a sötétebb háttér, mintha ez jobban fárasztaná a szemem sajnos elég sokat nézem! :)
Válasz #3816. hozzászólásra
A fórum egyelőre kinézetben változott, ami magával hozta, hogy telefonon most jól jelenik meg. Még van egy két újítás, amin dolgoznak a srácok, ezek is funkciót fognak érinteni. A fórum motor nagyobb munka lesz.
Válasz #3818. hozzászólásra
Az mit jelent, hogy néha elmegy? Tudunk róla, hogy most volt egy röpke lassulás, figyeljük most folyamatosan, a hibát is megtaláltuk.
Jó lesz ,csak kicsit akadozik , néha elmegy , de megszokjuk
Ez olyan lett mint egy új mtz.Egy darabig
azt érzi az ember,hogy kár volt lecserélni
mert a régi jobb volt.
Az apróhirdetés oldal jobb, áttekinthetőbb, a fórum "kőbaltás" lett a régihez képest.A cikkajánló is tetszik oldalt.
A névnap nekem is hiányzik.
Jaj mi ez?
Jóóóóóó!!!
összességében jo az uj oldal is csak meg kell szokni és megismerni de a bejelentkezést tényleg megjegyezhetné ne kelljen mindig bejelentkezni
szerintem kár volt erre költeni

nem ismerte fel a jelszót, másik kellett
de azért sok sikert kívánok hozzá
Válasz #3780. hozzászólásra
Nem tetszik!!!
Kérjük vissza a régit!!!